League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.890.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Prelose kaže...

AJ MI MOLIM TE OBJASNI KAKO SE CARRY-A SVOJ TEAM MOLIM TE DAT CU TI SVE STA IMAM NAUCI ME,AK SE ONI ZALETAVAJU 1 PO JEDAN STA MI NIKAKO NE IDE U GLAVU ZASTO,STA BI JA TREBAO SAM 1 VS 5??? NE KUZIM AJ NEKA MI NEKO OBJASNI!

To je još uvijek 5v5, ali zapravo je 1v5, da, igraj mid, morde/anivia/zyra/karthus, bilo šta što možeš igrati dobro ali da ima high burst ili high aoe dmg. Ima dosta guidova za elohell, ali vam je izgleda mrsko potražiti...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...
Prelose kaže...

AJ MI MOLIM TE OBJASNI KAKO SE CARRY-A SVOJ TEAM MOLIM TE DAT CU TI SVE STA IMAM NAUCI ME,AK SE ONI ZALETAVAJU 1 PO JEDAN STA MI NIKAKO NE IDE U GLAVU ZASTO,STA BI JA TREBAO SAM 1 VS 5??? NE KUZIM AJ NEKA MI NEKO OBJASNI!

To je još uvijek 5v5, ali zapravo je 1v5, da, igraj mid, morde/anivia/zyra/karthus, bilo šta što možeš igrati dobro ali da ima high burst ili high aoe dmg. Ima dosta guidova za elohell, ali vam je izgleda mrsko potražiti...

kakav mrtvi elo hell?
ja trazim objasnjenje za nesto drugo omg 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 13:06 (Prelose).
16 godina
Prelose kaže...
Prelose kaže...

kakav mrtvi elo hell?

nick na forumu bi ti umjesto preloše trebao biti prejadno.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
16 godina
neaktivan
Prelose kaže...
Bera kaže...

Nakon placment mečeva sam 1100 ella, sad još 20 mečeva daju više ela?

Ha? Misliš odigrao si 5 igara? Sad imaš još 10 igara 40 boosta i 5 igara 20 boosta.

Prelose kaže...

al kaj dode ljudima da pocnu fidat ak pobjedujemo koji k ni to nikad necu razumjet,ja sam ubijao 2 i uzimao dragona al kad ljudi fidaju onda je to nemoguce za pobijedit dafuq?!?!?!?!?!?!?!??!

Moraš naučiti carry svoj tim.

Preuzmi ulogu vođe tima, ako naprave neku grešku reci im da to ne rade više, ako nema dovoljno wardova na mapi zamoli supporta (u najboljem slučaju cili tim) da kupuju wardove, ako mislis da bi ste tribali pushat neki lane a ne farmat čitav match reci im da se skupite zajedno i push, bla bla bla... 

To su ti najmanje 3 načina kako carryjati svoj tim, bez obzira šta igrao u timu, samo moraš mislit glavom malo što i nije vrlo teško, ako je likovima u cilju pobjeda poslušat će te...

16 godina
neaktivan
Prelose kaže...
Prelose kaže...

kakav mrtvi elo hell?

Evo ti objasnjenja 

14 godina
neaktivan

Točno to, sada sam igrao Jax solo top vs. Zed, i započeo sam s 0/3/0, jer sam turret diveao na lv 4 i jer je 2x ostao na nekih 10-20hpa i jungler ga spasio. S 0/3/0 sam započeo, završio 10/5/7 i winao. Nitko nije rejđao na mene, igrao sam defenzivno, ali smo se skupljali svi zajedno umjesto da smo raštrkani i skupili bi se pa bi na svi top, pa bi mid itd.

Ako vidiš da se svađaju, zamoli odmah da se ne svađaju, objasni brzinski da je bolje da se oni svađaju jer će onda izgubiti gejm, pomaži malo, ako netko i napravi neku grešku nemoj biti iživciran i isijavati to..

15 godina
League Of Legends

Prelose- ili se nauči kontrolirat dok igraš, nemoj rageat, odmori malo izmedju gameova, pročitaj knjigu ili prošetaj malo. LOL je samo igra.

Ako nećeš to napraviti onda odi iz ove teme jer postavljas glupa pitanja i spammas temu.

steam:hcplankton

2 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Farm fest @low elo

steam:hcplankton

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

što ste iv radili sat vremena u toj igri da mi je znati :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends
two camels in a tiny car

6 0 hvala 5
17 godina
X-Plosiv kaže...

što ste iv radili sat vremena u toj igri da mi je znati :D

pa farmali su..... {#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan

Kada sam procitao ime Nami odmah sam pomislio na onu iz One Pieca,no kada sam vidio sliku bilo je ''no epic boobs '' :(

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 19:00 (scarface797).
13 godina
protjeran
League Of Legends

Dali mozda netko moze rec kako mogu pogledat kad sam napravio account ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerozyn kaže...

Dali mozda netko moze rec kako mogu pogledat kad sam napravio account ?

Hm, bilo je na redditu kako vidjeti koliko si ukupno kupio rpa, i znam da je tu pored stajao tacan datum i vrijeme registracije, ako nađem postavim ti.

17 godina
League Of Legends

Dali imate problema sa konekcijom i lagom....?

Do ovog zadnjeg patcha nikada problema a od tada stalno attempting to connect, pa lag, pa se nemogu ponovno spojit.. I to ne samo meni, mnogima za vrijeme igranja se to događa...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 19:25 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Dali imate problema sa konekcijom i lagom....?

Do ovog zadnjeg patcha nikada problema a od tada stalno attempting to connect, pa lag, pa se nemogu ponovno spojit.. I to ne samo meni, mnogima za vrijeme igranja se to događa...

I ja sam također imao problema, ping mi je skakao čak do 500 s inače normalnih 30,te se je random smanjivao i povećavao tokom igre

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 19:42 (smrad06).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Nemam s lagom, al' imam s minimapom i kill feedom, umjesto ikonica championa i monstera su samo crne-plave kocke...   Za sada u 2 gamea mi se ponovilo...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Nemam s lagom, al' imam s minimapom i kill feedom, umjesto ikonica championa i monstera su samo crne-plave kocke...   Za sada u 2 gamea mi se ponovilo...

I meni se desilo, pingovi na minimapi mi bile velike plave kocke a champovi imali crne kruzice, proslo je nakon client reseta

16 godina
scarface797 kaže...

Kada sam procitao ime Nami odmah sam pomislio na onu iz One Pieca,no kada sam vidio sliku bilo je ''no epic boobs '' :(

zamini "draw" sa "watch" {#}

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

FUUUUUU

Bleach i One piece su F*cking awsome!!!

(znam da je off topic) 

xD

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

FUUUUUU

Bleach i One piece su F*cking awsome!!!

(znam da je off topic) 

xD

Kada smo vec kod off topica slimyyy je fag(koji nezna sta je anime i kako je dobar),a One Piece je zakon epic prica i likovi :P

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 20:36 (scarface797).
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Kada smo vec kod off topica slimyyy je fag(koji nezna sta je anime i kako je dobar),a One Piece je zakon epic prica i likovi :P

Ako isključimo Luffy-ja, da, likovi su epic, jer je on samo retardiran {#}

16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čujem harisa kako plače. {#}

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
scarface797 kaže...

kad ćemo već offtopic ti si najveći fag šta nisi doša u ZG na koncert nego si doma gleda anime {#}

ontopic: ako mi nerfaju Teema ubit ću se, Teemo OP pub stomper

15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ako isključimo Luffy-ja, da, likovi su epic, jer je on samo retardiran {#}

A ono nije los,meni od boljih likova su Silvers Rayleigh(najdrazi),Shanks,Zoro i Robin

Ontopic:Nerfaju maloga kepeca,neka mu

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 20:48 (scarface797).
16 godina
League Of Legends

Zakaj vi spammate temu s nekim pede*skim crticima? O.o

Anyway Teemo nerf - Zasluzeni, kaj god da buildas na njega je dobro, nemres ni trollat posteno s njim..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
1 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

bia bi nezasluzeni nerf na teemo , presladak je on da dobije nerf , video 2 good toliko da cu se izbrumavat
https://www.youtube.com/watch?v=FUmn_ZFHlV4 

EU West: slimyyy

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

bia bi nezasluzeni nerf na teemo , presladak je on da dobije nerf , video predobar toliko da cu se izbrumavat
@double post neznan kako , soz {#}

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 21:10 (Anzulolz).

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice