League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.481.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
dmanz kaže...
ogi219 kaže...

Kupujem championa! Sad gledam sto kupiti do 1350IP pa mi preporucite nekog heroja sa jakim ulitmatom i dobrim mocima i da je lagan i jak! :D

Tryndamere

Morgana definitivno

Otkad Tryndamere ima jaki ultimat ? Ne bih nikad rekao da ima jaki ulti jer ne radi nikvi dmg, nego je samo dobar utility a ne jak

15 godina
neaktivan
League Of Legends
Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

joj,dok vidim ovakvu raspravu oko ad-carrya moram da i ja napišem nešto. Main role mi je ad carry i rjetko išta drugo i igram,tak da imam sve skupa oko 800 ranked gameova sa njima i nisam niti u jednom od tih ikad kupio frozen mallet jer je to čisti waste of money na ad carryu.

Šta će njemu takav item,pa nije tank da se zaleti nutra,a da to radi krepo bi odma bez obzira na +900hpa. Ovak i onak ad carry treba biti iza i probat primit što manje dmg, a da bi preživio kasnije se uzima quicksilver sash ako imaju previše cc-ova ili guardian angel (il se prvo uzme sash koje je jeftiniji pa se kasnije proda i zamjeni za GA).

E sad u vezi ad itema. Na početku se uzme doran blade ako na lane imaš nekog healera,a protivnici nemaju neki super agresivan combo. Inače se uzimaju bootse + 3 pota. Ak vam je lane nešto tipa graves+ taric(možda i alistar) ili   urgot savjetujem da se isto uzmu bootse + 3 pota jer combo od taricova stuna +   burst od graves je prevelik i nijedan healer nemože tak brzo to ishealat,a urgot te lagano pogodi i zbrursta ak nemaš bootse.

Obično se kupe 3 doran blade ili 2 doraba + vampiric skepter kod večine ad-a,dok kod kog/vayne/mf/kennen je bolje ići odma na wriggle(barem u solo que,kod premade ovisi o raznim parametrima). tristana/ashe/corki/ezreal nema smisla ići wriggle jer im je lakše na lane a i gube dosta dmg-a ako idu na wriggle. Poslije toga treba rushat infinity edge na mf/cait/tristana/ashe/graves/sivir. Na corkiju se može ići infitinity edge ili trinity (ovisno ko kak voli igrat,ja preferiram trinity),dok na vayne,kennen,kogmaw je bolje ići na phantom dancer prvo pa onda infinity edge al to je više vaš izbor.kasnije se uzima blodthirster/last whisper i između/nakon toga quicksilver ili guardian angel. S urgotom sam igrao malo gameova tak da njega neznam buildat dobro.

Eto. U suštini isprobavajte razne varijante itema pa će te vidjeti što vam najbolje odgovara,al ovo su buildovi koji ja uvijek koristim a večinu sam pobrao gledajući stremove sa turnira i ad carry-a pa ih isprobao uvijek :D

lol [eu]east: Xz0mbieX

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DariusXX kaže...
dmanz kaže...
ogi219 kaže...

Kupujem championa! Sad gledam sto kupiti do 1350IP pa mi preporucite nekog heroja sa jakim ulitmatom i dobrim mocima i da je lagan i jak! :D

Tryndamere

Morgana definitivno

Otkad Tryndamere ima jaki ultimat ? Ne bih nikad rekao da ima jaki ulti jer ne radi nikvi dmg, nego je samo dobar utility a ne jak

Kakva je Tiristana i Amunu??

15 godina
neaktivan
ogi219 kaže...
DariusXX kaže...
dmanz kaže...
ogi219 kaže...

Tryndamere

Morgana definitivno

Tristanu mozes dobit besplatno preko lol facebook stranice

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
ogi219 kaže...
DariusXX kaže...
dmanz kaže...
ogi219 kaže...

Tryndamere

Morgana definitivno

Gdje, kud sta... dajte link.... brzoooooooooo!! i sta cu najbolje uzet od Amunu ili Morgana

13 godina
neaktivan
ogi219 kaže...
Luxy2501 kaže...
ogi219 kaže...
DariusXX kaže...
dmanz kaže...
ogi219 kaže...

Tryndamere

Morgana definitivno

Gdje, kud sta... dajte link.... brzoooooooooo!! i sta cu najbolje uzet od Amunu ili Morgana

Uzmi siona mozes igrat tank i ap i u jednom i u drugom slucaju je odlican

I nije amunu nego ammumu

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 21:46 (vOLT).
14 godina
death_zombi kaže...

joj,dok vidim ovakvu raspravu oko ad-carrya moram da i ja napišem nešto. Main role mi je ad carry i rjetko išta drugo i igram,tak da imam sve skupa oko 800 ranked gameova sa njima i nisam niti u jednom od tih ikad kupio frozen mallet jer je to čisti waste of money na ad carryu.

Šta će njemu takav item,pa nije tank da se zaleti nutra,a da to radi krepo bi odma bez obzira na +900hpa. Ovak i onak ad carry treba biti iza i probat primit što manje dmg, a da bi preživio kasnije se uzima quicksilver sash ako imaju previše cc-ova ili guardian angel (il se prvo uzme sash koje je jeftiniji pa se kasnije proda i zamjeni za GA).

E sad u vezi ad itema. Na početku se uzme doran blade ako na lane imaš nekog healera,a protivnici nemaju neki super agresivan combo. Inače se uzimaju bootse + 3 pota. Ak vam je lane nešto tipa graves+ taric(možda i alistar) ili   urgot savjetujem da se isto uzmu bootse + 3 pota jer combo od taricova stuna +   burst od graves je prevelik i nijedan healer nemože tak brzo to ishealat,a urgot te lagano pogodi i zbrursta ak nemaš bootse.

Obično se kupe 3 doran blade ili 2 doraba + vampiric skepter kod večine ad-a,dok kod kog/vayne/mf/kennen je bolje ići odma na wriggle(barem u solo que,kod premade ovisi o raznim parametrima). tristana/ashe/corki/ezreal nema smisla ići wriggle jer im je lakše na lane a i gube dosta dmg-a ako idu na wriggle. Poslije toga treba rushat infinity edge na mf/cait/tristana/ashe/graves/sivir. Na corkiju se može ići infitinity edge ili trinity (ovisno ko kak voli igrat,ja preferiram trinity),dok na vayne,kennen,kogmaw je bolje ići na phantom dancer prvo pa onda infinity edge al to je više vaš izbor.kasnije se uzima blodthirster/last whisper i između/nakon toga quicksilver ili guardian angel. S urgotom sam igrao malo gameova tak da njega neznam buildat dobro.

Eto. U suštini isprobavajte razne varijante itema pa će te vidjeti što vam najbolje odgovara,al ovo su buildovi koji ja uvijek koristim a večinu sam pobrao gledajući stremove sa turnira i ad carry-a pa ih isprobao uvijek :D

A life steal?

Ja na ad carryu uvijek prije buildanja infinitya uzmem jedan srp onaj.

LoL NordicEU : Heineken01
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Amunu ili Morgana

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
death_zombi kaže...

Obično se kupe 3 doran blade ili 2 doraba + vampiric skepter kod večine ad-a,dok kod kog/vayne/mf/kennen je bolje ići odma na wriggle(barem u solo que,kod premade ovisi o raznim parametrima). tristana/ashe/corki/ezreal nema smisla ići wriggle jer im je lakše na lane a i  :D

A life steal?

Ja na ad carryu uvijek prije buildanja infinitya uzmem jedan srp onaj.

to je taj srp :D

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina

srp op hahahahaahh{#}

LoL acc east :Kresho
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Ima neko dobar build za olafa.
Inace cesce igram lane nego jungle pa preporucite neki dobar build.
Ja krecm s doran's shieldom pa one boots za 25% armora (ja mislim ninja tabi da se zovu),frozen mallet,bloodthrister i neznam sta bi dalje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frentt kaže...

On je otišao jer je Rain Man otišao iz TSM kuće,a zašto je ovaj to napravio, pitaj boga, nebi nas trebalo ni zanimati po meni, to je njihova osobna stvar.

Warbringer007 ( EUNE ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
League Of Legends

dali ima tko kakav link trenutno što se zna za ovaj patch- tj. koje koje će rune mijenjati i vrijednosti ( to me najviše znaima)

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
null kaže...

dali ima tko kakav link trenutno što se zna za ovaj patch- tj. koje koje će rune mijenjati i vrijednosti ( to me najviše znaima)

odes na njihovu stranicu i pogledas

14 godina
League Of Legends
Dorans shield je najgluplji i najbeskorisniji item na.planetu
LoL NordicEU : Heineken01

0 6 hvala 0
13 godina
protjeran

Zašto?

Allianz osiguranje
15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

nije istina, shield jako puno znaci ako igras solo top

13 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

obama doesnt think so {#}

14 godina
protjeran
League Of Legends

ja brijem da vec godinu dana nisam vidio dorans shield da ga netko kupuje :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Patch dolazi tek idući tjedan. Moram priznati da se ne sjećam kad je zadnji put razmak između patcheva bio 4 tjedna.

Warbringer007 ( EUNE ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

MF rule ^^ Ovaj drugi pd je troll zadnji item... prodam boots i kupim pd ^^

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

pa to nije trollanje,miss je ionako brz champ,a phantom dancer ti malo smanji movement speed,ali ti poveca crit i attack,a crit na njoj uzasno boli  =) nezaboravi ukljucit w {#}

17 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Tkalle kaže...

pa to nije trollanje,miss je ionako brz champ,a phantom dancer ti malo smanji movement speed,ali ti poveca crit i attack,a crit na njoj uzasno boli  =) nezaboravi ukljucit w {#}

???

EDIT:  pardon, sad sam skonto da smanji jer se prodaju čizme, a ne da item sam po sebi smanjuje. {#}

LoL EU: Ferinus
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 11:14 (zv'jer2).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koliko treba supportu da odgovori?

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Dan dva,ovisi :D

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Patch dolazi tek idući tjedan. Moram priznati da se ne sjećam kad je zadnji put razmak između patcheva bio 4 tjedna.

source? ako moze link usput 

edit: nvm nasa san  

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 14:27 (Anzulolz).
17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Vidi ga sto je sakrio 6 poraza ispod gayma s MF :P

Inace et inace core itemi za svakog ADa :P doduse kako to da nisi kupovao Last whisper? i shyvana i shen u su imali warmorg i thornmail :O i atmu :/ Cudo da to to dvoje nisu mogli doci do tebe plus s tolko resista :S

:D :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 16:09 (Keiichi).
13 godina
protjeran
League Of Legends

Kako bi mogao ubiti svakoga ko flejma dok pickam teema.

Jbt, to malo đubre igram ko AD/AP carry, tenkasti AD Carry, support, JUNGLAM i uvijek ownam s njim.

I onda mi se nađe hrpa retardiranih kretena koji nisu sposobni niti dovoljno inteligentni da igraju s njim seruckati.

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Keiichi kaže...

Ostavi tanky iteme za bruisere ad carryu treba dmg ne hp a slow ćeš dobiti od red buffa kojeg je će ti kasnije jungle prepustiti...

Solo q = GL with that...

agent47thehitman kaže...
Keiichi kaže...
To za frozen malet je smeće.... Prvo ako ga rushah early game nes ima dmga.... Ako ga praviš lategame inat ćeš hp, and isfokusan ćeš svejedno past jer su ti resisti smeće...

Ostavi tanky iteme za bruisere ad carryu treba dmg ne hp a slow ćeš dobiti od red buffa kojeg je će ti kasnije jungle prepustiti...

Ako ti je problem pozicioniranje uzmi nekog kerija s dashom(trist, cate, graves) plus flash ako toliko bas ne možeš izac iz fokusa... Zaj**i hp :D

dis man rece nesto sto ce se dogodit od 1000 partija niti jednom {#} lijepo je to misljenje i slazem se,al ko to postuje?

uostalom poceli smo pricati o ashe i neko ubaci frozen mallet na nju jer treba slow? neko ocito nezna procitat sta pise ispod Q kod ashe

Pa i igram solo Q cijelo vrijeme ili duoq s legom... i kad sam AD carry dobijem u 90% partija red... usput ima 2 red buffa  i uvijek mozes otic po neprijateljski kad se spawna a to lagano rijesis jednim wardom :)

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice