League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.375.128
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
MrSapphire kaže...

Sta reci na ovo.. da nije neki strasan ello.. Al kakvi debi** igraju u tom teamu onda?

Sad ste pocelo whineat i ako pobjedjujete.. Pa di ovo ide? {#}

LoL acc THCJoshi
12 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Preporucam svima da kupe bar 5 eura rpa. Mog prijatelja je banalo do tamo neke 2030...  A ja sam bio reportan 20 puta vise od njega... Sto znaci ako kupujete rp, bar u malim kolicinama, radije ce bannat nekoga drugog nego vas. Ja svako drugi game dobijem report jer sam temperamentan, jbg zao mi je.

90% likova koji kazu "omg im reporting you after game noob" vecinom ne reportaju cak i da je razlog opravdan (rageanje ili slicno) , a to sto kazes da ne banaju ove sto kupuju rp je cista glupost

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
15 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
Jonja kaže...

Preporucam svima da kupe bar 5 eura rpa. Mog prijatelja je banalo do tamo neke 2030...  A ja sam bio reportan 20 puta vise od njega... Sto znaci ako kupujete rp, bar u malim kolicinama, radije ce bannat nekoga drugog nego vas. Ja svako drugi game dobijem report jer sam temperamentan, jbg zao mi je.

90% likova koji kazu "omg im reporting you after game noob" vecinom ne reportaju cak i da je razlog opravdan (rageanje ili slicno) , a to sto kazes da ne banaju ove sto kupuju rp je cista glupost

hehe neznam bas :)

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Kao prvo to sto si reportan ne znaci da si automatski zasluzio ban.

Postoji vise razina toksicnog ponasanja.

Da bi pobrao permaban (ko ce igrat lol za 18 godina)moras se stvarno potruditi.

Potrebno je daleko vise od rageanja.

Tvoji prijatelj je ocito ozbiljnije krsio pravila.

Cisto sumnajm da se riot suzdrzava od bananja i permabananja igraca koji su kupili RPove.

Ako si zasluzio ban,pobrat ces ga bez obzira tko si i koliko si RPa kupio.

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 15:13 (Lord Nofak).
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Igram LOL koji dan, koliko znam RP se moze samo kupiti, ne znam o kakvim banovima pricate, sigurno nisam nesto razumio ?

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
To ti apsolutno ništa ne vrijedi, evo ti IWillDominate-a, jednu godinu se ne smije bavit e-sportom i mislim da mu je main i smurfovi permabannani(vidim da streama, vjerojatno s novim accom jer mu je naziv grinding elo, tako nešto)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo što kolega govori je istina, barem djelomična.

Na primjer, igrač A registrirao je acc i nije potrošio niti centa, no marljivo je skupljao IP-ove i kupovao sve heroje, pred kraj svog "lol života", krenuo je rage-at, uskoro je pobrao bann na tjedan dana, no ni to ga nije smirilo te je spammao i vrijeđao ostale igrače bla bla ba. Sad zamislite i igrača B, koji je potrošio oko 100 eura dosad u LoLu, posjeduje svaki legendery skin, ima sve champove, 17 runepage-a, rare skinovi poput kitty catarine, candy cane mf itd itd. Ja osobno vjerujem da bi Riot-ov radnik koji je zadužan za permabananje stisnuo odmah punish button onom prvom igraču A, te mu poručio da više nije dobrodošao u igru, no kod igrača B bi zastao i vjerovatno bi mu poslao nekakav warning ili zadnju šansu zbog svog tog novca koji je uložio u igru, no to je moje mišljenje....

Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Ovo što kolega govori je istina, barem djelomična.

Na primjer, igrač A registrirao je acc i nije potrošio niti centa, no marljivo je skupljao IP-ove i kupovao sve heroje, pred kraj svog "lol života", krenuo je rage-at, uskoro je pobrao bann na tjedan dana, no ni to ga nije smirilo te je spammao i vrijeđao ostale igrače bla bla ba. Sad zamislite i igrača B, koji je potrošio oko 100 eura dosad u LoLu, posjeduje svaki legendery skin, ima sve champove, 17 runepage-a, rare skinovi poput kitty catarine, candy cane mf itd itd. Ja osobno vjerujem da bi Riot-ov radnik koji je zadužan za permabananje stisnuo odmah punish button onom prvom igraču A, te mu poručio da više nije dobrodošao u igru, no kod igrača B bi zastao i vjerovatno bi mu poslao nekakav warning ili zadnju šansu zbog svog tog novca koji je uložio u igru, no to je moje mišljenje....

ma odakle vama to molin vas? evo van prvi primjeri scarface i pulser(weirdek) scar koji je potrosia oko 200eura mozda na igricu pa dobije bannove po 2-3 tjedna jer je lik rager teski {#} , i onda tu imate weirdeka koji je napravia neznan tocnu brojku 200-300 refferala i riot mu je dava free RP-ove i kupova je par puta pa i on dobije tu ban od 1-2 tjedna , nemojte pricat gluposti riot je sam reka da oni ne gledaju na takve stvari iz te perspektive 

EU West: slimyyy
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Ljudi hoce li mi neko odgovoriti, kupim te RP i dobijem ban gdje tu logika ?

Darko

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

iz cega si to zakljucio iz navedenog gore? xD

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
15 godina
DarkoKwon kaže...

nemres sve kupiti novce, za sve ostalo tu je ...

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
13 godina
neaktivan
League Of Legends

prilikom registracije imas onu kucicu gdje napises datum rođenja,a ja neznam sto sam napisao(pravi ili netocan) pa me zanima dali mogu to provjeriti negdje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hoce me neko dodat da jednu 5v5 co-op vs bots?{#}

Love is in the air :)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo danas opet skupio dovoljno hrabrosti za jos jedan ranked i odlicno je proslo,sad me zanima jel ja imam dovoljno cs-a u ovo vrijeme igre tj. jel se trebam vise farmat ili sta?

Pitam savjet ako netko od boljih igraca zna da mi pomogne :)

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Evo danas opet skupio dovoljno hrabrosti za jos jedan ranked i odlicno je proslo,sad me zanima jel ja imam dovoljno cs-a u ovo vrijeme igre tj. jel se trebam vise farmat ili sta?

dobar nick {#}

13 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...
vOLT kaže...

dobar nick {#}

Cudna je prica kako sam dobio taj nick tj. nisam ga ja stavio nego mi je prijatelj napravio acc :)) jer ja nisam imao komp(bio je pokvaren) mislim da je on to pokupio od nekog lika ;D

15 godina
neaktivan

ma odakle vama to molin vas? evo van prvi primjeri scarface i pulser(weirdek) scar koji je potrosia oko 200eura mozda na igricu pa dobije bannove po 2-3 tjedna jer je lik rager teski {#} , i onda tu imate weirdeka koji je napravia neznan tocnu brojku 200-300 refferala i riot mu je dava free RP-ove i kupova je par puta pa i on dobije tu ban od 1-2 tjedna , nemojte pricat gluposti riot je sam reka da oni ne gledaju na takve stvari iz te perspektive 

Tocnije oko 70-90€ nisam siguran i da potpuno je nevazno koliko si kupovao RP-a opet bez problema mozes popiti ban,nastao bi nered kada bi Riot tako odlucivao koga bannati koga ne.

LoL-scarface797(EU-West)
12 godina
neaktivan
definho kaže...

uhh, evo da se pohvalim, usao sam i ja u te ranked vode jos davno, ali se drzim onako sastrane, ne zelim stalno to igrati, do sada sam odigrao 3 rankeda u nekih mjesec dana i na 3 wina sam :) odem to odigrat samo onda kad ono bas osjecam da sam nabrijan i da mislim da mogu razvalit, ono par normala prije i onda to, mogu reci da je tako nekako i bilo, nije da sam carry-o do wina sam samcat, ali ono, lijepo nafidan ADC u sva 3 matcha, iako imao sam srece, niti jednom afk niti jednom nesta slicno, svaki put full friendly igraci...

Ne znam zasto te je strah. Stvar kod ranked je da se igra jako brzo mjenja za razliku od normala. Recimo jako cesto se dogadja da u pocetku slab team ako zadrzi igru u trajanju napravi veliki come back i recimo bas kad pomisle da ce pobjedit dogodi se comeback onih koji su bili jako dobri u pocetku a izgubili dosta kroz sredinu igre i na kraju pobjede. Ta konstantna promjena tijekom igre mozda zastrasuje igrace ali i tjera konstantno na planiranje. Pa ces tako primjetiti da tim koji je slabiji se kroz igru organizira i bazir ana wardove i grupni gank protiv pojedinaca jaceg tima sto dovodi do povratka slabijeg tima.

Najgore u rankedu je kad vodis i nosis tim pomislis da si neunistiv sad jer si nafidan i pocne ti cijeli tim oslirati. Tada drugi tim dolazi do izrazaja jer vas grupno hvataju jednog po jednog i skupljaju kilove. Ako se tada jaci tim ne sabere gubi igru. Najcesce je to tako.

12 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

ili si flejmao i vrijedjao ili si livao jednu partiju. to sto dajes novac riotu ne znaci da si imun na banove. lijepo ti stoji u sumoner kodeksu da nitko nije imun na banove. ja imam oko 60 championa gotovo svi imaju skinove jedan il vise. pa sam bio baniran 4-5 puta. i jednom mi je brisan honor jer me neki troll koji je svima j.m. prijavio jer sma se ja budala isao kacit sa njim, tak d aod tada kad vidim nekog da vrijedja odmah na ignore da me ne dekoncentrira i prijava po zavrsetku igre doticnog. :D

13 godina
neaktivan
StroyentFISH kaže...
DarkoKwon kaže...

ili si flejmao i vrijedjao ili si livao jednu partiju. to sto dajes novac riotu ne znaci da si imun na banove. lijepo ti stoji u sumoner kodeksu da nitko nije imun na banove. ja imam oko 60 championa gotovo svi imaju skinove jedan il vise. pa sam bio baniran 4-5 puta. i jednom mi je brisan honor jer me neki troll koji je svima j.m. prijavio jer sma se ja budala isao kacit sa njim, tak d aod tada kad vidim nekog da vrijedja odmah na ignore da me ne dekoncentrira i prijava po zavrsetku igre doticnog. :D

Da,to i ja napravim svaki put...prvo ga pokusam smirit a ako nastavi samo ga ignore.

13 godina
neaktivan
vOLT kaže...
ajdin99 kaže...
vOLT kaže...

dobar nick {#}

Cudna je prica kako sam dobio taj nick tj. nisam ga ja stavio nego mi je prijatelj napravio acc :)) jer ja nisam imao komp(bio je pokvaren) mislim da je on to pokupio od nekog lika ;D

haha maštovit je :)

14 godina
odjavljen
League Of Legends

Koliko kosta 2000 poena ? RP ? U eurima molim.

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
Jonja kaže...

Hahahah Istina za ovih 90% ljudi.

Vise manje svi su ljeni/zaborave stisnuti report buton itd itd.

A za ovo s rp-om nezz al mozda je istina jer kolko mi se cini da dosta me reportaju radi dcanja, a bio sam radio referale pa me mozda zbog toga ne banaju.Hue Hue

P.S. Da neradim double post tu cu ti odg.

Imas ovako 2000=5*400 rp = 5*2.5€ ili mozes uzet za 10€=1780 rp-a. To je za paypal metodu 

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 19:11 (Tkalle).
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Koliko kosta 2000 poena ? RP ? U eurima molim.

nemogu vjerovat da se ovakve gluposti pitaju na forumu

12 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Jonja kaže...

Kao prvo to sto si reportan ne znaci da si automatski zasluzio ban.

Postoji vise razina toksicnog ponasanja.

Da bi pobrao permaban (ko ce igrat lol za 18 godina)moras se stvarno potruditi.

Potrebno je daleko vise od rageanja.

Tvoji prijatelj je ocito ozbiljnije krsio pravila.

Cisto sumnajm da se riot suzdrzava od bananja i permabananja igraca koji su kupili RPove.

Ako si zasluzio ban,pobrat ces ga bez obzira tko si i koliko si RPa kupio.

ne bas. 8% igraca svake godine dobije permaban. prvi razlog je livanje. sistem te banira ako 2-3 puta livas unutar 5 dana. postoji 5 razina livanja. normalno sistem se resitira ako 2 tjedna izdrzis bez livanja pa ti se onda i spusta liver level. medjutim ako ni nakon 5 opomene ne spustis nivo livanja ide permaban. to za 4 tjedna mozes dostic bez problema. drugi je zbog govora mrznje bilo na rasnoj, nacionalnoj... uglavnom fasisticki govori, to ne radi sistem vec suci na tribunalu, odnosno igraci. ako se ustanovi da i dalje igrac ima izljeve mrznje i fasistickih govora koji su ne smao gnusni vec i granice sa zdravim razumom igraci trolla osudjuju na trajniban i brisanje acc-a.

sistem je kao sto kazes isti za sve igrace. bilo one koji kupuju rp ili ne.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam ipak uvjeren da jednim dijelom Riot to gleda iz kapitalistcke perspektive. Na kraju krajeva, i oni zive od igraca (barem onih koji kupuju s RP-ima).

Bilo bi glupo jednako tretirati nekoga tko ti donosi cca 50€ profita godisnje i nekoga tko ti nista profita ne donosi.

Znam iz vlastitog iskustva (doduse nije vezano za igre) da u većini ozbiljnijih usluznih kompanija postoji nesto sto se zove segmentiranje korisika.   Znaci, na osnovu raznih faktora; duzine suradnje, dobiti od toga korisnika i urednosti posovanja korisnici se djele u skupine.

Razilke izmedu skupina se ocituju u, izmedu ostaloga, drugacijem nivou opominjanja, pa tako visoko segmentirani korisnik ima vise "lufta" od onoga nisko segmentiranog, dobijaju brzu i kvalitetniju korisnicku podrsku itd..

Jednostavno, to je nacin kako se posao vodi, i bilo bi neozbiljno za pretpostaviti da Riot ne zeli zadrzati korisnika od kojeg ima visoku dobit.

Eh sad kada smo s ekonomskog aspekta malo razjasnili stvari, mozemo zakljuciti da riot svakako segmentira korisnike (igrace). Do odredene mjere to definitivno ima utjecaja i na bannove, sto dakako ne znaci ako je rijec o teskom prekrsaju, da isti nece biti sankcioniran.

A to sto Riot kaze da imaju sustav jednake vrijednosti prema svima je prica za malu djecu.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
FlyBoy kaže...

Ja sam ipak uvjeren da jednim dijelom Riot to gleda iz kapitalistcke perspektive. Na kraju krajeva, i oni zive od igraca (barem onih koji kupuju s RP-ima).

Bilo bi glupo jednako tretirati nekoga tko ti donosi cca 50€ profita godisnje i nekoga tko ti nista profita ne donosi.

Znam iz vlastitog iskustva (doduse nije vezano za igre) da u većini ozbiljnijih usluznih kompanija postoji nesto sto se zove segmentiranje korisika.   Znaci, na osnovu raznih faktora; duzine suradnje, dobiti od toga korisnika i urednosti posovanja korisnici se djele u skupine.

Razilke izmedu skupina se ocituju u, izmedu ostaloga, drugacijem nivou opominjanja, pa tako visoko segmentirani korisnik ima vise "lufta" od onoga nisko segmentiranog, dobijaju brzu i kvalitetniju korisnicku podrsku itd..

Jednostavno, to je nacin kako se posao vodi, i bilo bi neozbiljno za pretpostaviti da Riot ne zeli zadrzati korisnika od kojeg ima visoku dobit.

Eh sad kada smo s ekonomskog aspekta malo razjasnili stvari, mozemo zakljuciti da riot svakako segmentira korisnike (igrace). Do odredene mjere to definitivno ima utjecaja i na bannove, sto dakako ne znaci ako je rijec o teskom prekrsaju, da isti nece biti sankcioniran.

A to sto Riot kaze da imaju sustav jednake vrijednosti prema svima je prica za malu djecu.

procita san samo zadnju recenicu jer mi se iskreno nije dalo vise pardon , samo cu rec ako su mogli bannat par profesionalnih igraca iz pro scene na godinu dana onda to govori da imaju istu perspektivu na svake , pa cak prijatelje od ljudi sta rade u Riotu-u 

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

procita san samo zadnju recenicu jer mi se iskreno nije dalo vise pardon , samo cu rec ako su mogli bannat par profesionalnih igraca iz pro scene na godinu dana onda to govori da imaju istu perspektivu na svake , pa cak prijatelje od ljudi sta rade u Riotu-u

Pa ja nigdje nisam ni napisao da je visoko segmentirani korisnik/igrač  u potpunosti imun na ban ili ostale kazne.   Poanta priče je da se takvome ipak tolerira više nego nisko segmentiranom, što sam i napisao u postu. Sve je to biznis dečki, a vi gledate iz neke druge perspektive.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
12 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

.

Razuvjerit cu te brzo, ne gleda. Vecina trajno baniranih su oni koji su kupovali rp-ove. Pocetkom svake godine riot dostavlja statistiku (statisticko izvjesce aktivnosti korisnika) ponasanja igraca i banova, opomena i pohvala. Njih se ne tice tko koliko trosi jer zaradjuju ogromnu lovu od sponzora i turnira - prvenstveno zadnju godinu. A broj igraca i dalje raste. Te isto tako jako je velik broj onih koji su nakon perma bana otvorili novi acc.

Znaci nema nikakvog kapitalistickog pogleda. :)

FlyBoy kaže...
slimyyy kaže...

Pa ja nigdje nisam ni napisao da je visoko segmentirani korisnik/igrač  u potpunosti imun na ban ili ostale kazne.   Poanta priče je da se takvome ipak tolerira više nego nisko segmentiranom, što sam i napisao u postu. Sve je to biznis dečki, a vi gledate iz neke druge perspektive.

nista se ne tolerira. ako si flejmao neko te prijavi za verbal abuse honor ti se resetira na 0. eto ja imam izbrojah 80 championa i 40 skinova. jednom sam flejmao zbog dva trola i sav honor mi je bio resetiran na 0. da sma nastavio dobio bi ban na 1 dan. ;)

Zapravo ti si jedini koji gledas iz druge pesperktive. I ja sam sumnjao na pocetku dok ja i kolege nismo na vlastitoj kozi osjetili kako pravila su ista za sve. Bas za sve. Tak da svaka cast riotu jer su smanjili verbal abuse za prakticki 80%.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 21:10 (StroyentFISH).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

presli smo s whinanja od trollova i elo hella na to kakve igrace riot bana a kakve ne, ova tema svaki dan sve vise i vise napreduje xD

5 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice