League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.431.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
agent47thehitman kaže...
PITBULL kaže...

S kojim champom igrate najvise?

sa svakim ko nije op,srs nije zanimljivo okolo cinit neka cuda sa likovima,koji su ocito u velikoj prednosti,tj kako ijedna igra moze biti zanimljiva,ako nije imalo izazovna

Pa da sjecam se tebe  i tvog misljenja da je  udyr UP  {#} 

Inb4 zali se na neke pubstompere {#}

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
agent47thehitman kaže...
PITBULL kaže...

sa svakim ko nije op,srs nije zanimljivo okolo cinit neka cuda sa likovima,koji su ocito u velikoj prednosti,tj kako ijedna igra moze biti zanimljiva,ako nije imalo izazovna

Hahaha da udyr op udyr nije op on je samo tezi malo za igrat al kad se jednom nauci ne gubi se sa njim :P

ja ugl idram kennena, kog mawa i udyra al znam zalemit i sa xinom i olafom :P

16 godina
PITBULL kaže...
hari85 kaže...
agent47thehitman kaže...
PITBULL kaže...

Hahaha da udyr op udyr nije op on je samo tezi malo za igrat al kad se jednom nauci ne gubi se sa njim :P

Da, ali on se zalio da je udyr Underpowered tj. da nemoze nista s njim uradit :D

14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
agent47thehitman kaže...
PITBULL kaže...

i dalje sam tog misljenja,kad pogledam gankplanka,tryndu koje je opet moguce ubit uz malo strategije,al nasus je god like champion

17 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
hari85 kaže...
agent47thehitman kaže...
PITBULL kaže...

i dalje sam tog misljenja,kad pogledam gankplanka,tryndu koje je opet moguce ubit uz malo strategije,al nasus je god like champion

Ma daj koji nasus sine mogu ga sa udyrom slistit

14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
PITBULL kaže...
hari85 kaže...
agent47thehitman kaže...
PITBULL kaže...

Da, ali on se zalio da je udyr Underpowered tj. da nemoze nista s njim uradit :D

druze probaj odigrat sa poljacima,pa mi javi,pogotovo kad si jungler,a on nije u stanju drzat lane sam,cak ni sa tryndom (sto mi se danas desilo) dakle shvatio sam problem,ako nisi op a igras sa poljacima,game over

14 godina
neaktivan
PITBULL kaže...
agent47thehitman kaže...
hari85 kaže...
agent47thehitman kaže...
PITBULL kaže...

Ma daj koji nasus sine mogu ga sa udyrom slistit

nepostoji lik u lolu,koji moze nafidanog nasusa ubit,ovaj sa 21-4 killa je doista bio god

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sa kim god igram ja dobijam :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

probaj sa 4 poljaka,to ti je hardcore tezina u lolu

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

A igra san odavno haha al uvik se uspije nesto iskombinirat xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

nepostoji lik u lolu,koji moze nafidanog nasusa ubit,ovaj sa 21-4 killa je doista bio god

A da se taj champ slucajno nezove JAX?

LoL-scarface797(EU)
16 godina
scarface797 kaže...
agent47thehitman kaže...

Istina, jax može bilo kojeg melee dps championa 1v1 ubiti. Makar to bio nasus sa 21-4

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
scarface797 kaže...
agent47thehitman kaže...

Istina, jax može bilo kojeg melee dps championa 1v1 ubiti. Makar to bio nasus sa 21-4

A sta mislite jax vs akali? hmmm to bi bilo zanimljivo oboje imaju ap/dps dmg samo sta akali jos ima spell vampa dosta 

16 godina
neaktivan
PITBULL kaže...
scarface797 kaže...
agent47thehitman kaže...

A sta mislite jax vs akali? hmmm to bi bilo zanimljivo oboje imaju ap/dps dmg samo sta akali jos ima spell vampa dosta 

Lol jax bi ju umaza ka ja đoju dok kiša pada.

LoL acc THCJoshi
17 godina
PITBULL kaže...
scarface797 kaže...
agent47thehitman kaže...

Akali mora napravit autoatk na jaxu da bi se Q aktivirao. Stoga Jax i nju moze rijesit jer ima jako velik dodge. Sreca igra veliku ulogu.

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Opet bi bilo zanimljivo :P

al jedan lik jedino moze jaxa zaustavit a to je po mom misljenju olaf

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

A svi zaboravljajte olafa ????  

On bi sve pozdera u lateu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Uz samo malo razmisljanja o itemima a ne samo c/p s buildova svaki champ moze bit "zaustavljen"...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Uz samo malo razmisljanja o itemima a ne samo c/p s buildova svaki champ moze bit "zaustavljen"...

Pa ja san ubija jaxa sa teemon jedan put nije to tesko samo treba gledat iteme kako si reka

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

A svi zaboravljajte olafa ????  

On bi sve pozdera u lateu :D

Prika moj main je olaf pa ti govori sta os. On nije zaboravljen.

Olaf forigvess you like a BOSS

LoL acc THCJoshi
16 godina
League Of Legends
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 1:14 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jbt kako dobar potez od njihovog lee sina svida mi se xD

al malza je kralj hahah

15 godina
protjeran

dobar game, dobar. od starta su nas razvaljivali i skoro cijelo vrijeme smo morali branit bazu. pa sam ja malo ojačao, 2 puta sam skinuo baruna i potpalio im pod petama {#}

sve minione sam ubijao sa jednim udarcem, oni na kolicima (koji vrag to već je) 2 a super minione s 4.. a kad dobijem još boost na speed od nunu.. 

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 2:05 (skullscar).
15 godina
League Of Legends

29k gold, nice. U životu nisam tolko imao u jednoj igri.

Paragon

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

456 miniona, rekord hehehe

edit. sad si zamisli koliko sam bazu branio i što su nam radili skoro cijelo vrijeme

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 2:18 (skullscar).
16 godina
League Of Legends

Inace, jax je tip championa s kojim se igra na srecu, ja kad ga igram non stop stiscem E da sto prije stunam, on moze BILO kojeg lika melee ubit samo tako, sjecam se da sam ubio nunua, kassadina i olafa zajedno znaci svo troje me napalo i ubio sam ih, moj frend je vrištao al eto nisam stavio da se rekorda.

Svi mi se zale na moj slozeni build jer je kao NOOB, a zapravo late game pojede sve vas.

Ninja Tabi

Guinsoo ( sta vec )

Atma

Hexdrinker ( da dobijete shield i atk dmg i magic resist jer od ninja tabija imate armor )

2X bloodthirster

SVE POTIONSE.

Rezultat je ovo

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Toxic1337 kaže...
Toxic1337 kaže...

{#}.

I rade li ti kodovi?

Pa valjda rade, ali nemam ja te srece, kopirao sam i zalijepio to tamo, proslo valjda 3 sec ali nista. {#}

pise mi da je kod invalid nece ne radi -.- ...

LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
16 godina
neaktivan
League Of Legends

1) Are you going to remove dodge completely?

2) If so, what have you decided so far about champions with in-built dodge mechanics?

3) What was the logic behind removing dodge and nimbleness from the mastery tree?

4) and a question MANY would love to hear: If you plan remove dodge completely, WILL Riot refund those IP to those with dodge seals and quints?

Morello - Lead Champion Designer

1) Eventually, yes.

2) We will adjust those to new mechanics or wrap them up into similarly-powered stats. Jax utilizes it for gameplay decisions, while on Udyr it's more about the damage reduction and power of it than a gameplay decision. Case-by-case approach.

3) Since this has been the plan, removing dodge (and therefore Nimbleness) is a piece of 1). Nimbleness was a cool mastery - if dodge was staying, we'd have left it.

4) We will be doing something to make this right for players. Details to come, but our plan is specifically about making you guys happy in this regard.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
a el se niko nije sjetio sword of devine-a za jaxa counterat?
14 godina
League Of Legends

upravo igro sa ww jungle imo frozen, madred, thormil, berseker, atmas, phantom preprepwno sam ih akali na mene solo 1vs1 imam manje od pola helta i zakoljem ju lol

LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 10:16 (ProTeinZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice