League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.447.563
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

Oce ko igrat taj toni vs slajmi troll game na euw ? 

Nek se javi :P

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Lord Nofak kaže...

Ja bi rado ali sam trenutno u ZGu (studiram) i sjeban mi je net malo :/

Da sam kod kuće pridružio bih vam se.

I know how you feel,lousy domski internet.
Pridruzio bih vam se,ali jbga,na EuNE sam :D 

wtf,koji k se dogadja s CLG.eu?

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 23:19 (pandza94).
17 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
dmanz kaže...
DMahnet kaže...

why?

netrebaju ti 2 BT-a, osim toga build radis uz game kako ide a ne sad da ti imas neki build i koristis ga stalno, dobro ad carry nema jako puno itema na izbor ali opet najbitniji ti je redoslijed kojim ih kupujes, npr. neces kupovati BT ak seru po tebi u laneu i krepavas jer neces imati dmg niti koristi od toga kad neces ga moci stackati, tak da ides na IE recimo pa PD itd itd., potreban ti je i last whisper to kupis kad barem 3 u protivnickom timu imaju oko 120+ armora da ih lakse shredas a defensive ovisi opet o protivniku GA, qss (koji se more sad nadogradit neznam kak se item zove), banshee ponekad itd itd.

gledaj kaj se događa oko tebe i procijeni koji item sljedeći buildat

Ne slažem se s tobom.

BT pomaže u laneu i to znatno.

Mislim ja uglavnom igram supporta pa vidim što i kad moj lane partner kupuje.

Čini mi se da dok imamo problema u laneu da obično kupuju BT jer kao prvo

nemaju para za IE a i life steal je imba.

Bar kolko sam ja vidio :D

Zombie zna više o tome.

A zavisi o mnogo faktora šta ćeš ići. Ja osobno rusham BT gotovo na svakom carryju kojeg igram osim cait,njezin range je dovoljno velik + ona mreža omogučavaju da rusha IE i preživi lakše nego većina ad-ova. BT jednostavno je najbolji izbor u većini slučajeva jer ako neko skoči/rusha na tebe (posebice u solo que gdje te često baš i ne paze) treba ti lifesteal da preživiš. Al nebi se složio tu sa tobom oko jedne stvari. Ako ti jako loše ide u lane, rađe rushati IE jer neće tebi nikakav BT pomoć protiv nafeedanog/nafarmanog ad-a nit ćeš posebice biti koristan u tf-u jer si vjerojatno već previše izgubio u lane. Zato rađe ići na riskantniji build sa više dmg-a pa se nadati da možeš pomoći teamu sa dovoljjno dmg-a iako si imao lošu lane fazu.

2 BT-a nemaju nikakav smisao :D. Nakon patcha isprobao sam više buildova za ad-e na različitim ad-ovima. Iako mi se u početku sword of divine činio bolji od PD, mislim da je ipak PD korisniji. Ako iskoristiš active odma na početku tf-a gubiš att speed debuff, a ta 3 crita i neće nešto značajno pomoć. Bolje je čuvat za kasnije,al opet mi se u globalu čini pd isplativiji. Iako je malo skuplji,daje više att speeda,30% crita što znaći da praktički svaki 3 shot crita,a i 5% movement speeda nije za bacit tak da kroz cijeli tf PD se čini korisniji. Možda bi odabrao sword of divine kad bi protivniici imali nekog ko lako može doći do mene i ubiti me a da je nafeedan jer bi mi tad trebao brzi ad burst da ga ubijem i preživim. Isprobao sam i onaj item šta daje 70% att speeda i gađa 3 targeta sa auto att. Neisplativo totalno, protivnici bi trebali biti jako blizu jedan drugome da mogu koristit pasiv.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 23:21 (death_zombi).
17 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

A zavisi o mnogo faktora šta ćeš ići. Ja osobno rusham BT gotovo na svakom carryju kojeg igram osim cait,njezin range je dovoljno velik + ona mreža omogučavaju da rusha IE i preživi lakše nego većina ad-ova.

Ja također na Ashe idem prvi item IE ( i u vrlo rijetkim situacijama PD ), no otkad je došao novi patch,pokušavam uguram brutalizer negdje između pol itema za IE jer je presjajan item za nju + poslije se pretvori u BC koji je sad predobar.

EDIT: Evo sad sam isprobao AP/AS Varusa ( Malady, Huricane, Rabadon te nzm što još dalje )... Ima premalen dmg dok ne skupi bar 2 od ta 3 itema i u tf-u protivnici moraju biti relativno blizu da se iskoristi pun potencijal tog builda. Ako se ima kakvog heavy initiatera, doslovno možeš pojesti cijeli njihov tim ako ih sve uhvatiš u ulti jer im reducas MR, imaš triple slow ( ako imaš red buff ), te 30+ % dmg na w ako procaš sva 3 stacka.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 23:56 (Blizek).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima netko ovdje da ima viska IP-a i da mu ne treba? :D pa kad dode ovaj gifting da mi moze unlockat kojeg champa :)

EUNE: kocunar

0 0 hvala 0
16 godina
kocunar kaže...

Ima netko ovdje da ima viska IP-a i da mu ne treba? :D pa kad dode ovaj gifting da mi moze unlockat kojeg champa :)

Kojeg champa?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

pa ono, imam ih oko 25 tako da su mogucnosti velike :)

EUNE: kocunar
15 godina
pandza94 kaže...

Bottom u top su im u zadnje vrijeme loši. Yellowpete rijetko outfarma protivničkog AD-a, a Wickd ne zna igrat ništa osim Irelie, a smatraju ga jednim od boljih topova u svijetu.

steam:hcplankton
14 godina
League Of Legends

u skoli sam, pa mi moze netko napisat kolko kosta onaj najmanji paket rp-a s mobitelom, sad kad je u hr :)

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kocunar kaže...

Moze i meni neko unlockati Dianu i Nami xD

14 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

u skoli sam, pa mi moze netko napisat kolko kosta onaj najmanji paket rp-a s mobitelom, sad kad je u hr :)

20 kuna = 200 rp

14 godina

hmmmm. vidjet cemo.
inace, jel u vezi novog huda, ne sviđaju mi se inf. o champu s lijeve strane, nekak mi je presitno, al ostalo mi je odlicno.

LOL EU Nordic and East: InvisoO
14 godina
neaktivan
deadmaus1337 kaže...
bullyq14 kaže...

20 kuna = 200 rp

Lijepa krađa.

Znači, preko mobitela

80 kn = 800 RP

preko paypala

80 kn = 1790 RP

lol

kako kupujem novi skin od Katarine, prelijepi je {#}

17 godina
neaktivan
Keops kaže...
pandza94 kaže...

Bottom u top su im u zadnje vrijeme loši. Yellowpete rijetko outfarma protivničkog AD-a, a Wickd ne zna igrat ništa osim Irelie, a smatraju ga jednim od boljih topova u svijetu.

Nisu vježbali kako treba još od World Championshipa.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Kakav mobitel o čemu vi pričate??. Mobile payment ne radi hrvatskoj
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 3 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Budući da niko još nije iskomentirao ja ću :D

Ptičurina Anivia (slimyy) je dobila pošteno na midu Karthusa (Strongoti) :D

S tim da sam ja bio lame Xin Jungler u slimyyevoj ekipi dok su oni imali dobre sonic wavee aka Lee sina :D

Sad kad sam igral s ovim ljudima koji znaju "malo" više o LoLu nek ja, sam zapravo shvatio da nakon 3 godine ke igram, nemam pojma o farmanju, gankanju itd. to jest dovoljno za ljude mojeg ranka, al za bilo što više puno toga mi fali.  

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

1 0 hvala 0
15 godina
Blizek kaže...
Keops kaže...
pandza94 kaže...

Nisu vježbali kako treba još od World Championshipa.

Postali su ko je*eni TSM, ništa ne vježbaju, samo streamaju. Ali bez obzira na to, pogledaj individualno. Froggen u 95% slučajeva outfarma protivnika na midu. Yellowpete je oduvijek bio slab early/mid game, dok je u late gameu odličan. Wickd također igra slabo u zadnje vrijeme, a Snoopeh pretpostavljam tweeta dok igra.

steam:hcplankton
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nemarno su ušli u drugi game protiv Fnatica,i to ih je uništilo.
Na prvom gameu su bili tako-tako,ali se vidjelo da nisu u formi,niti

da ih uopće zanima igranje generalno.

Drugi game je bio preloš,Jarvan IV mid bi bio ok,da imaju AP Junglera ili AP SoloTop,ali

oni su furali uglavnom AD,što protiv Malphitea mid koji je imao preko 400Armora,jednostavno ne

pali.Froggen je obavio svoje dobro kad je igrao s Aniviom,Snoopeh više tweeta nego što igra..{#} 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Budući da niko još nije iskomentirao ja ću :D

Ptičurina Anivia (slimyy) je dobila pošteno na midu Karthusa (Strongoti) :D

S tim da sam ja bio lame Xin Jungler u slimyyevoj ekipi dok su oni imali dobre sonic wavee aka Lee sina :D

Sad kad sam igral s ovim ljudima koji znaju "malo" više o LoLu nek ja, sam zapravo shvatio da nakon 3 godine ke igram, nemam pojma o farmanju, gankanju itd. to jest dovoljno za ljude mojeg ranka, al za bilo što više puno toga mi fali.  

jungla je sad dosta prominjena sa jungle itemima triba vrimena za to da se svati , svi su dobro odigrali jedini problem je bia sta nisi bia na TS-u vjerojatno bi sve u svemu bolje proslo onda {#}

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 14:23 (Anzulolz).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Pitanje, koliko se mora imati više para na kartici da možeš naručivati?

Stavio sam prošli tjedan 15 eura na karticu (devizna, erste), i idem danas uzeti RP bodove za 10 EURa i ne da mi nikako, probam za 5 i to prođe.

Što moram u prosjeku imati 10 eura više na kartici ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da, ili banka uzme proviziju ili nisi dobro sračunao. Pogledaj tečaj eura.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

Da, ili banka uzme proviziju ili nisi dobro sračunao. Pogledaj tečaj eura.

Rekao frend 5-7 eura u Erste. A tako su mi nešto i rekli, čisto da uvijek mora biti para na kartici. Ma dobro, u pon uplatim, imam trenutačno 981 bodova, čekam Katarinin skin.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Zdravo gameri.Upravo sam prodao Khazixa,i sad razmišljam da kupim Ireliu.Na turnirima i u rankedu vidim da rastura top.Isplati li se?

31 Da
6 Ne
LoL EUW:Party Guy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PentA_KiLL kaže...

Zdravo gameri.Upravo sam prodao Khazixa,i sad razmišljam da kupim Ireliu.Na turnirima i u rankedu vidim da rastura top.Isplati li se?

BETTER NERF IRELIA

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
@X-Plosiv Sa strane Riota nije krađa, provider uzima proviziju. Zast' bi Riot htio biti na gubitku, tj zasto bi smanjili vrijednost RP-a.
16 godina
League Of Legends

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako dobiti te zlatne okvire i to? Dal se za to na kraju sezone gledaju winovi na normalu ili elo ranked?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za zlatni okvir trebaš imati gold u solo q(ranked) na kraju sezone.

16 godina
neaktivan

Nekako me jučer krenulo, a i danas isto.

{#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

sto da radim kada mi netko ukrade acc ?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice