Pa i jeste ... Dfg daje jednom burst mageu tipa ahri, diana etc. Dodatni dmg koji ce radit 30-50 % protivnickog hp. Ili se mora balancirat champ racunajuci Dodatni DFG burst ( sto ga cini obaveznim na tom champu ) ili ce champ koji je balansiran bez dfg activea jednostavno uzet taj item i imati dovoljan burst da ubije protivnickog ad carrya bez upotrebe cijelog Comboa.
Ocelote je dobro rekao, assasini su radi toga viable na turnirima, ovako se oni više neće igrati i mid će postati još većim farm festom nego prije... To je toxic ( što mid može postati dosadan ko bot prije heal nerfova ), a ne sam DFG. Ja bi, da sam Morello, prvo probao smanjiti damage skoro svakog AoE skilla za 20% te pojačao single target skillove za 10%. Al opet, tko zna što bi to napravilo.
zasto toliko dramatizirate , sican se kad niko nie kupova DFG a od tog trenutka ga nisu minjali , odjednon je pocea bit "viable" i onda je "must have"? , ja san cak vidia na anivii DFG sta je pres*r teski , to sta si reka da ce sad heroji ka ahri se nece pickat to je netocno , jer takvi heroji se mogu igrat na vise nacina , bit assasin sa DFG , bit poke sa defazivnin itemima ili jednostavni burst dmg , tako da ne prihvacan ne samo tvoje nego i druge komentare kako govore da se takvi heroji nece vise igrat , oni su se igrali i prije nego sta je DFG posta popularan i nastavit ce se ovisno kakav combo zeli taj team igrat