League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.523.316
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Keiichi kaže...
Ukulele na kojim si ti drogama xD ne mzes tako trolat bas :P

Ap sona je dobra na lvlima od 1-15 i eventualno na ostalim lvlima ako igras s kompletnim retardima :D

Lategame nikakvi poseban dmg cak ni s RoD, Cap i ryals :D dok early je ima solidan dmg :D

Early game ima prejak damage i dominantan je support, a ima i dobar heal. Mislim da OP Sona zamjenjuje OP Soraku kod mene {#}.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma kakva sona :D

Karma je najop heroj kojeg sam ikad igrao i kojeg cu ikad igrati.

Fascinantno je to kako tenka, passiv joj je PRE HEBEN! U startu se spustim na minimum helta i imam oko 100 ap na 2-3 lvlu, overburstam midera jer igram na midu.

Najjace mi je kad me hvata xin ili yi pa mi moze popusit k. sa 40% cooldown reduction, shield svako malo imam i dmgam ko lud, sto mi vise helta skine to je više nahebao :D na kraju naravno ga ubijem, znao sam bjezat od 3 lika, slowam ih sve i dok bjezim dmgujem ih pa ubijem 2 od 3 i prezivim..

Ne pamtim kada sam zadnji puta pohusio dok sam igro s karmom, cijeli match history sami winowi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Keiichi kaže...
Ukulele na kojim si ti drogama xD ne mzes tako trolat bas :P

Ap sona je dobra na lvlima od 1-15 i eventualno na ostalim lvlima ako igras s kompletnim retardima :D

Lategame nikakvi poseban dmg cak ni s RoD, Cap i ryals :D dok early je ima solidan dmg :D

Al' poanta i je u tome da je support i dok je ap, i to dobar.

A to kaj cu u late gameu lakše dobit koji kill nego ostali supportovi je možda samo do mog skilla, koji je btw sjajan :P

Ma ne trolam, samo sam navikla s njom igrat (iako sam lvl 26, ostali su svi 30) i super prolazim, pogotovo od kad joj build bacam na ap.

Ne dijelim savjete drugima, samo javno obznanjujem svoju ljubav prema njoj {#}

17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Hahahahaha, besplatna igra da bude jeftina, baš, gluposti... preskupi su za nešto što ne izmišljaju sami, to je ono što sam htio reći, a ako su te cijene tebi ok jer imaš puno para i boli te briga, tvoja stvar... ja samo kažem da realno to ne bi trebalo bit tak skupo.

Ti si cisti primjer ljudske pohlepe. Dobio si besplatno igru, koja se updata s novim sadrzajem svaka 2 tjedna, sve bitno unutar nje mozes kupiti ingame valutom (champove/rune) bez da potrosis jednu KUNU! Jos te svakih par mjeseci ljudi nagrade s nesto malo RP-a pa ti omoguce pristup i sadrzaju koji ekipa placa, omogucavaju ti svaki tjedan popuste na skinove/Champove i nije ti dosta.

Cjene su sasvim razumne i prihvatljive, ako imas potrebu da svakog champa kupis prvi minut izlaska, ili da pokazujes svoj dick measure sa skinom da si "drugacij od drugih" izvoli izdvojiti pare za to. Uostalom ljudi koji placaju omogucavaju ostalima besplatnu igru koja se konstantno osvjezava novim sadrzajem.

Sto se tice samih skinova, ljudi postavljaju predloske na forum sami, i ponosni su kada se realizira njihova ideja. Ako imaju srece mozda mogu preko 2-3 kvalitetna skina dobiti i posao od RIOT-a, a u ostalom otkud znas da nisu nagradjenji za svoj trud na ovaj ili onaj nacin.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi su baš pohlepni, upravo ovo što ti kažeš devil.

Pa momci moji, trebaju oni održavat te servere, plaćat te ljude koji rade za njih, nije to samo opa igraj i plaćaj a nek oni zgrću lovu.

Naravno, nebi radili da ih ne ide.. Nitko danas ne izmislja projekte i ne radi da zapravo nije u nekom plusu, no opet tu je i trud i potrošeno vrijeme.

A ako ti hoćeš baš da TVOJ skin izgleda bolje od ostalih i da se istićeš s time što si platio za njega, onda ga kupi. Meni nema smisla to kupovat, nikakve prednosti nema, plaćaš nešta sasvim beskorisno, a da ne pričam da od nekih champova su bolji ovi default skinovi od nekih premium. 

Kolko nubova sam vidio sa skinom da nemaju pojma igrat, 70% takvih, pa ih se onda proziva što isto donekle nije uredu. Ali eto, ja igram, nepada mi napamet plaćat, svaka čast dečkima iz RIOTA, dobar posao su napravili, a ovi koji im pomažu sa kupnjom riot pointsa, isto dobro čine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@ukulele

A cek igras ap? Inace nemam naviku to s obzirom da kai suport bildam, filozofer,boots,hog, shurelia i pretezito ne stignem dalje napravit nis :/ kao suport jel :D

Inace jak sam low lvl na smurfu pa probah ap i bas nema dmga lategame :/ inace s pasiw q je prefun krast kileve xD al sona rocks naravno slazem se :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
17 godina
neaktivan
Suport ap?* sry na mobu neam edit :/
14 godina
neaktivan
League Of Legends

neznan koga kupit

23 Akali
4 Le Blanc
5 Shaco

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovisi što ti treba. Sva 3 su AP assassini ( s tim da Shaco može bit i AD ), ali Akali i Shaco nikad ne grade neki specijalni survivability, tako da ono, ubijat ćeš ali ćeš biti ubijan ( btw ljudi te mogu counterati jednostavnim Oracleom ili VWom ) - također, postoje bolji jungleri od Shaca, i bolji solo top/mid od Akali, tako da ćeš često i na tom području popušiti.. a što se tiče LeBlanc, njezin standardni build ti daje malo armora i magic resista, te svejedno i dalje 2shottaš ljude, i odlična LeBlanc može ownati mid, tako da ja mislim da je izbor poprilično jednostavan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 13:08 (ormar).

0 0 hvala 0
14 godina
Ukulele kaže...
Blizek kaže...

Eh sad sam si baš otkrio novog OP supporta, Sona prejaka. Dobar heal, vrlo dobar early burst, movement speed buff i godlike ulti. Like it {#}

Ap Sona je najchamp ikada {#}

I kako to radi, AP Sona? Ja sam mislio da Sona jako loše scalea sa AP, pogotovo njezin healing spell. Ja kao support nisam nikad stackao AP kod nje, nego raznorazne aure koje pomažu mojima/odmažu neprijateljima.

Paragon
16 godina
neaktivan

Ona se ko ap igra samo na normalima for fun,a ovak samo support i builda se kao što si i reko.

Iako sam prije neki dan na rankedu imo soraku na midu koja je pwnala kasadina,support championima je ipak mjesto samo na botu :D. Izuzetak može biti janna,koja je zapravo dobar ap champion sam ju rjetko ko igra ko ap ;D

14 godina
protjeran
League Of Legends

Mi možete neki dobar build napisat za Miss Fortune.

Zasad koristim ovaj i okej je, ali da probam još neke, možda mi se svide.

1. Berseakers Graves

2. Vampiric Scepter

3. Phantom Dancer

4. Infinite Edge

5. Blood Therther

6. Black Cleaver

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@ormar

Svako normalan (nemoj shvatit preozbiljno ovu rijec :P) bilda ryals na akali :P za shaca se slazem tu tvoju tvrdnju ali za akali ne :)
15 godina
Keiichi kaže...
@ormar

Svako normalan (nemoj shvatit preozbiljno ovu rijec :P) bilda ryals na akali :P za shaca se slazem tu tvoju tvrdnju ali za akali ne :)

Rylai > gunblade > GA <3

Edit : Fizza pravi Xypherous {#}

haris771EuW LOL account free cookies &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;am
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 14:16 (hari85).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

šta se više nemoze refundat stvari ?

0 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...

Hahahahaha, besplatna igra da bude jeftina, baš, gluposti... preskupi su za nešto što ne izmišljaju sami, to je ono što sam htio reći, a ako su te cijene tebi ok jer imaš puno para i boli te briga, tvoja stvar... ja samo kažem da realno to ne bi trebalo bit tak skupo.

a mislin neznan šta ti očekuješ, a pojasni malo to da oni ne izmišljaju sami, zasad su izdali samo par skinova koji je community napravija, meni su cijene ok jer imaju pravo stavit tolike cijene, ja neman puno para, daleko od toga ali san kupija par puta RP-e jer mi se sviđalo par skinova, a i ponajviše zato šta san tia podržat Riot, ovo je prva igra za koju san ja platija nešto i nije mi žaj jer su stvarno zaslužili, samo neka nastave ovako, meni ne smeta {#}

šta se tiče pisama koje slušan dok igran ovo je epic:

,
,
,
 - to je za epic zagrijavanje {#}

,
,
 - to je onako za pwn

a općenito uglavnon slušan neki rock (RHCP) i šta upalin sa PC-a {#}

17 godina
League Of Legends

Lijevo od klokana, HotshotGG zbunjen, bio je taman u Francuskoj dok se snimalo, a sinoć je to potvrdio na State of the League. {#}

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mobitel kaže...

šta se više nemoze refundat stvari ?

kak ne evo meni bas danas poslali za refund

Dirt 3 -&amp;amp;amp;amp;gt; Dino Bzik
15 godina
pavlek kaže...
...

A Meni nema smisla to kupovat, nikakve prednosti nema, plaćaš nešta sasvim beskorisno, a da ne pričam da od nekih champova su bolji ovi default skinovi od nekih premium. 

...

a meni nema misla sto ljudi troše brdo love u igrama gdje te pravi novac čini bolje od drugih- velika faca.

LoL Nick (EU): hRay
15 godina
neaktivan
League Of Legends

daj mi pls posalji link di to radim
EDIT:našo

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 15:26 (mobitel).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
@ormar

Ne znam baš, kao svatko "normalan" ja gradim Rylai i Gunblade na njoj, šesti item ovisno o tome što mi treba ( armor, mres, ili obadvoje ), i svejedno sam squishy like hell. Da i ne spominjem da protiv kompetentnog ranged AP mida/tanky solo topa također ne mogu ništa :\

13 godina
Keiichi kaže...
@ukulele

A cek igras ap? Inace nemam naviku to s obzirom da kai suport bildam, filozofer,boots,hog, shurelia i pretezito ne stignem dalje napravit nis :/ kao suport jel :D

Inace jak sam low lvl na smurfu pa probah ap i bas nema dmga lategame :/ inace s pasiw q je prefun krast kileve xD al sona rocks naravno slazem se :D

U zadnjih 30 partija samo ap :)

Nisam ni ja imala naviku i koristila sam isti build ko i ovaj kaj si naveo i imala iste probleme ( nemres se nafidat pa ni s creep killovima jer ti ekipa kenja ak last hitaš{#})

Al onda sam probala ap i superzadovoljna sam. Jer i dalje healaš dobro ali s većim damageom si i dalje support jer je tvojem s kim si u laneu lakše ubit, a da ne pričam kolko damagea napraviš s ultijem <3

Ugl, ne znam jel to fkt do mene al meni prepre paše. Ak failamo game, umrem max 5 put, inače skoro nikad, a killova imam ohoho više nego samo support Sona.

A rune sam si mixala - health +51, ostalo na ap, mag. penetration i cooldowns.

13 godina
Putn1k kaže...
Ukulele kaže...

Ap Sona je najchamp ikada {#}

I kako to radi, AP Sona? Ja sam mislio da Sona jako loše scalea sa AP, pogotovo njezin healing spell. Ja kao support nisam nikad stackao AP kod nje, nego raznorazne aure koje pomažu mojima/odmažu neprijateljima.

Ovako nekako radi :) Ovako nekako radi :)

16 godina
neaktivan
League Of Legends

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

kojeg mi preporucata championa da uzmem skupio 6300 IP

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 19:15 (lovvro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
lovvro kaže...

Miss fortune:) meni je odlična:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Nemogu se odluciti koja od ova dva championa uzeti(koji je laksi za igru)

5 Lux
18 Xin Zhao
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lovvro kaže...

AP carry: Malzahar, Brand, Anivia

AD carry: Cait, Vayne

Top: Irelia, Lee Sin, Yorick

Tank: Galio, Maokai

Jungle:Lee Sin, Skarner, Nocturne

meni  nekako najbolji izbori.

LoL EU - KingNothing666
15 godina
neaktivan
ispravak: anivia je 3150 sad
skype: jajejaje23 xf: jajenaoko123 LotRO ingame: Crovoid BF:BC2 ingame [cro]MUgLY LoL ingame: croMUgLY
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Došao je i taj dan da se ja prebacim na EU West.

Pa me zanima dal ima koji team da traži igrača :D

Igram od proljeća ove godine 

imam malo manje od 1000 gameova 

normal oko 450 win i 430 lose

najviše igram mid (malza, brand, karthus...)

al često igram i solo, jungle ili ad carry...suport mi baš i nije bolja strana(failam :P)

btw zagorec sam ;)

zanima me još kakva je situacija na rankedu...nadam se da nema tolko trolanja ko na Eastu jer mi je pun k* poljaka i rusa -.-'

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice