- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
samo ces bezveze dobit ban,to je moj frend napravio pa je banna do 2106 ;)
imam i ss ak ne vjerujes :D
Vrlo dobra igra. First time sa Xin-om.( EDIT, druga runda, brat je igrao protiv botova
)
P.S- nemojte mi prigovarat na buildu, igram po svom ukusu i nemožete znati kakva je bila situacija u igri.
Vrlo dobra igra. First time sa Xin-om.( EDIT, druga runda, brat je igrao protiv botova
)
P.S- nemojte mi prigovarat na buildu, igram po svom ukusu i nemožete znati kakva je bila situacija u igri.
užasan build
Veigar uopce nema cipelice xd
Veigar uopce nema cipelice xd
eto pa mu tribaju , ima base movement speed 315 to je dovoljno
Što je premade ? Zašto svi govore da su premade ? Jel to cool ?
To ti je super uber mega zakon stvar, al to je tajna, nesmijes to otkrivat drugim ljudima
btw M5 je izgubio od mTw na 4PL-u
Dva ili vise igraca koji igraju zajedno. Zato jer mogu i dobro je znat. Da, ak sam ja u tom premadeu
Im phreak and i play lulu as a jungler ^^
P.S. Nemoguce winat ovih dana... stalno samo lose lose lose... ugl lulu jungler ftw ^^
pogledaj pantheonov build :O
P.S. Nemoguce winat ovih dana... stalno samo lose lose lose... ugl lulu jungler ftw ^^
pogledaj pantheonov build :O
ma znam.... reko sam da dobivam tardove...
EDIT : NA WEST SE VISE NE ISPLATI PREBACIVAT... JER SU DOSLI NOOBOVI S EASTA I MOS SE JE*AT SVAKI GAME SAD LOSE RADI RETARDANOG TIMA...
koji build preporucate za ashea i kog mawa
ja za ashea uvijek uzmem prvo cipele, pa infinity edge, phantom dancer, i onda jos 2 put infinity i 1 dancera
a za kog mawa neznam sta da uzmem pa trazim savjete
ja za ashea uvijek uzmem prvo cipele, pa infinity edge, phantom dancer, i onda jos 2 put infinity i 1 dancera
suze,inf,phantom,bloodthirster,frozen mallet a svim ad carry-ima istu build i to je to ;)
Beserker greaves, Infinity edge, Phantom dancer, Bloodthirster, Bloodthirster, Last whisper/Black cleaver
probaj boots of swiftness + inf.edge + 2 phantoma + 2 warmoga :) trololololo :)

Pozz svima. Prije neki dan sam trazi nesto vezano za lol i nadjem ovaj forum koji se cini dosta zanimljiv, pa ajde rekoh i ja da se pridruzim ovde ako ima mjesta naravno :). Sto se tice lol-a igram ga od same bete verzije. Imam acc na americi sa preko 60 heroja 7 rune page-eva i preko 1200 normal winova ranked oko mozda 200 nick tamo je Eqilibrium, i tada predjem na europe nord east zbog pinga naravno ovde imam negdje oko 400 winova normal i oko 280 ranked. Znaci nagledao sam se raznih sranja al bukvalno. Ako kome mogu nesto pomoci neka slobodno pita.
P.S Btw ovo je moja stranica na Facebook-u koju sam ja kreirao i na njoj mozete vidjeti sve moguce o lolu,sta je novo izaslo,heroj patch, buildove , skinove sve najsvijezije vijesti vezano za lol, stranica ima nekih 40 clanova zasad, od kojih je preko 20 ljudi iz istog grada odakle sam ja hahahha zarazio sam par ljudi i oni ostale i skoro ih sve znam. Uglavnom dobro druzenje i zajebancija a ponesto se i nauci. Slobodno dodjite. Evo link : http://www.facebook.com/pages/League-Of-Legends-PD/219157364818679
wards FTW!
za pocetak build nerushaj,to sto radis nevalja,infinity edge je jak item al onda kad imas kritikal sanse i attack speeda ili kad si ti nafidan a oni jedva sastavljaju build.infinity edge se NIKAD neuzima vise od jednog jer je to trollanje,on ima unique passiv,znaci samo ti se kritikal poveca 250% jednom,umjesto toga kupujes bloodthirster,jer ti daje potrebni lifesteal.phantom dancer je ok, i jos eventualno last whisper jer su tankeri uvijek okolo
ovo je moje misljenje i kome se nedopada,niti mora citat niti mora komentirati
za pocetak build nerushaj,to sto radis nevalja,infinity edge je jak item al onda kad imas kritikal sanse i attack speeda ili kad si ti nafidan a oni jedva sastavljaju build.infinity edge se NIKAD neuzima vise od jednog jer je to trollanje,on ima unique passiv,znaci samo ti se kritikal poveca 250% jednom,umjesto toga kupujes bloodthirster,jer ti daje potrebni lifesteal.phantom dancer je ok, i jos eventualno last whisper jer su tankeri uvijek okolo
ovo je moje misljenje i kome se nedopada,niti mora citat niti mora komentirati
kojim bi redoslijedom to morao,
znaci uzmem cipele, sta onda uzimam, i na kraju mijenjam cipele s dancerom samo kad uzmem onaj angel
LOL kakvi su ovo komentari ? noobs, i owned u... Ti si neki pro.
1.dorans blade
2.boots of speed
3.BF sword
4.Berserker's Greaves
5.pickaxe
6.infinity edge
7.zeal
8.vampiric scepter
9.dagger
10.phantoms dancer
11.BF sword
12.last whisper
13.bloodthrister
14.guardian angel(al prodaj doran blade)
1.dorans blade
2.boots of speed
3.BF sword
4.Berserker's Greaves
5.pickaxe
6.infinity edge
7.zeal
8.vampiric scepter
9.dagger
10.phantoms dancer
11.BF sword
12.last whisper
13.bloodthrister
14.guardian angel(al prodaj doran blade)
malo kasni life steal,sve u svemu dobar build
ovisi koliko i kakvih tenkića ima... ako su neka dva tenka ili vam pushaju na nexus, moraš imati last whisper. ako je tie ili win situacija, onda ide bt