League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.401.838
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas bas igram na smurfovima, tipa lvl 10, lvl 20 i lvl 30 400 ello xD od buraza acc. Nemogu vam opisati kakva atmosfera, svi ljubazni, kad umru odmah se ispričavaju tipa. " not my fault" "trying my best". Pogotovo na lvl 10 xD, neiskvarena dječica, no promjenit će se oni kad dobiju više trollova tijekom climba do 30. {#}

Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Pa tjekom igranja to je uglavnom moja standardna procedur, ispričat se što sam "noob" bar jedno 5 puta minimalno {#}

Još ako su mi ashe i Hecarim zauzeti, onda sam blago rečeno katastrofa {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
League Of Legends

eh nisam uopce znao da je na eastu platinum vec od 1750..

nama smanjivaju kriterije XD

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
NinjEEEk kaže...

Zato što imate puno manje igrača.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
NinjEEEk kaže...

ma znam al nisam znao da je tolko nisko, kolko je na westu 1900?

ovako cu nadam se do platinuma do kraja tjedna {#}

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas nakon 100 godina nabacim gejm s karthusom, champ sa po meni najiritantnijim ultijem. Ali ovaj puta mi se nesto cudno desilo s ultom. Opalim R i nikome ne skine niti 1 hp. I tako 2 puta. Ostalih par puta je bilo u redu {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Hehe prvi put u zivotu supportam na rankedu i mozda jedan od 20 puta sto sam supportao u zivotu, sa ad runama hehe. Janna je zvijer, imho najbolji support.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Hehe prvi put u zivotu supportam na rankedu i mozda jedan od 20 puta sto sam supportao u zivotu, sa ad runama hehe. Janna je zvijer, imho najbolji support.

Bot 0-19 {#}

16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
NinjEEEk kaže...

1800 na westu.

15 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
NinjEEEk kaže...

Na westu od 1850 je platinum.

Bar ovdje tako piše. http://competitive.euw.leagueoflegends.com/season-two-rating-tiers-euw

Sad, ne znam dal se što mijenjalo za S3 :S

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 21:51 (Lord Nofak).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav, ima pitanje.Je li je sigurno kupovati Riot Pointe sa uKashom ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Flue kaže...

Pozdrav, ima pitanje.Je li je sigurno kupovati Riot Pointe sa uKashom ?

Sa bilo kojom payment opcijom je sigurno kupovati.

15 godina
League Of Legends

uff kakav sam sad gejm odigrao, za nepovjerovati,

pocetak solidan, svi normalni, nitko ne ragea, bot(ja) i jungle dobivaju lane a ostali gube.

Kassadin koji je u midu igrao protiv talona se nesto naljuti i pocne feedati(cim se respawna ode u neki lane i ceka dok ga ne ubiju). Normalno svi poludili pocela svadja reko jos jedan izgubljen gejm zbog idiota. Nista ja ga ignoro i nastavio igrati po svome(imao sam neki osjecaj da bi mogli dobit).

Mid game- polako gubimo turrete, ubijaju nas ali i ja njih ubijam posto sam bio dosta nefeedan(kad sam pogledao od nasih 16 killova mojih je bilo 11). kljucni trenutak je bio kad su postali pohlepni i doslovno su isli jedan po jedan i padali i nekako se vratili, oni uzmu barona naprave nam ace reko gotovo, i pushali oni, srusili nam inhibitor i otisli back jer smo se respawnali.(Kassadin i dalje ide sam, glumi idiota, ne pomaze timu i feeda). Onda mi njima napravimo ace, kassa se polako vraca u tim i pomaze, sljedeci tf opet mi radimo ace s tim da sam samo ja u timu prezivio i idem pushat sam, srusim 1 turret i inhibitor i ubiju me. Zatim su oni krenuli na nas, opet sam pomislio gotovo je, ali ovi debili nisu pushali na strani gdje je ostao inhibitor nego su isli kroz mid gdje je bio i turret, mojih malo zadrzali, ja se vratio napravili im ace, uzeli barona, pushali i pobijedili

Pouka: nikad ne odustaj, cak ni kad imas idiota u timu kao sto je kassadin

http://www.lolking.net/summoner/eune/28477400#history

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ja se prebacio s WoTa da ne igram sa retardiranim poljacima da bi ovdje naletio na još veće kretene.

Tek sam početnik, al ak igramo Normal draft pick i ak banam, pa neću pobogu banat Jannu, Teema i Kayle.

Recimo danas, rekoh imao odličan niz sa Sorakom proteklih par dana pa ajmo probat dalje. Napišem igram supporta, javi se lik za top, javi se adc i 4. lik se javi za junglera. Sve super, imamo prvi pick, lik uzme Garena za top, dođe naš red opet i sad onaj 5. koji je šutio instalocka Nocturnea a drugi lik locka Shaca. 

Još nam Ashe bila adc. I naravno, oba kretena(Shaco i Noc) igraju jungle i zaboli ih. Garen leava game u 3. minuti a ja ostanem sam na botu(Soraka) jer Ashe ode na mid.

Čak sam uspio i ispushati donji tower njihov, je da sam izgubio oba svoja al ono solo bot lane sa Sorakom vs. Vayne i Xin Zhao + Jax svako malo ganka jer je top free.

I tako se držimo mi 30tak minuta i evo ti Garena natrag sa pričom kako će nas reportat sve, da smo kreteni. I onda se lik sam zaleti na nekog od njih koji su 14-15 lvl, on 2. i s*re im da su pi*kice jer ubijaju njega na lvl 2, kako će ih reportat. 

Ima sasvim ok likova i kad se potrefi tim onda je to win, neki dan preokrenuli match koji smo gubili u 50toj minuti jer smo ih 2 put aceali i još jedan tf dobili 2 za 4. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kopi_pejst kaže...
Jonja kaže...

Bot 0-19 {#}

Pa naravno kad smo ih umeli, sta ocekujes. 100\0? Ne razumin uvijek kad neko posta skor, mora bit komentar kako je protivnicki tim los. Ako smo ownali znaci da ce oni bit losi i end of story.

LoL acc THCJoshi
14 godina
League Of Legends

Jel netko zna koliko se eloa dobija/gubi u prvih 10 gameova nove sezone ( ili koliko već dok ne postane onih standardnih +-15 ? )

hakunamadafaka

0 0 hvala 0
15 godina
KKristijan kaže...

Jel netko zna koliko se eloa dobija/gubi u prvih 10 gameova nove sezone ( ili koliko već dok ne postane onih standardnih +-15 ? )

Ako se ne varam najviše možeš dobiti +48, (ali stvarno nisam siguran, možda i manje), nakon toga se spušta svakih 10ak gamova pa dok ne dođe na konstantnih 11-14 eloa.

14 godina
KKristijan kaže...

Ja sam znao dobivat i gubit po 40 u prvim mečevima. Postepeno se smanjivalo, pa je sad u prosjeku +-11-15.

Paragon
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Zasto svi igraju na westu ? Ja se slucajno reg na eu east nordic i nema sanse da se sada prebacujem na west, glupo mi iz pocetka levelat. Jel vas ima puno sto pikate nordic ?

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Zasto svi igraju na westu ? Ja se slucajno reg na eu east nordic i nema sanse da se sada prebacujem na west, glupo mi iz pocetka levelat. Jel vas ima puno sto pikate nordic ?

Zato što je bolji. Imat ću dosta TD-ova od east igrača, ali to je jednostavno činjenica.

Ima ih dosta na eastu ovdje.

15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Ne moraš kretat ispočetka,postoji u shopu opcija da se prebaciš account na west, samo je vrlo skupa.

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 10:50 (Lord Nofak).
13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,poceo sam i ja igrati league of legends i inace ne volim ovakve igre ali ova je izuzetak {#}

Eh ima li neko da mi preko PM ili ovdje malo opsirnije objasni sve sto bi trebao znati o igri jesam veliki noob

Hvala

Love is in the air :)
14 godina
neaktivan

Dali netko zna dali su mjenjali Elo za GOLD ?

Mislim na medalju.

I ako jesu kolko sad iznosi?

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina

Zato što je bolji. Imat ću dosta TD-ova od east igrača, ali to je jednostavno činjenica.

{#}

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

{#}

{#} :P. Ima dosta hrvatskih igrača i na Eastu, al mislim da ih je sve više na Westu. Jedini razlog koji ih je držao na Eastu je Cro4LoL, čega nije bilo već više od misec dana i pitanje je dali će ga uopće bit.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
League Of Legends

I to ti je sad 1400elo, kolko retardiran moraš biti? {#}

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

I to ti je sad 1400elo, kolko retardiran moraš biti? {#}

Ja sam jučer na 1600 elo, u protivničkom timu, imao Vladimira za supporta koji je skoro svaki put kad je bio živ trčao dati nama kill. Takvih likova ti ima na svakom elo-u tako da ti je najbolje ih ignorirati ili ako su te naživcirali malo se odmoriti od igre...

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi jel mi moze ko rec kako idu rune za ap mid?

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vOLT kaže...

napisa san na stranici prije kad san pomaga jos jednome forumasu al eto {#}

marks - magic pen , seals mana regen per 5 , glyphs magic ressist flat , quints AP / MS

EU West: slimyyy
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
vOLT kaže...

napisa san na stranici prije kad san pomaga jos jednome forumasu al eto {#}

marks - magic pen , seals mana regen per 5 , glyphs magic ressist flat , quints AP / MS

Po meni za AP mid treba bar 3 runepagea:

1. Protiv AP-a koji ne harrasaju sa autoattackovima- ovaj tvoj

2. Protiv AP-a koji harrasaju sa autoattackovima:

Seals- Armor flat

3. Protiv AD mida:

Seals- Armor flat

Glyph- Armor flat

MS Quinte bi ja uzeo na TF-u, Eve... dakle roaming midovima. Inače AP.

EDIT: Ovi Korejci nisu normalni. Za njih nema nikad predaje, čak ni nakon 2-0. GG AZB! Uf bit će to epski dvoboj AZF vs AZB. AZF je favorit, ali kod Korejaca se nikad nezna.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 15:17 (Blizek).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice