League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.489.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni je ovo prvi put a igram od 5/7/2011.
Prvo me dodao Stefanbrebrate i onda me dodao lovElka.
lovElka me prvo pitao hocu li rp, reko posalji i posalji cevape vec kad saljes, pa je onda pitao da mu posudim acc {#}

EUNE server

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 2:16 (noLife).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ner mogu priko 1450 eloa da ga prcis. Daj ima iko dobar supporter a da ima eloa ko i ja da me supporta?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Znate da se moze preko PaySafeCard uzimat RP?

Samo prebacite zemlju na njemacku i kada vam se otvori PaySafeCard prozor (trebalo bi automatski biti) prebacite na hrvatsku i normalno kupujete.

Isprobano radi. 200 kuna = 20+5 Eura vrijednosti RPa. sto je negdje ~4.6k RP

PaySafeCard se moze kupit na svakom kiosku Tiska od u obliku PINa od 50, 100 i 200 kuna.

Op Op Op Gangnam Style!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Jonja kaže...

Ner mogu priko 1450 eloa da ga prcis. Daj ima iko dobar supporter a da ima eloa ko i ja da me supporta?

Što će ti support, bolje carrija mid/jungler... sa supportom se samo možeš nadati da su ti ostali dobri jer osim wardova i cc-a nemaš ništa drugo za carrijanje ( to govorim za ove malo niže ELO-e ), osim ako nisi Madlife ili Lustboy xD. Ako idete duo, uzmete mid/jungle i genkate SVE{#} te carrijate. Iz tog razloga sam i počeo vježbat roaming midove ( btw. Eve mi je jako dobra, al moram dosta vježbat s njom ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Jonja kaže...

Što će ti support, bolje carrija mid/jungler... sa supportom se samo možeš nadati da su ti ostali dobri jer osim wardova i cc-a nemaš ništa drugo za carrijanje ( to govorim za ove malo niže ELO-e ), osim ako nisi Madlife ili Lustboy xD. Ako idete duo, uzmete mid/jungle i genkate SVE{#} te carrijate. Iz tog razloga sam i počeo vježbat roaming midove ( btw. Eve mi je jako dobra, al moram dosta vježbat s njom ).

pa ako si dobar support i ides duoq s ad carrijom netrebas biti madlife ili lustboy da bi carrijao botlane na low elou sa supportom.

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
15 godina
neaktivan
111Ante111 kaže...

nije se dogodilo da kad sam usao u ranked da nije stajalo adc pa ispod toga mid pa top..ntko ne igra supporta, neznam zasto trazis svadju, ja ne ne zelim...imam 1400 elo(trenutno 1300), i sta sad, igram ko i svi, velika je razlika i to sam osjetio, pr. Radi dns igram s brandom koji ima 2 dorans ringa...ima 3 killa i kupi catalyst....izgubili smo...nisu igraci glupu nego ne razmisljaju a ni ja se ne mogu pohvalit velikim razmosljanjem kad imam takav elo, evo vidis kako sam napisao post koji nije neprijateljski, ti si odmah postavio temelje za svadju

Kad sam probao malo na westu cim udjes na ranked svi pisu npr. Hi! I can mid, top, support....kad udjes na eastu sve uloge su zauzete(ajmo reci bolje)

Ajd da se i obrazlozim:

1.bold- supporta ne igra puno igraca

2.bold- aj malo sam pretjero ovo za health, ali wardovi se tesko priuste..

3.bold- pogledaj na npr. Lolkingu nekakav prosjecan game koji je zavrsio u midgame, slabo tko ima tier 3 boots..

Samo kazem, nema ljutnje, poboldano je malo izvadjeno iz konteksta i moram reagirati kad se na ovom forumu odmah zauzima agresivan stav, ja u biti nisam rekao nista neistinito, main mi je support pa znam sto govorim, kakvi su buildevi(naravno, samo nekolicina ima onne spomenute buildeve), sto ljudi rade, ja isto radim glupe stvari, kao i svi nekad uosttalom

Zbog buffa na movments speed ljudi sve kasnije i kasnije uzimaju T2 bootse, a T3 boots vidim(igram na 1800-200 ELO) da većina uzima nakon 3. velikog itema,to je već lategame.

Kolika je razlika u ELOu (normal i ranked) između tvojeg accounta i accounta koji ti je prijatelj s westa posudio?

two camels in a tiny car
14 godina

Evo kupio sam Kha'Zixa i prva partija protiv kassadina mid, njega sam jednom ubio, i onda sam samo ganko bot i dive i kroz lane, kako god sam mogo i pobjedili smo, sto mislite hoce li ga nerfati jer sam primjetio da se mnogi zale, ali tako su se svi zalili i na dianu i na rengara pa su sada tako nerfani da su među najnizim win rate championima. Ljudi jednostavno odigraju jedRan game protiv novog champa, jos ga ne znaju, izgube i onda pisu riotu. Kha'Zix je stvarno opak assasin ali isto tako su i fizz, akali, lb, kata... Recimo da sad izađe LB kad se community ovako prosirio nerfali bi ju u roku dva dana.

12 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Evo kupio sam Kha'Zixa i prva partija protiv kassadina mid, njega sam jednom ubio, i onda sam samo ganko bot i dive i kroz lane, kako god sam mogo i pobjedili smo, sto mislite hoce li ga nerfati jer sam primjetio da se mnogi zale, ali tako su se svi zalili i na dianu i na rengara pa su sada tako nerfani da su među najnizim win rate championima. Ljudi jednostavno odigraju jedRan game protiv novog champa, jos ga ne znaju, izgube i onda pisu riotu. Kha'Zix je stvarno opak assasin ali isto tako su i fizz, akali, lb, kata... Recimo da sad izađe LB kad se community ovako prosirio nerfali bi ju u roku dva dana.

nije u tome stvar nego su ad assassini dosta jaki na midu protiv ap carrija jos ako se nezna igrat protiv njih pa dode na lane s 0 armora protivnik.

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
111Ante111 kaže...

nije se dogodilo da kad sam usao u ranked da nije stajalo adc pa ispod toga mid pa top..ntko ne igra supporta, neznam zasto trazis svadju, ja ne ne zelim...imam 1400 elo(trenutno 1300), i sta sad, igram ko i svi, velika je razlika i to sam osjetio, pr. Radi dns igram s brandom koji ima 2 dorans ringa...ima 3 killa i kupi catalyst....izgubili smo...nisu igraci glupu nego ne razmisljaju a ni ja se ne mogu pohvalit velikim razmosljanjem kad imam takav elo, evo vidis kako sam napisao post koji nije neprijateljski, ti si odmah postavio temelje za svadju

Kad sam probao malo na westu cim udjes na ranked svi pisu npr. Hi! I can mid, top, support....kad udjes na eastu sve uloge su zauzete(ajmo reci bolje)

Ajd da se i obrazlozim:

3.bold- pogledaj na npr. Lolkingu nekakav prosjecan game koji je zavrsio u midgame, slabo tko ima tier 3 boots..

Samo kazem, nema ljutnje, poboldano je malo izvadjeno iz konteksta i moram reagirati kad se na ovom forumu odmah zauzima agresivan stav, ja u biti nisam rekao nista neistinito, main mi je support pa znam sto govorim, kakvi su buildevi(naravno, samo nekolicina ima onne spomenute buildeve), sto ljudi rade, ja isto radim glupe stvari, kao i svi nekad uosttalom

Zbog buffa na movments speed ljudi sve kasnije i kasnije uzimaju T2 bootse, a T3 boots vidim(igram na 1800-200 ELO) da većina uzima nakon 3. velikog itema,to je već lategame.

Kolika je razlika u ELOu (normal i ranked) između tvojeg accounta i accounta koji ti je prijatelj s westa posudio?

Bio je frendov 1450 tad, al ja sam u s2 bio 1600(highest, prosjek 1500), i tamo sam supporto na westu i uvijek je bot lane tamo strong(kako odabiri pojedinih chapiona tako i njihov gameplay)za neke champione tier 3 se uzima ranije, ssivir(onaj crveni tier3, neznam kako se zove, ili vayne), al dobro, ja sam osjetio razliku, jesam ja low elo

13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
Hazar kaže...

nije u tome stvar nego su ad assassini dosta jaki na midu protiv ap carrija jos ako se nezna igrat protiv njih pa dode na lane s 0 armora protivnik.

Da, bas sad malo u s3 vise streamam i svako malo pantheon, kha zix, lee sin mid, black cleaver im to omogucije, mislim da su rekli da ce smanjit armor penetration s 7,5% ja mislim na 6,25%, i netko je izracunao da ce meta(onaj na kojeg su ubijali) ostati duze ziva za 0,0001 s, tak nesto, ima clanak na redditu

12 godina
neaktivan
111Ante111 kaže...
Lord Nofak kaže...
111Ante111 kaže...

Ajd da se i obrazlozim:

Bio je frendov 1450 tad, al ja sam u s2 bio 1600(highest, prosjek 1500), i tamo sam supporto na westu i uvijek je bot lane tamo strong(kako odabiri pojedinih chapiona tako i njihov gameplay)za neke champione tier 3 se uzima ranije, ssivir(onaj crveni tier3, neznam kako se zove, ili vayne), al dobro, ja sam osjetio razliku, jesam ja low elo

po tvojoj logici na westu se biraju bolji champovi na bot laneu? {#}

po ovome sto pises nemogu vjerovat da si 1600 eloa imao al ok.

12 godina
neaktivan
111Ante111 kaže...
NinjEEEk kaže...
Hazar kaže...

Da, bas sad malo u s3 vise streamam i svako malo pantheon, kha zix, lee sin mid, black cleaver im to omogucije, mislim da su rekli da ce smanjit armor penetration s 7,5% ja mislim na 6,25%, i netko je izracunao da ce meta(onaj na kojeg su ubijali) ostati duze ziva za 0,0001 s, tak nesto, ima clanak na redditu

moze link od streama? uljepsalo bi mi dan.

16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Meni odgovara, ja sam 1507 trenutno, javi mi se samo u inbox pa da ugovorimo termin, imam dosta obaveza ovaj mjesec...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ti stvarno, ja neznam, rekoh supportam, pa sam na westu bas osjetio kako su nas stisli i to u dosta gameova, tebi je jedini posao ovdje skupljati palceve gore, traziti povod za svadju, novoukljucene clanove u temi odmah zaokruziti kao lazove i nepotrebne, izdvajanje nekih dijelova i boldanje istih, te vadjenje iz konteksta, ja se ne zelim svadjat, i nadam se da ima u temi netko tko to vidi

stream, sad ameri spavaju pa evo nekih od kojih se da naucit, ali svakako preporucam wickd(clg), dyrus(tsm), chaox(tsm), gosu pepper(m5), phantomlord

http://www.twitch.tv/phantoml0rd

http://www.twitch.tv/dandinh

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 11:20 (111Ante111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
111Ante111 kaže...

Sve je to divno i krasno, hajde ti nama daj svoj nick i dokaži da je tvoj slikanjem clienta, da mi vidimo taj čuveni elo.

EDIT: za tvoj post iznad mene; inače se ne svađamo tu, nađe se pokoja diskusija, rasprava ili slično, ali kad ovako neko kojeg niko ne zna počne kenjati o nečemu što nema pojma i govori da je tier 2,3 gold elo, smuči mi se.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 11:18 (BannedOnThisForum).
12 godina
neaktivan
111Ante111 kaže...

Ti stvarno, ja neznam, rekoh supportam, pa sam na westu bas osjetio kako su nas stisli i to u dosta gameova, tebi je jedini posao ovdje skupljati palceve gore, traziti povod za svadju, novoukljucene clanove u temi odmah zaokruziti kao lazove i nepotrebne, izdvajanje nekih dijelova i boldanje istih, te vadjenje iz konteksta, ja se ne zelim svadjat, i nadam se da ima u temi netko tko to vidi

Ja sam mislio da je ocito zasto boldam i citiram? nije mi nikakav posao skupljanje "palceva gore" niti me briga za to, nego si vise naporan u svakom komentaru pljujes po eastu u SVAKOM. I ja se uopce ne svadam nego si naporan vise s pisanjem gluposti pa ti samo pokazujem to kroz boldanje da prestanes pisat gluposti. :)

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja tvrdim ono sto je za east i moj elo, nitko ne kupuje tier3, neznam zasto si ti kao i vjerovatno drugi(cekamo vas), uzeli neku stavku, ja sam rekao moja iskustva, a ona su, vecina gameova zavrsi oko 50min, i gledam tu i tamo buildove, i nitko tad nema tier3, opet, nisam spomenuo elo gold ili 1900,2000, pa zasto je on u tvojoj poruci, opet parafraziranje i neistine, ne zaboravite, low elo sam igrac, support main i na eastu

sad ste petorica na meni, ja nisam nigdje pljuvao po eaastu, rekao sam svoja iskustva koja nikog ne bi trebala dirati ako zna da su netocna

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 11:28 (111Ante111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
111Ante111 kaže...

Ja tvrdim ono sto je za east i moj elo, nitko ne kupuje tier3, neznam zasto si ti kao i vjerovatno drugi(cekamo vas), uzeli neku stavku, ja sam rekao moja iskustva, a ona su, vecina gameova zavrsi oko 50min, i gledam tu i tamo buildove, i nitko tad nema tier3, opet, nisam spomenuo elo gold ili 1900,2000, pa zasto je on u tvojoj poruci, opet parafraziranje i neistine, ne zaboravite, low elo sam igrac, support main i na eastu

spomenio si u vise navrata da si bio 1600 top elo s2 i cvrsti gold (1500~).

al dobro za to, ti kad si navodio gluposti o eastu uvijek pises opcenito koda je cijeli server retardiran lol.

16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
Blizek kaže...
Jonja kaže...

pa ako si dobar support i ides duoq s ad carrijom netrebas biti madlife ili lustboy da bi carrijao botlane na low elou sa supportom.

Pa i ne govorim za botlane, već za cijeli tim ( i game ). Fidani AD carry ne znači puno protiv fidanog AP assasina ili bilo kakvog tanky divera, pogotovo ako carry nije Ezreal.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam opet rekao svoja iskustva da sam osjetio razliku na botu(ti si opet to izvadio iz konteksta), frendov je veci elo(1450), po buildovima znam prethodno sto sam naveo za tier3 i cvrsto stojim iza toga, ovo je moj zadnji post ovdje pa cu napisati iskustva kao i ova 2 dana kad sam tu i jos jednom prije 2 mj, prije 2 mj, ukljucio sam se u temu normalno, prijateljski, pozdrav svima, taj i taj sam, igram tu i tu, i napisao sam da volim junglati s renektonom jel to je nesto novo za mene, tocno tako sam napisao, sljedeci post je bio:omg, lol, pa renekton jungle nije nista novo, on se igra cijeli s2, ja nevejrujem  {#}, tocno tako, skupio je, ja neznam 10 palceva gore, sad vas pitam sto sam ja napisao:  volim junglati s renektonom jel to je nesto novo za mene, to govori o njemu da odmah trazi povod za svadju, pa tako i u ovom slucaju, zrtva dobiva palceve dolje a protagonist gore, iza svega sto sam naveo stojim cvrsto, pogotovo tier3(naravno ako dodje neki kvalitetan igrac i kupi ih prije ne znaci da ih nitko ne kupuje na eastu), stojim cvrsto iza ovoga: vecina(opeeeet, iz mojeg iskustva, u mojem slucaju/zivotu) kad udjem u lobby rankeda jace uloge su zauzete(nekad i nisu, al vecinom jesu, opet govorim iz svojeg iskustva), ne zaboravite, ne zelim se svadjat, low elo igrac sam

Sretno svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
111Ante111 kaže...

Ja sam opet rekao svoja iskustva da sam osjetio razliku na botu(ti si opet to izvadio iz konteksta), frendov je veci elo(1450), po buildovima znam prethodno sto sam naveo za tier3 i cvrsto stojim iza toga, ovo je moj zadnji post ovdje pa cu napisati iskustva kao i ova 2 dana kad sam tu i jos jednom prije 2 mj, prije 2 mj, ukljucio sam se u temu normalno, prijateljski, pozdrav svima, taj i taj sam, igram tu i tu, i napisao sam da volim junglati s renektonom jel to je nesto novo za mene, tocno tako sam napisao, sljedeci post je bio:omg, lol, pa renekton jungle nije nista novo, on se igra cijeli s2, ja nevejrujem {#}, tocno tako, skupio je, ja neznam 10 palceva gore, sad vas pitam sto sam ja napisao:  volim junglati s renektonom jel to je nesto novo za mene, to govori o njemu da odmah trazi povod za svadju, pa tako i u ovom slucaju, zrtva dobiva palceve dolje a protagonist gore, iza svega sto sam naveo stojim cvrsto, pogotovo tier3(naravno ako dodje neki kvalitetan igrac i kupi ih prije ne znaci da ih nitko ne kupuje na eastu), stojim cvrsto iza ovoga: vecina(opeeeet, iz mojeg iskustva, u mojem slucaju/zivotu) kad udjem u lobby rankeda jace uloge su zauzete(nekad i nisu, al vecinom jesu, opet govorim iz svojeg iskustva), ne zaboravite, ne zelim se svadjat, low elo igrac sam

Sretno svima!

stvarno vise, ako se ne zelis svadat prestani pisat ovakve komentare, to sto ti volis igrat renektona jungle to sve ok al to apsolutne nema nikakve veze s pljuvanjem po eastu koji radis i stvarno si vise naporan neda se ni meni vise raspravljat s tebom.

12 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Samo prebacite zemlju na njemacku i kada vam se otvori PaySafeCard prozor (trebalo bi automatski biti) prebacite na hrvatsku i normalno kupujete.

PaySafeCard se moze kupit na svakom kiosku Tiska od u obliku PINa od 50, 100 i 200 kuna.

Pozdrav. Ja sam pokusao sebi uzeti paysafecardom rp-e za Lol i sve moguce nacine sam probo mjenjao sam drzavu u clientu, promjenio IP adresu i nisam uspio. Zanima me kako je tebi uspjelo ako mozes ukratko opisati sta si uradio, koju valutu si koristio koje valute je tvoj paysafe disi ga kupio i vrijednost (50,100,200)?
Hvala unaprijed 

15 godina
neaktivan
Gam3r kaže...
pozdrav svim lolovcima i lolasima i svako dobro. Evo da se i ja malo prikljucim raspravi i po mogucnosti skupim par prikatelja za igru. Igram na eastu negdje mjesec-dva. Trenutno sam 18 lvl i ono cak mi i solidno ide. Vecinu partija igram sa xinom, shenom ili frisko kupljenim talonom. Tanky buildovi za xina i shena, a za talona full ad. Pa evo addajte me: audiosl4ve. Pozdrav i zelim vam jos puno dobivenih gameova :)

sta ce netko igrat s tobom kad si noob :D

League of Legends: s4t4n1c
15 godina
Tunaix kaže...
Ferritin kaže...

Pozdrav. Ja sam pokusao sebi uzeti paysafecardom rp-e za Lol i sve moguce nacine sam probo mjenjao sam drzavu u clientu, promjenio IP adresu i nisam uspio. Zanima me kako je tebi uspjelo ako mozes ukratko opisati sta si uradio, koju valutu si koristio koje valute je tvoj paysafe disi ga kupio i vrijednost (50,100,200)?
Hvala unaprijed

Pa kupiš normalno PaySafeCard od koliko hoces kuna. 200 kuna mi se nekako najviše isplati, a da mi ne ostaje bas nesto ne potrosenog novca na PINu.

Odes na RP Purchase. I tamo ti je automatski zemlja Croatia. Dolje prebacis na Italy ili Germany.

Uzmes PaySafeCard i kad ti se otvori prozor... Pogledaj sliku

Normalno upisuješ kod. I transakcija će ti biti izvršena.

Ovdje si izracunate koliko Eura ili USD vam vrijedi iznos na vasem PINu. Pazite svaki dan se mijenja pa da vas ne bi za*ebalo, provjerite. http://www.paysafecard.com/exchange/exchange.php

Op Op Op Gangnam Style!!
13 godina
neaktivan
hammerfall kaže...
Gam3r kaže...
pozdrav svim lolovcima i lolasima i svako dobro. Evo da se i ja malo prikljucim raspravi i po mogucnosti skupim par prikatelja za igru. Igram na eastu negdje mjesec-dva. Trenutno sam 18 lvl i ono cak mi i solidno ide. Vecinu partija igram sa xinom, shenom ili frisko kupljenim talonom. Tanky buildovi za xina i shena, a za talona full ad. Pa evo addajte me: audiosl4ve. Pozdrav i zelim vam jos puno dobivenih gameova :)

najbolje da se svi pocnemo ponasat ovako i ne pomagat ljudima ili igrat sa njima ovo je jedina tema vjerojatno ode na BUG-u di se ljudi ovako sramotno ponasaju {#}

EU West: slimyyy
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Preporucite mi nekog novog assassina ? Imam Akali i odlicna je za farmanje winova, sa njom sam uspio nafarmat novog championa. I da li ima neki odredjen role za igranje assassina ? Kako vi nazivate taj role ?  I da li je ok igrat samo jedan role ili mozda dva rola ?

Nemojte mi preporuciti Xin ili Sin heroje, jer su bili na free week pa necu da mi njih 300 ima istog champa

Darko
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 14:44 (DarkoKwon).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Preporucite mi nekog novog assassina ? Imam Akali i odlicna je za farmanje winova, sa njom sam uspio nafarmat novog championa. I da li ima neki odredjen role za igranje assassina ? Kako vi nazivate taj role ?  I da li je ok igrat samo jedan role ili mozda dva rola ?

Obično ti se asssini igraju na midu,eventualno top. Ak ti je akali dobra onda bi ti preporučio da razmotriš da kupiš talona il katarinu. Ok je mainat jedan role (znaći da se fokusiraš na određenu poziciju) al uvijek je dobro imat bar još jedan-2 kraj toga da možeš eventualno igrat ak teamu treba.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 14:48 (death_zombi).
15 godina
League Of Legends

znali netko gdje mogu ukucati pin za prepaid card? Nigdje ne mogu naci tu opciju u storeu

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
111Ante111 kaže...

stream, sad ameri spavaju pa evo nekih od kojih se da naucit, ali svakako preporucam wickd(clg), dyrus(tsm), chaox(tsm), gosu pepper(m5), phantomlord

http://www.twitch.tv/phantoml0rd

http://www.twitch.tv/dandinh

Nemozes nista naucit gledajuci stream,to ti je isto kao da stojis ispred teretane,gledas i cekas da ti narastu misici...

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
13 godina
neaktivan
hammerfall kaže...
Gam3r kaže...

Sorry pro!

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice