WW kraljevski jungler.
Ne uništavam si summoners spell s Smite, koji je beskoristan poslije lvl 6, nego uzmem exhaust, tako da su gankovi učinovitiji. A tip ima takav savršen pasiv, da jedino kaj kupim je Cloth na početku, nijedan pot, i bez smitea junglam. Ultrabrz jungle.
Imam full Attack speed rune, na lvl 1 bez itema mi je 0.96. S svojim pasivom, heala se ko stoka od lvl 1 lol.
kak mislis beskoristan? pa ti poslije lvl 6 ne junglas vise? a kaj dok treba smite drake, barona, ili neki buff da ti ga ne steala neko?
Toliko o tvom znanju o junglerima... Zašto pro timovi kad ubiju junglera ili ako jungler npr. gore genka skoro uvijek odmah idu na dragona u early gameu? Zato što nema lika sa Smitom i mogu Dragona securat bez problema. Sigurno ti se dogodilo masu puta da su ti ukrali buffove, ali bolji je Exhaust, nema šta. BTW, najgore opravdanje koje sam čuo zašto ne uzimati Smite je zbog toga da protivnici ne znaju da junglaš, mislim to je čista glupost ako si se time mislio poslije braniti. I ionako WW je prespor i preslab jungler, pogotovo za solo queue. On je vrlo jak ako imaš dobar tim i ako tvom timu ne trebaju genkovi jer je jedan od najjačih late game junglera. Ali za solo queue ga nikad nebi koristio.
P.S. Kolko ti treba do levela 4 sa takvim setupom?

.