- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Taj Riot ponekad ima tak glupe odluke da mi je uopce cudno kak su tak uspjesni.
Taj mec izmedu CLG.eu i M5 bi vjerovatno bio najbolji na cijelom turniru, a zbog ovih azijata bome nemam namjeru bit budan cijelu noc il se pak dizat u cetiri.
Turnir je odlicno krenuo, al do danas je maksimalno upropasten...
Samo zato sto su ostali azijati ne znaci da ce gaymovi biti losi... Uvjerljivo su pokazali da su top igraci i ocekujem takave gaymove :)
Btw zas bi clg.eu vs m5 bio top match? Jesu odlicni su igraci svi, ali ako igraju kao protiv WE bio bi dosadan do bola :D uostalom M5 bi ih satrao ko p***e :D mwhahah bolje im je da djele mjesto neg da budu 4. :D

u kolko je finale po našem vremenu

Samo zato sto su ostali azijati ne znaci da ce gaymovi biti losi... Uvjerljivo su pokazali da su top igraci i ocekujem takave gaymove :)
Btw zas bi clg.eu vs m5 bio top match? Jesu odlicni su igraci svi, ali ako igraju kao protiv WE bio bi dosadan do bola :D uostalom M5 bi ih satrao ko p***e :D mwhahah bolje im je da djele mjesto neg da budu 4. :D
Njie to to kad gledas snimku :D, a i nisam rekao da su azijati losi. Dapace, pokazali su da su najbolji. Ali mi je nekako veci gust gledati timove iz europe i amerike. Azijati su azijati, to je onaj gameplay lvl koji je uvjek mrc ispred svega ostalog tak da ono...kaj ja znam. Uglavnom veci mi je gust gledat ove "nase" da se tak izrazim lol (no rasist meaning) :D
A o tome da bi M5 naprasio CLG bi se dalo raspravljat. Izmedu ostalog zato sam i htio pogledat taj mec ;)
Vidjeli smo na dreamhacku.
Ne zaboravi da CLG.EU ima bolju statistiku protiv m5-a.
Ne vjerujem da još nitko nije pitao:
19 | TPA |
---|---|
24 | Azubu Frost |
Ne vjerujem da još nitko nije pitao:
StanleynidaleeGG
Jel ima itko da bi mi htio posuditi acc za sutra? (samo da je lvl veći od 10 - heroji nisu bitni)
Europe west.
Idem sa prijateljem u igraonu pa da se malo zahebavamo... ja sam imo acc i igro sam igru prije, srušio win presto igrat i sad ne znam ni username ni pass (a bio sam 17 lvl). Znači treba mi samo za sutra (igrat ćemo oko 14h do 17h).
Eto bio bih zahvalan - za dogovor mi se javite u p.p.
Jel ima itko da bi mi htio posuditi acc za sutra? (samo da je lvl veći od 10 - heroji nisu bitni)
Europe west.
Idem sa prijateljem u igraonu pa da se malo zahebavamo... ja sam imo acc i igro sam igru prije, srušio win presto igrat i sad ne znam ni username ni pass (a bio sam 17 lvl). Znači treba mi samo za sutra (igrat ćemo oko 14h do 17h).
Eto bio bih zahvalan - za dogovor mi se javite u p.p.
ja mislin da ti FiinzE ima dosta njih al sad ozbiljno ja mislin da bi ti većina ljudi na ovon forumu prije dali bubrig nego acc
HAHAHA bitch please
to si samo sad napiso da pokažeš da imaš život ;)
HAHAHA bitch please
to si samo sad napiso da pokažeš da imaš život ;)
Naps
Kaj s tim radim?
Kod ce bit za vrijeme finala?
Tako divan niz pobjeda večeras.
HAHAHA bitch please
"Ne da mi se lola" - Haris
Seems legit.
cin san ja vidia da score nije tu stavljen , zna san ja da nesto nije u redu
:*
Pa ako pogledas da smo samo ja i Eve imali pozitivan score i to da je Cho imo 1/14 mozes ocekivat da ce mene focusat i da ce bit tolko deathova..
Edit: Nego kad bu all stars match?
Pa ako pogledas da smo samo ja i Eve imali pozitivan score i to da je Cho imo 1/14 mozes ocekivat da ce mene focusat i da ce bit tolko deathova..
Za 45 min.
Streak prekinut sa 0/6 graves.
ma j*bes ti smrti , kakav je to build
Za 15 min.
Ili upravo sad..
Edit: Nakon sat vremena pocnes prodavat stvari i kupovat random sr*nja(Froggen stlye)
Za 15 min.
Ili upravo sad..
Edit: Nakon sat vremena pocnes prodavat stvari i kupovat random sr*nja(Froggen stlye)
Sry, mislio sam da pitaš kad počinje finale xD Da, all stars je sad :P
Ma np..
Nego stare navike se ne mjenjaju lako, jel da Riot?
Edit: Krepo and all stars gang ♥♥