League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.430.290
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
toxic kaže..

Zašto attack speed sa olafom? Napraviš ga full offtank sa atmom i warmogsom, i gledaj kako plaču.

Probaj ga jednom natrpati hp-om sa atmom i frozen malletom. Pa javi rezultate :P

evo ga

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

prebacio se i ja na west mozete me dodati ako zelite: Dmanz

lvl 23 sam, ja mislim da dobar igrac, znam engleski i sve dosta citam guidove za puno champova i gledam streamove svaki dan ucim nesto novo i zato sam se prebacil s easta jer tam na lvl 30 s kojima igram nezna kaj je oracle ili nest drugo i ima ih dosta bez imalo skilla, pa evo se nadam da bude zabavnije igrati na westu inace uglavnom igram jungle / solo top, a sad malo i probavam support

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

That carry sona man {#}

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Raped by Voyboy

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj match mi je zbilja drag, iz razloga sto je Catlyn non stop whine kako sam noob kako sam unskilled a owno sam you i u laneu i kasnije, i otisla je afk kada sam 1 v 1 sa njom full hp i izgubila je..

Mrzim ovakve "pro" igrace koji neznaju nista drugo nego vrijedat i onda na kraju zbog toga sta je afk cijeli njezin tim popusi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

meni je pun kufer teško na westu recimo...lvl 16 sam i jako rano sam prešel na west jer mi jedan frend tam igra...neznam zakaj ali u LoL-u opče nemam ljudi s kojima bi igral...ne velim da sam dobar igrač i često me izvrijeđaju jer dosta umiream...ali radim na tome...možda bi mi bilo lakše kad bi igro s prijateljima koji bi mi malo pomogli oko igre...jbga, ja niti gledo guidove prije, nedavno počeo malo za određene champove s kojima igram...neznam još kaj mi najbolje leži...prilično sam bil loš do nedavno za svoj lvl. a to zato jer sam igru počeo bez ikoga i kroz lvl.-anje sam učio opče o takvom tipu igre... :S

neki vele da takvi padobranci ko ja kvare igru, al je stvar u tome da bi trebalo pomoči takvima ko meni, a ne samo pisat feeder, noob, beginer itd da ne nabrajam...več sam par puta napiso da nek me neko doda ili bar nešt, ali niko ništa...hvala njih par koji su mi pomogli s Annie...

bilo bi mi drago da me neko doda pa da mi malo pojasni princip, taktike i to, jer inače budem stalno ovak ni vrit ni mimo igral...

samo za info...nisam neki klinac kojem se treba crtat, imam 24 god. i nisam prije igro ovakve igre pa zato i tražim malo pomoči.Ako ima netko, nek me doda ili u igri ili na skype-u pa da mi malo objasni kako da bolje svladam igranje ove igre...

hvala

LoL nick: CALLmeSCOOBY

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 14:25 (scOOby).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
scOOby kaže...

meni je pun kufer teško na westu recimo...lvl 16 sam i jako rano sam prešel na west jer mi jedan frend tam igra...neznam zakaj ali u LoL-u opče nemam ljudi s kojima bi igral...ne velim da sam dobar igrač i često me izvrijeđaju jer dosta umiream...ali radim na tome...možda bi mi bilo lakše kad bi igro s prijateljima koji bi mi malo pomogli oko igre...jbga, ja niti gledo guidove prije, nedavno počeo malo za određene champove s kojima igram...neznam još kaj mi najbolje leži...prilično sam bil loš do nedavno za svoj lvl. a to zato jer sam igru počeo bez ikoga i kroz lvl.-anje sam učio opče o takvom tipu igre... :S

neki vele da takvi padobranci ko ja kvare igru, al je stvar u tome da bi trebalo pomoči takvima ko meni, a ne samo pisat feeder, noob, beginer itd da ne nabrajam...več sam par puta napiso da nek me neko doda ili bar nešt, ali niko ništa...hvala njih par koji su mi pomogli s Annie...

bilo bi mi drago da me neko doda pa da mi malo pojasni princip, taktike i to, jer inače budem stalno ovak ni vrit ni mimo igral...

samo za info...nisam neki klinac kojem se treba crtat, imam 24 god. i nisam prije igro ovakve igre pa zato i tražim malo pomoči.Ako ima netko, nek me doda ili u igri ili na skype-u pa da mi malo objasni kako da bolje svladam igranje ove igre...

hvala

LoL nick: CALLmeSCOOBY

ja igram na nordic&east, ako oces dodaj me mNik. do sada nisam nikoga dodavao u igri a i vec mi je dosadno igrat solo, prebacio sam se na west :/

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 15:19 (toxic).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

wow m5 razbi

"You see hero, you kill hero."

LoL EU: Ljuta Papricica
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 15:25 (noLife).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

WoW M5 se zbilja čini nezaustavljivim. Ali neznam zašto pobogu ne banaju već Shyvanu??? I dali će se usuditi odigrati tajne pickove sada? Nadam se da hće jer nemaju što izgubit.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ovaj M5 gazi sve...

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koliko se partija igra?Shyvana ih je razbila!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Blizek kaže...

WoW M5 se zbilja čini nezaustavljivim. Ali neznam zašto pobogu ne banaju već Shyvanu??? I dali će se usuditi odigrati tajne pickove sada? Nadam se da hće jer nemaju što izgubit.

Neće isprobavat ništa novo. M5 su ih razbili u svakom lane-u i sad da oni isprobavaju ap soraku i tako nešto, neće ići.

Igrat će na sigurno. I također se slažem, zašto nebanaju tu shyvanu ?

Game je bio predobar, nadam se da će TSM dobit (al nevjerujem) pa da vidimo i 3. game.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Blizek kaže...

Neće isprobavat ništa novo. M5 su ih razbili u svakom lane-u i sad da oni isprobavaju ap soraku i tako nešto, neće ići.

Game je bio predobar, nadam se da će TSM dobit (al nevjerujem) pa da vidimo i 3. game.

Ja sam razmišljao o mid urgotu protiv svih osim Galia. Vidjet ćemo.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nista od bana Shyvane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Blizek kaže...

retardi iz tsma opet nisu banali shyvanu!!!! lawl!111! kaj je to tako teško skužit da ovom najbolje ide sa shyvanom. i sam je reko da nema velik izbor junglera koje dobro igra i da mu najbolje ide counterjunglanje.

EDIT: Kaj Alex ne igra ili je samo promijenio nick?

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 15:37 (entertainer).
16 godina
neaktivan
entertainer kaže...
AmonZero kaže...
Blizek kaže...

retardi iz tsma opet nisu banali shyvanu!!!! lawl!111! kaj je to tako teško skužit da ovom najbolje ide sa shyvanom. i sam je reko da nema velik izbor junglera koje dobro igra i da mu najbolje ide counterjunglanje.

EDIT: Kaj Alex ne igra ili je samo promijenio nick?

Promijenio nick

LoL EUW: Axmuth / // / // /shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
15 godina
neaktivan
League Of Legends

TSM se konačno probudio.. ovaj FB su predobro izveli, a i kill na nunu-u^^

League of Legends EU West - Hipno9

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hipno kaže...

TSM se konačno probudio.. ovaj FB su predobro izveli, a i kill na nunu-u^^

M5 su pokazali naivnost u ovoj partiji i to je to. Baš me zanima što će biti u trećoj partiji jer je ova gotova.

16 godina
toxic kaže...
toxic kaže..

Zašto attack speed sa olafom? Napraviš ga full offtank sa atmom i warmogsom, i gledaj kako plaču.

Probaj ga jednom natrpati hp-om sa atmom i frozen malletom. Pa javi rezultate :P

evo ga

I kako je tebi bolje?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
toxic kaže...
toxic kaže..

evo ga

I kako je tebi bolje?

neznam jos, ali svakako ovaj warmog atma je dobar build.. probat cu ih jos par- olaf mi je nenadhebiv champ.. iako mi niti nunu nije nista losiji i zabavno je igrat sa njime.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

jos nisam vidio alexa sa 0/5 :D

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

TSM se posrao na Moscow5

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
6 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

krivi izbor m5 po meni. Nunu nema šta raditi dok je sivir dole. S svojom kuglom jedinmo može manu napunit sivir. Isto tako i morde mid vs cass.

Da vidimo što će donjet treči match

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M5 sigurno to dobiva
18 godina
League Of Legends

Jučer sam počeo igrat Shyvanu, 6 rundi, najjači u timu, predobar lik za solo top.... BTW ovo je najzabavniji turnir dosad, counter jungling i ganjanje po mapi :D Darien FTW

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Po meni je Rainman izgubio turnir za TSM...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Istina.

17 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Slušao sam Dyrusovo komentiranje i izljeve užasa, već pri pickovima je rekao da su navukli TSM na Karthusov pick i da su napravili veliku grešku što nisu uzeli Yoricka umjesto Irelie. Dyrus je odustao od komentiranja nakon 10 minuta i otišao spavati {#}.

14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Don Strongtoni kaže...

Slušao sam Dyrusovo komentiranje i izljeve užasa, već pri pickovima je rekao da su navukli TSM na Karthusov pick i da su napravili veliku grešku što nisu uzeli Yoricka umjesto Irelie. Dyrus je odustao od komentiranja nakon 10 minuta i otišao spavati {#}.

to sam i ja gledao. DYRUS KRALJ :D

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ok, kakve sad gluposti Alex Ich govori??? Pa i meni je jasno da su banali Cassio radi toga što je jako jaka 1v1 i 2v2...

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice