League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.447.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ovaj novi patch ima veze s dobivanjem igrača u gameu jer sam u zadnjih 5 gameova vidio 3 barrier i 1 revive. Kao da igam protiv likova koji su ono lvl 5-10.

I hoće li ovi novi itemi dovesti do nerfanja jer neki championi su još više op nego su bili ...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends
Darinka kaže...

Jel ovaj novi patch ima veze s dobivanjem igrača u gameu jer sam u zadnjih 5 gameova vidio 3 barrier i 1 revive. Kao da igam protiv likova koji su ono lvl 5-10.

I hoće li ovi novi itemi dovesti do nerfanja jer neki championi su još više op nego su bili ...

Pa šta ako uzimaju barrier? Ja sam igrao sa barrierom par game-ova, koristan spell.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Darinka kaže...

Pa šta ako uzimaju barrier? Ja sam igrao sa barrierom par game-ova, koristan spell.

Ma na čemu je koristan ? I ima puno boljih, prikladnijih spellova

16 godina
Darinka kaže...

Adc je koristan, top je koristan, naravno da ima boljih, ali je koristan, ne vidim problem u tome.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako da si uključim ona slova iznad champa, ljubičasta i crvena, pretpostavljam da su jedna za xp, druga za dmg?

Ke?!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

evo ,posto sam cuo da je netko pricao da se moze mobitelom placati,a nitko mu nije odgovorio je li se uvelo plačanje preko mobitela ? ;)

Ne

Da bar uvedu a valjda hoće, moj najbliži mini konzum će postati bogata trgovina od mojih slinih 100kn za bon xD

vorpen
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ima li neko dobar da bi tia igrat samnom pa da mi kaže jesam li njubara, jer se stvarno trudim u rankedu, ali ne ide da ga j***š

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f3e9c6f041a3929913942

0 0 hvala 0
18 godina
Darinka kaže...
Darinka kaže...

Solo top s Zedom dive pod towerom na mene Khazi, Singed i Katarina prvo mi proca hexdrinker a onda upalim barrier zahvaljujuci tome ubijem katarinu i kha, singed utekne i onda ti dodjes pricat bajke kako je los spell za lvl 10-15? {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
League Of Legends

NEW MAIN HUEHUE

Edit : Falcon punch {#}

Edit : OMG , nije mi se ovoliko svidao skillset nekog champa od riven {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 14:48 (hari85).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

U S3 vrištim od smijeha kada god igram s Dariusom.

Boots - Ninja Tabi ili Mercury

Wriggle Lantern

Trinity

BlackCleaver

Guardian

gg

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 15:53 (X-Plosiv).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
X-Plosiv kaže...

Wriggle Lantern

Trinity

BlackCleaver

Guardian

gg

Zašto black cleaver sa dariusom? Radije lw, daje više armor pena i dmg-a koji ti je bitan za ult, cleaver ne radi ništa korisno tu.

14 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Wriggle Lantern

Trinity

BlackCleaver

Guardian

gg

Zašto black cleaver sa dariusom? Radije lw, daje više armor pena i dmg-a koji ti je bitan za ult, cleaver ne radi ništa korisno tu.

Bio sam razmišljao i to, ali sam uzeo ovaj čisto zbog passive jer kada iskoristim Q ide na svih (nadam se?). Osobno sam išao na njega jer je izmijenjen pa je bilo "da testiramo black cleaver". Ali komično, 1500 ELO ranked match, ja 18 / 6 / 11 s Dariusom, teamfight se čisto sastojao da ja uletim unutra, svi oni rokaju po menu, ja napravim Q/R/R/R (triple), oni me ubiju, moji dovrše dvojicu i propushaju. 2x smo ih ejsali zbog toga što oni svi fokusiraju mene, a ja nemam ništa protiv da umrem ako zbog toga pogine njih 3-4.

S time kada sam uzeo Dariusa, njihov je uzeo Rengara. Drago mi je da nisam išao Irelia, pošto sam forsirao R jer bi moji onda propushali sve dok sam ja mrtav. Nakon guardiana krenuo sam na Warmog, ali nisam stigao {#}

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

NEW MAIN HUEHUE

Edit : Falcon punch {#}

Edit : OMG , nije mi se ovoliko svidao skillset nekog champa od riven {#}

Wow kako samo prej*beno izgleda,skillset je zakon ^^

LoL-scarface797(EU-West)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Što mislite o ovim itemima za Dravena?
Berserker's greaves
Bloodthirster
Phantom dancer
Infinity edge
Bloodthirster
warmog's armor

0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
DMahnet kaže...

Što mislite o ovim itemima za Dravena?
Berserker's greaves
Bloodthirster
Phantom dancer
Infinity edge
Bloodthirster
warmog's armor

mislim ništ dobroga s toga ne zišlo

League of Legends EU West: Dmanz
13 godina
neaktivan

why?

13 godina
neaktivan
HeateX kaže...

Evo ukratko o igri League Of Legends

Igra je radjena po DOT-i

Igra ima lijepu grafiku sto mozete vidjeti na slijedecem videu i na likama ispod

Ako ocete igrati samo kliknite na link ispod tako ja dobijem neke povlastice a vi mozete igrati HVALA

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=50a35b3bad504806153053

Molim vas kliknite ovaj gore link

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 20:39 (FairyTal).
15 godina
neaktivan
Sada bi ti stavio You must be new here sliku ali nisi vrijedan traženja te slike po netu.
16 godina
neaktivan
DMahnet kaže...

why?

netrebaju ti 2 BT-a, osim toga build radis uz game kako ide a ne sad da ti imas neki build i koristis ga stalno, dobro ad carry nema jako puno itema na izbor ali opet najbitniji ti je redoslijed kojim ih kupujes, npr. neces kupovati BT ak seru po tebi u laneu i krepavas jer neces imati dmg niti koristi od toga kad neces ga moci stackati, tak da ides na IE recimo pa PD itd itd., potreban ti je i last whisper to kupis kad barem 3 u protivnickom timu imaju oko 120+ armora da ih lakse shredas a defensive ovisi opet o protivniku GA, qss (koji se more sad nadogradit neznam kak se item zove), banshee ponekad itd itd. 

gledaj kaj se događa oko tebe i procijeni koji item sljedeći buildat

16 godina
neaktivan
dmanz kaže...
DMahnet kaže...

why?

netrebaju ti 2 BT-a, osim toga build radis uz game kako ide a ne sad da ti imas neki build i koristis ga stalno, dobro ad carry nema jako puno itema na izbor ali opet najbitniji ti je redoslijed kojim ih kupujes, npr. neces kupovati BT ak seru po tebi u laneu i krepavas jer neces imati dmg niti koristi od toga kad neces ga moci stackati, tak da ides na IE recimo pa PD itd itd., potreban ti je i last whisper to kupis kad barem 3 u protivnickom timu imaju oko 120+ armora da ih lakse shredas a defensive ovisi opet o protivniku GA, qss (koji se more sad nadogradit neznam kak se item zove), banshee ponekad itd itd. 

Ne slažem se s tobom.

BT pomaže u laneu i to znatno.

Mislim ja uglavnom igram supporta pa vidim što i kad moj lane partner kupuje.

Čini mi se da dok imamo problema u laneu da obično kupuju BT jer kao prvo

nemaju para za IE a i life steal je imba. 

Bar kolko sam ja vidio :D

Zombie zna više o tome.

two camels in a tiny car
18 godina
Anzulolz kaže...

kako se nismo danas uspili skupit jer je toni da prekasno informacije i nedovoljno , sutra u 9-10 sati da se svi okupimo i da odigramo par gameova , cilj ovoga je da tonia sataren na midu jer ima dug jezik {#} to znaci tribamo 8 ljudi , mid je zauzet u oba teama , ako zelite igrat javite se meni ili toniu u PM na forumu da znamo koliko ljudi imamo na raspolaganju , eu west za ljude koji neznaju btw trazimo ljude da su bar 30 lvl i imaju dovoljno iskustva 

Bude onda ke od ovog večeras? {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
dmanz kaže...
DMahnet kaže...

why?

Ne slažem se s tobom.

BT pomaže u laneu i to znatno.

Mislim ja uglavnom igram supporta pa vidim što i kad moj lane partner kupuje.

Čini mi se da dok imamo problema u laneu da obično kupuju BT jer kao prvo

nemaju para za IE a i life steal je imba. 

Bar kolko sam ja vidio :D

Zombie zna više o tome.

u neku ruku se slažem da lifesteal pomaže (BT) dok neide baš, al za to kupim prvo samo sceptera i onda IE pa nadogradim u BT jer ne vidim smisao imati BT kad ces ga imati na 0 stackova skoro cijelo vrijeme

ali ovisi i od carryja do carryja recimo BT na Gravesu i Vayne je OP :):)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 22:01 (dmanz).
16 godina
dmanz kaže...

u neku ruku se slažem da lifesteal pomaže (BT) dok neide baš, al za to kupim prvo samo sceptera i onda IE pa nadogradim u BT jer ne vidim smisao imati BT kad ces ga imati na 0 stackova skoro cijelo vrijeme

ali ovisi i od carryja do carryja recimo BT na Gravesu i Vayne je OP :):)

BT kao first adc item je op na gravesu, varusu i vayne (ako je nunu support).

16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

A dobro sad, moraš biti fakat loš da te toliko puta uhvate da imaš konstantno 0 stackova.

Sad se ipak gubi samo pola stackova mislim 15(znam da je 30 max) creepova nafarmat nije teško.

Al OK je i IE i BT kao prvi item, samo ne rushat PD(osim MOŽDA vayne,kog).

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jos nije u upotrebi, but it came!

EUW. KaiseRxy EUNE:rudar

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
Anzulolz kaže...

kako se nismo danas uspili skupit jer je toni da prekasno informacije i nedovoljno , sutra u 9-10 sati da se svi okupimo i da odigramo par gameova , cilj ovoga je da tonia sataren na midu jer ima dug jezik {#} to znaci tribamo 8 ljudi , mid je zauzet u oba teama , ako zelite igrat javite se meni ili toniu u PM na forumu da znamo koliko ljudi imamo na raspolaganju , eu west za ljude koji neznaju btw trazimo ljude da su bar 30 lvl i imaju dovoljno iskustva 

purger toni najvazniji covik veceri nije ima m*da se pojavit {#} iskreno neznan zasto se nemoze 10 ljudi nac i da odigramo par gameova 4fun , informacija o ovoj veceri je stara 2 dana , malo je zalosno {#} ipak je ima dostojanstva se pojavit , igrat cemo za pola sata ako iko zeli igrat neka mi se javi ingame slimyyy eu west fali nan jos 3-4 covika 

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 22:22 (Anzulolz).
16 godina
Anzulolz kaže...

purger toni najvazniji covik veceri nije ima m*da se pojavit {#} iskreno neznan zasto se nemoze 10 ljudi nac i da odigramo par gameova 4fun , informacija o ovoj veceri je stara 2 dana , malo je zalosno {#}

Purger te ceka od pola 9, a ti dodes kad ja moram ic..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
tommy2103 kaže...
Anzulolz kaže...

purger toni najvazniji covik veceri nije ima m*da se pojavit {#} iskreno neznan zasto se nemoze 10 ljudi nac i da odigramo par gameova 4fun , informacija o ovoj veceri je stara 2 dana , malo je zalosno {#} ipak je ima dostojanstva se pojavit , igrat cemo za pola sata ako iko zeli igrat neka mi se javi ingame slimyyy eu west fali nan jos 3-4 covika 

Ja bi rado ali sam trenutno u ZGu (studiram) i sjeban mi je net malo :/

Da sam kod kuće pridružio bih vam se.

two camels in a tiny car
17 godina
neaktivan

Evo Froggen opet iznenađuje sa mid lane pickom .. Sada igra Xin Zhao-a .. IEM qualifiers KLIK

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja sam danas pre loš i team s kojim bi igra bi spušija vrhunski

EUW: dunyo

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice