League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.447.936
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

1. Napravi LoL support account (https://support.leagueoflegends.com/home)

2. Napiši im ticket

3. Dobit ćeš poruku na koje treaš popuniti informacije.

Account Name (the name you log in to the LoL client with):
· Summoner Name (the name your friends see in-game):
· The server you play on (NA, EU-West or EU-Nordic/East):
· Creation date of the account (Month/Year):
· Original email address used to register the account:
· Location you registered the account (City/State/Country):
· Last IP address used to play League of Legends (http://www.whatismyip.com/):
· Any other people that have access to the account:
· How you came into possession of the account:

Trejdam SC2 za WoW gametime
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 18:11 (Bera).
16 godina
Gligo kaže...

sto da radim kada mi netko ukrade acc ?

Po ko zna koji put. 

JAVITE SE LEAGUE OF LEGENDS SUPPORTU DA VAM JE ACCOUNT HACKIRAN, ŠTA LI VEĆ!

A ne postat svaka 2 dana u ovoj temi, šta da radim kad mi netko ukrade acc...

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo da ispricam:

Meni je 2 puta ukraden account, jednom mojom greskom. Prva stvar sta trebate napraviti je ne panicariti. Svi su na vasoj strani. Javite se supportu, oni ce vas ispitat par stvari i nakon par dana ce vam se isti covjek obratiti i dat vam podatke za account. Oni imaju mnogo stvari za provjeru, npr koliko je partija odigrano s vaseg IP-a, neke nagle promjene koje su se dogadjale u medjuvremenu kad je ukraden account i sl. U 95% slucajeva cete dobiti account nazad osim ako niste neki prevarant. 

Sretno...

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji zanimljivi game sam sad odigra. Ja i Taric na laneu se dobro drzali ali team los za poludit, flame, feed sve u paketu. Poceli se zaljecat umirat, ajme meni. Nekako san ih uspia uvjerit u da mozemo pobjedit samo da se drze mene i viola, carry to win.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Runaan's Hurricane OP XD

Ako nekom treba kupiti RP imam paypal acc, pa cu vam ja kupiti :)

SEO, web design/coding, fb app development
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Master Tino kaže...

Runaan's Hurricane OP XD

Ako nekom treba kupiti RP imam paypal acc, pa cu vam ja kupiti :)

Svaka cast.

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Gligo kaže...

ja mislin da je važnije pitanje "šta da radin prije nego mi neko ukrade acc?"

15 godina
slimyyy kaže...
Gligo kaže...

ja mislin da je važnije pitanje "šta da radin prije nego mi neko ukrade acc?"

Bolje je pitat kako se ukrade acc {#}

LoL NordicEU : Heineken01
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo sam kupio Ireliu i probao je na botgameu.AWESOMEEEEEE.btw valja li na njoj ovaj Statikk Shiv (slično kao Ionic Spark koji mi se više sviđao i koji je bio ultra viable na njoj)

LoL EUW:Party Guy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Budući da niko još nije iskomentirao ja ću :D

Ptičurina Anivia (slimyy) je dobila pošteno na midu Karthusa (Strongoti) :D

S tim da sam ja bio lame Xin Jungler u slimyyevoj ekipi dok su oni imali dobre sonic wavee aka Lee sina :D

Sad kad sam igral s ovim ljudima koji znaju "malo" više o LoLu nek ja, sam zapravo shvatio da nakon 3 godine ke igram, nemam pojma o farmanju, gankanju itd. to jest dovoljno za ljude mojeg ranka, al za bilo što više puno toga mi fali.  

a to što je haris sa svojom poznatom riven izgubio od mene top lane koji igram jednom mjesečno? to se ne spominje ? :P

p.s. starting to like new meta/items :D

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ljudi i mene igram lol vec par mjeseci i lvl 25 sam sada me zanima kako pravilno da junglam kupio sam Nidalle i ona je jungle champ  sada me zanima kuda da krenem ja slucajno dodjem pomoc u TOp lane 3-ojica gore i svi se bune kad izadjem iz jungle tj odem u neki lane sada sam gledao kako lik na yt fino uzme potion za140HP ako se nevaram i samo krene ja dodjem na blue buff njih 5 tamo da mi netko objasni i koje iteme za pocetak da uzmem bio bih zahvalan

Sami krojite svoju sudbinu :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kakvo je vaše mišljenje o nami, vidim ljudi je igraju i mid i bot, mene malo podsjeca na dota heroje ali je fora design, kakvi su prvi dojmovi, isplati li se kupiti?

18 godina
armenx3m kaže...
tommy2103 kaže...

Budući da niko još nije iskomentirao ja ću :D

Ptičurina Anivia (slimyy) je dobila pošteno na midu Karthusa (Strongoti) :D

S tim da sam ja bio lame Xin Jungler u slimyyevoj ekipi dok su oni imali dobre sonic wavee aka Lee sina :D

Sad kad sam igral s ovim ljudima koji znaju "malo" više o LoLu nek ja, sam zapravo shvatio da nakon 3 godine ke igram, nemam pojma o farmanju, gankanju itd. to jest dovoljno za ljude mojeg ranka, al za bilo što više puno toga mi fali.  

a to što je haris sa svojom poznatom riven izgubio od mene top lane koji igram jednom mjesečno? to se ne spominje ? :P

:D 

Opet dolazi do izražaja boldano xd

Kak je reko hari ono : gg kampiranje topa xd

Šalim se :D je, gg olaf je bio teror {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
15 godina
Lc_syntax_ kaže...

Evo ljudi i mene igram lol vec par mjeseci i lvl 25 sam sada me zanima kako pravilno da junglam kupio sam Nidalle i ona je jungle champ  sada me zanima kuda da krenem ja slucajno dodjem pomoc u TOp lane 3-ojica gore i svi se bune kad izadjem iz jungle tj odem u neki lane sada sam gledao kako lik na yt fino uzme potion za140HP ako se nevaram i samo krene ja dodjem na blue buff njih 5 tamo da mi netko objasni i koje iteme za pocetak da uzmem bio bih zahvalan

Kupi rune i složi masteriesie kao prvo, bez runa u novoj jungli ne mozes nist, nidalee ti nije jungle champ, za pocetak uzmi nekog tipa mundo,warwick, gledaj malo guidove streamove i sretno nadam se da ce biti onih kojima ce se dati detaljnije ti objasniti...

16 godina
League Of Legends

Pa rekao sam vam u lobbyu da me igra trolla . Tesko je pobijediti nekog kome je fps cas 110 pa 15 , to sto ja vidim olafovu sjekiru tek kad me je vec udarila uopste nije imalo ulogu u tome .P . A da ne spominjem stojanje leea u top brushu 3 min dok si ti freezao lane i farmas.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 22:12 (hari85).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Pa rekao sam vam u lobbyu da me igra trolla . Tesko je pobijediti nekog kome je fps cas 110 pa 15 , to sto ja vidim olafovu sjekiru tek kad me je vec udarila uopste nije imalo ulogu u tome .P . A da ne spominjem stojanje leea u top brushu 3 min dok si ti freezao lane i farmas.

a da jedanput priznas lose lanea? {#}

EU West: slimyyy
16 godina
armenx3m kaže...

A nema smisla spominjat kad je unaprijed smislio izgovore koje ce napisat ak izgubi top..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
17 godina
neaktivan

I meni je tako FPS pado, sve dok nisam iskljucio LOL Replay. Otad je sve normalno.

This is not the droid you're looking for...
14 godina
neaktivan
League Of Legends

imam jos jedan problem imam graficku Zotac GTS450 1 gb ddr5 810MHZ core clock i nekada mi fps tolko padnu na 10-15 da nemogu igrat i onda moram msi afterburner isto samo stavit clock na 810 znaci default kliknem apply i radi sve normalno kao da mi se smanji clock graficke usred igre zna li tko sta da napravim

Sami krojite svoju sudbinu :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lc_syntax_ kaže...

imam jos jedan problem imam graficku Zotac GTS450 1 gb ddr5 810MHZ core clock i nekada mi fps tolko padnu na 10-15 da nemogu igrat i onda moram msi afterburner isto samo stavit clock na 810 znaci default kliknem apply i radi sve normalno kao da mi se smanji clock graficke usred igre zna li tko sta da napravim

Nabavi si cfg za LoL. {#}

17 godina
neaktivan
Lc_syntax_ kaže...

Evo ljudi i mene igram lol vec par mjeseci i lvl 25 sam sada me zanima kako pravilno da junglam kupio sam Nidalle i ona je jungle champ   sada me zanima kuda da krenem ja slucajno dodjem pomoc u TOp lane 3-ojica gore i svi se bune kad izadjem iz jungle tj odem u neki lane sada sam gledao kako lik na yt fino uzme potion za140HP ako se nevaram i samo krene ja dodjem na blue buff njih 5 tamo da mi netko objasni i koje iteme za pocetak da uzmem bio bih zahvalan

nidalee nije jungle champ nit moze normalno junglat. Kupi si udyra,nocturna il shyvana oni nisu preteški za naučit osnove junglanja. S obzirom da si 25th lvl pretpostavljam da ti tvoji baš i neće htjet puno pomoč oko junglanja. Uzmi si Hunter's Machete i 5 potiona za pocetak. Kreni od blua->wolfes->wraits->red buff->golemi. Nakon toga probaj da što više čistiš junglu da ne zaostaješ previše u lvlima al isto tako probaj gankat neki lane ak vidiš da su protivnici   ispushali. Nemoj se posebno zamarat šta ti drugi govore jer svi će uvijek krivit junglera bez obzira dal si kriv il ne :D. Za iteme evo ti za nocturne,a mozes ih koristit na vecini tih ad junglera http://www.solomid.net/guides.php?g=18456-cinnamon-bagels-nocturne-build-guide

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 22:43 (death_zombi).
15 godina
League Of Legends

Nidalee je champion koji nema CC-a, i jako sporo ubija monstere, tako da ne vidim razloga zašto bi ju se pokušavalo igrati jungle.

steam:hcplankton

1 0 hvala 0
16 godina
Don Strongtoni kaže...
armenx3m kaže...

A nema smisla spominjat kad je unaprijed smislio izgovore koje ce napisat ak izgubi top..

Da, upravo tako . 2 dana unaprijed sam  pisao ovdje na forumu da mi je ovaj patch usrao igru {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
13 godina
protjeran
Keops kaže...

Nidalee je champion koji nema CC-a, i jako sporo ubija monstere, tako da ne vidim razloga zašto bi ju se pokušavalo igrati jungle.

U animal form?

16 godina
armenx3m kaže...

Realno izgubio je jer je tvoj jungler kampao top, dok je naš hodao po mapi k'o muha bez glave.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Jarvan kaže...
Keops kaže...

U animal form?

HH

Treba doci do LVL 6.

A sa Nidalee bi trebalo puno vremena da se dođe do lvl 6 u jungli.

Gankovi bi joj bili nikakvi,a ni nakon lvl 6 nebi imalo jako brz clear.

Ne vidim razlog da se s njom jungla.

two camels in a tiny car
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
armenx3m kaže...

Realno izgubio je jer je tvoj jungler kampao top, dok je naš hodao po mapi k'o muha bez glave.

4 ganka u 15 minuti nije camp lanea , jungler triba odlucit di ce na mapi stat najvise mid-top ili mid-bot , nemoze lutat on gori doli , bot lane se drza , i jedino sta je moga radit je gankat top kad san ja njega samo pusha do towera , to je logika jednostavno a ne camp lane-a , haris uvik preuvelicava sa brojkama gankova {#}

EU West: slimyyy
15 godina
Hazar kaže...

Kakvo je vaše mišljenje o nami, vidim ljudi je igraju i mid i bot, mene malo podsjeca na dota heroje ali je fora design, kakvi su prvi dojmovi, isplati li se kupiti?

Nami je jako, jako zabavna! Ljudi se žale da Q i R presporo putuju i da ih je teško pogodit jer se lako maknut iz puta, ali jednom kad teamfight faza počne teško je pratiti Namin Q i R i istovremeno izbjegavat. Odigrao sam dvije igre s njom i stvarno je dobra. Međutim, jako je squishy i vrlo lako ju je ubiti pa moraš jako paziti da te recimo Blitz ne pulla jer onda si gotov :P

A u S3, kad manje/više završim njezin build imam 4 abilityja, 4 active itema i 2 summoner spella za koristit (ako nemam ništa na cooldownu). Jednostavno je užasno zabavno biti support u S3. Evo, ove dvije igre s njom su na oko 1500 ELO-a:

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 0:13 (Putn1k).
14 godina
neaktivan
Putn1k kaže...
Hazar kaže...

Nami je jako, jako zabavna! Ljudi se žale da Q i R presporo putuju i da ih je teško pogodit jer se lako maknut iz puta, ali jednom kad teamfight faza počne teško je pratiti Namin Q i R i istovremeno izbjegavat. Odigrao sam dvije igre s njom i stvarno je dobra. Međutim, jako je squishy i vrlo lako ju je ubiti pa moraš jako paziti da te recimo Blitz ne pulla jer onda si gotov :P

A u S3, kad manje/više završim njezin build imam 4 abilityja, 4 active itema i 2 summoner spella za koristit (ako nemam ništa na cooldownu). Jednostavno je užasno zabavno biti support u S3. Evo, ove dvije igre s njom su na oko 1500 ELO-a:

Koji si build koristio, tj. kako si ga gradio itd. Znam da ovisi od igre, ali neki ono standard, da zalijepim frendu koji igra s njom.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice