Anketica koga da kupim
nemojte molim vas prema tome koji je jači tipa darius OP, nego da su zabavni i zanimljivi za igrati :)
19 | Darius |
---|---|
15 | Zed |
7 | Volibear |
5 | Rengar |
8 | Kha'Zix |
Anketica koga da kupim
nemojte molim vas prema tome koji je jači tipa darius OP, nego da su zabavni i zanimljivi za igrati :)
19 | Darius |
---|---|
15 | Zed |
7 | Volibear |
5 | Rengar |
8 | Kha'Zix |
gg wp 2012,gl hf 2013
Anketica koga da kupim
Darius nije OP. Mislim da smo kroz ovo prošli već 3000 puta.
gg wp 2012,gl hf 2013
Već sam na winning streaku od nove, sigurno zbog neprijateljskog mamurluka
Ako netko hoće mijenjam account 59 champova, 17 rune pageova za neki sa više championa ... Moj acc je na EUW ali mijenjao bih i za neki na eastu. Hitno mi je .PM
Admins pls don't kill me .
Sretna Vam Nova, puno eloa,zdravlja,sreće i ljubavi
P.S ja sam se proveo sjajno, ja i ekipa proslavili sto smo imali, stjerali alkiće na spavanje i nas mala hrpa dizala elo na mamurlučnoj ekipi cijelu noć :D
Ne znam je li bila već o tome rasprava...
Ne razumijem kako je sad, odjednom, Riven postala tolko OP. Kolko se ja sjećam, nisu ju buffali. Možda sam propustio nešto... U season 2 je bila normalan champ, ali sada...A i čuo sam jednom, na nekom streamu, izjavu da je Riven op u seasonu 3.
Možda zvuči glupo, al je tako.
Molim da se suzdržite od Td-ova. Hvala!
Edit: gledam Ocelote-ov stream. U login screenu, on i cijeli njegov team imaju platinum/diamond okvir, a u enemy teamu niko ništa...zar se za enemy team to ne prikazuje?
Zato kaj su sve ostale malo po malo nerfali :) a i tu su novi itemi...
Ne razumijem kako je sad, odjednom, Riven postala tolko OP. Kolko se ja sjećam, nisu ju buffali. Možda sam propustio nešto... U season 2 je bila normalan champ, ali sada...A i čuo sam jednom, na nekom streamu, izjavu da je Riven op u seasonu 3.
Edit: gledam Ocelote-ov stream. U login screenu, on i cijeli njegov team imaju platinum/diamond okvir, a u enemy teamu niko ništa...zar se za enemy team to ne prikazuje?
Riven i svaki bruiser na topu je op sa black cleaverom, on ih je promijenio skroz. I da, enemy igrači ne vide okvire.
Nigger Cleaver op . Pogledaj samo na talona koji je s 48% w/L skocio na 57 %
LJudi sta kazete na heroja Akali ? Pocetnik sam i maloprije sam ga kupio, je li ima neki brzi hint u vezi njega da mi date ?
LJudi sta kazete na heroja Akali ? Pocetnik sam i maloprije sam ga kupio, je li ima neki brzi hint u vezi njega da mi date ?
Smartcast
Kako napravit acc na westu?
pri registraciji novog acc-a jednostavno moraš odabrat pod region EU West. inače default je postavljeno EU NE ak se regaš iz naših krajeva.
https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index?ref=4ff7051f34a25594276969 , upises podatke i promijenis region na euw
A evo skontao sam xD, nisam vidio ovo ispod date of birth za promjenit regiju
https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index?ref=4ff7051f34a25594276969 , upises podatke i promijenis region na euw
Igrao sam tri partije sa Akalijem i sve tri smo dobili, imali smo dobru ekipu. Nisam se nimalo pokajao zbog ovog heroja stvarno je OP, a i sada u startu malo ko ga uzima. :)
Igrao sam tri partije sa Akalijem i sve tri smo dobili, imali smo dobru ekipu. Nisam se nimalo pokajao zbog ovog heroja stvarno je OP, a i sada u startu malo ko ga uzima. :)
Samo što je Akali žensko a ne muško :P
Ma za mene je svaki heroj musko, ja ne podnosim zenske karaktere :)
Ne igraj tog champa onda
To nije zdravo..
Hoće se tko mijenjati za lol account .. Hitno mi je .. Moj je na EUW ima 17 rune pageova(2 prazne), 59 champova, nekoliko skinova .. Sve sto trazim je neki account sa vise champova, moze biti i sa 2 rune pagea ne imati niti jedan skin, samo da je vise championa . Nije bitno EUW ili east .. PM me ..
Isplati se uzeti 7rune page bundle?
Isplati se uzeti 7rune page bundle?
najisplativija stvar sto mozes kupit s rp-om..
Je*eni riot serveri! Usred teamfighta server zalagga i cijeli moj team se morao recconectat a enemy team radilo normalno, oni nas aceali i unistili nexus a da smo mi pobjedili fight (sto je bilo vise moguce) mi bi pobjedili.. riot fix ur servers!
Nakon dugo igranja sa Xin Zhao-om koji mi jako dobro odgovara, doslo je vrijeme da promijenim. Kojeg championa mi preporucujete? Ima li neki slican Xin Zhaou a da je jaci? Dajte prijedloge. hvala :)
Nakon dugo igranja sa Xin Zhao-om koji mi jako dobro odgovara, doslo je vrijeme da promijenim. Kojeg championa mi preporucujete? Ima li neki slican Xin Zhaou a da je jaci? Dajte prijedloge. hvala :)
irelia,lee možda
Maloprije sam skinuo i instalirao League of Legends, idem pokrenuti i kaže mi; Failed to launch RADS\system\rads_user_kernel.exe
Pokušao sam i ono; desni klik - Run as Administrator ali mi nije ni to uspjelo.
Skinuo sam novi ovaj rads_user_kernel.exe s interneta, ubacio u mapu ali ni to nije uspjelo.
Jel ima netko rješenje il da reinstaliram?