League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.435.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ma daj nemožete mi reč da nikad ne pop*zdite kad neki debil odbija slušat ili se pravi da sve zna, a nema priko 200 winova (desilo se zadnjih 10-ak partija, matchmaking ftw), ko ne rage-a ku*ac mu se ne diže {#}

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

Teemo 4 life.

Fresh PENTAKILL!!! Ranked game.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
slimyyy kaže...

ma daj nemožete mi reč da nikad ne pop*zdite kad neki debil odbija slušat ili se pravi da sve zna, a nema priko 200 winova (desilo se zadnjih 10-ak partija, matchmaking ftw), ko ne rage-a ku*ac mu se ne diže {#}

Ja sam zadnji put pop*zdio na svog RL frenda koji stalno ragea i koji je uspio radi tog ragea + feedanja izgubit partiju. Jbg smirena sam osoba.

P.S. Evo sad sam po*zdio na TSM jer se nitko u timu nije sjetio uzeti Ignite protiv Swaina ( CLG-a ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 22:23 (Blizek).
16 godina
League Of Legends

CLG vs. TSM sada...

HSGG stream

Regi stream

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 22:28 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ja sam zadnji put pop*zdio na svog RL frenda koji stalno ragea i koji je uspio radi tog ragea + feedanja izgubit partiju. Jbg smirena sam osoba.

P.S. Evo sad sam po*zdio na TSM jer se nitko u timu nije sjetio uzeti Ignite protiv Swaina ( CLG-a ).

inače san i ja dosta mirna osoba i to čujen od dosta ljudi ali ovo je skroz druga stvar, ja iman toleranciju na "normalne" stvari ali kad neko namjerno odbija komunicirat, poslušat savjet ako je u krivu, odbija igrat ulogu koja triba teamu i pravi se da je najbolji i onda u /all piše "omg this jungler", "omg my team" i takve šeme onda pop*zdin na to

15 godina
protjeran

a uvijek ima netko pametan. danas nas 4 balkanca idemo igrati i dobijemo 1 random. na kraju ovaj naš odustane sa 0-4 score jer mu smeta jedan drugi sa yi i tvrdi da on tako nemože igrati. i samo ode off. stranac je bio super, naš nas zahebe

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Evo zelim skupiti 10 referala za 975 RP,pa ako neko tek krece igrati ili zeli napraviti smurf account bio bih mu zahvalan ako bi to uradio preko ovoga linka.Hvala
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4cb0f719e349b836015147
LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

sad cu dobit 9x820 ipa od dodge runa pa se mislim kupiti

6 Kog'Maw
14 Skarner
2 Xerath
iMaestrozz (moj EU LoL acc)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

To je najveći trolerski post kojeg sam ikad pročitao u povijesti trolerskih lolovskih postova. To je istina isto tolko ko i to da je mene SK pozvao da budem mid, a Ocelote da ode top. Pa jeli itko ikad vidio Elementza da jungla?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
Blizek kaže...
hari85 kaže...

To je najveći trolerski post kojeg sam ikad pročitao u povijesti trolerskih lolovskih postova. To je istina isto tolko ko i to da je mene SK pozvao da budem mid, a Ocelote da ode top. Pa jeli itko ikad vidio Elementza da jungla?

Elementz je i igrao junglera prije nego je kobe preuzeo tu ulogu u CLG-u, često ga vidim na solo queue da jungla  (cak cesce neg ga vidim solotop/support/mid /ad carry ) /facepalm

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 14:09 (hari85).
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Blizek kaže...
hari85 kaže...

Elementz je i igrao junglera prije nego je kobe preuzeo tu ulogu u CLG-u, često ga vidim na solo queue da jungla  (cak cesce neg ga vidim solotop/support/mid /ad carry ) /facepalm

Imam samo jedno pitanje....Sta vi ljudi radite u zivotu,kad imate vremena pratit streamere(vise njih)Igrat LoL ,pratit forume,i pretpostavljam imat posao/fakultet itd. ? xD

Ja skoro citav dan provedem na poslu,dakle od 9 do 5 ipo/6(i dok radim kad uvatim par minuta slobodno pogledam sta ima na Bug.hr),dodem doma,veceram i bacim dvi do tri(max) partije LoL-a,pogledam s zenom koju seriju i onda na spavanje,stvarno neznan di bi utrpa pracenje streamera i 20 partija LoL-a dnevno :P

18 godina
League Of Legends

Kolko sam ja primijetil, streamovi su ti većinom navečer, tak da ak ima vremena za igranje, onda ima i za  pogled na tu i tamo koji stream kad ti dosadi igranje,

ja rijetko pratim to, nije da nemam vremena, nek mi se neda :D radije gledam neku seriju ili film kad vec ne planiram igrati.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hmmm stream ne pratim toliko :/ malo ocelote, gbob, i wickd i to većinom kad igraju kao klan(sk i al boba izbacite iz ove izjave xD) :) radim inače 3-4dana (zavisi kako kad) od 07:30-19:30 pa dok dojdem kuc, ali napravim si jest za idući dan, tuširanje, jedem nes taman bude 22h odigram jednu il dvije partije i u krpe spavati :) kad sam slobodan većinom igram 5-6h što lola što terraria i ostatak odem van na kavu :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
15 godina
protjeran

pa kad nemaš posao i imaš 24 sata slobodno u danu, sve se stigne {#}

14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

pa kad nemaš posao i imaš 24 sata slobodno u danu, sve se stigne {#}

Hah istina,prije par(citaj 5) godina je i meni tako bilo(WoW po 12 sati dnevno),iako puno mi je draza situacija sad :P 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je strasno kak irelia može carrijati team.

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ashelor kaže...

....pogledam s zenom koju seriju i onda na spavanje,stvarno neznan di bi utrpa pracenje streamera i 20 partija LoL-a dnevno :P

Ko je još vidio ić spavat // Trolling off :D

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
16 godina
neaktivan
two camels in a tiny car
16 godina
Lord Nofak kaže...

Znam 

Edit : Fu image uploader 

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 18:20 (hari85).
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Lord Nofak kaže...

Znam 

Edit : Fu image uploader 

Sam u pravu?

15 godina
neaktivan
League Of Legends
Evo konacno pobjeda sa Battlewickom nakon par poraza,malo sam sa hextechrevolverom experementirao mislim sam raditi hextech gunblade za sada se dobro cini.Uglavnom WW mid FTW.
LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
hari85 kaže...
Blizek kaže...
hari85 kaže...

Imam samo jedno pitanje....Sta vi ljudi radite u zivotu,kad imate vremena pratit streamere(vise njih)Igrat LoL ,pratit forume,i pretpostavljam imat posao/fakultet itd. ? xD

Ja skoro citav dan provedem na poslu,dakle od 9 do 5 ipo/6(i dok radim kad uvatim par minuta slobodno pogledam sta ima na Bug.hr),dodem doma,veceram i bacim dvi do tri(max) partije LoL-a,pogledam s zenom koju seriju i onda na spavanje,stvarno neznan di bi utrpa pracenje streamera i 20 partija LoL-a dnevno :P

Igram 2 partije dnevno tijekom tjedna maksimalno, streamove pratim kako kad, prosjek sat vremena dnevno. Na forumu sam oko pol sata, možda malo više. Tako da ne provedem toliko vremena uz LoL.

15 godina
protjeran

uzeo xin-a i u drugom game dobio mutav premade team. na kraju pobijedili jer sam ih doslovce cijeli game vodio za sobom. ja uletim prvi pa tek onda oni inače svi pokrepaju ko muhe bez glave. 16-13-10 mi bio score ali pobjeda je pobjeda

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Jucer igrao na frendovom accu na nordicu :D Taj Shaco je takvo OP govno da je to strasno :D

Aynway spell W ofc :D bootse i 3xhp potion otrcao u njihovu sumu ukrao crveni prije nego je dosao njihov nocturne...otisao na vukove moje i onda gankao top jer je pusao lik izasno... pokupio kill... vratio se u bazu otisan na plavi pa na top i opet pokupio kill... otisao na crveni   pa bot   pokubim kill i anyway samo sam kupio killove :D na kraju sam se sprdao sa svima :D

Umro jednom jer sam glupo uletio u cluster fuck od teamfighta i odma meta fokusa i boom dead :( a drugi put sam se zahebavao i isao pod 2 nexus turreta i umro :D

prvo sam kupio fenjer, dovrsio bootse, ghostblade i onda isao na IE, onda sam oneshotao trinity i GA mi je bio zadnji item kao sprdancija prije nego su ovi unistili nexus a ja se respovnao jos nisam :D al sve u svemu svejedno je super item :D   1on1 mi nije nitko mogao nista kolko su me nafidali :D noc je mozda bio blizu da me ubije ali nisam ni ulty ukljucio tada :D

score score
items items
runepage runepage
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Moram priznati da mi bolje igrati AD Ryze nego obicnog :D

Uglavom ownage sa njime... I malo troll :P

AD Ryze AD Ryze
LoL (EU West): EvilPixi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 23:51 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Bob na LoL frend listi ima samo 40 ljudi, mora da je scar sretan što je među njima xD.

3 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Fin ranked carry, imali trolla shacoa, koji je tražio da ga prijavimo, na kraju partije mi rekao, znam da si bio nafidan, pa eto, zajebavao sam se {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

Bob na LoL frend listi ima samo 40 ljudi, mora da je scar sretan što je među njima xD.

I jos da te pozove da odigrate jednu, pa kako nebi bio sretan... xD

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice