League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.890.250
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
Lord Nofak kaže...
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

Kada sam procitao ime Nami odmah sam pomislio na onu iz One Pieca,no kada sam vidio sliku bilo je ''no epic boobs '' :(

zamini "draw" sa "watch" {#}

FUUUUUU

Bleach i One piece su F*cking awsome!!!

(znam da je off topic) 

xD

Noobs :D

Ah! My Goddess, Trigun,  Samurai Champloo, Cowboy BeBop, Wolfs rain , getbackers, great teacher onizuka , beck i jos jedno mogu nabrojati 50 animea boljih od izbeljivača xD ah da one piece rocks samo ima epizoda waaay to many za moj ukus xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Lord Nofak kaže...
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

Kada sam procitao ime Nami odmah sam pomislio na onu iz One Pieca,no kada sam vidio sliku bilo je ''no epic boobs '' :(

zamini "draw" sa "watch" {#}

FUUUUUU

Bleach i One piece su F*cking awsome!!!

(znam da je off topic) 

xD

Noobs :D

Ah! My Goddess, Trigun,  Samurai Champloo, Cowboy BeBop, Wolfs rain , getbackers, great teacher onizuka , beck i jos jedno mogu nabrojati 50 animea boljih od izbeljivača xD ah da one piece rocks samo ima epizoda waaay to many za moj ukus xD

Code geass , FMA : Bloodlines , Ergo proxy, fate/zero , steins : Gate   i mnogi drugi .....

Edit : Rofl http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=483909&d=1341981507

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 21:40 (hari85).
17 godina
13 godina
neaktivan

Bok svima! Potaknuti facebook stranicama drugih država, skupina sastavljena od ambicioznih pojedinaca se odlučila napraviti PRAVI,OZBILJNI hrvatski LoL page. Page će se koristiti za objavu informacija,organiziranje raznih evenata i sličnih stvari. Nadam se da ćete nas podržati lajkom i podijeliti page sa svojim fb prijateljima. U skoroj budućnosti očekujte skin giveaways i vjerojatno turnir s nagradama. Ali, o tome kasnije. Nadam se da ćemo vam se svidjeti!
https://www.facebook.com/pages/League-Of-Legends-Hrvatska-Croatia/421646624561157

16 godina
DiskoVrucica kaže...

Bok svima! Potaknuti facebook stranicama drugih država, skupina sastavljena od ambicioznih pojedinaca se odlučila napraviti PRAVI,OZBILJNI hrvatski LoL page. Page će se koristiti za objavu informacija,organiziranje raznih evenata i sličnih stvari. Nadam se da ćete nas podržati lajkom i podijeliti page sa svojim fb prijateljima. U skoroj budućnosti očekujte skin giveaways i vjerojatno turnir s nagradama. Ali, o tome kasnije. Nadam se da ćemo vam se svidjeti!
https://www.facebook.com/pages/League-Of-Legends-Hrvatska-Croatia/421646624561157

ako ste bar malo ozbiljniji i iskusniji od onih ostalih stranica sa ovih prostora onda u potpunosti podržavan jer nan triba tako nešto, a ne da uđen na LoL balkan stranicu sa priko 5k lajkova i vidin admina da builda AP na vayne (karikiran) i slične šeme

16 godina

double post GG

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 22:31 (slimyyy).
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
DiskoVrucica kaže...

tsk tsk GuruGaming ce bit prvi na bilo kojem balkan turniru pa se ne vrijedi ni prijavljivati na to haha :D GG al eo vam lajk na fejsu {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad bi se jednom skupile ozbilje ekipe na turnirima na kojima igra guru gejmin i kad bi se jedamput napravio turnir na EU/west guru gejming nebi bio ni u top 5....

Ivica Vančina
15 godina
neaktivan

Kakva su ovo gore 2 itema?

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
neaktivan
ivica91 kaže...

Kad bi se jednom skupile ozbilje ekipe na turnirima na kojima igra guru gejmin i kad bi se jedamput napravio turnir na EU/west guru gejming nebi bio ni u top 5....

ak bi u tom cupu bila ista pravila ko na cro4lolu,znaći 3 hrvata minimalno ista bi stvar bila ko i dosad. Nisu nepobijedivi i ima ozbiljnijih ekipa osim njih,al trenutačno  su najjači u hr sceni. Da na westu stvarno postoji neko toliko jak da bi bio barem top 3 teama na cro4lolu i sličnim turnirima već bi se davno prebacili jer svakih 2 tjedna 10-20e rp-a brzo nadoknadi troškove prebačaja :D. Da nebi došlo do zabune, govorim ovo iz perspektive nekog ko ne voli guru, samo gledam na stvari realno.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 0:51 (death_zombi).
14 godina
neaktivan

Kada bismo svi trebali imati takav izgled? Ili ga je već moguće mati...ispričavam se ako je pitanje glupo {#}

15 godina
neaktivan

Realno pitaj decke iz gurua kolko nagrada su do sad dobili tj kolko im nagrade kasne... a da se prebacis s jednog eu/westa na eu/east mislim ono ne pricaj gluposti... jer je velika razlika između ta 2 servera iako nekolicina ne zeli to priznati :)

Ivica Vančina
16 godina
death_zombi kaže...

ak bi u tom cupu bila ista pravila ko na cro4lolu,znaći 3 hrvata minimalno ista bi stvar bila ko i dosad. Nisu nepobijedivi i ima ozbiljnijih ekipa osim njih,al trenutačno  su najjači u hr sceni. Da na westu stvarno postoji neko toliko jak da bi bio barem top 3 teama na cro4lolu i sličnim turnirima već bi se davno prebacili jer svakih 2 tjedna 10-20e rp-a brzo nadoknadi troškove prebačaja :D. Da nebi došlo do zabune, govorim ovo iz perspektive nekog ko ne voli guru, samo gledam na stvari realno.

ima na westu dosta pojedinačno boljih igrača samo šta je guru jak ka team, a viruj mi niko sa westa se nebi zbog toga pribaciva, west je daleko kompetitivniji od easta

16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Kada bismo svi trebali imati takav izgled? Ili ga je već moguće mati...ispričavam se ako je pitanje glupo {#}

To je slika koju je riot leakao.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Guru jak ko team.. gledaj ako ne poznas cro scenu i ako nezans koje igrace cro scena ima nemoj pricat gluposti (btw nemam nista protiv guru) ali realno guru niti nema ekipu oni za svaki cro4lol i za svaki go4lol imaju jednog il 2 igraca nova tako da te price da imaju jaku ekipu su gluposti uostalom kolko jaku ekipu imaju dokaz je onaj jedan cup kaj je croesl napravio na westu i ako se dobro sijecam guru je bio 4 ili 5.. al nisam siguran...

Ivica Vančina
16 godina
ivica91 kaže...

Guru jak ko team.. gledaj ako ne poznas cro scenu i ako nezans koje igrace cro scena ima nemoj pricat gluposti (btw nemam nista protiv guru) ali realno guru niti nema ekipu oni za svaki cro4lol i za svaki go4lol imaju jednog il 2 igraca nova tako da te price da imaju jaku ekipu su gluposti uostalom kolko jaku ekipu imaju dokaz je onaj jedan cup kaj je croesl napravio na westu i ako se dobro sijecam guru je bio 4 ili 5.. al nisam siguran...

odma si mi pre dosadan... imaš pravo, ne poznajen cro scenu niti me zanima, ja kažen da je guru jak ka team za razliku od ovih pojedinačnih igrača sa westa koji tu i tamo zaigraju koji premade draft pick, a uglavnon igraju solo

16 godina
ivica91 kaže...

odma si mi pre dosadan... imaš pravo, ne poznajen cro scenu niti me zanima, ja kažen da je guru jak ka team za razliku od ovih pojedinačnih igrača sa westa koji tu i tamo zaigraju koji premade draft pick, a uglavnon igraju solo

16 godina

double post GG

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
death_zombi kaže...

ima na westu dosta pojedinačno boljih igrača samo šta je guru jak ka team, a viruj mi niko sa westa se nebi zbog toga pribaciva, west je daleko kompetitivniji od easta

pojedinačno vjerujem,al ko team ne vjerujem, west je kompetitivniji daleko više,više je turnira i puno više teamova,al nebi reko da ima ijedan team sačinjen od minimalno 3 hr igrača koji je u vrhu il dobiva nagrade i sl(il možda ja nisam čuo za takav team). A žao je i meni šta se nebi mogo održat jedan zajednički turnir da se odmjere snage i vidi kakvo je zapravo stanje :D

edit: tek sam vidim ivičin post pa da odkomentiram. Na tom turniru koji je bio jako jako davno gdje se u međuvremenu milijun toga promjenilo guru nit nije igrao. A ak se gleda prema tom turniru, bio je tam jedan east team sačinjen od petorice likova koji su imali accounte 10/15 lvl i sl. i završili top 3 :D tak da taj turnir je potpuno irelevatan za ovu raspravu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 0:51 (death_zombi).
15 godina
neaktivan

Double post? ^^ dosadan zakaj? xD

Ima ljudi kaj odigra i vise od 1 ili 2 gejma premeda al da ubiti upravu si kaj se tog tice :) peace bro! <3

Ivica Vančina
16 godina
ivica91 kaže...

Double post? ^^ dosadan zakaj? xD

Ima ljudi kaj odigra i vise od 1 ili 2 gejma premeda al da ubiti upravu si kaj se tog tice :) peace bro! <3

triple post :) ma to san tako reka jer se uopće ne razumin u tu hrv scenu, a ti si mi zvuča nekako negativno nastrojen lol al sve ok {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad smo kod cro4lol, da li je samo dozvoljeno hr ekipama da igraju ili mogu i ostali sa balkana da se prijave?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Kakva su ovo gore 2 itema?

Ovaj drugi izgledao kao japanske kuglice  {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
BannedOnThisForum kaže...

Kad smo kod cro4lol, da li je samo dozvoljeno hr ekipama da igraju ili mogu i ostali sa balkana da se prijave?

Kolko sam ja shvatil trebaju bit 3 Hrvata u timu, ipak je CRO4lol..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Nažalost. Bilo bi puno kompetitivnije da je dozvoljeno srbima/makedoncima/bosancima da igraju.

16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Nažalost. Bilo bi puno kompetitivnije da je dozvoljeno srbima/makedoncima/bosancima da igraju.

sa razlogom se zove cro4lol :D,da su dozvoljeni svi sa balkana bila bi balkan league ili balkan4lol

14 godina
neaktivan

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=31443382#31443382

• Lich Bane
    • No longer grants magic resistance.
    • Now deals magic damage equal to a base damage plus a percentage of your AP ratio.

Meh, šteta da nije više physical damage, nego magic...

• Hextech Gunblade
    • Active has had its base damage reduced and now has an AP ratio.
    • Single target attacks and spells versus champions reduce the cooldown of the active by 3 seconds.

Zanimljivo....

14 godina
Keiichi kaže...

tsk tsk GuruGaming ce bit prvi na bilo kojem balkan turniru pa se ne vrijedi ni prijavljivati na to haha :D GG al eo vam lajk na fejsu {#}

Ne, ne... oni jesu jaki ali nisu nerazvaljivi. 

Fuck me I'm famous.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice