Bob na LoL frend listi ima samo 40 ljudi, mora da je scar sretan što je među njima xD.
Je vraga sam na frend lisit -.-
Bob na LoL frend listi ima samo 40 ljudi, mora da je scar sretan što je među njima xD.
Je vraga sam na frend lisit -.-
Pozdrav lolaši :D, treba mi preporuka između ova dva champa: Orianna ili Ahri
| 22 | Ahri |
|---|---|
| 3 | Orianna |
pa nemos mi to radit -.-' u pm tribalo bi zabranit ranked ovakvima.
a ti si puno bolji?? 120csa u 40min sa aniviom..lol i tebi bi trebalo zabranit ranked
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
teemo je free ovaj tjedan... a bu
http://eune.leagueoflegends.com/news/new-free-champion-rotation-season-two-week-4
a ti si puno bolji?? 120csa u 40min sa aniviom..lol i tebi bi trebalo zabranit ranked
pogledaj mi score.. pokusajen spasit gejm genkujuci,.. nisan ima vrimena farmat..
jel se meni cini il na slici oko ove ahri u sredini nije bas normalno?
kad dođe to čudo ? :D
Skarner fail build
A dogodi se... nije ih išlo i gotovo
Ovo je strasno kak irelia može carrijati team.
Huehuehue, evo od jučer, pala je i penta :D
Strašna je kad fokusiraš ispravno, skoro je ko Akali u teamfightovima, a još kad imaš flash i shurelia's, baš je huehuehue.... :D
Skarner fail build
A dogodi se... nije ih išlo i gotovo
ma shvacam ih u potpunosti (dogod se i meni) ali kad se to dogodi 15 puta za redom jednostavno izgubim zivce -.-'
http://i54.tinypic.com/2pr8hfb.gif Ovo desno si ti
edit :http://www.sk-gaming.com/content/36064-Snoopeh_leaves_SKLoL_to_sign_for_CLGeu
SK propada, ali opet neznam što svi vide u Absolute Legendsu da svi idu sa njima surađivati.
BTW, danas mi je na pamet pala genijalna ideja: Support Ashe! Ima slow, AoE slow, CV, stun i dobar harrasing potential na početku
.
SK propada, ali opet neznam što svi vide u Absolute Legendsu da svi idu sa njima surađivati.
BTW, danas mi je na pamet pala genijalna ideja: Support Ashe! Ima slow, AoE slow, CV, stun i dobar harrasing potential na početku
.
To si maloprije vidio od HSGG-a na streamu jelda?
.
To je danas HSGG igrao ako se ne varam?
.
To si maloprije vidio od HSGG-a na streamu jelda?
Iskreno, ne! Idem baš sad pogledati ako ima i dalje...
Šteta, nema sada, ali ja sigurno nisam to dns popodne vidio jer sam bio na faksu... xD optužit ću rageshota za plagijat!
I kakav je bio sa support Ashe?
jel moma isto livo il?
firewall, antivirus? nešto blokira
firewall, antivirus? nešto blokira
Ma prijatelju nije firewall je isključen, antivirus nije :/
Neznam zaista ide mi na živce!