Znači kupio sam Corkija i zaljubio sam se u njega totalno. Gledao sam od Reginalda guide na solomid.net i poprilično je outdatean, jel zna netko možda neki bolji?
http://www.lolpro.com/guides/corki/89-corki-build-guide-duo-bot-lane-by-cop
Znači kupio sam Corkija i zaljubio sam se u njega totalno. Gledao sam od Reginalda guide na solomid.net i poprilično je outdatean, jel zna netko možda neki bolji?
http://www.lolpro.com/guides/corki/89-corki-build-guide-duo-bot-lane-by-cop
Ima di mečeva za pogledat od polufinala?
dal ima mozda netko pbe account kojeg ne koristi? treba mi za frenda, posto se moze registrirat samo 1. 2. i 3. u mjesecu.
Jel to CandyPanda presao u Fnatic or ? da mi nije nes promaklo haha vidim da sam igra premade s njima , a nisam citao neke vijesti o dolasku CPa u fnatic xD
Ma oni se svi znaju, pa kad im fali igraca igraju zajedno,nista neobicno :)
Da, ali je lamia otišo iz fnatica i vrlo je moguće da candya testiraju za novog ad-a
Hm, nisam to znao, ne pratim vise toliko LoL scenu, pogledam tu i tamo neke vece turnire
fNatic mi je prije bio nekako najdrazi tim, nisu bili nervorzni i bezobrazni kao recimo SK (onaj ocelote je tako umisljeno bahato dju*re)
Al ono sto sam zadnje gledao, dofurali su previse klinaca unutra koji me nisu nesto zadivili skill-om, jedino mi je drago da su se rjesili sushei-a :D
U koliko sati je po našem vremenu sutra finale ?
Može li mi netko pomoći oko Olaf builda. Radim ga malo tanky ali prvo kupim brutalizer, frozen mallet pa warmong i poslije toga dolaze dvije dileme :
1.) The black cleaver ili Yoummu ghost blade ?
2.) Atma impailer ili Maw of malmortious ?
Cilj mi je survability jer pasivna i w daju dobar dps. Što od toga gore uzet i zašto ?
P.S. Igrao sam dosad samo sa yoummu i atmom i nije loše ispalo
P.S.S Ispričavam se na speling greškama
Zahvaljujem
Ne znam, meni je philo stone-> shurelia nekako super odabir na olafu.
Isto tako HoG -> Randuins.
imaš hrpu utilitya, Cd, defense statsa a i gp10 na početku.
Kad i u kolko sati je mec za trece i finalni po nasem vremenu ak nije problem?
Kad i u kolko sati je mec za trece i finalni po nasem vremenu ak nije problem?
Nema meča za treće mjesto, u nedjelju u 4 sata ujutro.
Finale u 4 sata ujutro? Holy shit, sreća pa sam druga smjena.
U 4??? Ma daj me nemoj.. Jel to 100%?
Po starom rasporedu bi trebalo bit u 19h = 01:00 03:00 za nas..
I kak to da nema meca za trece, mislim koji k...
Oke, sad mogu potvrditi da je riot sje*ao ovaj turnir.
Po starom rasporedu bi trebalo bit u 19h = 01:00 za nas..
Upravo, 7 sati po njihovom vremenu, dodajte još 7 i tad je match. Je*ene krive informacije dajete tu... Ne igraju oni sigurno u 22:00. Opada koncentracija.
9 sati je razlika a ne 7
9 sati je razlika a ne 7
Well fuck. Onda gledam videe.
Ovdje vam sve lijepo pise, kada je meč, koja su vremenska zona, koliko je kod njih sati, i kada pogledate na svom kompu koliko je sati, vidite da je razlika 9h:
http://tournaments.leagueoflegends.com/s2-world-championship
Ono sto neke zbunjuje je sto pise GMT -7, a mi smo GMT +1, znaci razlika bi trebala bit 8h... e pa razlika je u onom ljetnom racunanju vremena kada je sat pomaknut i tu dolazi onda tih sat vremena razlike :)
Po starom rasporedu bi trebalo bit u 19h = 01:00 za nas..
Upravo, 7 sati po njihovom vremenu, dodajte još 7 i tad je match. Je*ene krive informacije dajete tu... Ne igraju oni sigurno u 22:00. Opada koncentracija.
Kaj nije 8? lol
Znam da kad je WC poceo da su prvi mecevi bili od 10:00 i da sam taman doso s posla i bilo 17:30 i odbrojavalo je do pocetka jos pola sata. To je 8 kaj ne? Al doduse pocelo je u 19h jer je po obicaju kasnilo lol
Prepravak posta iznad...hebena matematika
Ovdje vam sve lijepo pise, kada je meč, koja su vremenska zona, koliko je kod njih sati, i kada pogledate na svom kompu koliko je sati, vidite da je razlika 9h:
Ono sto neke zbunjuje je sto pise GMT -7, a mi smo GMT +1, znaci razlika bi trebala bit 8h... e pa razlika je u onom ljetnom racunanju vremena kada je sat pomaknut i tu dolazi onda tih sat vremena razlike :)
U redu, al zas nema meca za trece mjesto, to su nebuloze
Sry za double post..
Imate na solomid.net odbrojavanje do finala, pa si sami izračunajte .
U redu, al zas nema meca za trece mjesto, to su nebuloze
Sry za double post..
Odluceno je bez gamea da je m5 3 i clg.eu 4 mjesto.
Kako vas je volja gledati te likove kako igraju?
Mene više nije volja ni igrati ovo...
Kako vas je volja gledati te likove kako igraju?
Mene više nije volja ni igrati ovo...
who cares?
Jos jedna retardirana odluka Riota..
Jos jedna retardirana odluka Riota..
A kako su oni ovo odlučili? Po kojoj logici..
A kako su oni ovo odlučili? Po kojoj logici..
Pa Alex Ich je phreaku dao guze, pa eto, dobili su 3. mjesto.
Ako je istina ovo za treće mjesto, to je jednostavno sramotno.