Evo kupio sam Kha'Zixa i prva partija protiv kassadina mid, njega sam jednom ubio, i onda sam samo ganko bot i dive i kroz lane, kako god sam mogo i pobjedili smo, sto mislite hoce li ga nerfati jer sam primjetio da se mnogi zale, ali tako su se svi zalili i na dianu i na rengara pa su sada tako nerfani da su među najnizim win rate championima. Ljudi jednostavno odigraju jedRan game protiv novog champa, jos ga ne znaju, izgube i onda pisu riotu. Kha'Zix je stvarno opak assasin ali isto tako su i fizz, akali, lb, kata... Recimo da sad izađe LB kad se community ovako prosirio nerfali bi ju u roku dva dana.
nije u tome stvar nego su ad assassini dosta jaki na midu protiv ap carrija jos ako se nezna igrat protiv njih pa dode na lane s 0 armora protivnik.
Da, bas sad malo u s3 vise streamam i svako malo pantheon, kha zix, lee sin mid, black cleaver im to omogucije, mislim da su rekli da ce smanjit armor penetration s 7,5% ja mislim na 6,25%, i netko je izracunao da ce meta(onaj na kojeg su ubijali) ostati duze ziva za 0,0001 s, tak nesto, ima clanak na redditu
moze link od streama? uljepsalo bi mi dan.

te carrijate. Iz tog razloga sam i počeo vježbat roaming midove ( btw. Eve mi je jako dobra, al moram dosta vježbat s njom ).
, tocno tako, skupio je, ja neznam 10 palceva gore, sad vas pitam sto sam ja napisao: volim junglati s renektonom jel to je nesto novo za mene, to govori o njemu da odmah trazi povod za svadju, pa tako i u ovom slucaju, zrtva dobiva palceve dolje a protagonist gore, iza svega sto sam naveo stojim cvrsto, pogotovo tier3(naravno ako dodje neki kvalitetan igrac i kupi ih prije ne znaci da ih nitko ne kupuje na eastu), stojim cvrsto iza ovoga: vecina(opeeeet, iz mojeg iskustva, u mojem slucaju/zivotu) kad udjem u lobby rankeda jace uloge su zauzete(nekad i nisu, al vecinom jesu, opet govorim iz svojeg iskustva), ne zaboravite, ne zelim se svadjat, low elo igrac sam
Trejdam SC2 za WoW gametime
to mi je frend hahah, nisam bas takav negativac :D
.