League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.445.702
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bera kaže...

Moze li mi netko objasniti jel radi sms payment za hrvatsku ili ne na kraju?

koliko ja znam, zasad ne radi, poslao sam i ticket riot supportu, ali od odgovora još ništa :/
i ja si kontam uzet RP preko moba pošto imam nastackanu cifru novaca na računu :D

moramo se strpit, bit će nadam se

16 godina
Krch_os kaže...
Bera kaže...

Moze li mi netko objasniti jel radi sms payment za hrvatsku ili ne na kraju?

koliko ja znam, zasad ne radi, poslao sam i ticket riot supportu, ali od odgovora još ništa :/
i ja si kontam uzet RP preko moba pošto imam nastackanu cifru novaca na računu :D

moramo se strpit, bit će nadam se

Koja je logika plaćati 20 kn za tu malu cifru RP-a ?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
BannedOnThisForum kaže...

Zato sto su vjerovatno maloljetni ili nemaju karticu u banci (koju je prelako izvadit) pa im je ovo brza i efikasna metoda umjesto da mole nekog od prijatelja ili forumasa da im uplacuju.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
D3ViL kaže...

Zato sto su vjerovatno maloljetni ili nemaju karticu u banci (koju je prelako izvadit) pa im je ovo brza i efikasna metoda umjesto da mole nekog od prijatelja ili forumasa da im uplacuju.

Samo su previše lijeni i time troše više novaca za manje dobra.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

koji je problem prepisati broj kartice nekog od roditelja,nebi da ce vas ubiti zbog 5-10 eurica(vjerojatno nece ni skuziti da ste platili)

NS/ZD
Moj PC  
0 12 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Samo sam pitao, kakva lijenost rofl? Fali mi 70 rpa za skin, a poklon karticu sam istrosio, ovak prek smsa si uzmem za 15kn i miran sam.
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nazi commander kaže...

koji je problem prepisati broj kartice nekog od roditelja,nebi da ce vas ubiti zbog 5-10 eurica(vjerojatno nece ni skuziti da ste platili)

jer ono, kad ti 80 kn nestane sa kartice, to se ne primijeti {#}

16 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

problem je ako imaš iti malo poštovanja prema roditeljima, ja ne vidin u čemu je problem zamolit tih 5-10 eura

13 godina
neaktivan
League Of Legends

ne razumijem čemu odma strka i osuđivanje lol

maloljetan nisam, dapače imam 20 godina,također imam i karticu posebnu za paypal već zadnjih 5 godina, te inače RPove uzimam preko paypala, ali kao što sam i naveo, imam poprilično dobru cifru na računu mobitela, za koju znam da ju neću potrošiti na način na koji inače bih, te da će stojati za bezveze. a za isplativost nisam rekao da je slučaj, ne isplati se uzimat te cifre sa mobitelom definitivno, ali kad već stoji, a da se iskoristiti, zašto ne

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

Nije problem,al većina ljudi sad pazi na svaku kunu i kad tad bi skužili, znam da bi moji dok sam bio manji skužili odma taman da sam si za 5 eura kupio :D

slimyyy kaže...
nazi commander kaže...

problem je ako imaš iti malo poštovanja prema roditeljima, ja ne vidin u čemu je problem zamolit tih 5-10 eura

Problem je što ti neće dat :D možda su vaši malo mlađi pa se bolje razumiju u te nove metode plačanja itd, al većina roditelja bi ti rekla da nema šanse da će ti dat pare za tak nekej ili kad bi ti i htjeli rekli bi da je plačanje na internetu preopasno jer vide razne prijevare preko interneta na televizi i sl.

lol [eu]east: Xz0mbieX
18 godina
death_zombi kaže...

Problem je što ti neće dat :D možda su vaši malo mlađi pa se bolje razumiju u te nove metode plačanja itd, al većina roditelja bi ti rekla da nema šanse da će ti dat pare za tak nekej ili kad bi ti i htjeli rekli bi da je plačanje na internetu preopasno jer vide razne prijevare preko interneta na televizi i sl.

I onda ti fino i kulturno kazes mama i tata ajmo molim vas do banke da MENI izvadimo karticu sa kojom ne mogu ici u minus, i na koju cu ja sam stavljati svoj novac. I rjesen problem, ti imas karticu, tvoji mama i tata ce se hvalit kako im je djete "odgovorno" nitko nije nista nikome ukrao, nit ima potrebe da se od nekog moljaka. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
neaktivan
League Of Legends

on topic, novi champ ''Vi'' uskoro izlazi, pogledajte preview

meni se čini super zanimljiva i definitivno je insta-buy

2 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Aj konačno se odlučio kojeg adc da kupim i uzeo Varusa, prvi game 5/1/12 :D

Dobro je farmati s njim, ulti je super za startati fighte iz daljine, a E i Q su dobri za harasanje.

Sve u svemu dobro mi je sjeo :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Sve se bojim bugovci ali mislim, da Lux se vraća na scenu turnira i gameova opet je u modi i Op je ;)...

vorpen

0 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobra večer ,evo sto se tice ovoga mobiltela i rp .. ja jedno. nemogu otvorit tu stranic kada otvorim samo mi bude bijelo pa jeli netko zna problem? ,a sto se tice ovo sto je kolega rekao da se ne isplatio preko mobitela uplacivati ,neka nekoga zamolimo mi maloljetnici evo ja bih ovim putem zamollio sve koji mogu da mi uplate u acc naravno ja im posaljem novce,ako je netko zainteresiran neka mi se javi pozz

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
LOL elo bara i trakiice, to ti ništa ne vrijedi... Moš dobit najviše 100kn, pfff, koliko bi vrijedio onda moj smurf sa 1000 winowa i 80 champa te 12 skinova.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Svaka stvar vrijedi onoliko koliko je kupac spreman dati za nju. Tako da ovo pfff i slično samo odražava tvoje prodajne sposobnosti :)

Fuck me I'm famous.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ne vridi ti to baš 300 kn, 3 skina od toga su ti free, 2 se još uvik mogu bez problema nabavit, border ti je silver (koliko mogu zaključit priko lolkinga), pre malo je to champova isto... možda ga i uspiješ prodat za te pare ali realno ne vridi toliko

4 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ne znam gdje je problem s insta-lockanjem. Uđem u blind pick, napišem prvi mid, uzmem championa i lockam. I onda svi spammaju insta lock noob... Gdje je tu problem ako sam prvi rekao mid i izabrao championa ?

steam:hcplankton

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Arrrr takve kao ti (citaj instant lockere ) trolam maksimalno samo da ne dobiju victory :3 (citaj: uzmem najvece smece od sampinjona il nes bezpotrebno + tokom same runde uvijek pustim da krapaju cak i ak ih mogu spasit :3 )
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Ne znam gdje je problem s insta-lockanjem. Uđem u blind pick, napišem prvi mid, uzmem championa i lockam. I onda svi spammaju insta lock noob... Gdje je tu problem ako sam prvi rekao mid i izabrao championa ?

problem je u tome šta time odbijaš ikakvu komunikaciju i to užasno živcira ljude, a ako igraš draft pick još je veći problem i daj objasnite mi koji je to đir ić mid? doslovni svaki game je utrka koji noob će prije napisat "me mid" i onda feedat, ozbiljno kažen da neznan jesan li sve skupa 2-3 puta doživija da me carrya neko ko je reka "me mid" i first pick-a, a da ne govorin o noobovima u solo queue šta nemaju pojma šta counter pick znači

16 godina
Sexserghy112 kaže...

Prodajem lol acc EU WEST, lvl 30, nick je Sexserghy . Znaci acc sam napravio osobno ja u njega je ulozeno vrijeme vise od 2 godine.

Statistike:
Shadow Prince Malzahar - LIMITED EDITION
Leopard Nidalee - LIMITED EDITION

To nisu limited edition skinovi, sad će ponovo biti u prodaji za božić.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To nisu limited edition skinovi, sad će ponovo biti u prodaji za božić.

nije za božić nego u prvi misec, ona january sale...

btw tek san sad vidija da imaš samo 45 heroja, ja san stalno mislija da san pročita 85, prika moj 45 heroja je ništa skoro, pa šta si ti te 2 godine radija haha

16 godina
Sexserghy112 kaže...

Prodajem ga za 300kn ( 40.55e ) iz razloga jer sam se raspitivao skoro 3 mjeseca oko cijene svojeg acc i izjasnili su se po forumima da zbog ello bara, honor ikonice, winova, broja championa, runa i slicno vrijedi te pare. Prodajem ga iz razloga jer za te pare kupujem diablo 3 ili ako nekog interesira moguca je i zamjena za diablo 3.

Plus po toj logici moj acc košta oko 100 eura.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
slimyyy kaže...

problem je u tome šta time odbijaš ikakvu komunikaciju i to užasno živcira ljude, a ako igraš draft pick još je veći problem i daj objasnite mi koji je to đir ić mid? doslovni svaki game je utrka koji noob će prije napisat "me mid" i onda feedat, ozbiljno kažen da neznan jesan li sve skupa 2-3 puta doživija da me carrya neko ko je reka "me mid" i first pick-a, a da ne govorin o noobovima u solo queue šta nemaju pojma šta counter pick znači

Zato ja uvijek instalockam mid da ne bude tih problema {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 21:35 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
slimyyy kaže...
Keops kaže...

Igra se blind pick znači da nema nikakve hijerarhije kao u rankedu gdje role biraju oni koji imaju veći elo. Ovdje kažeš što ćeš igrati i to uzmeš, nema problema.

steam:hcplankton
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice