- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

jel spostoji iko da je izasao iz elo hella?
itko ikada????
ja kad sam poceo igrat ranked sam odma otiso na 1500 pa pao na 850 i onda opet otiso na 1500, sad sam 1400
Znaci u rankedu mi dodje jeb**i kog maw ap sa scoreom 1/20 i 40 cs-a u 50 minuti i sad ti igraj ovaj glupi lol pa necu izac iz elo hella nikad :(
Ah, kako tuzno... Odista mi je zao...
Jonja pojest ces taj sarcasm kad ti naleti isti ili jos veci idiot
Jel ti to meni? A? A??
Jonja pusti momke da dišu, vidiš da se trude igrat tastaturom =(
zanima me vase misljenje tko bi bio bolji pick od ovih...ili mozda netko drugi?
4 | Skarner |
---|---|
16 | Lee Sin |
4 | Shyvana |
4 | Maokai |
Elo hell ovo, elo hell ono... iako znam da se znaju dogoditi partije koje teško možeš carrijat, evo sad gledam Reginalda, ima 10-0 u rankedu na EU westu, a isto je počeo na low elou. Dakle, može se, samo birajte champione s kojima možete carrijati protiv slabijih igrača ( ruku na srce, ovu je partiju on sam bio carrijan, bio je counteran u midu sa Galiom ), čak i ako morte supportati, birajte takve champove ( Sona je sjajan primjer ).
Jonja pusti momke da dišu, vidiš da se trude igrat tastaturom =(
zanima me vase misljenje tko bi bio bolji pick od ovih...ili mozda netko drugi?
Sve ovisi o protivničkom timu i tvojem timu.
Uvijek treba counter pickat !
Ali ja često 1st pickam Lee jer ga mogu igrat i jungle i top vrlo dobro.
olaf OP ^^
svaka cast, meni jos nije uspjelo sa njime biti tolko dominantan, iako ne vidim po tom ss-u kakvi su protivnici bili i tvoj team... pretpostavljam da nisi bio jungle olaf?
Kako si ga skillo? kojim tokom?
Sjećam se Olafa prva 3 mjeseca po njegovom izlasku...toliko je bio đubradski OP da to nije bilo za živjeti.
Poslije 25 minuta igre, gad ima prek 3500 HP, AD mu je oko 250 bez aktivacije W spella, attack speed na full HP oko 1.5, kad je pri kraju healtha onda je max. 2.5, a lifesteal do neba...kaj manje HP ima, to veći damage radi i više se heala....bio je neuništiv.
Ispod protivničkog turreta ubijem tenka i carrya, i dokrajčim turret uz minione...nenormalna stoka je bio. Nažalost nerfali su ga bar 5 puta, i sad je samo prosječan.
Sjećam se Olafa prva 3 mjeseca po njegovom izlasku...toliko je bio đubradski OP da to nije bilo za živjeti.
Poslije 25 minuta igre, gad ima prek 3500 HP, AD mu je oko 250 bez aktivacije W spella, attack speed na full HP oko 1.5, kad je pri kraju healtha onda je max. 2.5, a lifesteal do neba...kaj manje HP ima, to veći damage radi i više se heala....bio je neuništiv.
Ispod protivničkog turreta ubijem tenka i carrya, i dokrajčim turret uz minione...nenormalna stoka je bio. Nažalost nerfali su ga bar 5 puta, i sad je samo prosječan.
A tak je kad svaki champ izade op. bar je bilo tako.. doduse ja ne pratim tolko lol koliko recimo hon.
olaf OP ^^
svaka cast, meni jos nije uspjelo sa njime biti tolko dominantan, iako ne vidim po tom ss-u kakvi su protivnici bili i tvoj team... pretpostavljam da nisi bio jungle olaf?
Kako si ga skillo? kojim tokom?
jungle(od blue buffa sa cloth i 5 potova)...Q-W-Q-E max Q pa E...ugl sa frozenom atmom shurelia i boots sam solrio 2 ap carrya i 1 tanka :D
OMFG, taj broj odigranih partija... FFFUFUFFUUUUUU! Dobra farma btw, neznam kako si tako puno uspio skupit, ali sve je moguće sa Sivirkom.
eh i još oko 300 na ranked, šta ćeš ovisan san
btw. elo hell itekako postoji, uvjeria san se u to prvo na svome accountu kad san pa na 1000 i nešto, skoro na 900 pa onda na prijateljevon koji ima elo oko 900, koliko god san ja dominira top i koliko god san se nafida uvik će bit jedan dežurni feeder koji će van osigurat poraz a razlog zašto high elo igrači uvik izađu iz elo hella je taj šta ih dosta njih pripozna i onda odluče sudjelovat i komunicirat jer znaju ko su, a kad naprimjer ja iden dat neki savjet onda me napadnu da neman pojma i da mu ne govorin kako buildat heroja, velika je razlika u tome kad igrat neko poznat ili neko za koga nikad nisu čuli
evo ako ima neko rec za ovu farmu nesto
Slimyyy MLG pro.
Zanimljive brojke:
50/50/62 - 50/50/64
Heal much?
Mogu priznat da ne razumijem ovaj Sonin build + njezin score (na kaj je točno ciljala?)
Zanimljive brojke:
50/50/62 - 50/50/64
ovaj protivnički team je fail
sami ''mekani'' champovi, vi ste puno bolje odabrali
treba nastojati imati nekvog ''tvrdog'' lika , ako ne i 2-3 + support
EDIT: vaš Lux 3x rabadons
Ja mislim prva partija u kojoj nisam ubijen.... A razlog su jazavci, Ja lvl 15 i njih dva lvl 8/9 me idu napast i kontantno bi padali...
a dobro si ti njima uspija pobić bez 2 cipelice lutalice
Ja mislim prva partija u kojoj nisam ubijen.... A razlog su jazavci, Ja lvl 15 i njih dva lvl 8/9 me idu napast i kontantno bi padali...
Odakle dolazi ova mržnja prema jazavcima?
Ma nema mržnje....samo tako kažem... ono, baš si jazavac...
Ma nema mržnje....samo tako kažem... ono, baš si jazavac...
Vidiš kako Cassiopeu OWNA.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lXr-N5tJY8I
Ovo je kad igraš protiv Rumblea!
Krenuo sam igrati LoL. Ne želim biti pre veliki noob. Iako je to za očekivati pošto mi je ovo prva igra takvog tipa (iako sam se naigrao RTS-ova, izometrijskih RPG-ova i MMORPG-ova).
Imate li kakvih savjeta za početnika tj. što raditi, a što ne? Ima li nekih stvari na koje bih trebao posebno obračati pažnju?
Igrao sam par rundi s Katarinom i uglavnom sam imao više killova nego deathova jer sam skakao na protivnike koje su moji već dotukli. :)
Pa eto, svaki savjet je dobrodošao.
Krenuo sam igrati LoL. Ne želim biti pre veliki noob. Iako je to za očekivati pošto mi je ovo prva igra takvog tipa (iako sam se naigrao RTS-ova, izometrijskih RPG-ova i MMORPG-ova).
Imate li kakvih savjeta za početnika tj. što raditi, a što ne? Ima li nekih stvari na koje bih trebao posebno obračati pažnju?
Igrao sam par rundi s Katarinom i uglavnom sam imao više killova nego deathova jer sam skakao na protivnike koje su moji već dotukli. :)
Pa eto, svaki savjet je dobrodošao.
Ne odustaj prebrzo od LoLa dok ga ne skužiš i poslije kad ga skužiš nemoj rageat na svakog tko bude loš jer će se takve stvari događati. Bolje budi smiren nego ljut na suigrače. A za početak kupuj ove jeftine champove od 450 IP-a i ne kupuj rune jer su lvl 1 rune bezveze.
Kupio sam Master Yi-a. S njim "dobro" igram.
Uzmi Master Yi-a i Ashe.
Igraj s njima, jer su dosta lagani.
Ubijaj sto vise miniona mozes i nemoj puno umirati.
Moze li neko na mom acc-u promijeniti sifru i staviti svoju?Posto mi je neko usao na moj acc,slao sam podatke za "forgot password" ali nikakav mi mail ne dolazi.
Moze li neko na mom acc-u promijeniti sifru i staviti svoju?Posto mi je neko usao na moj acc,slao sam podatke za "forgot password" ali nikakav mi mail ne dolazi.
da nije možda Fiinze?
jesi kome "posuđiva" acc ili govorija šifru? ako nisi onda kontaktiraj support i njima objasni sve, ako je stvarno tvoj account nemaš se zašto brinit vratit će ti ga
jesi kome "posuđiva" acc ili govorija šifru? ako nisi onda kontaktiraj support i njima objasni sve, ako je stvarno tvoj account nemaš se zašto brinit vratit će ti ga
Nisam nikome nista govorio,odigrao par game-ova onda uradio restart comp-a i nisam mogao uci.Pitam druga da li sam u game-u on kaze da igram.