znaci ownas bot blitzcrank+ezrael,lik je fantasticno igrao,i ofc imas jednog whinnera u ekipi koji sve to uprska (nocturn) jedva cekam da se rank resetuje,cekat cu da nubovi izgube i onda igram ranked,kad ostanu samo oni koji znaju igrat za svoj rank
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mah isto ti je to ;) uvjek ce ti bit toga :p ugl preporucam ti da ides odma duo que, mozda nabas par puta na 2k+ elo guys ;)
add me: h3lhunter v2
Hybrid builds FTW!
Ashe build,još nije isproban u normal gameu:
Trinity Force,Rabbadons Deathcap,Ionian Boots,Hextech Gunblade,Guineso,Nashor Tooth.
240 AD,1,79AS i 510 AP,s 40% CD.
Volley na 2.4sec,naravno sa stackanim Guineso.
Brutala
Hybrid builds FTW!
Trinity Force,Rabbadons Deathcap,Ionian Boots,Hextech Gunblade,Guineso,Nashor Tooth.
Brutala
ak imas tolko ap-a, onda uzmi lich bane
Hybrid builds FTW!
Brutala
Što ti taj AP koristi? Sa ultom radiš 300-400 više dmga, na 60s cd. Potpuno beskoristan build
Hybrid builds FTW!
Brutala
Što ti taj AP koristi? Sa ultom radiš 300-400 više dmga, na 60s cd. Potpuno beskoristan build
Ispravak,ili je 38sec ili 48 sec cooldown :D
Hybrid builds FTW!
Jesi ti ozbiljan? Nadam se da je ovo neki los pokusaj trollanja..
Što napadate lika, da je SivHD napravio video s tim buildom već bi ga koristili.
Što napadate lika, da je SivHD napravio video s tim buildom već bi ga koristili.
Nebi zato što SivHD neradi neke glupe buildove tipa AP Ashe koja ima samo neki scaling na ulti od 60s cd, koda radiš AP Sivir ili AP Graves...
Ali nije, jer zna da je no-good.
Gledajte kako Oce igra Slendera ja umirem,trebali ste vidjeti scenu kada mu je mob zazvonio
Gledajte kako Oce igra Slendera ja umirem,trebali ste vidjeti scenu kada mu je mob zazvonio
Di si ti uteko? Nešto te nema
Hybrid builds FTW!
Brutala
ma jos jedan klasicni fu&k meta guy,dolazi sa svojim misljenjem da on moze nesto bolje uradit,ne shvatajuci da je u lolu gotovo sve isprobano,da su top timovi upravo najbolji jer znaju sklopit tim tako da jedan champ nadopunjuje mane drugog champa
isto ko onaj bez smita,shvatite vise ako nesto radi,NE ZNACI da je korisno i dobro
Kako mi je ža što se ne igra na turnirima više!
Definitvno moj najdraži ad carry pored Gravesa.
Nažalos EZ/Corky/Graves su prejaki da bi Doublelift pickao Vayne i radio cuda s njom :(
Nažalos EZ/Corky/Graves su prejaki da bi Doublelift pickao Vayne i radio cuda s njom :(
Da, jbg, takva je trenutna meta. Ona postaje pepeo pored ta 3 carryja u laneu.
El mozda neko zna kak da si denem kineske skinove?
Molim da mi neki supp ss-a, napise supp rune ;)
Meni se Ez nije sviđao sve do jučer kad sam igrao s nekim ezom ( ja sam bio Blitzcrank ) i u botu smo ih doslovce samljeli. Lik je pogađao svaki skillshot, a i mene je bome išlo sa hookovima. Od tad tjeram brata da nauči Eza.
molio bi nekoga da mi ovo objasni
molio bi nekoga da mi ovo objasni
Bug?
Zašto više nije moguć besplatan transfer s EUN na EUW?
Zato jer si već jedamput prešo sa jednog servera na drugi,meni je još uvijek besplatno.
Zato jer si već jedamput prešo sa jednog servera na drugi,meni je još uvijek besplatno.
Nisam od početka sam na EUN
Nisam od početka sam na EUN
Svi accovi napravljeni prije 1.7 2011 imaju besplatan prijelaz...sad kad si napravio acc?
Evo da se pohvalim malo sa svojim Blitz igrama ( znam o znam, nije ranked, ali u normalu dobijam bolje protivnike ). Bome dugo nisam imao osjećam da žestoko carrijam i ownam sa nekim champom.
blitzcrank je op,zato ti se cini 
- Pentakill Olaf
- Hi-Tech Blitzcrank
- Armored Riven (Most likely the one with the icon)
- Underworld Twisted Fate
- Dark Templar Nocturne
[Halloween Stuff]
- Pumpkinhead Hecarim
- Zombie Brand
- Teacher Fiora
- Pirate Ryze
Uzivajte :P
Evo da se pohvalim malo sa svojim Blitz igrama ( znam o znam, nije ranked, ali u normalu dobijam bolje protivnike ). Bome dugo nisam imao osjećam da žestoko carrijam i ownam sa nekim champom.
Možda, al evo sad sam igrao sa Sonom u rankedu protiv Blitza, da Ashe nije igrala ko noob razbili bi bot al ok dobili smo. Vjeruj mi blitz je dosta težak za igrat, ali je jako zabavan.
Možda, al evo sad sam igrao sa Sonom u rankedu protiv Blitza, da Ashe nije igrala ko noob razbili bi bot al ok dobili smo. Vjeruj mi blitz je dosta težak za igrat, ali je jako zabavan.
u lolu je samo shacu tesko igrat jer ak pogrijesis znaj da si umro,blitz je lagan champ,samo moras nauciti povuci,iman blitza tak da mi nemoras pricati,isto ko amumu,malphite,mozes grijesit nekoliko puta,a samo jedan dobar potez i citavu partiju preokrenes