League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.510.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
null kaže...

koja govna, oce prodati ward skinove za malo IP ili Rp-a ali traje samo tjedan dana. Svi su im popljuvali novu metodu!

A oce jos izmusti pare tako da za određenu kupnju RP-ova dobiva se summoner icone.

inace ak niko nije rekao na kraju mjeseca Cassa i jos jedan hero idu na 4800 nemrem se zmisliti)

a stvarno nevidin u čemu je problem? pa jel te iko sili da kupiš skin za ward, alo skin za WARD i jel stvarno moraš imat tu summoner ikonu? a dajte ljudi stvarno ste pretjerali

15 godina
League Of Legends

ak stavljaju stvari perma i ide im dobro, onda šta smišljalu toplu vodu. Bas su fora skinovi i kupio bi si drvenog ali kad bi bio perma. f2p igre s time expire stvarima su grozne i takva politika mi se nimalo ne sviđa, bilo s skinovima ili bile čime.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
null kaže...

ak stavljaju stvari perma i ide im dobro, onda šta smišljalu toplu vodu. Bas su fora skinovi i kupio bi si drvenog ali kad bi bio perma. f2p igre s time expire stvarima su grozne i takva politika mi se nimalo ne sviđa, bilo s skinovima ili bile čime.

ward skinovi su isto šta i skinovi za champove, limited i zašto je to loše? to je skroz ok i lipo je imat neki limited skin koji više nije moguće kupit, slažen se sa tebon da je to općenito loše, tipa oružja i armor u nekin F2P FPS igrama ali ovo je nešto skroz drugačije i uopće nevidin problem

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 22:53 (slimyyy).
15 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...

AHAHAHAHA

Nije dosta sto se kod nas slusa shit od muzike nego sada moraju i oni -.-

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
null kaže...

ward skinovi su isto šta i skinovi za champove, limited i zašto je to loše? to je skroz ok i lipo je imat neki limited skin koji više nije moguće kupit, slažen se sa tebon da je to općenito loše, tipa oružja i armor u nekin F2P FPS igrama ali ovo je nešto skroz drugačije i uopće nevidin problem

Ali ovo je limited u smislu samo tu sedmicu dok traje halloween. Onda se uklanjaju.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
BannedOnThisForum kaže...

Ali ovo je limited u smislu samo tu sedmicu dok traje halloween. Onda se uklanjaju.

krivo si svatija, kad kupiš ward skin imaš ga godinu dana i u tome periodu kad ga aktiviraš onda ti traje 7 dana

14 godina

Kao i team spirit anivia {#}

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

krivo si svatija, kad kupiš ward skin imaš ga godinu dana i u tome periodu kad ga aktiviraš onda ti traje 7 dana

Opet, 800 IP-a dati da ga aktiviraš random u godini dana na sedmicu je previše.

13 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

Opet, 800 IP-a dati da ga aktiviraš random u godini dana na sedmicu je previše.

200 normal , 800 pink

EU West: slimyyy
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

200 normal , 800 pink

Ima li limita koliko ih se može uzeti ili?

15 godina
Anzulolz kaže...

200 normal , 800 pink

Onoliko koliko ima sedmica u godini, sad racunaj sam P:

13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

200 normal , 800 pink

52 tjedna = 10400 IP-a

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 0:18 (Anzulolz).
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Anzulolz kaže...

200 normal , 800 pink

52 tjedna = 10400 IP-a

Worth it?

16 godina

Worth it?

ako mainaš supporta ili neznaš šta ćeš sa IP-on onda yes {#}

17 godina
neaktivan
League Of Legends

FML zaboravio sam si username i password od PBEa -_-"

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Slimmy ce octio kupit wardove, pa ih brani. PREglupo je sta traju 7 dana, samo pare oće.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ste vidili Morellov komentar na DFG? Lik ga oce izbacit iz igre :D navodno mu je toxic :D
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Ste vidili Morellov komentar na DFG? Lik ga oce izbacit iz igre :D navodno mu je toxic :D

Nisam vidio to za izbacivanje, ali sam vidio da od ovog nadolazeceg patcha vise uopce ne daje CDR i base dmg je s 25% nerfan na 20.

imho to vise nije ni viable za tu cijenu.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 14:38 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
15 godina

"Without DFG how am I gonna kill Ezreal, insulting him?" - Oce kralj.. hahah

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Stoji sve sto je napisao. Previse je  charova na kojima je dfg (jedan od) core item i sta onda s njima. Kakvi ce evelynn, ahri, kass, pa cak i gragas biti assasini bez njega?

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Stoji sve sto je napisao. Previse je  charova na kojima je dfg (jedan od) core item i sta onda s njima. Kakvi ce evelynn, ahri, kass, pa cak i gragas biti assasini bez njega?

ahri je bila i bude jaka i bez njega,kasadina ovak i onak niko ne igra pa baš svejedno,jedino kog će to jako pogodit je gragas,a ovo op smeće evelyn fala bogu da uz to kaj je nevidljiva i ima ogroman dmg još joj je i dfg davao još veći burst. Ak se mene pita,nerf na dfg je preodbra stvar.

lol [eu]east: Xz0mbieX
17 godina
neaktivan
A slazem se da je dfg trentno prejak i treba nerf, ali izbacit ga iz igre :/ uostalom dfg je predobar item na magevima kada igras protiv tanky bruiser tima jer ako ih ne mozes izburstati svi bruiseri te pojedu ko neven ciganovic ki...kiflu !!
A fala bogu s malo MRa championi kao wukong, irelia, tankplank etc ce ti utjerat kajlu do pluca :D
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Na pbe puštaju ljude na kapaljku. Jel se itko uspio spojit nakon podne ?

piše mi : "your position in queue : Over 9000 "  lol

BTW može li mi netko objasniti kako se računa CDR od itema npr. od Nashors tooth i onih bootsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Darinka kaže...

Na pbe puštaju ljude na kapaljku. Jel se itko uspio spojit nakon podne ?

piše mi : "your position in queue : Over 9000 "  lol

BTW može li mi netko objasniti kako se računa CDR od itema npr. od Nashors tooth i onih bootsa.

CDR se zbraja do max 40%.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
Keiichi kaže...

Pa i jeste ... Dfg daje jednom burst mageu tipa ahri, diana etc. Dodatni dmg koji  ce radit 30-50 % protivnickog hp. Ili se mora balancirat champ racunajuci Dodatni DFG burst ( sto ga cini obaveznim na tom champu ) ili ce champ koji je balansiran bez dfg activea jednostavno uzet taj item i imati dovoljan burst da ubije protivnickog ad carrya bez upotrebe cijelog Comboa. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 18:22 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Keiichi kaže...

Pa i jeste ... Dfg daje jednom burst mageu tipa ahri, diana etc. Dodatni dmg koji  ce radit 30-50 % protivnickog hp. Ili se mora balancirat champ racunajuci Dodatni DFG burst ( sto ga cini obaveznim na tom champu ) ili ce champ koji je balansiran bez dfg activea jednostavno uzet taj item i imati dovoljan burst da ubije protivnickog ad carrya bez upotrebe cijelog Comboa. 

Ocelote je dobro rekao, assasini su radi toga viable na turnirima, ovako se oni više neće igrati i mid će postati još većim farm festom nego prije... To je toxic ( što mid može postati dosadan ko bot prije heal nerfova ), a ne sam DFG. Ja bi, da sam Morello, prvo probao smanjiti damage skoro svakog AoE skilla za 20% te pojačao single target skillove za 10%. Al opet, tko zna što bi to napravilo.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Budući da radi magic dmg, ukupan dmg se svede na max 30-35% HP-a, a nakon toga 60 sec ništa.   Jak je DFG ako ga se rusha kao prvi item i uspije comboat nekog 100-0.

U Tf-u gdje su 1-3 chara orijentirana da zaštite carrya taj DFG se svede na još manje dmga koji napraviš, a nakon toga ode na Cd.

Slažem se da je item u sadašnjoj formi bio prejak, ali banalna stvar tipa povisiti cost za 600-900G, smanjiti CDR na 10 i/ili base dmg bi bila sasvim dovoljna a item bi i dalje bio viable.

Sad ga se ne treba nit razmotrit kupovat...

IMHO, igra ide na to da je ADC-a sve teže i teže burstat, a sve lakše zaštiti, pa će na kraju moći šetati između troje u tf. Pa kad je zadnji put carry item dobio nerf?

Puno posla čeka riot u s3 izmjenama, puno.

Nego, vidite kaj mi je došlo {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ocelote je dobro rekao, assasini su radi toga viable na turnirima, ovako se oni više neće igrati i mid će postati još većim farm festom nego prije... To je toxic ( što mid može postati dosadan ko bot prije heal nerfova ), a ne sam DFG. Ja bi, da sam Morello, prvo probao smanjiti damage skoro svakog AoE skilla za 20% te pojačao single target skillove za 10%. Al opet, tko zna što bi to napravilo.

Prvo da se ispričam za dupli post.

Ovdje se isto slažem.

Team comp previše ovisi o aoe. Mo'š ti bit 2x više ufarman/ufidan, al' ako imaš prekoputa combo tipa: kennen amumu, sona itd... a u svome timu nemaš aoe gotov si.

Neki dan sam izgubio game sa ryzeom, u kojemu sam nakon 20min imao 15-0 score (završio sa 19-6) jer nas je upravo ovaj gore comp razvalio čim smo prestali lejnat i počeli 5v5.

aoe too stronk :D

ajd još i glasajte, imam 6300 (ostale mid lanere imam)

6 diana
3 ziggs
15 čekat ovu spider queen
2 fizz
1 brand
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 18:54 (FlyBoy).
15 godina
League Of Legends

Da se jos nadovezem , Dfg je nerfan i zbog razloga sto je predobar item za gotovo svakog ap champa bez obzira jel on burst ili sustained dmg . Osobno ako se mene pita trebalo bi ili reworkat item da active marka protivnika i u malo vremenskom prozoru  sav Dmg koji taj champ primi od Ap carrya koji je koristio na njemu  bude povecan za neki procenat, ovo bi rijesilo problem uzimanja ovog itema na vecini sustained dmg ap champova.

Edit :@Flyboy

Diana- Upitno  je oce li biti  uopste dobar ap poslije DFG nerfa, a i cesce se igra top.

Ziggs- Funkcionira u pokecompovima i moze uraditi dobar aoe dmg , ali je uzasan protiv vecine mid lanera koji se koriste ovih dana.

Elise - Cini se puno bolji top od mida

Fizz-Fishy je jedan mali uobrazeni  burster koji pati tijekom lane phase zbog toga sto je melee, viable je za solo queue stompanje i nista vise.

Brand- Flamer zesci {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 19:09 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice