http://screenshot.xfire.com/s/118839502-4.jpg
Full legendary skin team xD (nije moj ss frendov sa xfa)
http://screenshot.xfire.com/s/118839502-4.jpg
Full legendary skin team xD (nije moj ss frendov sa xfa)
annie i njen "zeko", predobar
Konačno skupio 6300 IP za jednog jakog AP, pa se sad dvoumim Brand ili Malzahar,
Brand mi prejak champ, al zna biti banan, dok Malza skoro nikad nije banan, al je ipak dosta dobar AP al neznam dal isto kak i Brand.
Malzahar
ili
Brand
grr, kak napraviti da se moze glasati
Ma nijedan,uzmi Rižu za 450 IP i demoliraj ^^ Evo sinoc mi palo na pamet idem bacit s njim nakon 100 godina(nisam ni zna za ovu promjenu sta se mane tice)skuzim da su ga revampali i da je posta mana nuker s bolesnim cooldownovima.
Npr. na levelu 18 s vecinom itema ispaljiva sam overloade svakih sekundu ipo,dakle doslovno back to back 700 dmg svako sekund ipo bez ultija ukljucenog(+ prison+flux).Protivnici su imali vise killova i srusili su nam sve towere te u laneovima + srednji base tower s inhibitorom .Nekako sam uspia preokrenit game jer sam nagovoria debilni tim da ne startaju team fightove bez mene.Kad su me poslusali izpushali smo ih bez problema te pobjedili :)
http://img8.imageshack.us/img8/7876/ephelaplexuschampion.jpg
Jel ovo podsjeca vas na novog ? :D
Napravio lik jos prije 6 mjeseci ovaj concept :DDD
koliko bi rage topica na forumima bilo radi njegovih skillova ala miki
Liči na jedno čudovište koje se pojavljuje u crticu Lilo & Stitch.
Pa retardirani RIOT samo kopira... Surprise Fiddle skin je isto bio prije nekoliko mjeseci u detalje napravljen od strane igrača na forumu, RIOT to kopira i proda... to je firma za k*rac, nemaju pojma što bi sami izmislili više...
Pa retardirani RIOT samo kopira... Surprise Fiddle skin je isto bio prije nekoliko mjeseci u detalje napravljen od strane igrača na forumu, RIOT to kopira i proda... to je firma za k*rac, nemaju pojma što bi sami izmislili više...
Onaj koji je napravio supprise party fiddla je htjeo da on postane skin! Riot mu je dao zasluzene zasluge i ostale nagrade.
Tako da te molim.
Stop hating.
L0l0l0l0l
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=375930
od iste osobe napravljeni krajem prosle godine ovi artovi ...
http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=160379&d=1303571825
1i 2 slika Oo
Edit : Oo i want dis singed skin naow
http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=262512&d=1314964585
pa al nije poanta da Riot ubaci u igru ono šta community napravi, zašto bi oni inače radili to i "nudili"? siguran san da su dobili zasluge... Riot pokazuje da su na odličnon putu da postanu velika firma (još su mladi i ne briljiraju baš u nekin odlukama ali uče), slušaju prijedloge community-a, prominili su default Lux izgled kad je izlazila jer se nikome nije svidilo, prominili su Riven splash art, prominili su skinove od Xeratha, stavili su predobre particle na skin od Nocturna iako je samo 520 RP-a!! refundaju ljudima IP i RP... ja mislin da zaslužuju velike zasluge!
šta se tiče interakcije Fizz-a sa vodon na mapama, to se neće dogodit nikad jer nije toliko korisno (korisno je samo na malon dijelu mape), a i samo SR ima vode, Dominion i TT nemaju vodu...
nekuzim zasto rage-aš? Ak je neki lik nesto dobro napravi, ljudi ga hvale i itd. ( to je napravio je mu je igra zakon i volu ju igrati), Riot veli da će napraviti i to je meni puno bolje jer community ima puno dobrih ideja ( pogotovo za skinove), tako da bi ja rađe njihove skinove nego neke Riotove. npr. talonovi skinovi mi se uopce ne sviđaju, onaj skarner crveni mi je isto užas, i slicno. Ako ne zele da se kopira neke stave copyriight i gotovo :D
nekuzim zasto rage-aš? Ak je neki lik nesto dobro napravi, ljudi ga hvale i itd. ( to je napravio je mu je igra zakon i volu ju igrati), Riot veli da će napraviti i to je meni puno bolje jer community ima puno dobrih ideja ( pogotovo za skinove), tako da bi ja rađe njihove skinove nego neke Riotove. npr. talonovi skinovi mi se uopce ne sviđaju, onaj skarner crveni mi je isto užas, i slicno. Ako ne zele da se kopira neke stave copyriight i gotovo :D
Zašto onda neki ljudi rade u RIOT-u i primaju plaću, a ne izmišljaju ništa novo, bezveze je, a to što se neki od vas nabrijavate na super particles na nocturnu mi je smješno jer pogledajte koliko ta igra košta. Izračunajte si cijenu svih skinova i runa, čak i da ne kupujete heroje s RP-om pa ćete vidjet koliko je kompletna igra skupa. Bezobrazni su, iako se slažem da dobre ideje treba ubacit u igru, ali onda bi rađe da cijene određuju ljudi koji su izmislili te skinove i heroje, a ne da RIOT pokupi pun ku... para za nešto što nije njihova ideja.
riot je dobra ekipa,ali pretjeruju sa cijenama,sto se tice skinova.preskupi su (znam da nema koristi od njih.al zar nebi bilo bolje da ih vise ljudi kupuje,a da su jefitiniji) isto tako,u usporedbi sa ostalim igrama,rijetko kad imamo sansu da ista dobijemo gratis,a ja sam u mnogim online igrama dobijao dosta toga gratis (pa i iznad vrijednosti 20$)i svakako bi trebali napravit za starije likove skinove,a ne pucati samo skinove za teemu
Zašto onda neki ljudi rade u RIOT-u i primaju plaću, a ne izmišljaju ništa novo, bezveze je, a to što se neki od vas nabrijavate na super particles na nocturnu mi je smješno jer pogledajte koliko ta igra košta. Izračunajte si cijenu svih skinova i runa, čak i da ne kupujete heroje s RP-om pa ćete vidjet koliko je kompletna igra skupa. Bezobrazni su, iako se slažem da dobre ideje treba ubacit u igru, ali onda bi rađe da cijene određuju ljudi koji su izmislili te skinove i heroje, a ne da RIOT pokupi pun ku... para za nešto što nije njihova ideja.
Skinovi su skinovi. oku ugodni, s njima ili bez njih. A rune su skupe, to stoji. Kad gledas druge što sve hoće prodati za prave pare- Riot je predobar po tom pitanju.
@agent- Daju perma smanjenje Ip za pojedine heroje, Dali su nedavno Alistera + njegov skin, Kayle + njezin skin, u beti Annie + njezin skin, pa Corki + njegov skin ak si u nekom određenom vremenu napravio acc itd. Ja sam npr. dobio Nightmare Cho + njega na Alienware-u kad je bio giveaway (prije godinu dana).
@slimmy- da, prije su samo recolor i gotov skin. jbg, uvijek ce biti onih koji se žale...
?????
ti očekuješ da besplatna igra bude ujedno i jeftina?? inače kad se u F2P igrama mogu kupit stvari za poboljšanje lika onda se ljudi ljute zašto je tako zašto nisu samo kozmetički itemi, onda kad izađe igra u kojoj APSOLUTNO NIŠTA ne triba kupit sa pravin parama onda se ljudi ljute zašto to nije jeftinije jer oni žele da in lik izgleda malo drugačije, pa eno imate skin changer pa prominite skin, a onda opet dolazi problem to šta drugi ne vide taj skin... ljudskoj pohlepi nikad kraja... kako možeš reč da ne izmišljaju ništa novo? pa neće odjedanput izdat 50 skinova da dokažu da nešto rade, izlaze postepeno i ako igraš ovu igru dugo ka i ja primjetit ćeš drastično poboljšanje u kvaliteti novijih skinova naprema onin starijima, šta se tiče community skinova to ne radi samo Riot, to radi par firmi, jedan primjer je HoN i oni nekad znaju stavit community made skinove... nikad zadovoljni
riot je dobra ekipa,ali pretjeruju sa cijenama,sto se tice skinova.preskupi su (znam da nema koristi od njih.al zar nebi bilo bolje da ih vise ljudi kupuje,a da su jefitiniji) isto tako,u usporedbi sa ostalim igrama,rijetko kad imamo sansu da ista dobijemo gratis,a ja sam u mnogim online igrama dobijao dosta toga gratis (pa i iznad vrijednosti 20$)i svakako bi trebali napravit za starije likove skinove,a ne pucati samo skinove za teemu
Pa teemo i jest jedan stariji champ
?????
ti očekuješ da besplatna igra bude ujedno i jeftina?? inače kad se u F2P igrama mogu kupit stvari za poboljšanje lika onda se ljudi ljute zašto je tako zašto nisu samo kozmetički itemi, onda kad izađe igra u kojoj APSOLUTNO NIŠTA ne triba kupit sa pravin parama onda se ljudi ljute zašto to nije jeftinije jer oni žele da in lik izgleda malo drugačije, pa eno imate skin changer pa prominite skin, a onda opet dolazi problem to šta drugi ne vide taj skin... ljudskoj pohlepi nikad kraja... kako možeš reč da ne izmišljaju ništa novo? pa neće odjedanput izdat 50 skinova da dokažu da nešto rade, izlaze postepeno i ako igraš ovu igru dugo ka i ja primjetit ćeš drastično poboljšanje u kvaliteti novijih skinova naprema onin starijima, šta se tiče community skinova to ne radi samo Riot, to radi par firmi, jedan primjer je HoN i oni nekad znaju stavit community made skinove... nikad zadovoljni
Hahahahaha, besplatna igra da bude jeftina, baš, gluposti... preskupi su za nešto što ne izmišljaju sami, to je ono što sam htio reći, a ako su te cijene tebi ok jer imaš puno para i boli te briga, tvoja stvar... ja samo kažem da realno to ne bi trebalo bit tak skupo.
činjenica je da se igra može igrati bez jedne uložene lipe pravog novca, imaš sve što i svi ostali u pogledu champova i runa. skinovi su ukras za one kojima je dosadan basic izgled champa i nitko nikoga ne sili da ih kupuje jer nisu potrebni za normalno igranje. cijene su kakve jesu. s obzirom da njihov store ne sadrži ništa neophodno za normalnu igru, skin nek kupuje tko hoće. ljudi trebaju biti sretni da je dobra igra besplatna a ne jedna od onih gdje je poanta imati peta od par tisuća dolara koji sam pobije 10 drugih igraća. tek onda bi svi poludili i pljuvali po LoL
?????
Hahahahaha, besplatna igra da bude jeftina, baš, gluposti... preskupi su za nešto što ne izmišljaju sami, to je ono što sam htio reći, a ako su te cijene tebi ok jer imaš puno para i boli te briga, tvoja stvar... ja samo kažem da realno to ne bi trebalo bit tak skupo.
A što će mi svi skinovi, mislim skinovi su za ljude koji ili ne znaju što bi s parama ili im se stvarno sviđa neki skin...
Eh sad sam si baš otkrio novog OP supporta, Sona prejaka. Dobar heal, vrlo dobar early burst, movement speed buff i godlike ulti. Like it
Sta slusate dok igrate LoL ? :D
Kod mene uglavnom dubstep, drum&bass i neke rock pjesme
Slušam ljude u susjednoj sobi kako partijaju.
Ja volim vise nesto tipa, a disturbed bi bilo epic zagrijavanje za Olafa
On topic : Sona je ok support
Isto to i kod mene jbt. Točno to, iako u zadnje vrijeme nabacam u Winamp sve od Volbeata, Penduluma, Skrillexa i Disturbeda da malo pomiješam... :D
Isto to i kod mene jbt. Točno to, iako u zadnje vrijeme nabacam u Winamp sve od Volbeata, Penduluma, Skrillexa i Disturbeda da malo pomiješam... :D
AA volbeata nisam dugo slusao ;)
On topic : Sivir es #1 troll ad carry
skullscar, pavlek, nick u igri mi je isti kao i nick na forumu - Putn1k, slobodno me dodate.
Eh sad sam si baš otkrio novog OP supporta, Sona prejaka. Dobar heal, vrlo dobar early burst, movement speed buff i godlike ulti. Like it
Ap Sona je najchamp ikada