League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.518.854
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

Ezreal, cassiopia i renekton... 3 championa s kojima uzivam igrati.

Nakon svake partije s njima osjecam se odlicno, bilo win ili lose

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Nece mi sliku stavit :(

Garen mi je predobar sad, SPIN2WIN

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 19:30 (xKaiseRx).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends
xKaiseRx kaže...

Nece mi sliku stavit :(

Garen mi je predobar sad, SPIN2WIN

Instaliraj silverlight

Renektowned Renektowned
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Wooo quadra s WW-om :D

Slušam savjete za build jer nisam sad znao kaj bi kupovo, malo sam gledo guide-ove pa došo do ovog.

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam ga instaliranog

I dosad je htjelo slike stavljat

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR
15 godina
protjeran
League Of Legends

Dajem/mijenjam LoL acc za Dota 2 beta key;

na acc-u imam preko 350 winova, pozitivan W/L ratio, otkljucane sve moguce relevantne rune, 5 rune slotova i preko 20 heroja...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 21:35 (dado8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ima koga za premade ? dosta mi više njubova koji imaju score 3/15 pa krivi ostatak teama da neznamo igrat

dodajte me -- DariusX

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Singed OP

They see me trollin They hatin :) LoL EU NE ToxicOwner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Konačno sam si dobar build postavio :D 

luksy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

poZz raja :D e ovako imam problem pa ako mi mozete pomoci bio bih vam zahvalan ;) 

Kad udjem u igru jebe me grafika, da li mi treba novi driver ili nesta drugo ? Posto sam amater ako mi mozete objasniti kako da znam koji trebam skinuti driver i tako ?? Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

koja ti je grafička?

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nvidia geforce 6200 TurboCache , 

14 godina
protjeran
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
13 godina
neaktivan

Nadjem ja to al mi nije jasno kako ovo da popunim ovo product series. I trebam li izbisati stare drivere i mogu li zeznuti  komp ako budu pogresni,. sry ako sam dosadan al nezz nista oko ovog 

14 godina
Elyyy kaže...

Nadjem ja to al mi nije jasno kako ovo da popunim ovo product series. I trebam li izbisati stare drivere i mogu li zeznuti  komp ako budu pogresni,. sry ako sam dosadan al nezz nista oko ovog 

Pod product series odaberes GeForce 6 series

They see me trollin They hatin :) LoL EU NE ToxicOwner
13 godina
neaktivan

Aha :) i kad skinem samo instaliram  nemoram bisati stare drivere jel ?  

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Možda bi ti bilo najbolje da u početku odustaneš od igre jer po tvojim saznanjima o računalu, LOL ti bude SC-FI.

Sry 

1 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
noodle kaže...

Možda bi ti bilo najbolje da u početku odustaneš od igre jer po tvojim saznanjima o računalu, LOL ti bude SC-FI.

Sry 

to ne mora biti... imam ja frenda koji nema blage što se tiče kompova

a rastura Dotu

17 godina
neaktivan
Agree :D to sto znas mal vise i racunalu ne cini te boljim igracem imho :D znam cist zato sto moj mladzi buraz igra bolje od me s aj pogodi ko mu sredzuje komp :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
Elyyy kaže...

Aha :) i kad skinem samo instaliram  nemoram bisati stare drivere jel ?  

Nemoraš, automatski će se zamijenit.

LoL- Presidente95 (EU)
16 godina
League Of Legends

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Gallio predobar tank, sad za ozbiljno razmišljam da umjesto 6300 IP koje sam mislio potrošiti na nekog jakog AP, potrošim na Gallia.

Bio solo top protiv Nasusa, održavao lane prelako, nije mi mogo niti blizu towera, a i lijepo se dalo farmati sa Q i E.

U group fightima flasham u sredinu i udri ulti, sto uz pravu ekipu je pokolj.

Ima slow za neprijatelje, speed up za friendly, i protection za friendly, plus ulti, cudim se da se ne igra puno.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

igram trynd-u treći put, drugi put sam zabio 3 lika u njihovoj bazi sa 2 towerra na sebi- i preživio haha. super character

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
13 godina
neaktivan

A ako mi nebude odgovarao samo izbrise te drivere sto sam instaliro i instaliram stare ?? 

13 godina
neaktivan
League Of Legends

A sto se tice LoL-a rasturam u internet centru kad igram al samo me zeza grafika na svom kompu pa reko da vidim ovdje imal neke pomoci kako da to popravim

0 0 hvala 0
17 godina
Filip21 kaže...

Wooo quadra s WW-om :D

Slušam savjete za build jer nisam sad znao kaj bi kupovo, malo sam gledo guide-ove pa došo do ovog.

Po mojem mišljenju uzmi radije Sorcerer's Boots, koje ti daju 20, ili 30 % magic penetration, nisam siguran, a ovaj štapić zamijeni radije Lanternom, lifesteal, armor + damage što je puno korisnije nek što štapić da nekih 30, 40 AP.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon 10 win zaredom došao je i 6 loose zaredom. Možda bude još. Nezna kako to može biti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
noodle kaže...

Nakon 10 win zaredom došao je i 6 loose zaredom. Možda bude još. Nezna kako to može biti.

Ma to je još ok.... Ja sam jednom imao 20  :D

Al onda je bilo 30 win za redom {#}

LoL (EU): EvilPixi
15 godina
neaktivan
League Of Legends

nakon 7 zaredom došla i 1 pobjeda čak....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

igram udyra vec duze vrijeme i smeta mi sto su pojedini championi stvarno op.ako idem sa udyrom ad,imam malo snage i brzo to nestane,ako idem as nemam dmg,a kao tank nemogu mnogo toga.udyr po meni,kao i singed ovisi o ekipi,jer koliko god si ti nafidan nemozes uletit i ucinit cudo,kao recimo katarina koja podere 3 lika i stigne pobjeci bez problema.sto se tice trynde strasan je al kad naleti na teemu,koji imalo zna igrat,tu prestaje njegov op.generalan problem lola je match making,pod ovim mislim na cehe i poljake,jednostavno nece da slusaju,pa sam cesto u prilici kao udyr jungler da pocnem fidati,jer je recimo jednom teemi mrsko postaviti shroomove,ili nece da opomenu za miss.zato preferiram premade+skype

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice