Dobio 1050 riota.Nemam pojma zašto.Koji skin da uzmem.
18 | Festive Maokai |
---|---|
4 | Frost Queen Janna |
Dobio 1050 riota.Nemam pojma zašto.Koji skin da uzmem.
18 | Festive Maokai |
---|---|
4 | Frost Queen Janna |
Ja imam Totemic Maokai, prezakon skin, mada ne igram puno s Maokaiem, tu se malo zahebo lol,
ovih dana tak ionak nebum igral tak da budem pocekal neke popuste da mogu uzeti dva skina, mada sam si vec nagledao za Miss Fortune onaj street nesto, al za 520 haha
Ja nerazumijem ovo, zasto je netko dobio 450 RPa, a netko 1050?
Zeli li tko duo ranked? Po mogucnosti oko 1300 elo?
Zna netko kolko treba ovima iz supporta da odgovore na poruku??
Ja nerazumijem ovo, zasto je netko dobio 450 RPa, a netko 1050?
Moj frend je dobio 450rp + 3000ip-a.
Kak ste vi dobili te RP-ove,ja nista nisam dobio. :/
kaj da sad radim s tim 450 vecina njih kosta 487 il kolko htio sam gravesa kupiti sad ali neam dosta, bude nekad kakvih skinova za 200 i nesto na saleu?
rp će se dobiti do 28.12. napravite 10 novih account-a, nabijte lv5 na njima i poberite još oko 975 rp
rp će se dobiti do 28.12. napravite 10 novih account-a, nabijte lv6 na njima i poberite još oko 975 rp
there, i fixed you.
koliko sam čitao, kažu mora biti minimalno lv5. znači lv6 toliko da bude sve sigurno hehe
i meni se to dogodilo, restart kompa rjesio problem
Probao jos prije i nije pomoglo :S
Super mi je mapa, a nemogu je igrat, odlicno :)
Probao jos prije i nije pomoglo :S
Super mi je mapa, a nemogu je igrat, odlicno :)
mozda je do drivera od graficke? probaj ih updejtati
meni dominion radio na 55-60 isto obicna mapa,sad mi fps spada,bice da je ahri,dabogda joj repovi otpali
po forumu od lol ima sve više ljudi koji se žale na pad u fps. do prije nekoliko patcheva im je sve radilo super a sad konstantno lag a latency do neba
1. neznam kaj ce ti smurf acc(kojeg neces koristiti) zbog riot pointsa
2. treba do kraja citati
dakle ako nisi dobio ban u odredenom roku dobit ces RP u obrnutom ako si dobio ban u roku 3 mjeseca ili kolko vec dobit ces RP
450 + 975 rp= 1425 rp
uzmeš skin, dodatni rune page ili kupiš ip boost a kad imaš 10 referral, dobivaš i 40 boost na win..
Nije ti to do drivera ja mislim,probaj reinstalirati igru,ako ti to ne pomogne onda BIOS novi stavi.
reinstaliro sam bio igru ne pomaze, a bios novi neznam stavit :D
reinstaliro sam bio igru ne pomaze, a bios novi neznam stavit :D
Nista ti onda ne preostaje nego cekati posto ti se dogada na winter mapi.Trebali bi oni izbaciti neki patch ili nesto.A mozes se javiti i support pa vidjeti sta ce ti oni reci.https://support.leagueoflegends.com/home
kaj da sad radim s tim 450 vecina njih kosta 487 il kolko htio sam gravesa kupiti sad ali neam dosta, bude nekad kakvih skinova za 200 i nesto na saleu?
Da, imas skinova koji normalno kostaju 520 RP, pa kad ce oni biti 50% sniženi onda ce biti negdje oko 270 RP, pa ce ti 450 biti dosta za jedan skin.
evo posljednja partija lola,na eu westu sam i ponovo sam se poceo zivcirat.na midu mi ahri nije mogla nista,al kad ti imas retarda ko fiddla u ekipi,ti jednostavno nemozes pobjedit,kolko god ti dobar bio,a ovu partiju sam stvarno bio.najgore mi je kad mi neko kaze sto se ljutis kad gubis,to je samo zabava,pa nije meni zabavno gubit zbog likova koji apsolutne veze nemaju s igricom,i to mi je uvijek strasno smetalo u timskim igrama,mislim ako nisu u stanju nakon nekoliko stotina partija,koliko treba za lvl 30,nauciti makar nefidati,onda stvarno neznam.
nekoliko stotina za lv30?da samo vidiš koliko likova ima lv30 sa 150 i kusur pobjeda. čak sam imao prilike vidjeti lika koji je lv30 sa 84 win. ili stalno igra pa gubi ili kupuje exp boost da bude lv30 što brže
nekoliko stotina za lv30?da samo vidiš koliko likova ima lv30 sa 150 i kusur pobjeda. čak sam imao prilike vidjeti lika koji je lv30 sa 84 win. ili stalno igra pa gubi ili kupuje exp boost da bude lv30 što brže
Imo sam nekog lika za frenda, QQDevastation ugl, lik ima 175 winova, i 30 lvl, pitam ga kako on kaze nakupovo xp boosta -.- Al opet lik dobro igra tak da mu nemzoes zamjerit
I ja sam postao lvl30 sa 180 pobjeda(manje-vise).Sada imam oko 200 pobjeda.
Sad imam Xin Zhao i zanima me kojeg sljedeceg da uzmem. Zelim nekog dobrog killera da ima dobar hp al da ima i dobar dmg i att speed.