League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.389.891
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Blizek kaže...
Anzulolz kaže...
vOLT kaže...

Ljudi jel mi moze ko rec kako idu rune za ap mid?

napisa san na stranici prije kad san pomaga jos jednome forumasu al eto {#}

marks - magic pen , seals mana regen per 5 , glyphs magic ressist flat , quints AP / MS

Po meni za AP mid treba bar 3 runepagea:

1. Protiv AP-a koji ne harrasaju sa autoattackovima- ovaj tvoj

2. Protiv AP-a koji harrasaju sa autoattackovima:

Seals- Armor flat

3. Protiv AD mida:

Seals- Armor flat

Glyph- Armor flat

MS Quinte bi ja uzeo na TF-u, Eve... dakle roaming midovima. Inače AP.

EDIT: Ovi Korejci nisu normalni. Za njih nema nikad predaje, čak ni nakon 2-0. GG AZB! Uf bit će to epski dvoboj AZF vs AZB. AZF je favorit, ali kod Korejaca se nikad nezna.

Ma najbolje 10 runepageova za ap.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ma najbolje 10 runepageova za ap.

Pa onaj koji main-a mid trebao bi imati bar 3 rune-a pagea.

Ja za supporte imam 4.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
League Of Legends
THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sta da vam kazem nakon ovakve partije,pokusavam igrat najbolje sta mogu,ne svadam se,smirujem team kad netko pocne rageat ili slicno al nikako.Zadnja 2 gamea,2 afk.

Ovaj game ja uzmem supporta jer su se u cham selectu oni vec pocnu svadat kako nitko nece support i one šeme mid or troll i tako,krene game mi dobijemo frist blood i onda enemy double kill i tako pocelo lagano vrijedanje i raspravljanje...

Svi napadaju junglera,jungler napada sve i tako,0 gankova na botu i onda pocnu krivit mene kao supporta zasto ne gankam mid i slicno.

Nezz jel mi moze ko pomoc da izadem iz ovog elo hella jer svaki game se samo sve vise zivciram i tako.I jel na westu sta bolje?

Jel ima neko da je bio u elo hellu i da je izasa pa da mi udjeli koji savjet :) 

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 17:40 (vOLT).
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam na eastu, i jel se meni ovo cini ili je svaki drugi igrac poljak?

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Evo sta da vam kazem nakon ovakve partije,pokusavam igrat najbolje sta mogu,ne svadam se,smirujem team kad netko pocne rageat ili slicno al nikako.Zadnja 2 gamea,2 afk.

Ovaj game ja uzmem supporta jer su se u cham selectu oni vec pocnu svadat kako nitko nece support i one šeme mid or troll i tako,krene game mi dobijemo frist blood i onda enemy double kill i tako pocelo lagano vrijedanje i raspravljanje...

Svi napadaju junglera,jungler napada sve i tako,0 gankova na botu i onda pocnu krivit mene kao supporta zasto ne gankam mid i slicno.

Nezz jel mi moze ko pomoc da izadem iz ovog elo hella jer svaki game se samo sve vise zivciram i tako.I jel na westu sta bolje?

1. Ti si kao support a imaš 114 cs-a :D ovaj jadni corki 64 (vjerujem da je i on loš al opet)

2. Svi al apsolutno svi igrači kad tad dobe loš team u kojem svi feedaju,rageaju... al samo vi rijetki dojdete tu na forum i plačete.

3. Je na westu je sve predivno, tam ćeš biti 2.5k elo u 2 dana.....

Ljudi se stalno ljute kak je loš comunity u lolu itd. Ak neko ikad napravi igru di se u team stavi 5 random likova koji nemaju pojma ništ jedan o drugome i ak takva igra će imat dobar comunity, mislim da će taj dobit nobelovu nagradu....

Ajde razmislite to ovako. Svi ste u srednjoj/osnovnoj školi igraju košarku/nogomet. I sad tam iz vašeg razreda ste se vjerojatno svi izmiješali i igrali 5v5/4v4 il nešto. I sigurno u vlastitom teamu niste imali sve koji su idealni bili. Bilo je uvijek nekog ko je bio sebičan,ko se stalno odmarao jer mu se nije baš dalo i sličnih. I sigurno ste vi kao pojedinac koji se trudio bili ljuti na ove kaj ne igraju kak treba. Eto tak je isto i u lolu,sam tu je još gorje jer te ljude apsolutno ne poznate te ste udaljeni možda i stotine kilometara pa vam niko ništ nemože pa možete reći što hoćete.

lol [eu]east: Xz0mbieX
12 godina
neaktivan
League Of Legends

zato treba uvest pretplatu, ne neku židovsku, al neka cijena sasvim obična, možda 30-40 kn na mjesec pa će igrati malo ozbiljniji, a ne ovi ne da mi se, pa igra 10 min pa ode, onda nafurani likovi koji izgleda samo igraju da naživciraju druge itd.

Dok je god igra besplatna, svi je mogu igrati i do tada će biti hrpu ovakvih primjera. Da se rezumjemo, bilo bi takvih i kad bi bilo pretplate, al 80% manje.

EDIT: ili još bolje ostavit f2p model, al neka bude pretplate i oni koji plaćaju / oni koji su nekada utrošili novac već prije za rp-e nek igraju odvojeno, da nema mješanja te 2 skupine. tak bi bili zadovoljni i jedni i drugi

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 18:14 (chewbacca).

0 11 hvala 0
13 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

1. Ti si kao support a imaš 114 cs-a :D ovaj jadni corki 64 (vjerujem da je i on loš al opet)

2. Svi al apsolutno svi igrači kad tad dobe loš team u kojem svi feedaju,rageaju... al samo vi rijetki dojdete tu na forum i plačete.

Ljudi se stalno ljute kak je loš comunity u lolu itd. Ak neko ikad napravi igru di se u team stavi 5 random likova koji nemaju pojma ništ jedan o drugome i ak takva igra će imat dobar comunity, mislim da će taj dobit nobelovu nagradu....

Ajde razmislite to ovako. Svi ste u srednjoj/osnovnoj školi igraju košarku/nogomet. I sad tam iz vašeg razreda ste se vjerojatno svi izmiješali i igrali 5v5/4v4 il nešto. I sigurno u vlastitom teamu niste imali sve koji su idealni bili. Bilo je uvijek nekog ko je bio sebičan,ko se stalno odmarao jer mu se nije baš dalo i sličnih. I sigurno ste vi kao pojedinac koji se trudio bili ljuti na ove kaj ne igraju kak treba. Eto tak je isto i u lolu,sam tu je još gorje jer te ljude apsolutno ne poznate te ste udaljeni možda i stotine kilometara pa vam niko ništ nemože pa možete reći što hoćete.

1.Corki je bio afk

2.Ja svaki game se trudim smirivat one koji se svadaju i tako

3.Pita san kako je na westu jer mi se ovde vise neda igrat...

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
16 godina
neaktivan
chewbacca kaže...

EDIT: ili još bolje ostavit f2p model, al neka bude pretplate i oni koji plaćaju / oni koji su nekada utrošili novac već prije za rp-e nek igraju odvojeno, da nema mješanja te 2 skupine. tak bi bili zadovoljni i jedni i drugi

Onda bi svi bar nešto RP-a kupili i igrali sa ovima drugima.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
vOLT kaže...
death_zombi kaže...

1.Corki je bio afk

2.Ja svaki game se trudim smirivat one koji se svadaju i tako

3.Pita san kako je na westu jer mi se ovde vise neda igrat...

Na westu je sve isto, samo sto ima vise igraca. 

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
15 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Vrijeme je za malo istine.

Niddale nije dobar support i ti ne znaš supportat.

Do ELOa koji zasluzujes doci ces tek nakon 70+ partija.

Na westu ti nece biti nista bolje(sto se ELOa tice) mozda ces tamo imat jos i gori ELO

(ako je istina a da tamo veci skill)

Ne znam odakle vam taj mit da cete na westu imat bolji ELO.

Ako ti je cilj veci ELO preporucam ti da se ne prebacujes na west.

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 19:13 (Lord Nofak).
15 godina
League Of Legends

http://clgaming.net/news/420-clg-in-2013

Znaci:

HSGG si je bencho staru

CLG.eu se odvaja od CLGa (CRS.eu incoming) :P 

Aphro sluzbeno novi support

Link115 novi sub

2 trailer CLG dokumentarca

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 19:38 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

CLG.eu se odvaja od CLGa (CRS.eu incoming) :P

Ja sam čuo da će igrati pod okriljem Azubua.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
League Of Legends

Wickd kaže da će bit TSM.eu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Moze me netko preoporucit rune za olafa igram ga solotop i jungle.Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Moze me netko preoporucit rune za olafa igram ga solotop i jungle.Hvala unaprijed

imas moj post par stranice prije..

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 21:37 (R0b4c).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

17 ranked pobjeda za redom, sa 1448 - 1649 u 4 dana. Sad me strah dalje igrati...

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

pozz drustvo.

samo bih podjelio nesto sto sam primjetio. jel itko od vas primjetio da prakticki skoro nitko ne igra sa jarvanom a oni koji i igraju su poprilicno koma.

evo ja u zadnje vrijeme (2 mjeseca), na rankedu i normal samo 3 lika sam vidio da ga igraju i mogu samo rec da je to jedna velika steta. inace su mi malzahar i jarvan main championi i mal mi je krivo da su tako slabo zastupljeni jer bih se vise puta volio okusat protiv nekog sa inim likovima.

jucer je neki lik na ranked iz suprotnog tima rekao da ce nas slomit jer nam je tim jadan. i bio je, stvarno jako los pick smo napravili ali sam primjetio da kad god igram jarvana uvijek se dogodi taj veliki comeback nakon 40-tak minuta gdje stvarno s epokazuje ta najveca snaga jarvanova koji zbilja pa makar i 2 trola imali u igri drasticno okrene tijek igre, pogotovo ako ga se gradi kao bruisera a ne tenka. ogroman dmg + area reduction abilities + attack speed + armor bonus. jako ali jako puno recimo ljudi mnoge champione gleda sa nekim predrasudama. recimo za Vi za koj usvi kazu da je OP jarvan izdeveta bez problema.

Kako vi stojite sa vasim fav championima?! Za koje jos mislite da su strogo podcjenjeni a mogu drasticno okrenuti tijek igre? Napisite, cisto da probam sa njima malo cesce igrat. Thx.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

17 ranked pobjeda za redom, sa 1448 - 1649 u 4 dana. Sad me strah dalje igrati...

Ma kakvi strah, još 17 komada i super ;D

btw. čestitam

15 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Kao prvo ti si 1150 eloa a plačeš o nekakvom elo hellu. Sve elo razine su iste(ok najgore su 1400 elo između silver-gold i 1700 između gold-platinum) na svakom elou je isto pogledaj malo high elo streamove ima još većih retarda nego u low elo

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan

Sejuani je meni najdrazi jungler, dosta podcijenjen

Come to the dark side.... we have cookies :)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Gledam sinoć neki stream i na botu igraju kayle i teemo samo s tim da je teemo support kaylu.lol. i sad ulazim u ranked kad ono teemo opet supporta. na kraju nije ni loše to ispalo. gljive i blind su očito i dalje op .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

uhh, evo da se pohvalim, usao sam i ja u te ranked vode jos davno, ali se drzim onako sastrane, ne zelim stalno to igrati, do sada sam odigrao 3 rankeda u nekih mjesec dana i na 3 wina sam :) odem to odigrat samo onda kad ono bas osjecam da sam nabrijan i da mislim da mogu razvalit, ono par normala prije i onda to, mogu reci da je tako nekako i bilo, nije da sam carry-o do wina sam samcat, ali ono, lijepo nafidan ADC u sva 3 matcha, iako imao sam srece, niti jednom afk niti jednom nesta slicno, svaki put full friendly igraci...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
definho kaže...

uhh, evo da se pohvalim, usao sam i ja u te ranked vode jos davno, ali se drzim onako sastrane, ne zelim stalno to igrati, do sada sam odigrao 3 rankeda u nekih mjesec dana i na 3 wina sam :) odem to odigrat samo onda kad ono bas osjecam da sam nabrijan i da mislim da mogu razvalit, ono par normala prije i onda to, mogu reci da je tako nekako i bilo, nije da sam carry-o do wina sam samcat, ali ono, lijepo nafidan ADC u sva 3 matcha, iako imao sam srece, niti jednom afk niti jednom nesta slicno, svaki put full friendly igraci...

kad te krene mozes nastavit igrat otic ces na dobar win streak, samo kad pocnes gubit odes na normal i sve dobro :D

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
15 godina
League Of Legends

ma kazem, odem odigrat kad bas osjecam, odigrao sam match prije sa ashe no bas i nije islo, ali osjetio sam da je ovo ta vecer i tako odlucio bacit taj ranked i odigrao solidno s ezom, poslije toga jos 3 normala i sva 3 win, kazem bas osjecaj :D sad opet pauza sa rankedom, ne zelim to zajebat tako skoro :D

linkic

(kao sto se vidi, ashe me bas i ne zeli, a danas sam ju probao usavrsit :D)

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 1:59 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Nije bitno sta igram dotu ili lol meni uvijek retardi u timu, svaki gejm imam 20 kilova, ali dzaba kod mene uvijek u tim upadnu igraci koji prvi put igraju igru i testiraju, a u protivnickom timu nisu neki sada jaki igraci, li bar znaju razmisljati i igrali su MOBA nekad u zivotu.

Darko

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Nije bitno sta igram dotu ili lol meni uvijek retardi u timu, svaki gejm imam 20 kilova, ali dzaba kod mene uvijek u tim upadnu igraci koji prvi put igraju igru i testiraju, a u protivnickom timu nisu neki sada jaki igraci, li bar znaju razmisljati i igrali su MOBA nekad u zivotu.

Amo dosta whineanja.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
chewbacca kaže...

zato treba uvest pretplatu, ne neku židovsku, al neka cijena sasvim obična, možda 30-40 kn na mjesec pa će igrati malo ozbiljniji, a ne ovi ne da mi se, pa igra 10 min pa ode, onda nafurani likovi koji izgleda samo igraju da naživciraju druge itd.

Dok je god igra besplatna, svi je mogu igrati i do tada će biti hrpu ovakvih primjera. Da se rezumjemo, bilo bi takvih i kad bi bilo pretplate, al 80% manje.

zašto misliš da neko ko je noob nebi mogo dat pare da igra...ak već isti ti ljudi mogu kupovat rp i ostale gluposti

League of Legends: s4t4n1c
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Preporucam svima da kupe bar 5 eura rpa. Mog prijatelja je banalo do tamo neke 2030...  A ja sam bio reportan 20 puta vise od njega... Sto znaci ako kupujete rp, bar u malim kolicinama, radije ce bannat nekoga drugog nego vas. Ja svako drugi game dobijem report jer sam temperamentan, jbg zao mi je.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta reci na ovo.. da nije neki strasan ello.. Al kakvi debi** igraju u tom teamu onda?

0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice