Ja imam već oko 32 honoura i nema jos bedža
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lik kaze da igra 13 gameova na dan :D
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/116tm3/so_i_just_unlocked_all_4_honor_crests_what_now/
Što je bilo ? Zavolio si Poljake ?

Nedo Bog, ne samo nas nego nikog iz Balkana ne westu, sama djeca koja cim saznaju da si iz Hrv/Srb/BiH odma ti krenu jbat mamu Ustasku/cetnicku, a nisu se ni rodili za vrijeme rata i jos uz to ne znaju igrat..
Ili jos bolje, nadem se s nekim dalmosima i cijeli game prode s obostranim uvredama i pricanjem o Dinamu i Hajduku dok jako gubimo game xd
Ako nisu decki s foruma ili rl frendovi, a balkanci, ja dodgeam Que..
Zalosno, ali istinito..

Nedo Bog, ne samo nas nego nikog iz Balkana ne westu, sama djeca koja cim saznaju da si iz Hrv/Srb/BiH odma ti krenu jbat mamu Ustasku/cetnicku, a nisu se ni rodili za vrijeme rata i jos uz to ne znaju igrat..
Ili jos bolje, nadem se s nekim dalmosima i cijeli game prode s obostranim uvredama i pricanjem o Dinamu i Hajduku dok jako gubimo game xd
Zalosno, ali istinito..
Kad god mi se nadje neki taki koji ima 12 godina a ide pricat o ustasama/cetnicima sam mu napisem da on nije ni u planu bio tad
Kad god mi se nadje neki taki koji ima 12 godina a ide pricat o ustasama/cetnicima sam mu napisem da on nije ni u planu bio tad
A ti kao jesi? Anyways, da, najbolje igrati sa irl ili forum rajom :)
A ti kao jesi? Anyways, da, najbolje igrati sa irl ili forum rajom :)
Nisam bio ni u tatinim testisima xd
Dajem acc SC2 za Solidan acc na eastu 30 lvl naravno. ako neko oce razmjenu moze pw ili add skype ante_maslac dajem vam i email sve. (vjerojatno ce acc od sc 2 bit lockan kad budete prvi put tili uc ali onda cete to sredit ako neko oce ne zelim nikog prevarit pa javite se ) hvala.
Po meni je Riven bolja.Ne igram puno jungle(osim Udyra,dat clear time,bro) pa za Lee Sina ne znam baš.Odigrao sam s njim 2 partije kad je bio free i vidio da ne odgovara mom playstyle-u.Riven u topu rastura.Mobility,burst,tanky-dps,finisher.Preporučam nju.
Lee Sin je trenutno najbolji jungler
Naravno da nije
Po meni je Riven bolja.Ne igram puno jungle(osim Udyra,dat clear time,bro) pa za Lee Sina ne znam baš.Odigrao sam s njim 2 partije kad je bio free i vidio da ne odgovara mom playstyle-u.Riven u topu rastura.Mobility,burst,tanky-dps,finisher.Preporučam nju.
Lee Sin je trenutno najbolji jungler
Naravno da nije
medu 3 najagresivnija junglera , ima puno padobranaca koji se jave ovako iz vedra neba , aj ti reci meni neki razlog zasto on nije jedan od najboljih junglera u gameu
Zalosno, ali istinito..
jel to započinješ svađe i na forumu mućko đubre?
EDIT: @kinaa e moj Stanislave imaš ti još puno za igrat dok ne naučiš neke stvari
Slušalice su izolirane za buku!
ne brini,naučen sam dovoljno. U kompetiv turnirima ga nema.Neću da kažem da je uselles ali...nije daleko od toga.cya
ne brini,naučen sam dovoljno. U kompetiv turnirima ga nema.Neću da kažem da je uselles ali...nije daleko od toga.cya
momcinooo jesi ti gledat moscow 5 , nas europski drugar diamond ga je igra u partiji , y u hate so much on my main? ako vec ides nekome solit pamet prvo provjeri svoje informacije , ti si onaj tip igraca "omaj gad dat hiro vasnt plejd on van turnement hi iz jusles"
isuse kriste...
jel to započinješ svađe i na forumu mućko đubre?
Naravno da ne, ajmo onu nasu: Jedna ce torcidaaa..
Nego kina daj svoj ign da vidimo kolko si to naucen, dotad pssst..
Edit: Kolko ja znam DP je reko da se nemres zvat junglerom ako ne znas igrat Lee Sina.. Tako da nezz o cem uopce raspravljate..

momcinooo jesi ti gledat moscow 5 , nas europski drugar diamond ga je igra u partiji , y u hate so much on my main? ako vec ides nekome solit pamet prvo provjeri svoje informacije , ti si onaj tip igraca "omaj gad dat hiro vasnt plejd on van turnement hi iz jusles"
Igra ga i hrvatski drugar Cro Assasin i kad igram protiv njegovog tima banam Leeja ( povećam si šanse za pobjedu sa 1% na 2% xD ). Lee je jako težak jungler, ali i jako rewarding.
Ja imam oko 40 Gdje je 30 za teamwork. Viđao sam medaljice samo za honorable opponent, nisam za ovo ostalo...
There is a new HUD coming! UI Designer Boourns just posted this:
"I've been heads down on the new HUD and other game UI related things we've been cooking up, but we did get some stats on locked camera usage.
I can't give you the hard numbers, but a sizable number of people do use locked camera, although it declines with numbers of games played before settling out. "
There is a new HUD coming! UI Designer Boourns just posted this:
"I've been heads down on the new HUD and other game UI related things we've been cooking up, but we did get some stats on locked camera usage.
I can't give you the hard numbers, but a sizable number of people do use locked camera, although it declines with numbers of games played before settling out. "
FINALLY.
Naravno da ne, ajmo onu nasu: Jedna ce torcidaaa..
meni je draža ona naša narodna: i purgera i riječana....
meni je draža ona naša narodna: i purgera i riječana....
Opa, stavljat rijecane u istu recenicu s nama, sad se vec i vrijedamo.. Za njih imam samo onu - Oj rijecani svi se mjenjaju vi ste isti
Inace ja vise volim onu: Sumi, sumi javoreee.. - sad izaberi verziju koju os.. ♥
Btw: Jel znas di je ovo
ON topic(lol): CLG.eu vs WE igrat ce Bo1, a ne Bo3 kako su rekli..
Na njihovoj stranici stoji da se matchevi nastavljaju danas u koje bih to vrijeme onda bilo po našem.
Times are GMT -7 Current Time: 10/10, 1:13
17:00 Quarterfinals: WE vs CLG.EU
18:00 Semifinals: M5 vs TPA
20:00 Semifinals: Azubu vs TBD
Dajem acc SC2 za Solidan acc na eastu 30 lvl naravno. ako neko oce razmjenu moze pw ili add skype ante_maslac dajem vam i email sve. (vjerojatno ce acc od sc 2 bit lockan kad budete prvi put tili uc ali onda cete to sredit ako neko oce ne zelim nikog prevarit pa javite se ) hvala.
cek jel ti zivis u gomilici?
Na njihovoj stranici stoji da se matchevi nastavljaju danas u koje bih to vrijeme onda bilo po našem.
17:00 Quarterfinals: WE vs CLG.EU - 02:00
18:00 Semifinals: M5 vs TPA - 03:00
20:00 Semifinals: Azubu vs TBD - 05:00
Mislim da bi trebalo biti ovako barem po http://www.solomid.net/
17:00 Quarterfinals: WE vs CLG.EU - 02:00
18:00 Semifinals: M5 vs TPA - 03:00
20:00 Semifinals: Azubu vs TBD - 05:00
Mislim da bi trebalo biti ovako barem po http://www.solomid.net/
da, tako je, 9h razlike je izmedu te i nase zone
Hoćete reči da prvi match pocinje u 2 ujutro pa nadalje.. ?
Hoćete reči da prvi match pocinje u 2 ujutro pa nadalje.. ?
Nažalost da..