League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.440.617
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

Za 3150

4 Anivia
6 Karthus
6 Lux
20 Kassadin
Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 14:38 (Keops).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

haha slimyyy :D

Nick na L0Lu : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Da bar to bude neki ad champ

LoL acc :Krtimir Xfire:kresho93 Steam:kresho195

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: League Of Legends
balkhanac kaže...

hahah {#}

14 godina
neaktivan
balkhanac kaže...

ja,cyber i ryderz se zajebavali dok je ovaj minja PC, IM FAMOUS {#}

EU West:slimyyy
17 godina
League Of Legends

Par ljudi me pitalo zašto ne igram ranked nego samo normal. Evo glavnog razloga:

http://i.imgur.com/U7fmr.jpg

Znam da vas ne zanima, al' morao sam se izjadati negdje :(

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Vjerojatni najgori tjedan ikad, 6 defeata zaredom, konačno natrag u normalu, i to s Ashe koju nisam igro mjesec dana.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Anzulolz kaže...
balkhanac kaže...

i jel te prihvatio? xD

18 godina
kaiserus kaže...

Elo hell ne postoji. Ja sam kriv šta imam tako loš elo jer loše igram. (look at pic)

Svi smo imali ovakve runde, istina je da zato ELO sistem ne valja kao pokazatelj skilla jer ovisiš o još četvoro ljudi. ALI ono što sam već prije rekao, ako netko ima kao ti 360 ranked rundi odigranih i nije se maknuo s 1200, onda priznaj već jednom da možda nisi za više od toga....

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
14 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
Anzulolz kaže...
balkhanac kaže...

i jel te prihvatio? xD

hahahah normalno da nije,scumbag bob {#}

14 godina
neaktivan
jel zna neko jos nesto o onom karma reworku ili tako nesto? ja znam samo da ce joj q skill vjerojatno knockback imat
18 godina
League Of Legends

Nakon mjesec dana ne igranja ranked jedna dobra sa Miss Fortune, zaboravil uzeti screen, al bilo prenapeto hehe, naš jungler skarner igrao dobro, al support je bil Amumu lol, i on je štekal dosta, al Ahri se nafeedala, i uz nju i ja malo, a nasus prvih 30 min igre samo farmao lol. 

Završil sam sa 8/5/22 rezultatom, dok je njihov ad carry graves sa 8/9/17 mislim. Nije mi baš jasno po čemu je on tako dobar Ad carry pokraj Miss fortune, išao sam baš jednom 1vs 1 dok sam ga ulovio kak krade naš red buff, i skršio sam ga gdje mi je ostalo nekih 30 % hp, s tim da sam ulti iskoristio odmah napočetku gdje me on nije vidio pa je popio dosta damagea prije nek smo počeli fight. Al je imao nekih 60 creepova više farma od mene.  Sve u svemu MF daleko korisnija u group fightima zbog ulte i slowa. 

Vidim da je Graves free ovaj tjedan, moram ga probat dok je prilika da vidim.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 18:04 (tommy2103).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

samo 1600 winova vise, sta je to? {#} i onda stae nofrak govoria ja i ovaj momak imamo isti normal elo? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

samo 1600 winova vise, sta je to? {#} i onda stae nofrak govoria ja i ovaj momak imamo isti normal elo? {#}

Rekao sam da uzima onog koji IMA NAJBLIZI ELO A DA JE U QUEUE!!!!!!!!!!!!

two camels in a tiny car
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da su ovdje vrlo male šanse da u queue nije bio neko s većim ELOM, od čovjeka koji ima 177/148 w/l ratio i jedan ranked match :/

This is not the droid you're looking for...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

penta kill sa premadeon {#} harise najvise zasluzan {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 19:00 (Anzulolz).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

Pricaj mi o tome.....

LoL-scarface797(EU)
18 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Anzulolz kaže...

Pricaj mi o tome.....

Aje aje sto bitchate :P dobijao sam lvl 30 likove dok sam na smurfu bia lvl 10 :P i owna sam ih haha doduse premade game :D

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Anzulolz kaže...

samo 1600 winova vise, sta je to?  {#}  i onda stae nofrak govoria ja i ovaj momak imamo isti normal elo?  {#}

Pricaj mi o tome.....

Pa možda su baš bili premades sa nekim iz tima....

18 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
doktor1 kaže...

Nautilus, the Titan of the Depths

tank? ja jedva cekam dotu 2,ovo apsolutno vise nema smisla,jos jedan tank koji koristi ap.da vidimo od kojih champova ce sad napade kopirat

prvi game dote 2 i imao sam leavera :D haha jedino sto je dobro tamo nakon 5 min ako se on ne vrati smijes izac i neces imati posljedica :D al sve u svemu igra je teska :( not for meh jerbo mi se neda navikavat na nove champione :D

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Svratite i danas pogledati finale losers, a nakon toga i winners bracketa Cro4LoLa #6.

Prvi match između barbieQ squada i Guru Gaminga ulovite već od 20:00h, a nakon toga okršaj pobjednika sa ekipom Vulenoy is an angel u velikom finalu.

http://www.guru-gaming.org/tv/

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 0:17 (Čux).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ako bi netko mogao napisati kad je finale, dobit će čak "Hvala".

btw. preporučili ste mi Kassadina, ali sam uzeo Aniviu. Kad je Kassadin bio free prije par tjedana nije mi baš išlo s njim, a s Aniviom sam igrao i prije, a uz to obožavam njezin wall i ult.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedna stvar koja mi je recimo u honu 1200 puta bolja je kada pukne konekcija..

Npr ovdje u LOL-u se automatski radi recall sto je katastrofa bio ti blizu towera a jos je gore ako nisi blizu towera.. ofc 100% matcheva kada mi je pukla konekcija radio se recall i oni me ubili..

Zasto jednostavno ne naprave sistem tako da se heroj jednostavno pocne lijepo vracati u bazu bilo bi 100 puta bolje ali ne oni moraju recall pff...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vgetik kaže...

Pa možda su baš bili premades sa nekim iz tima....

da bija je premade sa urgoton koji je ima 193 dok san ja bia premade sa harison koji ima 1400+ i ryderzon sa 600+ a ja 1700+ di ces bolje dobit nego one koji su tek digli 30 {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

@toxic

ovisi di se nalaziš, inače ako se prekine recall heroj automatski ide u bazu, po meni je recall bolji izbor

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima ko na westu da oce prodat acc?

two camels in a tiny car

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Netko je prije par stranica spominja item koji utječe na Mundovo regeneriranje healtha u ultiju... o kojem itemu je riječ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Netko je prije par stranica spominja item koji utječe na Mundovo regeneriranje healtha u ultiju... o kojem itemu je riječ?Možda 

Možda executioner's calling?

two camels in a tiny car
16 godina
Winchester01 kaže...

Netko je prije par stranica spominja item koji utječe na Mundovo regeneriranje healtha u ultiju... o kojem itemu je riječ?

Spirit visage 

Shazbot !
15 godina

Koliko nudis? 41 champ, oko 30 skinova.. 400 pobjeda 4 rune pagea i rune za ad / ap / jungle / tank / carry.. znaci sve

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice