League of Cleavers lol
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
League of Cleavers lol
Not Cleavers, CLEEEEEEEEEAVEEEEEERSSS
Citam ovu temu vec ~ godinu dana,pa da se i ja malo pridruzim :D
Trenutno igram na Eune lvl30,summ name LudiLaci ,pa ako tko hoce bacit koju partiju nek me doda
Sad jedna ponuda ako koga zanima,prodajem Gw2 account za RP-e :P ,ponuda u pp ako je tko zainteresiran (preferiram nekog tko je duze vrijeme na forumu i u ovoj temi po mogucnosti ...)
Ispricavam se samo sto tu postam,znam da nije tema za to,samo ovaj jedan put
Pozdrav
summonerscode.com
It's just epic. 
Trenutno igram na Eune lvl30,summ name LudiLaci ,pa ako tko hoce bacit koju partiju nek me doda
Sad jedna ponuda ako koga zanima,prodajem Gw2 account za RP-e :P ,ponuda u pp ako je tko zainteresiran (preferiram nekog tko je duze vrijeme na forumu i u ovoj temi po mogucnosti ...)
Pozdrav
Koliko tražiš rp?
summonerscode.com
It's just epic. 
Slowpoke 
Pozdrav
Koliko tražiš rp?
35€ ,mislim da je fer cijena,na accu nisam nesto puno igrao,ali je napravljen na ona 3 days release il kako vec,pa ima neke fora iteme etc .
Spreman na pregovore doduse :P
Moze li mi netko objasniti jel radi sms payment za hrvatsku ili ne na kraju?
Jel i vama laga lol dok niste u game? meni uzas.. pickam championa i pise retriving data from server -.-
Jel i vama laga lol dok niste u game? meni uzas.. pickam championa i pise retriving data from server -.-
Nisi jedini
Igram ranked, pritisnen na shena, retrieving data from server, prodje vrijeme i ne bana shena.
Igram ranked, pritisnen na shena, retrieving data from server, prodje vrijeme i ne bana shena.
Livam game gdje imamo trolla tj dodgam queue, retrieving data from server, počeo game.
nemogu se odlucit da kupim Nidalee,Leblanc ili shaca? molio bih preporuku,sva 3 su mi pre hebena,al isto zelim savjet profica
nemogu se odlucit da kupim Nidalee,Leblanc ili shaca? molio bih preporuku,sva 3 su mi pre hebena,al isto zelim savjet profica
Nidalee svi igraju radi ogromnog rangea i dmga od koplja, to je jedino zabavno na njoj. Leblanc je burster teski, skoci baci 2 spela i mrtav si. Shaco je nevidljivi jungler, assassin ganker koji je po meni najzabavniji od ovih.
LeBlanc- squishy, easy counter, late game sux
Shaco- Op fear, op slow,squishy, late game weak, biggest fear in solo q
Nidalle- support,top, prezabavna za igrat.
Iskreno ono što tebi najviše odgovara
Nidalee ti je AP mid (čija koplja bole...), ad bruiser ili support bot (koji i nije nešto), leblanc ti je mid koji ima najveći singletarget (ne znam da li je ona ili syndra vodeća ovdje sad) burst, međutim veoma je squishy i laka meta late-game dok je shaco assassin jungler, VEOMA zabavan za igrati.
hvala,uzet cu shaca jer mi se cini najzabavniji ;)
hvala,uzet cu shaca jer mi se cini najzabavniji ;)
Moj covik.
^^
Kaj bi to trebalo bit? O.o

Opet slikas svoje komentare i stavljas na forum, pff.. :P
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Opet slikas svoje komentare i stavljas na forum, pff.. :P
Haris redovno drka na Phreaka 
Znaju oni koji trebaju znati :P,no ako te ipak zanima
Znaju oni koji trebaju znati :P,no ako te ipak zanima
nikoga ne zanima , takvi postovi nisu dobrodosli na ovu temu