League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.488.948
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends
@Ferritin Na kojem serveru si kupovao te rpe? Te drugo pitanje, kad promjenis zemlju i uzmes psc opciju tamo je onda country Croatia, to ostaviti ili??? Jer sam to isto pokušavao, isto kao i drugi kolega, i nije mi radilo, a svoj psc sam kupio u Hrvatskoj, Tisku(kiosk), ti?
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
vOLT kaže...
111Ante111 kaže...

Ti stvarno, ja neznam, rekoh supportam, pa sam na westu bas osjetio kako su nas stisli i to u dosta gameova, tebi je jedini posao ovdje skupljati palceve gore, traziti povod za svadju, novoukljucene clanove u temi odmah zaokruziti kao lazove i nepotrebne, izdvajanje nekih dijelova i boldanje istih, te vadjenje iz konteksta, ja se ne zelim svadjat, i nadam se da ima u temi netko tko to vidi

stream, sad ameri spavaju pa evo nekih od kojih se da naucit, ali svakako preporucam wickd(clg), dyrus(tsm), chaox(tsm), gosu pepper(m5), phantomlord

http://www.twitch.tv/phantoml0rd

http://www.twitch.tv/dandinh

Nemozes nista naucit gledajuci stream,to ti je isto kao da stojis ispred teretane,gledas i cekas da ti narastu misici...

S ovim se ne slažem.Za LoL je uz mehaniku bitna i taktika.

Ja sam naučio puno o igranju supporta gledajuci Xspeciala i Krepoa.Naucio sam kad i zašto rade određene stvari.

Koje supportove pickat protiv kojih championa(no uvijek pickam JANNU xD) itd.

No to je samo jedna razina druga razina su mehanike landanje skill shotovo,refleksi itd.

To se može naučit samo vježbanjem, tj igranjem.

two camels in a tiny car
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Nemozes nista naucit gledajuci stream,to ti je isto kao da stojis ispred teretane,gledas i cekas da ti narastu misici...

Ja sam naučio puno o igranju supporta gledajuci Xspeciala i Krepoa.Naucio sam kad i zašto rade određene stvari.

No to je samo jedna razina druga razina su mehanike landanje skill shotovo,refleksi itd.

Mislim da sam ja pogrijesio,trebao sam rec nemozes naucit igrat gledajuci stream.Moja greska.Tu si u pravu i zato ja svakodnevno gledam ocelotea i phantomlorda jer mainam mid...

Kod njih se mogu naucit neke stvari koje ce ti pomoc u igri ali nece te naucit igrat ;) 

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
13 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Mislim da sam ja pogrijesio,trebao sam rec nemozes naucit igrat gledajuci stream.Moja greska.Tu si u pravu i zato ja svakodnevno gledam ocelotea i phantomlorda jer mainam mid...

Kod njih se mogu naucit neke stvari koje ce ti pomoc u igri ali nece te naucit igrat ;) 

preporucia bi ti da prije gledas salcea ili bjergsena iz wolvesa mid laner froggen se podrazumijeva iako on ne objasnjava svoje postupke dok ih radi  , ocelote je vise za zabavit publiku iako ja njega isto cesto gledan primjetin kakve on nekad glupe poteze i nepotribne tradeove radi pa okrivljuje svoj team , a phantomlord nije ima team od v8-a tako da to ipak gledas solo queue igraca di mozes naucit nesto ali ne koliko bi moga u drugih streamera 

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 15:13 (Anzulolz).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Pooooooooooooozdrav !

koji heroji idu dobro uz olafa?

frend igra s olafom a ja bi isto mu jos probao olaksat posao

noob jesam 

igram 3 dana ali imam cca 25 champova

i mozete li predlozit neke echampove za bot i top

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
hammerfall kaže...
Gam3r kaže...
pozdrav svim lolovcima i lolasima i svako dobro. Evo da se i ja malo prikljucim raspravi i po mogucnosti skupim par prikatelja za igru. Igram na eastu negdje mjesec-dva. Trenutno sam 18 lvl i ono cak mi i solidno ide. Vecinu partija igram sa xinom, shenom ili frisko kupljenim talonom. Tanky buildovi za xina i shena, a za talona full ad. Pa evo addajte me: audiosl4ve. Pozdrav i zelim vam jos puno dobivenih gameova :)

sta ce netko igrat s tobom kad si noob :D

najbolje da se svi pocnemo ponasat ovako i ne pomagat ljudima ili igrat sa njima ovo je jedina tema vjerojatno ode na BUG-u di se ljudi ovako sramotno ponasaju {#}

{#} to mi je frend hahah, nisam bas takav negativac :D

League of Legends: s4t4n1c
12 godina
neaktivan
hammerfall kaže...
Anzulolz kaže...
hammerfall kaže...
Gam3r kaže...
pozdrav svim lolovcima i lolasima i svako dobro. Evo da se i ja malo prikljucim raspravi i po mogucnosti skupim par prikatelja za igru. Igram na eastu negdje mjesec-dva. Trenutno sam 18 lvl i ono cak mi i solidno ide. Vecinu partija igram sa xinom, shenom ili frisko kupljenim talonom. Tanky buildovi za xina i shena, a za talona full ad. Pa evo addajte me: audiosl4ve. Pozdrav i zelim vam jos puno dobivenih gameova :)

sta ce netko igrat s tobom kad si noob :D

najbolje da se svi pocnemo ponasat ovako i ne pomagat ljudima ili igrat sa njima ovo je jedina tema vjerojatno ode na BUG-u di se ljudi ovako sramotno ponasaju {#}

{#} to mi je frend hahah, nisam bas takav negativac :D

neznam zasto down votovi bilo je ocito da se sali s njim lol.

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
16 godina
neaktivan
live4cro kaže...

Pooooooooooooozdrav !

noob jesam 

Bilo što sa dobrim cc-om: Orianna, Darius (double true dmg op), Ahri, Skarner, Amumu

Ovo je sve sa champselecta.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
live4cro kaže...

Pooooooooooooozdrav !

noob jesam 

Na botu ti se igra support+attack damage carry al neznam jel se na tvom levelu igra meta (koji si lvl) 

13 godina

A i meta se polako mijenja... čini mi se da će ovo biti čudna sezona :)

Fuck me I'm famous.
16 godina
neaktivan
guls kaže...

A i meta se polako mijenja... čini mi se da će ovo biti čudna sezona :)

Korejci metu mijenjaju par puta u partiji {#}.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
vOLT kaže...
Lord Nofak kaže...

pa sve je zapravo cista logika.

Evo ja jucer 7 pobjeda na rankdu za redom. sve kao support. mislim nije mi to jaca strana ali naucis igrat za svaku klasu bar po jednog championa.
Recimo ja sam stvarno kaotican kao jungler i uber los sam u toj klasi.

Ali recimo mainovi za ostale:

Top: Jarvan
Mid: Veigar ili Malzahar

Support: Zilean
ADC: Master Yi ili Graves

Na midu nemas sto puno. Odmah na startu vidis kakav ti je protivnik, jel agresivan ili "povuceniji" Ovi povuceniji su najzajebaniji. Pa recimo ako protivnik uzme Katarinu, Veigara, Swaina, Akali, Kassadina, leBlanc, Ziggsa, Morda, AP Yi... ja uzmem Malzahara. I ok tim bude skeptican na pocetku ali na kraju u igri skuze da Malzahar uistinu jest counter svima njima. I cijela igra se sastoji da ako protivnik nije agresivan da ga natjeras da postane presamouvjeren i krene pushat lejn na tvoj tower. Recimo AP Yi igracio su puni nekakvog svog samouvjerenja da ce malzahara ownat. I u svakoj igri do sada je to tako i zbilja do 6 lvl budes suppresan poprilicno. Nakon 6, stanes na sredinu, pustis da ti yi napravi Q, izbije ti 45% hp, a ti onda napravis sljedece: W+E+R+Q. Najcesce ne prezivi do Q pa za Q najcesce nema ni potrebe. Kod katarine pustis je da doskoci na tebe i da pocne raditi ulty, opet combo napravis i isisas je, kod akali isto, prakticki kod svih pustis da ti pocnu raditi ulty.

Kod Veigara je druga prica. Samo farm farm farm do 10 lvl-a, nema veze ni ak tower padne u medjuvremenu, pustis, bitn oda ne dajes kill drugom igracu. A onda po tamburi. :D

Sto se tice ovoga sa supportom, jako puno igraca se zali na nacin kako igram support sa zileanom jer polude kad vide iteme. Medjutim nitko od njih ne stisne tab i ne pogleda koliko killova ima na ad carry. pa kad u 10 minuta lik ima 8:0 kilova onda bude:"Goooood Zilean!" Poprilicno sam agresivan support.

Samo trebas postavit si neke stvari po kojima procjenjujes drugog igraca.

1. Agresivan ili ne?

2. Ako nije, harrasat cu ga i oduzet mogucnost farmanja ( to radis tako da pustis da te minioni pritisnu na tvoj tower i kontroliras koliko ces ih ubiti prije novog vala, tako da si uvijek pod svojim tornjem, tada protivnik nece imati izbora doli ili doc do tvog tornja i pokusat uzet par miniona ili ostat pod svojim bez love i daleko ispod lvl-a. Ak dodje, pozovi junglera i rijesite ga)

3. Ako je agresivan, isplaniraj priliku, odluci gdje ces ga dovesti, agresivne je cesto jako lako namamiti na dive pod tornjem i tada je tvoj.

4. nikad se ne fokusiraj na farmanje vec na farmanje gledaj kao na stvaranje prilike za napad, oblikuj situaciju sa minionima kako mislis da ce igrac biti u sto nepovoljnijem polozaju. Veci broj tvojih miniona prije napada znaci da ces imati dodatni dmg od strane neutralnih jedinica koje mogu napraviti i do 30% dmg-a drugom igracu ako se nadje izmedju njih a t oje velika prednost.

i tako dalje. gledao sam malo ocelota i slicne i oni meni ne igraju nista drukcije od onih likova koji imaju recimo 900 elo. nema tu nekih razlika, a jedina je samo u tempiranju napada.

Sto se tica builda za Xina (ne koristim niti jedan build od drugih igraca imam sve svoje):

Najbolji po mom iskustvu (Infinity+Trinity+Blood+phantom dancer) - pentakilovi padaju ko blesavi pogotovo ako imas dobrog supporta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 16:09 (StroyentFISH).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad vi budete igrali s njima onda se javite ! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vOLT kaže...

ej igrao sam dva puta sa ovima iz BoD-a, ista 3 lika ka i kod tebe. Oba puta su izgubili. Oba puta sam bio Malzahar. jesu to nasi?! meni je chat iskljucen sa suprotnim timom tak da nisam mogao ni skuzit?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 16:13 (StroyentFISH).
13 godina
neaktivan
StroyentFISH kaže...
vOLT kaže...

ej igrao sam dva puta sa ovima iz BoD-a, ista 3 lika ka i kod tebe. Oba puta su izgubili. Oba puta sam bio Malzahar.

Nikad nisam igrao s bezobraznijim team m8 upravo sam leavao champselect kolko su bezobrazni likovi bili,da znam gdje zive pa struju bi im ugasio da nemogu igrat !

16 godina
League Of Legends

koja je taktika igrat s lee.onim blind monkom?Koje iteme da uzimam?Neki mi kazu za damage,neki da bi trebao tankat.Da jos nesto,ako mozete mi reci kombinaciju kako koristit spellove kad idem jedan na jedan s nekim,nekako uvijek kao da mi fali jos spellova da dovrsim neprijatelja,uvijek mi pobjegnu s malo helta.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Nikad nisam igrao s bezobraznijim team m8 upravo sam leavao champselect kolko su bezobrazni likovi bili,da znam gdje zive pa struju bi im ugasio da nemogu igrat !

Presmiješno, u jednom momentu se hvališ kako igraš s njima a u drugom ih blatiš{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
vOLT kaže...
StroyentFISH kaže...
vOLT kaže...

ej igrao sam dva puta sa ovima iz BoD-a, ista 3 lika ka i kod tebe. Oba puta su izgubili. Oba puta sam bio Malzahar.

{#} ne znam. ja nisam nikad igrao sa njima protiv nekoga, vec protiv njih. jednog imam na ignoru, vjerojatno je nakon runde vrijedjao i omalovazavao. isto jucer, dobio neke klince iz bosne u timu i likovi raspravljaju kako da igra sa miss fortune a kolega mu nami kao support. i na kraju se posvadjaju njih dvojica nakon sto su obojica dobrano nafidali drugi tim i jedina logika je bila surr. i onda citas one spike kad njih dvojica vrijedjaju ostalu trojicu jer im nikada nitko nije dosao pomoci na bot jer da su oni inace pro, al zbog nas sad ce kao izgubiti. :D {#}

cale kaže...

koja je taktika igrat s lee.onim blind monkom?Koje iteme da uzimam?Neki mi kazu za damage,neki da bi trebao tankat.Da jos nesto,ako mozete mi reci kombinaciju kako koristit spellove kad idem jedan na jedan s nekim,nekako uvijek kao da mi fali jos spellova da dovrsim neprijatelja,uvijek mi pobjegnu s malo helta.

trinity + warmog. ostalo po volji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 16:22 (StroyentFISH).
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
vOLT kaže...

Presmiješno, u jednom momentu se hvališ kako igraš s njima a u drugom ih blatiš{#}

Ah da tako sam ponosan na sebe sto sam dospio s njima u champselect,tolko ponosan da sam leavao...

13 godina
League Of Legends

vidim da je bila prica oko elo-a, moze se dici, ko prvo moras iskljucit chat s enemy teamom, drugo mainat 2-3 champa, ja sam igrao uglavnom zyru kao supporta, lako se namjesti kill za carryja koji bi stvarno trebao biti retardiran da ne uzme kill (u 90% slucajeva), onda skarnera jungle koji ima mocan ult i jak je tank, ili olafa/jaxa jungle ili top. ja sam digao elo s njima s 935 na 1170. 

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...
@Ferritin Na kojem serveru si kupovao te rpe? Te drugo pitanje, kad promjenis zemlju i uzmes psc opciju tamo je onda country Croatia, to ostaviti ili??? Jer sam to isto pokušavao, isto kao i drugi kolega, i nije mi radilo, a svoj psc sam kupio u Hrvatskoj, Tisku(kiosk), ti?

Odg plz?
Trejdam SC2 za WoW gametime
12 godina
neaktivan
cale kaže...

ovisi  o teamu kakvi oni imaju i kakvi vi imate, ja vecinom buildam ad kad ga igram top ili mid: black cleaver,blood, GA, dalje po volji sto mi treba (warmogs,jos armora,mr,last whisper) a kad junglam igram ga tanky veicnom. kad ides 1v1 slowas,shieldas, Q,R,Q, ignite. ( i vidio sam da rade dosta R pa tek onda Q i Q samo sto ja to sranje nemogu pogodit tako :D)

iako nemozes bas uvijek koristit isti build kao sto rekoh sve ovisi o team compu oba teama.

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
12 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

vidim da je bila prica oko elo-a, moze se dici, ko prvo moras iskljucit chat s enemy teamom, drugo mainat 2-3 champa, ja sam igrao uglavnom zyru kao supporta, lako se namjesti kill za carryja koji bi stvarno trebao biti retardiran da ne uzme kill (u 90% slucajeva), onda skarnera jungle koji ima mocan ult i jak je tank, ili olafa/jaxa jungle ili top. ja sam digao elo s njima s 935 na 1170. 

to je istina da se s jednim likom dize elo dosta lako ako ga znas igrat ja sam na pocetku season 2 dok sam totalni bot bio pao na 900 eloa pa kad sam malo naucio igrat kroz normal i s frendovima  popeo sam se sa lee sinom,olafom i brandom na 1500 kroz 2 tjedna sa vise manje samo ta 3 lika

12 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

ja sam primjetio da sto idem vise igraci su bezobrazniji i jako puno ima prijetnji tipa:"mid or troll". i takve stvari. mislim vec znas da se radi o nekom razmazenom deristu al ajd. i onda mu das mid. umre 4 puta i ragequita. milina. :D

I sam jedna preporuka za ove koji igraju ap Yi-a. prestanite trollat, ljudi se fidaju na vama ko blesavi. :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 16:33 (StroyentFISH).
13 godina
StroyentFISH kaže...
bullyq14 kaže...

ja sam primjetio da sto idem vise igraci su bezobrazniji i jako puno ima prijetnji tipa:"mid or troll". i takve stvari. mislim vec znas da se radi o nekom razmazenom deristu al ajd. i onda mu das mid. umre 4 puta i ragequita. milina. :D

I sam jedna preporuka za ove koji igraju ap Yi-a. prestanite trollat, ljudi se fidaju na vama ko blesavi. :D

i da, to sam procitao negdi i jako je tocno i vazno: "yes, if u want to raise your elo, you will have to be a bitch". obavezno se moras ponasat na chatu ko pi*** :D

LOL EU Nordic and East: InvisoO
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...
StroyentFISH kaže...
bullyq14 kaže...

i da, to sam procitao negdi i jako je tocno i vazno: "yes, if u want to raise your elo, you will have to be a bitch". obavezno se moras ponasat na chatu ko pi*** :D

ne bas. ja se ne ponasam kao bitch pa si dizem elo. naprotiv takvima pustim da igraju sto zele jer bolje d aigra ono sto misli da zna nego d ami trolla. jedino ako mislim da mogu nadjacati dva igraca iz suprotnog tima onda se inatim i nedam takvima da biraju i ucjenjuju tim sa pozicijom, medjutim ako mislim da ne mogu igrati kao dvojica... e onda daj klincu sto zeli pa nek radi sto hoce. bolje i to neg da trolla, jer ak trolla tad znam da smo vec unaprijed izgubili.

13 godina
neaktivan
StroyentFISH kaže...

• neznan zasto si se uvatia AP master yi-a kad ga niko neigra , tia san ti quotat zadnji post ali je prevelik oko skoro svega se nemogu slozit sa tebon pocet cu ispocetka i ispravit te di mislin da si u krivu 
  • 1) agresija i pasivnost - reka si da su pasivni gori neznan bas za to ovisno je kakav imas setup na midu on sa herojima tipa veigar , karthus , orianna te nece toliko pokeat nego ce farmat do odredenog vrimena di ce te pocet outdamageat
  • 2)malzahar skoro nikoga od navedenih heroja ne countera , neznan protiv kakvih si ljudi igra (ne govorin nista o tvome skillu bez uvride) ali ja se ne sican zadnjeg mida di san izgubia o tog heroja ako vec imas nekoga tipa katarina netribas uzest ignite nego cleanse i neces ga uspit ubit nikad 
  • 3)zilean je katastrofalan support , i master yi je ADC ali kad se govori o ADC misli se na range opcenito (yi nije viable pick)
  • 4)veigar outscalea malzahara u late gameu tako da igrat pasivno i cak ostavit turret ne dolazi u obzir
  • 5) nikad se ne fokusirat na farmu? to ti jedino moze dobro proc sa nekin herojima tipa akali , leblanc neznan bas sa kime jos tj assassin AP 
  • 6) build na xinu sta si da je los , previse AD nemas nikakvog survivability-a u tome
  • 7) taj lee sin build sta si da je nesto kakvog bi ga radia kad je tek izasa sad se build skroz prominia 
EU West: slimyyy
13 godina
League Of Legends

Pogledaj si na lolkingu buildove od croassasina za lee-a, on ga maina i igra ga odlično (u najmanju ruku). Rijetko kad na svom elo levelu vidim da ga netko tako dobro igra i prati build.

(i ko za vraga baš nijednu unazad par dana ne odigra s lee-jem :) )

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 17:48 (guls).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sta napravim ljudima i onda mi moji na kraju kazu ''veigar u pro ks''

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 17:48 (vOLT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice