- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prebacio se i ja na west mozete me dodati ako zelite: Dmanz
lvl 23 sam, ja mislim da dobar igrac, znam engleski i sve dosta citam guidove za puno champova i gledam streamove svaki dan ucim nesto novo i zato sam se prebacil s easta jer tam na lvl 30 s kojima igram nezna kaj je oracle ili nest drugo i ima ih dosta bez imalo skilla, pa evo se nadam da bude zabavnije igrati na westu inace uglavnom igram jungle / solo top, a sad malo i probavam support
Raped by Voyboy
Ovaj match mi je zbilja drag, iz razloga sto je Catlyn non stop whine kako sam noob kako sam unskilled a owno sam you i u laneu i kasnije, i otisla je afk kada sam 1 v 1 sa njom full hp i izgubila je..
Mrzim ovakve "pro" igrace koji neznaju nista drugo nego vrijedat i onda na kraju zbog toga sta je afk cijeli njezin tim popusi.
meni je pun kufer teško na westu recimo...lvl 16 sam i jako rano sam prešel na west jer mi jedan frend tam igra...neznam zakaj ali u LoL-u opče nemam ljudi s kojima bi igral...ne velim da sam dobar igrač i često me izvrijeđaju jer dosta umiream...ali radim na tome...možda bi mi bilo lakše kad bi igro s prijateljima koji bi mi malo pomogli oko igre...jbga, ja niti gledo guidove prije, nedavno počeo malo za određene champove s kojima igram...neznam još kaj mi najbolje leži...prilično sam bil loš do nedavno za svoj lvl. a to zato jer sam igru počeo bez ikoga i kroz lvl.-anje sam učio opče o takvom tipu igre... :S
neki vele da takvi padobranci ko ja kvare igru, al je stvar u tome da bi trebalo pomoči takvima ko meni, a ne samo pisat feeder, noob, beginer itd da ne nabrajam...več sam par puta napiso da nek me neko doda ili bar nešt, ali niko ništa...hvala njih par koji su mi pomogli s Annie...
bilo bi mi drago da me neko doda pa da mi malo pojasni princip, taktike i to, jer inače budem stalno ovak ni vrit ni mimo igral...
samo za info...nisam neki klinac kojem se treba crtat, imam 24 god. i nisam prije igro ovakve igre pa zato i tražim malo pomoči.Ako ima netko, nek me doda ili u igri ili na skype-u pa da mi malo objasni kako da bolje svladam igranje ove igre...
hvala
LoL nick: CALLmeSCOOBY
meni je pun kufer teško na westu recimo...lvl 16 sam i jako rano sam prešel na west jer mi jedan frend tam igra...neznam zakaj ali u LoL-u opče nemam ljudi s kojima bi igral...ne velim da sam dobar igrač i često me izvrijeđaju jer dosta umiream...ali radim na tome...možda bi mi bilo lakše kad bi igro s prijateljima koji bi mi malo pomogli oko igre...jbga, ja niti gledo guidove prije, nedavno počeo malo za određene champove s kojima igram...neznam još kaj mi najbolje leži...prilično sam bil loš do nedavno za svoj lvl. a to zato jer sam igru počeo bez ikoga i kroz lvl.-anje sam učio opče o takvom tipu igre... :S
neki vele da takvi padobranci ko ja kvare igru, al je stvar u tome da bi trebalo pomoči takvima ko meni, a ne samo pisat feeder, noob, beginer itd da ne nabrajam...več sam par puta napiso da nek me neko doda ili bar nešt, ali niko ništa...hvala njih par koji su mi pomogli s Annie...
bilo bi mi drago da me neko doda pa da mi malo pojasni princip, taktike i to, jer inače budem stalno ovak ni vrit ni mimo igral...
samo za info...nisam neki klinac kojem se treba crtat, imam 24 god. i nisam prije igro ovakve igre pa zato i tražim malo pomoči.Ako ima netko, nek me doda ili u igri ili na skype-u pa da mi malo objasni kako da bolje svladam igranje ove igre...
hvala
LoL nick: CALLmeSCOOBY
ja igram na nordic&east, ako oces dodaj me mNik. do sada nisam nikoga dodavao u igri a i vec mi je dosadno igrat solo, prebacio sam se na west :/
wow m5 razbi
"You see hero, you kill hero."
WoW M5 se zbilja čini nezaustavljivim. Ali neznam zašto pobogu ne banaju već Shyvanu??? I dali će se usuditi odigrati tajne pickove sada? Nadam se da hće jer nemaju što izgubit.
ovaj M5 gazi sve...
Koliko se partija igra?Shyvana ih je razbila!!
WoW M5 se zbilja čini nezaustavljivim. Ali neznam zašto pobogu ne banaju već Shyvanu??? I dali će se usuditi odigrati tajne pickove sada? Nadam se da hće jer nemaju što izgubit.
Neće isprobavat ništa novo. M5 su ih razbili u svakom lane-u i sad da oni isprobavaju ap soraku i tako nešto, neće ići.
Igrat će na sigurno. I također se slažem, zašto nebanaju tu shyvanu ?
Game je bio predobar, nadam se da će TSM dobit (al nevjerujem) pa da vidimo i 3. game.
Neće isprobavat ništa novo. M5 su ih razbili u svakom lane-u i sad da oni isprobavaju ap soraku i tako nešto, neće ići.
Game je bio predobar, nadam se da će TSM dobit (al nevjerujem) pa da vidimo i 3. game.
Ja sam razmišljao o mid urgotu protiv svih osim Galia. Vidjet ćemo.
Nista od bana Shyvane.
retardi iz tsma opet nisu banali shyvanu!!!! lawl!111! kaj je to tako teško skužit da ovom najbolje ide sa shyvanom. i sam je reko da nema velik izbor junglera koje dobro igra i da mu najbolje ide counterjunglanje.
EDIT: Kaj Alex ne igra ili je samo promijenio nick?
retardi iz tsma opet nisu banali shyvanu!!!! lawl!111! kaj je to tako teško skužit da ovom najbolje ide sa shyvanom. i sam je reko da nema velik izbor junglera koje dobro igra i da mu najbolje ide counterjunglanje.
EDIT: Kaj Alex ne igra ili je samo promijenio nick?
Promijenio nick
TSM se konačno probudio.. ovaj FB su predobro izveli, a i kill na nunu-u^^
TSM se konačno probudio.. ovaj FB su predobro izveli, a i kill na nunu-u^^
M5 su pokazali naivnost u ovoj partiji i to je to. Baš me zanima što će biti u trećoj partiji jer je ova gotova.
Zašto attack speed sa olafom? Napraviš ga full offtank sa atmom i warmogsom, i gledaj kako plaču.
Probaj ga jednom natrpati hp-om sa atmom i frozen malletom. Pa javi rezultate :P
evo ga
I kako je tebi bolje?
Zašto attack speed sa olafom? Napraviš ga full offtank sa atmom i warmogsom, i gledaj kako plaču.
Probaj ga jednom natrpati hp-om sa atmom i frozen malletom. Pa javi rezultate :P
evo ga
I kako je tebi bolje?
neznam jos, ali svakako ovaj warmog atma je dobar build.. probat cu ih jos par- olaf mi je nenadhebiv champ.. iako mi niti nunu nije nista losiji i zabavno je igrat sa njime.
jos nisam vidio alexa sa 0/5 :D
TSM se posrao na Moscow5
krivi izbor m5 po meni. Nunu nema šta raditi dok je sivir dole. S svojom kuglom jedinmo može manu napunit sivir. Isto tako i morde mid vs cass.
Da vidimo što će donjet treči match
Jučer sam počeo igrat Shyvanu, 6 rundi, najjači u timu, predobar lik za solo top.... BTW ovo je najzabavniji turnir dosad, counter jungling i ganjanje po mapi :D Darien FTW
Po meni je Rainman izgubio turnir za TSM...
Istina.
Slušao sam Dyrusovo komentiranje i izljeve užasa, već pri pickovima je rekao da su navukli TSM na Karthusov pick i da su napravili veliku grešku što nisu uzeli Yoricka umjesto Irelie. Dyrus je odustao od komentiranja nakon 10 minuta i otišao spavati
.
Slušao sam Dyrusovo komentiranje i izljeve užasa, već pri pickovima je rekao da su navukli TSM na Karthusov pick i da su napravili veliku grešku što nisu uzeli Yoricka umjesto Irelie. Dyrus je odustao od komentiranja nakon 10 minuta i otišao spavati
.
to sam i ja gledao. DYRUS KRALJ :D
Ok, kakve sad gluposti Alex Ich govori??? Pa i meni je jasno da su banali Cassio radi toga što je jako jaka 1v1 i 2v2...