De ajd ak ti nije problem da objasnis malo bolje.
Pa jel se racuna ak ja napravim ti 10 acc-ova
Može ih napravit bilo tko, glavno da su napravljeni preko tvog referral linka.
E hvala puno.
ajd treba probat. dić svakog na lv5 znaći.. uf to bude posla a i dosadno... 10 komada
eto, lik s galio ga je tek kupio i prvi fight imao. naš malzahar je isto nov, lv11 s 5 win jer je igrao skoro sve protiv ai.. ali super game, pri kraju sam glumio kamikazu i išao im turrete rušat ali đabe. btw, hex me spasio samo jednom od karthusa 
eto, lik s galio ga je tek kupio i prvi fight imao. naš malzahar je isto nov, lv11 s 5 win jer je igrao skoro sve protiv ai.. ali super game, pri kraju sam glumio kamikazu i išao im turrete rušat ali đabe. btw, hex me spasio samo jednom od karthusa 
"hex me spasio samo jednom od karthusa"
"samo jednom od karthusa"
"samo jednom"
"samo"
I btw, vidio sam tvoje mišljenje o Karthusu, samo ti mogu reći da je skill last hittati minione, harassati protivnika na laneu i gledati protivničke healthe na cijeloj mapi ( zato jer tvoji teammateovi su skoro pa uvijek ili u krivu što se tiče toga da li će karthusova ulta nekog ubit ili ne, i najčešće prekasno kažu ( ako uopće kažu ) ).
ma čekaju da ih pogodi. ja sam bio taj koji je svima počeo govoriti da si nabave bar hex ali kao da pričaš zidu. eto, ipak slušam savjete
no kaj ja danas prvi put s njim imao skor 3/4/32 , full tank build ownali smo ih
skype: jajejaje23 xf: jajenaoko123 LotRO ingame: Crovoid BF:BC2 ingame [cro]MUgLY LoL ingame: croMUgLY
Malz i Gallio free, yay :D
Gallio predobar tank, al preskup -.- al ajd malza se isplati 6300 IP.
cak dosta dobra rotacija, vec duze vrijeme pokusavam probati galia nikad vidio da neko igra s njim, meni je predobar radi dobar dmg i full tank build jaki je Q i ulti
samo jos da se nadovežem na temu za refferale... odem na svoj link i kad zelim napravit account pise mi Sign Up Failed... probao sam vise puta neznam zasto mi nece....
aaaaaa Malza free *____*
sad da vidim kako će ljudi failat mog maina :P
P.S. ova rasprava o Karthusu me lijepo nasmijala :D
deleted
aaaaaa Malza free *____*
Malza prelak champ, khartus je puno tezi.
aaaaaa Malza free *____*
Malza prelak champ, khartus je puno tezi.
igram i karthusa i malzu
istina je da je karthus teži za igrat, jedan od zahtjevnijih champova, ali po meni ni malza nije baš lagan za igrat
Shyvana dobila hotfix, bila je broken, evo sad gledam na saintvicious streamu. Gledo sam ju prije par sati baš na njegovom streamu i bio je užasno jak sa njom, ali što tek reći za ovo kako je sad sa Skarnerom odigro? 13-0-6 u 25 minuta, pfff kako je dobro igro s njim... i što je još važnije, naučio sam jedan jeftini junglerski trik koji funkcionira na Udyru i Skarneru protiv 75% junglera...
Shyvana dobila hotfix, bila je broken, evo sad gledam na saintvicious streamu. Gledo sam ju prije par sati baš na njegovom streamu i bio je užasno jak sa njom, ali što tek reći za ovo kako je sad sa Skarnerom odigro? 13-0-6 u 25 minuta, pfff kako je dobro igro s njim... i što je još važnije, naučio sam jedan jeftini junglerski trik koji funkcionira na Udyru i Skarneru protiv 75% junglera...
Kakav?
Kakav?
Mislio sam da vas neće zanimati xD. Uglavnom, nakon prvog recalla čekaš kod protivničkih vještica njihovog junglera da dođe pa da ga ubiješ ili sjebeš. Za to moraš imati jungle clear ispod 3:30, protivnik mora ići blue path i nakon prvog recalla protivnik mora nastaviti junglati. Tu strašno pomaže CV jer onda znaš što protivnički jungler planira napraviti... a ako on ne ide na vještice već ide gankati, ti mu ukradeš njegove vještice, malo genkaš pa ga opet čekaš.
Kakav?
Mislio sam da vas neće zanimati xD. Uglavnom, nakon prvog recalla čekaš kod protivničkih vještica njihovog junglera da dođe pa da ga ubiješ ili sjebeš. Za to moraš imati jungle clear ispod 3:30, protivnik mora ići blue path i nakon prvog recalla protivnik mora nastaviti junglati. Tu strašno pomaže CV jer onda znaš što protivnički jungler planira napraviti... a ako on ne ide na vještice već ide gankati, ti mu ukradeš njegove vještice, malo genkaš pa ga opet čekaš.
onda protiv mene bi suckao na tu taktiku ^^ jer ja pocistim sve u jednom mahu s noc-om i recall i gank
Kakav?
onda protiv mene bi suckao na tu taktiku ^^ jer ja pocistim sve u jednom mahu s noc-om i recall i gank
Ti genkaš dolje, ja ti počistim wrathove i goleme i gankam gore
. Ma jungle je jako dinamičan i nemožeš nikad igrati na istu foru... ja evo s Udyrom ponekad radim heavy invasion, a ponekad roamam po linijama, kako mi se da.
Molim nekog da mi neko preporucit nekog dobrog championa.Mislio sam uzeti Garena.Imam na acc na jednom sam 17 levl a na drugom 4 levl.Vise igram sa drugim accom.
jebote, nikako nemogu dobiti jos 10 bodova ( jedan win) da uđem u Golden. Non stop jednu izgubim jednu pobjedim.
Najbolja stvar mi je kad krenem junglat s yi-em.
Rijesim male goleme, trazim cv na blue buff (90% njih ide blue prvo), ako vidim tamo samog protivnickog junglera kako mlati velikog golema odmah krenem na njega.
Kad ja dodem do tamo on je vec na oko 80% hp (ako ne i manje) i samo ga exaustam i udri (uvijek nakon malih golema si sacuvam double atk). Ili ce iskoristit flash/ghost da pobjegne ili je mrtav i dobijes 1st blood. U svakom slucaju mu sj*bes jungle.
Molim nekog da mi neko preporucit nekog dobrog championa.Mislio sam uzeti Garena.Imam na acc na jednom sam 17 levl a na drugom 4 levl.Vise igram sa drugim accom.
sve ovisi o tvom stilu igre i što ti više paše. evo imaš ove free champione svaki tjedan, uzimaj ih redom i testiraj u borbi s ai svakoga. možda ti se svidi koji
Ima li neki guide kako junglat uspjesno?
Ja uglavnom failam u sumici jer nikad je nisam volio, sad vec par game-ova jungleam sa amumuom.
Nudim par "hvala" ako netko mi objasni 
http://www.leagueoflegends-wiki.com/lol/guides/welcome-to-the-jungle---a-guide-for-new-players---metallicus
http://www.gamereplays.org/leagueoflegends/portals.php?show=index&name=league-of-legends-beginners-guide&tab=6907300
http://www.gamereplays.org/leagueoflegends/portals.php?show=page&name=gamereplays-league-of-legends-strategy-guide-tip-of-the-week-efficient-jungling-udyr-warwick
ima svašta pa pročitaj 
OddOne-ov basic jungle guide - Video
Dobar guide o vecini dobrih junglera
Basic jungle - jako dobro objasnjeno, ima i za ne-lvl30 jungle
zadnjih 10 match-eva i 9/10 pobjeda. zašto sam osmi put uzeo prokletog graves i prekinuo niz sa riven? znao sam da ćemo taj match izgubiti baš radi toga. no bar sam na ravno 100 win sada 
e da, edit: imao sam 2 puta shyvanu već u fightu. prvi put uzeo 1 moj lik ali pojma nije imao o igranju, tad sam i ja igrao s gravesom i predali smo match. sad zadnji deseti match je lik s druge strane igrao s njom. uopće mi nije nešto posebno, ni izgled ni ability. a dragon form više sliči na šišmiša koji puže po zemlji. ružno su to malo napravili