League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.434.550
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
League Of Legends
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel mi netko može dat linkove od streamova nekih poznatih volim ih gledat a ne znam nikoga :)?

Odigrao sam sad meč u kojem smo gubili 0/10 u prvih 6 minuta i 31 sekundu, ali onda je almighty olaf (aka ja) stigao i napravio reda. Kasnije smo ih aceali ali ja i soraka u laneu se baš nismo podnosili.

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Novi Xin je predobar, 10 partija 10 winova u nizu, cesto predaja oko 25 minuta.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
D3ViL kaže...

Novi Xin je predobar, 10 partija 10 winova u nizu, cesto predaja oko 25 minuta.

Slažem se :), danas dva gamea zaredom dvije quadre

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Jel mi netko može dat linkove od streamova nekih poznatih volim ih gledat a ne znam nikoga :)?

http://www.leagueoflegendsstreams.com/home/stream.php

Ovi s puno gledatelja su bitni..

Edit: Nije lose, nije lose.. http://na.leagueoflegends.com/news/diana-scorn-moon-revealed?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 2:29 (Don Strongtoni).
16 godina
League Of Legends

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2402513  Moguce da diana dolazi sutra na pbe

btw. Nadam se da je uzasan laner da natjeramo scara u sumicu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 2:42 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Gle fakat, tek sam sad skuzio da nikad nisam igro/vidio s Scarom/a u jungli..

Hmm.. Ko bi reko.. Jel uopce zna di je to? xD

14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

bolje tie da nikad ne vidis jer njegovi gankovi su u principu , sve ili nista , ako se on flasha on ide za njin koe jos vidia stat na lvl gank 3 ides na dive 

EU West: slimyyy
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2402513  Moguce da diana dolazi sutra na pbe

Anzulolz kaže...
Don Strongtoni kaže...

bolje tie da nikad ne vidis jer njegovi gankovi su u principu , sve ili nista , ako se on flasha on ide za njin koe jos vidia stat na lvl gank 3 ides na dive 

FUUUUUUUUU {#},ponadao sam se da ce biti assassin no longer my main bitches

LoL-scarface797(EU-West)
17 godina
League Of Legends

Ovu novu kupujem odma čim izađe. Čini se uber dobar jungler. AS buff, slow, teleport, aoe dmg + shied.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nek mi neko objasni ovu logiku. Dakle imam računar i laptop

Računar:

Pentium 4 3.2 GHz

2GB DDR2 

Ati radeon HD 4350 512mb

Windows xp

Laptop:

Core2Duo 1.5GHz

2GB DDR2

Ati mobility radeon HD 2300

Windows 7

Na računaru fps je do 20, u team fightovima bude oko 5, dok na laptopu fps je stalno oko 60.

Postavke su iste dakle very low na svemu.

'Svi se drogiraju kokainom,heroinom..a ja se drogiram lažima' - Amar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Računar:

Pentium 4 3.2 GHz

2GB DDR2 

Ati radeon HD 4350 512mb

Windows xp

Laptop:

Core2Duo 1.5GHz

2GB DDR2

Windows 7

Na računaru fps je do 20, u team fightovima bude oko 5, dok na laptopu fps je stalno oko 60.

igra je očajno optimizirana i to se odavno zna

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo probao sam Zyru support i ugodno sam se iznenadio, ima vrlo jak burst i dobar je counter pick. Jedina mana je što bi se trebala igrati na AP, što je sa supportom jako teško, ali drukčije sa njom i nemožeš biti kasnije koristan ( Shurelia nema baš smisla, bolje uzet Deathfire radi bursta i CDR-a pa da imaš cap CDR ).

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 15:02 (Blizek).

0 0 hvala 0
15 godina

Ja s Zyrom igram konstantno na midu odkad je izašla, samo sam jedanput morao igrat sa Cassiopeiom kad je Zyra bila banana u ranked igri. Uglavnom, meni je predobra i to mi je od sada main, a zamjena joj je Cassiopeia. Ahri je isto "tu negdje", ali preferiram gameplay od Zyre i Cass.

Ako te zanima kako mi ide na midu sa Zyrom samo pogledaj match history na NE, player Putn1k. Još malo pa sam opet 1.6k ELO. Sad sam zadnju ranked izgubio, ali je ekipa u timu fakat bila truba. Dovoljno je samo reći da sam imao veći farm miniona od Gravesa.

Paragon
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Računar:

Pentium 4 3.2 GHz

2GB DDR2 

Ati radeon HD 4350 512mb

Windows xp

Laptop:

Core2Duo 1.5GHz

2GB DDR2

Windows 7

Nista cudno.. moj pc maxa max pane i sve ostale novo izasle igre a u lolu mi nekad dropa fps...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
17 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Ja s Zyrom igram konstantno na midu odkad je izašla, samo sam jedanput morao igrat sa Cassiopeiom kad je Zyra bila banana u ranked igri. Uglavnom, meni je predobra i to mi je od sada main, a zamjena joj je Cassiopeia. Ahri je isto "tu negdje", ali preferiram gameplay od Zyre i Cass.

Ako te zanima kako mi ide na midu sa Zyrom samo pogledaj match history na NE, player Putn1k. Još malo pa sam opet 1.6k ELO. Sad sam zadnju ranked izgubio, ali je ekipa u timu fakat bila truba. Dovoljno je samo reći da sam imao veći farm miniona od Gravesa.

Inače bi mid trebao imati veću farmu od carrija...

15 godina
Blizek kaže...
Putn1k kaže...

Od većine AD carry-ja možda, ali od solidnog Gravesa - ne bih se baš složio.

Dok s druge stranom, farmanje s Zyrom jest piece of cake, sjećam se jedne igre u kojoj sam imao preko 300 cs-a, ali opet, Graves je Graves.

Paragon
14 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Od većine AD carry-ja možda, ali od solidnog Gravesa - ne bih se baš složio.

Dok s druge stranom, farmanje s Zyrom jest piece of cake, sjećam se jedne igre u kojoj sam imao preko 300 cs-a, ali opet, Graves je Graves.

nema veze koji ad carry , ad carry ima jedino farmat svoj lane , mid moze farmat neprijateljske wraithove , svoje wraithove i wolfove to tie amo rec uzmes obadva svoja kampa toe vec 7 miniona viska , nema veze o kojen se ad carryu radi 

EU West: slimyyy
15 godina
League Of Legends

Pa da, u slučaju da su oba junglera noobovi, moguće da se i to dogodi.

EDIT: Iz nekog razloga mi se izbrisao dio poruke. Hoću reći da jungler, ako ne uzima svoj kamp pokušava uzet kamp od protivničkog junglera, što smanjuje broj potencijalnih creepova za mid champa tako da se idealna situacija s farmom može i nemora uvijek dogoditi.

A neki jungleri mrze kad im mid uzima creepove.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 21:19 (Putn1k).

0 0 hvala 0
16 godina
Putn1k kaže...

U pravu si, Saintvicious, TheOddOne, Diamondprox, Snoopeh po meni top 4 junglera, tim redom.. su teski noobovi posto daju svom midu da uzima junglu..

A ovaj edit nema smisla posto niko ne farma jungle cijeli game..

15 godina
Don Strongtoni kaže...
Putn1k kaže...

U pravu si, Saintvicious, TheOddOne, Diamondprox, Snoopeh po meni top 4 junglera, tim redom.. su teski noobovi posto daju svom midu da uzima junglu..

A ovaj edit nema smisla posto niko ne farma jungle cijeli game..

Oprosti, ali gdje sam ja napisao da su jungleri noobovi jer midu ne dozvoljavaju da uzima creepove iz jungle? Rekao sam samo da se rijetko u kvalitetnim igrama gdje jungleri jedan drugome (ako su sposobni) uzimaju kampove dogodi da mid može, uz naravno mid lane, farmat i kampove (izuzev jednog miniona kojeg, kao, ostave prilikom prolaska kroz protivnički jungle).

Nažalost, nemam prikladni .jpg za ovakav komentar.

Paragon
16 godina
Putn1k kaže...

Oprosti, ali gdje sam ja napisao da su jungleri noobovi jer midu ne dozvoljavaju da uzima creepove iz jungle?

Putn1k kaže...

Pa da, u slučaju da su oba junglera noobovi

17 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Rekao sam samo da se rijetko u kvalitetnim igrama gdje jungleri jedan drugome (ako su sposobni) uzimaju kampove dogodi da mid može, uz naravno mid lane, farmat i kampove

Kak je ljeto počelo nisam gledal turnire ali sam prilično siguran da sam u svakoj turnirskoj igri vidio da mid lane farma i wraithove, naravno ako ne smeta jungleru.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
Don Strongtoni kaže...
Putn1k kaže...

Oprosti, ali gdje sam ja napisao da su jungleri noobovi jer midu ne dozvoljavaju da uzima creepove iz jungle?

Putn1k kaže...

Pa da, u slučaju da su oba junglera noobovi

Ajmo ponovo {#}

Noobovi su ako ne uzimaju svoj ili protivnički creep kamp, ne zbog toga što daju/ne daju creepove iz jungle midu.

Paragon
15 godina
Septah kaže...
Putn1k kaže...

Rekao sam samo da se rijetko u kvalitetnim igrama gdje jungleri jedan drugome (ako su sposobni) uzimaju kampove dogodi da mid može, uz naravno mid lane, farmat i kampove

Kak je ljeto počelo nisam gledal turnire ali sam prilično siguran da sam u svakoj turnirskoj igri vidio da mid lane farma i wraithove, naravno ako ne smeta jungleru.

Većinom ekipa rage-a kad im mid pokuša uzet creepove iz jungle, ružno je to za vidjet da budem iskren :D

Paragon
15 godina
League Of Legends

Ja kad igram mid, rado volim ukrasti protivničke wraithove, a svoje uzimam gledajući gdje je jungler. Ako je na drugoj strani mape npr. naravno da ću ih uzimati.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Hahah Exodia power

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
League Of Legends

kakav je ovo glupi bug,igram s annie idem po blue-a i medo ga last hita i ne dobim ga -.-"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Putn1k kaže...
Septah kaže...
Putn1k kaže...

Većinom ekipa rage-a kad im mid pokuša uzet creepove iz jungle, ružno je to za vidjet da budem iskren :D

Nije ružno za vidjeti, upravo zato na turnirima se igraju "support" jungleri ( Nautilus, Alistar ) pa mid može farmati svoje wrathove i svoje wolvese.

EDIT:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uoIW-P2ypQs

HotshotGG's jungle Cho incoming on tournaments! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 10:04 (Blizek).
16 godina
League Of Legends

http://imgur.com/a/uvLZR - btw jeste primjetili skarnera  http://i.imgur.com/sC9Pb.jpg huehue

jos vise epic skin od Urgotovog {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 12:34 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice