League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.515.147
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
agent47thehitman kaže...

igram udyra vec duze vrijeme i smeta mi sto su pojedini championi stvarno op.ako idem sa udyrom ad,imam malo snage i brzo to nestane,ako idem as nemam dmg,a kao tank nemogu mnogo toga.udyr po meni,kao i singed ovisi o ekipi,jer koliko god si ti nafidan nemozes uletit i ucinit cudo,kao recimo katarina koja podere 3 lika i stigne pobjeci bez problema.sto se tice trynde strasan je al kad naleti na teemu,koji imalo zna igrat,tu prestaje njegov op.generalan problem lola je match making,pod ovim mislim na cehe i poljake,jednostavno nece da slusaju,pa sam cesto u prilici kao udyr jungler da pocnem fidati,jer je recimo jednom teemi mrsko postaviti shroomove,ili nece da opomenu za miss.zato preferiram premade+skype

Prve 3 recenice ...

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 15:52 (hari85).
16 godina
agent47thehitman kaže...

igram udyra vec duze vrijeme i smeta mi sto su pojedini championi stvarno op.ako idem sa udyrom ad,imam malo snage i brzo to nestane,ako idem as nemam dmg,a kao tank nemogu mnogo toga.udyr po meni,kao i singed ovisi o ekipi,jer koliko god si ti nafidan nemozes uletit i ucinit cudo,kao recimo katarina koja podere 3 lika i stigne pobjeci bez problema.sto se tice trynde strasan je al kad naleti na teemu,koji imalo zna igrat,tu prestaje njegov op.generalan problem lola je match making,pod ovim mislim na cehe i poljake,jednostavno nece da slusaju,pa sam cesto u prilici kao udyr jungler da pocnem fidati,jer je recimo jednom teemi mrsko postaviti shroomove,ili nece da opomenu za miss.zato preferiram premade+skype

ma daj nemoj me zaje*avat hahahaha jel ti to trollaš ili si ozbiljan? {#}{#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

e jel netko upoznat a fintom kak prodat champione ?? moj brat ih je prodo al mi peder nece rec a uvjerio sam se cak i vlastitim ocima -.- ako netko zna neka napise :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kojeg champa bi preporucili nekome ko tek ima namjeru pocet igrat?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
oes na lol stranicu, tam imas support odeš tam, možeš refundat max 3 itema koje si kupio unutar 30 dana od slanja ticketa sam mal da u mail vidim, tam ljepo piše šta sve treas imat napisano u ticketu
skype: jajejaje23 xf: jajenaoko123 LotRO ingame: Crovoid BF:BC2 ingame [cro]MUgLY LoL ingame: croMUgLY
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Trynda mrzim, i njegov endless rage, glupo mi je to šta je besmrtan lik.

luksy
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eo ovak sam ja:
Item: Xerath
Type: Champion
Description: Xerath
Cost type: IP
Amount: 6300
Date of purchase: 10.08.2011
and second one - Nidalee
Item: Nidalee
Type: Champion
Description: Nidalee
Cost type: RP
Amount: 487
Date of purchase: 10.26.2011

my email: svoj mail
Server: EU Nordic/East
My username: xxx
My summoner name: xxx
Onda ce te pitat jesi siguran, naravno odgovoriš da jesi i to e to
skype: jajejaje23 xf: jajenaoko123 LotRO ingame: Crovoid BF:BC2 ingame [cro]MUgLY LoL ingame: croMUgLY
15 godina
neaktivan
pegasus kaže...

Trynda mrzim, i njegov endless rage, glupo mi je to šta je besmrtan lik.

Po meni je to odlično, jer ako igraš sa njime(znači da ti igraš s njime ili da je s tobom u timu)ti može biti pre-op.. Ulti mu nije ništa ako neznaš igrat s njime, a ako znaš to je odlična stvar... Recimo ako igraš protiv njega i 1v1 si, ti samo bježi ak ovidiš da uključi endless rage a da ti imaš low health..U tome ljudi PUUUNO griješe.. Imaju low health i trynda uključi ulti i samo ih pokosi.. Uvijek ali byš UVIJEK treba biti oprezan ;))... Recimo kao ja: Igram sa Xinom i trynda ima low health i frend se dere preko tas-a: UBI GA!! UBI GA!!! -.-.... I na kraju on popi*di i ide ga ubit, ovaj uključi ulti i fortify i exausta ga  i samo ga pokosi.. I onda se dere na nas šta mu nismo pomagali.. Zato i kažem: uvijek trea biti oprezan!

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
League Of Legends

e hvala kiselo milijeko :D sam jedno pitanje ak ja ocu vratit sam jednog champa ocu li onda moc ponovno nezz za nekih tjedan dana vratiti championa ? jer me jebe sad sam kupil zadnjeg champa i nezz prije kolko sam kupil ove ostale ee i ak ja sad neprimjer stavim jos dva champa koji su stariji od 30 dana sta ce onda bit...hvala unaprijed ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

igram s njim sada i prejak je, izvučem se iz zbilja ludih situacija s ulti

p.s. kad malo ojačam, soliram baruna hehe

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 16:20 (skullscar).
15 godina
neaktivan
Samo jednom to možeš, tj ja više nemogu, tak i ti dok to napraviš nećeš moć više. da vidis koji datum je kupljen champ, odi u clientu u shop, i dolje ljevo imaš karticu na kojoj piše purchase history tam odeš i bit ce ti ljepo napisano sve. Ne, možeš SAMO one koje si kupio unutar 30 dana, nemozes npr: kupio lux prije 2 tjedna, vladu prije 5 mjeseci i twicha prije 32 dana, iz ovog primjera možeš samo lux
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma Tryn je op u low elo matchevima kasnije ga se lako skuri s igniteom pa nemože ništa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
k1klop kaže...

Ma Tryn je op u low elo matchevima kasnije ga se lako skuri s igniteom pa nemože ništa...

U tom slucaju zadrzis fury.. i ako je ignite na tebi samo opalis bloodlust. Iz tog razloga je dobro lvlat prvo Q.

LoL Nick: big0MAC
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ma trynda je jedan od lošijih championa na igri, većinom beskoristan ak se jako ne nafida. Dobar je jedino u normal gameovima i low elo gdje ga niko nezna counterat.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

ma trynda je jedan od lošijih championa na igri, većinom beskoristan ak se jako ne nafida. Dobar je jedino u normal gameovima i low elo gdje ga niko nezna counterat.

Word.

16 godina
neaktivan
ormar kaže...
death_zombi kaže...

Word.

I Voyboy ga igra na turnirima ( za one manje informirane, lik koji na turnirima često "eksperimentira" sa kao manje vialbe championima )... zašto?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

AP yi <3

Dirt 3 -&amp;amp;amp;amp;gt; Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ma trynd je dobar character, nabildam ga na attack speed i life steal i kosi sve živo pred sobom

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovako imam već neko vrijeme problem, tj od podjele servera.

Dakle dok nisu razdijelili server na east$nordic, west i nort amerika, meni je šljakalo bez problema igra sa malim pingom ali naravno kada sam ulazio čekao sam neko vrijeme ali je igra bila perfektna.

I sada dok su radzijelili server imam problema sa igrom, dakle sve normalno se ulogiram, uđem u izabiranje championa, izbroji do 0 krene se učitavat i samo black screen onda, i tako recimo 1-2 minute i izgasi se pokušavam recconect isto, pokušao sam na sva 3 servera igrati a mogu jedno 1-2 odigrat bez problema onda mi se javlja ovaj gori problem.

Nije stvar u kompjuteru 100% jer je mašina, možda jedino u internetu tj Carnetu(bnet) jer vidim da dosta ljudi se ne može spajati i igrati bez problema.

Probao sam reinstal i sve to opet isto.

Dakle kako je netko ovo riješio ako je imao ovakav problem ?!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
agent47thehitman kaže...

ne nezajebavam probao sam svaki build,i sta god radio jednostavno nisam uspio postic rezultate kao sa katarinom,tryndom,teemom pa cas i sonom,a steta najdrazi mi je lik jer se izdvaja od ostalih

16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
slimyyy kaže...
agent47thehitman kaže...

ne nezajebavam probao sam svaki build,i sta god radio jednostavno nisam uspio postic rezultate kao sa katarinom,tryndom,teemom pa cas i sonom,a steta najdrazi mi je lik jer se izdvaja od ostalih

Pa Udyr ti je annoying soaker u late gameu i ništa drugo... prihvati činjenicu da je slabija verzija late-game Cho'Gatha jer nemožesvaki champion biti jak u lategameu... zato je Udyr car early i mid gamea.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
kalimee kaže...

Ovako imam već neko vrijeme problem, tj od podjele servera.

Dakle dok nisu razdijelili server na east$nordic, west i nort amerika, meni je šljakalo bez problema igra sa malim pingom ali naravno kada sam ulazio čekao sam neko vrijeme ali je igra bila perfektna.

I sada dok su radzijelili server imam problema sa igrom, dakle sve normalno se ulogiram, uđem u izabiranje championa, izbroji do 0 krene se učitavat i samo black screen onda, i tako recimo 1-2 minute i izgasi se pokušavam recconect isto, pokušao sam na sva 3 servera igrati a mogu jedno 1-2 odigrat bez problema onda mi se javlja ovaj gori problem.

Nije stvar u kompjuteru 100% jer je mašina, možda jedino u internetu tj Carnetu(bnet) jer vidim da dosta ljudi se ne može spajati i igrati bez problema.

Probao sam reinstal i sve to opet isto.

Dakle kako je netko ovo riješio ako je imao ovakav problem ?!

Da slucajno ne koristis Bnet ?

haris771EuW LOL account free cookies &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt; http:
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 21:24 (hari85).
14 godina
neaktivan

Da prijatelju radi se o bnetu? Sličan problem i kod tebe?

14 godina
protjeran

malo ide pa malo ne ide. no ovaj match je bio specijalan. prvi quadra kill za mene. ikad. imao bih jedan još jučer da naš mulac ryze nije odlučio malo ks-at i opalio lika samo jednom i pobrao kill {#}

15 godina
neaktivan
kalimee kaže...

B.net ima problema s ovom igrom, moras priko proxya igrat.

Jbg

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...
kalimee kaže...

B.net ima problema s ovom igrom, moras priko proxya igrat.

Jbg

Možeš li mi bacit na PM kako to koristi? Ne koristim se često sa proxyima :) I koji program treba i gdje ga mogu skinuti, unaprijed hvala

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Šta bolje

30 Lee Sin
5 Wukong

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

{#}{#}

Edit :http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=5104397#post5104397 inb4 1300 rp.Jos jedan inb4, INB4 Team 7jG

haris771EuW LOL account free cookies &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt; http:
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 1:39 (hari85).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

{#}{#}

Edit :http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=5104397#post5104397 inb4 1300 rp.Jos jedan inb4, INB4 Team 7jG

Bilo bi lijepo skupit staru ekipu opet :)

LoL EU : pr1mus
15 godina
makaweli kaže...
hari85 kaže...

{#}{#}

Bilo bi lijepo skupit staru ekipu opet :)

Goal je uci Top 100 Eu west teams :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice