Ovako imam već neko vrijeme problem, tj od podjele servera.
Dakle dok nisu razdijelili server na east$nordic, west i nort amerika, meni je šljakalo bez problema igra sa malim pingom ali naravno kada sam ulazio čekao sam neko vrijeme ali je igra bila perfektna.
I sada dok su radzijelili server imam problema sa igrom, dakle sve normalno se ulogiram, uđem u izabiranje championa, izbroji do 0 krene se učitavat i samo black screen onda, i tako recimo 1-2 minute i izgasi se pokušavam recconect isto, pokušao sam na sva 3 servera igrati a mogu jedno 1-2 odigrat bez problema onda mi se javlja ovaj gori problem.
Nije stvar u kompjuteru 100% jer je mašina, možda jedino u internetu tj Carnetu(bnet) jer vidim da dosta ljudi se ne može spajati i igrati bez problema.
Probao sam reinstal i sve to opet isto.
Dakle kako je netko ovo riješio ako je imao ovakav problem ?!
Ja koristim Bnet Xcarnet uslugu, i od rascijepa servera mi je otišlo sve u 3 p.m. za Nordic&East, dok mi West radi u redu.
Problem je nadasve jednostavno rješiv.. skini si program pod nazivom Cyberghost VPN i instaliraj, doduše svaki put kad te dodijeli na server Zug, izbjegni ga i pričekaj par minuta prije connectanja opet na proxy servis ( jer laggaš ko životinja na Zugu ). Možeš svaki idući dan napraviti novi acc ( meni ode 1 gb free prometa poprilično brzo jer si zaboravim da koristim to dok sam na youtubeu i itd. dok igram ), ali nakon nekog vremena će ti permamentno zaključati komp na jedan account.