League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.265.192
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
protjeran
Re: League Of Legends
Blizek kaže...

Evo da se pohvalim malo sa svojim Blitz igrama ( znam o znam, nije ranked, ali u normalu dobijam bolje protivnike ). Bome dugo nisam imao osjećam da žestoko carrijam i ownam sa nekim champom.

Pogledaj zadnji meč odigran :D :D :D . To je kerijanje

www.betsandtips.blogspot.com
17 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Blizek kaže...
agent47thehitman kaže...
Blizek kaže...

Evo da se pohvalim malo sa svojim Blitz igrama ( znam o znam, nije ranked, ali u normalu dobijam bolje protivnike ). Bome dugo nisam imao osjećam da žestoko carrijam i ownam sa nekim champom.

blitzcrank je op,zato ti se cini {#}

Možda, al evo sad sam igrao sa Sonom u rankedu protiv Blitza, da Ashe nije igrala ko noob razbili bi bot al ok dobili smo. Vjeruj mi blitz je dosta težak za igrat, ali je jako zabavan.

u lolu je samo shacu tesko igrat jer ak pogrijesis znaj da si umro,blitz je lagan champ,samo moras nauciti povuci,iman blitza tak da mi nemoras pricati,isto ko amumu,malphite,mozes grijesit nekoliko puta,a samo jedan dobar potez i citavu partiju preokrenes

Možda ti se čini da je blitz lagan champ, al nije, evo kako sam rekao igro sam protiv njega u rankedu, čisto me countero al eto igro je loše. A to je 1500+ ELO što nije tako malo. I vjeruj mi jedan dobar potez neće preokrenut partiju jedino kao je gusta.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...
Blizek kaže...

WP, ali nemogu ti ja sa Blitzom imat masu kileva i partija je trajala 15 min kraće pa nisam tolko mogao imat ni assista.

16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

ma ovo je carry, 4v5 smo igrali, naš drugar Teemo se odlučia dc-at jer mu malo lagga al svejedno san ih sam izdominira sve {#}

16 godina
League Of Legends

Off topic :  Moj pijani drugar  {#}

Ontopic: Syndra je UPpPPP

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

• Pentakill Olaf
  • Hi-Tech Blitzcrank
  • Armored Riven (Most likely the one with the icon)
  • Underworld Twisted Fate
  • Dark Templar Nocturne

[Halloween Stuff]

• Pumpkinhead Hecarim
  • Zombie Brand
  • Teacher Fiora
  • Pirate Ryze

Uzivajte :P 

bilo bi dobro da mi znamo kaj sad z tim xD

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Off topic :  Moj pijani drugar  {#}

Ontopic: Syndra je UPpPPP

Dat 2000 elo

18 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
hari85 kaže...

• Pentakill Olaf
  • Hi-Tech Blitzcrank
  • Armored Riven (Most likely the one with the icon)
  • Underworld Twisted Fate
  • Dark Templar Nocturne

[Halloween Stuff]

• Pumpkinhead Hecarim
  • Zombie Brand
  • Teacher Fiora
  • Pirate Ryze

Uzivajte :P

bilo bi dobro da mi znamo kaj sad z tim xD

New skinz

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Možda ti se čini da je blitz lagan champ, al nije, evo kako sam rekao igro sam protiv njega u rankedu, čisto me countero al eto igro je loše. A to je 1500+ ELO što nije tako malo. I vjeruj mi jedan dobar potez neće preokrenut partiju jedino kao je gusta.

zasto je blitz tezak heroj? to je obicni skillshot sa malin delay-on , vi mislite da e tesko zato jer taj pull ima OGROMAN ucinak pa ga e tesko napravit , 1500 elo je isto ka stae i 1200 viruj mi dosa san skoro do 1700 tako da znan 

EU West: slimyyy
16 godina
League Of Legends

Eloblade op! Rapeaju M5 ko nista :d

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

Može link na stream?? :))

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
luxxxfromhell kaže...
hari85 kaže...

Može link na stream?? :))

http://www.esl.tv/channel/esltvlol/

13 godina
neaktivan
League Of Legends

jel se može zamjenit neki od postojećih champova koje sam uzeo za neki drugi? ili moram skupit 6300 za branda?

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
master and commander kaže...

jel se može zamjenit neki od postojećih champova koje sam uzeo za neki drugi? ili moram skupit 6300 za branda?

malo je poznato da kad se kupi brand dobije se 475 rpa gratis

17 godina
neaktivan

teoretski,ne. Ipak ti možeš poslati riotu poruku preko submit a ticket,te zatražiti da ti vrate ip-e od max 3 championa ili rp-e za skinove za max 3 championa. Al ak češ ići team putem pazi jer ako to jedamput napraviš,više nikad ti to ponovo neće napraviti. Usto ak vratiš jednog championa,ti kasnije ne možeš više dodatna 2 vratit.

lol [eu]east: Xz0mbieX
16 godina
death_zombi kaže...

teoretski,ne. Ipak ti možeš poslati riotu poruku preko submit a ticket,te zatražiti da ti vrate ip-e od max 3 championa ili rp-e za skinove za max 3 championa. Al ak češ ići team putem pazi jer ako to jedamput napraviš,više nikad ti to ponovo neće napraviti. Usto ak vratiš jednog championa,ti kasnije ne možeš više dodatna 2 vratit.

drugi tjedan dolazi u client refund, tak da više nebude slanja poruka

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
14 godina
agent47thehitman kaže...

malo je poznato da kad se kupi brand dobije se 475 rpa gratis

sta oces rec da kad kupis branda dobies rp?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
15 godina
League Of Legends

Što reći? Koju posluku porati? Kome?

Edit: Mundo je trebao jungle al se predomislio... 

League of Legends EUW username: pomijac
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 22:37 (darko099).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Blizek kaže...

zasto je blitz tezak heroj? to je obicni skillshot sa malin delay-on , vi mislite da e tesko zato jer taj pull ima OGROMAN ucinak pa ga e tesko napravit , 1500 elo je isto ka stae i 1200 viruj mi dosa san skoro do 1700 tako da znan 

well u can put it this way 

Good boy Blitz,good boy

17 godina
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Bling bling plat i na 3 v 3 trololol

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Obozavam igrat junglere, ali ovo u solo rankedu postaje smijesno polagano. Jungler je postao crna ovca u ovoj igri i za sve se okrivljuje. Makar igraci bili losi i nesposobni da odigraju sto bolje svoj lane za svaku smrt ce biti jungler kriv. Da ne kazem kako mi je muka vise od chata i prijetnji REPORTOM od grupice igraca koji se znaju ko hijene okomit na tebe. I sto na kraju dana znaci taj tvoj jedan report kada 4 panja se izive na tebi i na kraju te odluce reportat ne mareci za svoj score ni rijeci koje su pritom koristene ti si i dalje kriv za cijelu igru.

Proveo sam valjda preko 600+ igri u jungli i jednostavno znam da se ponekad zna desit da jednostavno nemozes gankat lejn, i odlucis dalje farmat ali tu vec krene opci kaos. A early-mid game, kada ti treba najvise exp da budes sto jaci za teamfightove, mid misli da su wrathovi njegovi, top se polsuzi golemima a ponekad mi zna i ad carry doletit po crveni. A kaj rec, sutis kolegijalno, nezelis se svadat,pustis. Ali kada te za 10 minuta vide da nemas lvla, i da ti itemi ne valjaju, krece fun time!

Evo da malo kazem svoje dojmove, kojeg nisu uvijek crni ali znaju te ponekad ljudi toliko nazivcirat da jednostavno izgubis volju za igrom u kojoj bi se na kraju krajeva trebao zabaviti...

11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

prestao sam ja odavno junglati zbog toga,jednostavno ne moze se,ljudi pushaju,niko ne uzima wardove,svaki lejn ili pocinje sa doran ringom,ili doran blejdom,opca zainteresiranost za counter-cizme kad je blitz da mozes izbjeci nema,samo 30% igraca ikada ce uzet magic ress boots protiv jakih burstova,a svak ce te okrivit kad umre,i poceti plakati nakon jednog genka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
haydara kaže...

Obozavam igrat junglere, ali ovo u solo rankedu postaje smijesno polagano. Jungler je postao crna ovca u ovoj igri i za sve se okrivljuje. Makar igraci bili losi i nesposobni da odigraju sto bolje svoj lane za svaku smrt ce biti jungler kriv. Da ne kazem kako mi je muka vise od chata i prijetnji REPORTOM od grupice igraca koji se znaju ko hijene okomit na tebe. I sto na kraju dana znaci taj tvoj jedan report kada 4 panja se izive na tebi i na kraju te odluce reportat ne mareci za svoj score ni rijeci koje su pritom koristene ti si i dalje kriv za cijelu igru.

Proveo sam valjda preko 600+ igri u jungli i jednostavno znam da se ponekad zna desit da jednostavno nemozes gankat lejn, i odlucis dalje farmat ali tu vec krene opci kaos. A early-mid game, kada ti treba najvise exp da budes sto jaci za teamfightove, mid misli da su wrathovi njegovi, top se polsuzi golemima a ponekad mi zna i ad carry doletit po crveni. A kaj rec, sutis kolegijalno, nezelis se svadat,pustis. Ali kada te za 10 minuta vide da nemas lvla, i da ti itemi ne valjaju, krece fun time!

Evo da malo kazem svoje dojmove, kojeg nisu uvijek crni ali znaju te ponekad ljudi toliko nazivcirat da jednostavno izgubis volju za igrom u kojoj bi se na kraju krajeva trebao zabaviti...

Jedan savjet za to boldano, čim uđeš u igru ignoriraj sve na chatu i jednostavno igraj svoju igru, nek rageaju nekom drugom TEBI neće ;). 

Ja to često radim, čisto da se i ja smirim ali ignoriram ih recimo na pola igre.

Jedan primjer od danas:

Ja i frend se zamijenili za accountove čisto radi toga jer on ima Gravesa kojeg poslje Vayne-a obožavam :)

Protivnici su nam srušili ama baš sve, čak i ona dva turreta kod nexusa, kad sam vidio da nam ne ide prvo sam ih ignorira sve (osim frenda naravno), i od tog trenutka "dereš" svoju igru.

Uzeli su ama baš svakog barona, ali ja sam svojima govorio da ostaju u bazi nek samo farmaju da ćemo pobjedit, i to se desilo ;) (jer sam bio totalno nafidan)

Pala je 2x Quadra, oni surrendali u 58 minuti, a imali su sve turrete.

Tak da, poruka koju ti oću poslat je da nemas razloga rageat (samo ih ignoriraj sve), ako igras junglera kolko sam shvatio iz posta, ukoliko ti je ad carry nafidan štit njega pod svaku cijenu, isplatit će ti se budi siguran. A ne letat ko muha bez glave.

16 godina
MacTheBig kaže...
prvo sam ih ignorira sve (osim frenda naravno)

ali ja sam svojima govorio da ostaju u bazi nek samo farmaju da ćemo pobjedit

Aj se odluci :)

I da slazem se s tvojim postom, vec u chamo selectu vidis ko je kreten, kad udes u game samo ignore i uzivaj..

BTW: Zovi svaki ss jer u report cardu se ne vidi da si ih ignoro, a moze ti pomoc da dobijes pardoncek..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
MacTheBig kaže...
prvo sam ih ignorira sve (osim frenda naravno)

ali ja sam svojima govorio da ostaju u bazi nek samo farmaju da ćemo pobjedit

Aj se odluci :)

I da slazem se s tvojim postom, vec u chamo selectu vidis ko je kreten, kad udes u game samo ignore i uzivaj..

BTW: Zovi svaki ss jer u report cardu se ne vidi da si ih ignoro, a moze ti pomoc da dobijes pardoncek..

Pa da, ja ih ignoriram i uopće me ne intersira šta pišu.

Mislim, ako su oni meni ignorirani nisam ja njima, oni mogu vidit sta ja pisem jel tako? Ili sam se ipak prevario :DDD

Ma zovem ja sve, nije u tome problem, dobijem svaki put svoj lane, nego ima retarda koji uopće ne slušaju, kao npr. taj morde na slici. U champ selectu (kao što si i sam reko) sam vidio da je poljak, od kad je usao u igru pisao je samo "podjebm" (wtf?) on je letio na ignore listu 1. :D

Samo sam htio reć tom gori šta igra junglera šta da napravi ako počne svađa u chatu, samo ignore i piši SS, time od buffova, zmaja, barona...

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sigh kako prej*beno epic,new main iako ne igram vise igru xD

http://euw.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-%E2%80%93-khazix-voidreaver

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Mnogi me pitaju zašto igram "najslabijeg i najjadnijeg" championa u LoL-u - Karmu (The Enlightened One)...

Evo odgovora

1 0 hvala 0
14 godina

Da, zbilja, jako rijetko vidim da netko igra Karmu, a meni se ona čini prilično zaheban champ...

Fuck me I'm famous.
18 godina
neaktivan
siberux kaže...

Mnogi me pitaju zašto igram "najslabijeg i najjadnijeg" championa u LoL-u - Karmu (The Enlightened One)...

Evo odgovora

Karma je daleko od najslabojeg champa... Full AP build i ona je OP

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice