League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.415.543
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
mrtvo_tjelo kaže...
AmonZero kaže...
mrtvo_tjelo kaže...
AmonZero kaže...
...

De ajd ak ti nije problem da objasnis malo bolje.

http://euw.leagueoflegends.com/referrals/invite

Pa jel se racuna ak ja napravim ti 10 acc-ova

Može ih napravit bilo tko, glavno da su napravljeni preko tvog referral linka.

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
15 godina
neaktivan
Filip21 kaže...
mrtvo_tjelo kaže...
AmonZero kaže...
mrtvo_tjelo kaže...
AmonZero kaže...
...

De ajd ak ti nije problem da objasnis malo bolje.

http://euw.leagueoflegends.com/referrals/invite

Pa jel se racuna ak ja napravim ti 10 acc-ova

Može ih napravit bilo tko, glavno da su napravljeni preko tvog referral linka.

E hvala puno.

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
15 godina
protjeran

ajd treba probat. dić svakog na lv5 znaći.. uf to bude posla a i dosadno... 10 komada

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
protjeran

eto, lik s galio ga je tek kupio i prvi fight imao. naš malzahar je isto nov, lv11 s 5 win jer je igrao skoro sve protiv ai.. ali super game, pri kraju sam glumio kamikazu i išao im turrete rušat ali đabe. btw, hex me spasio samo jednom od karthusa {#}

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

eto, lik s galio ga je tek kupio i prvi fight imao. naš malzahar je isto nov, lv11 s 5 win jer je igrao skoro sve protiv ai.. ali super game, pri kraju sam glumio kamikazu i išao im turrete rušat ali đabe. btw, hex me spasio samo jednom od karthusa  {#}

"hex me spasio samo jednom od karthusa"

"samo jednom od karthusa"

"samo jednom"

"samo"

I btw, vidio sam tvoje mišljenje o Karthusu, samo ti mogu reći da je skill last hittati minione, harassati protivnika na laneu i gledati protivničke healthe na cijeloj mapi ( zato jer tvoji teammateovi su skoro pa uvijek ili u krivu što se tiče toga da li će karthusova ulta nekog ubit ili ne, i najčešće prekasno kažu ( ako uopće kažu ) ).

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 16:20 (ormar).
15 godina
protjeran

ma čekaju da ih pogodi. ja sam bio taj koji je svima počeo govoriti da si nabave bar hex ali kao da pričaš zidu. eto, ipak slušam savjete 

16 godina
neaktivan
skullscar kaže...

eto, lik s galio ga je tek kupio i prvi fight imao. naš malzahar je isto nov, lv11 s 5 win jer je igrao skoro sve protiv ai.. ali super game, pri kraju sam glumio kamikazu i išao im turrete rušat ali đabe. btw, hex me spasio samo jednom od karthusa {#}

no kaj ja danas prvi put s njim imao skor 3/4/32 , full tank build ownali smo ih

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
lol, radim ono referrale i igram na accu lvl 4 s yiem, i gleam protivnicki tim i mislim si jel to troll tim(heal+revive, teleport+revive, teleport+smite, heal+revive i zadnjeg vidim lik se zove SK Candy Ponny, liku napišem nice imitation i lik meni da ne imitira, da je napiso candypanda ko na westu da bi onda svi mislili da imitira, cak sam posumnjo da je on jer igro je carrya(graves), bas gleam s topa na midu lik je čistio minion waveo, ni jedan mu nie promako, i znao je eng, sto obicno niko na tom lvlu nezna, ko neviruje nek tam u find simmoner napise SK Candy Ponny il je CandyPonny nsm siguran, al je probably fake
skype: jajejaje23 xf: jajenaoko123 LotRO ingame: Crovoid BF:BC2 ingame [cro]MUgLY LoL ingame: croMUgLY
18 godina
League Of Legends

Malz i Gallio free, yay :D 

Gallio predobar tank, al preskup -.- al ajd malza se isplati 6300 IP.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

cak dosta dobra rotacija, vec duze vrijeme pokusavam probati galia nikad vidio da neko igra s njim, meni je predobar radi dobar dmg i full tank build jaki je Q i ulti

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

samo jos da se nadovežem na temu za refferale... odem na svoj link i kad zelim napravit account pise mi Sign Up Failed... probao sam vise puta neznam zasto mi nece.... 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

aaaaaa Malza free *____*

sad da vidim kako će ljudi failat mog maina :P

P.S. ova rasprava o Karthusu me lijepo nasmijala :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cro)kiselo_mlijeko kaže...
lol, radim ono referrale i igram na accu lvl 4 s yiem, i gleam protivnicki tim i mislim si jel to troll tim(heal+revive, teleport+revive, teleport+smite, heal+revive i zadnjeg vidim lik se zove SK Candy Ponny, liku napišem nice imitation i lik meni da ne imitira, da je napiso candypanda ko na westu da bi onda svi mislili da imitira, cak sam posumnjo da je on jer igro je carrya(graves), bas gleam s topa na midu lik je čistio minion waveo, ni jedan mu nie promako, i znao je eng, sto obicno niko na tom lvlu nezna, ko neviruje nek tam u find simmoner napise SK Candy Ponny il je CandyPonny nsm siguran, al je probably fake

deleted

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 18:36 (dmanz).
16 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

aaaaaa Malza free *____*

Malza prelak champ, khartus je puno tezi.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
armenx3m kaže...

aaaaaa Malza free *____*

igram i karthusa i malzu

istina je da je karthus teži za igrat, jedan od zahtjevnijih champova, ali po meni ni malza nije baš lagan za igrat

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Shyvana dobila hotfix, bila je broken, evo sad gledam na saintvicious streamu. Gledo sam ju prije par sati baš na njegovom streamu i bio je užasno jak sa njom, ali što tek reći za ovo kako je sad sa Skarnerom odigro? 13-0-6 u 25 minuta, pfff kako je dobro igro s njim... i što je još važnije, naučio sam jedan jeftini junglerski trik koji funkcionira na Udyru i Skarneru protiv 75% junglera...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

Shyvana dobila hotfix, bila je broken, evo sad gledam na saintvicious streamu. Gledo sam ju prije par sati baš na njegovom streamu i bio je užasno jak sa njom, ali što tek reći za ovo kako je sad sa Skarnerom odigro? 13-0-6 u 25 minuta, pfff kako je dobro igro s njim... i što je još važnije, naučio sam jedan jeftini junglerski trik koji funkcionira na Udyru i Skarneru protiv 75% junglera...

Kakav?

Nothing lasts forever
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Blizek kaže...

Kakav?

Mislio sam da vas neće zanimati xD. Uglavnom, nakon prvog recalla čekaš kod protivničkih vještica njihovog junglera da dođe pa da ga ubiješ ili sjebeš. Za to moraš imati jungle clear ispod 3:30, protivnik mora ići blue path i nakon prvog recalla protivnik mora nastaviti junglati. Tu strašno pomaže CV jer onda znaš što protivnički jungler planira napraviti... a ako on ne ide na vještice već ide gankati, ti mu ukradeš njegove vještice, malo genkaš pa ga opet čekaš.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Fake_Alert kaže...
Blizek kaže...

Kakav?

Mislio sam da vas neće zanimati xD. Uglavnom, nakon prvog recalla čekaš kod protivničkih vještica njihovog junglera da dođe pa da ga ubiješ ili sjebeš. Za to moraš imati jungle clear ispod 3:30, protivnik mora ići blue path i nakon prvog recalla protivnik mora nastaviti junglati. Tu strašno pomaže CV jer onda znaš što protivnički jungler planira napraviti... a ako on ne ide na vještice već ide gankati, ti mu ukradeš njegove vještice, malo genkaš pa ga opet čekaš.

onda protiv mene bi suckao na tu taktiku ^^ jer ja pocistim sve u jednom mahu s noc-om i recall i gank

LoL Nick (EU): hRay
17 godina
neaktivan
null kaže...
Blizek kaže...
Fake_Alert kaže...
Blizek kaže...

Kakav?

onda protiv mene bi suckao na tu taktiku ^^ jer ja pocistim sve u jednom mahu s noc-om i recall i gank

Ti genkaš dolje, ja ti počistim wrathove i goleme i gankam gore {#}. Ma jungle je jako dinamičan i nemožeš nikad igrati na istu foru... ja evo s Udyrom ponekad radim heavy invasion, a ponekad roamam po linijama, kako mi se da.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Molim nekog da mi neko preporucit nekog dobrog championa.Mislio sam uzeti Garena.Imam na acc na jednom sam 17 levl a na drugom 4 levl.Vise igram sa drugim accom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jebote, nikako nemogu dobiti jos 10 bodova ( jedan win) da uđem u Golden. Non stop jednu izgubim jednu pobjedim.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Najbolja stvar mi je kad krenem junglat s yi-em.

Rijesim male goleme, trazim cv na blue buff (90% njih ide blue prvo), ako vidim tamo samog protivnickog junglera kako mlati velikog golema odmah krenem na njega.

Kad ja dodem do tamo on je vec na oko 80% hp (ako ne i manje) i samo ga exaustam i udri (uvijek nakon malih golema si sacuvam double atk). Ili ce iskoristit flash/ghost da pobjegne ili je mrtav i dobijes 1st blood. U svakom slucaju mu sj*bes jungle.

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dolu kaže...

Molim nekog da mi neko preporucit nekog dobrog championa.Mislio sam uzeti Garena.Imam na acc na jednom sam 17 levl a na drugom 4 levl.Vise igram sa drugim accom.

sve ovisi o tvom stilu igre i što ti više paše. evo imaš ove free champione svaki tjedan, uzimaj ih redom i testiraj u borbi s ai svakoga. možda ti se svidi koji

16 godina
League Of Legends

Ima li neki guide kako junglat uspjesno?

Ja uglavnom failam u sumici jer nikad je nisam volio, sad vec par game-ova jungleam sa amumuom.

Nudim par "hvala" ako netko mi objasni {#}

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Evo i ja poceo igrat,tko oce neka me doda,intexor mi je nick
l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 2:41 (scarface797).
15 godina
protjeran

zadnjih 10 match-eva i 9/10 pobjeda. zašto sam osmi put uzeo prokletog graves i prekinuo niz sa riven? znao sam da ćemo taj match izgubiti baš radi toga. no bar sam na ravno 100 win sada {#}

e da, edit: imao sam 2 puta shyvanu već u fightu. prvi put uzeo 1 moj lik ali pojma nije imao o igranju, tad sam i ja igrao s gravesom i predali smo match. sad zadnji deseti match je lik s druge strane igrao s njom. uopće mi nije nešto posebno, ni izgled ni ability. a dragon form više sliči na šišmiša koji puže po zemlji. ružno su to malo napravili

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 3:47 (skullscar).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice