League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.419.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

U ove zadnje 3 slike sam vidio tolko fail buildova i spellova da sam osto paf...

Sve me strah da takve ne dobijem u partiji...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 2:15 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: League Of Legends

onaj moj build za riven s prve slike funkcionira apsolutno predivno {#}

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Napravo sam si novi acc,kako samo imam Ryzea kupitog,iso sam malo isprobati Kassadina.I gle ovo ownage.Sa 300 ability powera,lik je dosta jak.Nemojte se obazirati na prijasnji match sa Rayzeom 1:7(nisam ja igrao)

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 11:37 (Dolu).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel zna tko kao funkcionira Tribunal????

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
SK Wickd no more :( napustio je Sk gaming :/
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
SK Wickd no more :( napustio je Sk gaming :/

Zbilja? Otkud ti ta informacija? Dam se kladiti da je radi Ocelota....

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
18 godina
neaktivan
Absolute legends i imas na fejsu objavu wickda i ocelotov koment na to sve :/
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Absolute legends i imas na fejsu objavu wickda i ocelotov koment na to sve :/

Daj copypasteaj pls...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
18 godina
neaktivan
Mike "SK Wickd" Petersen I'm leaving SK Gaming because of a lot of shit lately so i'm on my own now guys! 51 minutes ago

Ocelote Life goes on. After begging him to stay, the whole Morning, I found out that is impossible to make him stay. Keep in mind, guys, that I did my best to make sure he doesn't leave SK. Even tho he talks about how bad were his days in SK, I can ensure u that we loved and protected him more than any other player. He is my Online best friend, even after all this sudden, and my mind is totally Chilled about the fact that I always gave everything to help his relationship towards the team. It's just normal that he trashtalks about the team, everyone would do that after leaving, and it's understandable, but be sure that we did our best to make him stay.

This is the last and the only Statement me and my team will do about all of this. Good luck , man. 14 minutes ago
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Mike "SK Wickd" Petersen I'm leaving SK Gaming because of a lot of shit lately so i'm on my own now guys! 51 minutes ago

Ocelote Life goes on. After begging him to stay, the whole Morning, I found out that is impossible to make him stay. Keep in mind, guys, that I did my best to make sure he doesn't leave SK. Even tho he talks about how bad were his days in SK, I can ensure u that we loved and protected him more than any other player. He is my Online best friend, even after all this sudden, and my mind is totally Chilled about the fact that I always gave everything to help his relationship towards the team. It's just normal that he trashtalks about the team, everyone would do that after leaving, and it's understandable, but be sure that we did our best to make him stay.

This is the last and the only Statement me and my team will do about all of this. Good luck , man. 14 minutes ago

Aranae ( ili tako nešto ) pa WetDream pa Wickd... dali je zbilja svemu razlog Ocelote? Kad ga gledam na streamu i ovako na turnirima ne čini mi se kao loš čovjek... Aranae neznam a WetDream mi je uvijek bio neki čudak... Wickd mi je bio onako ništa posebno.

18 godina
neaktivan
Dugo nisan gleda stream al ono na turniru su rokali sve osim fnatica jel :D taman su se uigrali i to i sad ovako :/ bezveze :(

http://www.absolutelegends.eu/news/355/Wickd-leaves-SK-Gaming
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Dugo nisan gleda stream al ono na turniru su rokali sve osim fnatica jel :D taman su se uigrali i to i sad ovako :/ bezveze :(

Kolko sma ja skužio, Wickd ne podnosi Candy Pandu i misli da je atmosfera u timu loša... iskreno nikad nisam čuo da su se oni ikad zapili kolektivno kao npr. TSM i CLG, čini mi se da su po team spiritu puno bolji Amerikanci nego Europljani.

16 godina
League Of Legends

Ahaha, pazi izjavu od Wickd-a: "I left SK, better nerf Irelia..."

EDIT: Slika...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 15:45 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav momci, danas sam se registrovao na ovaj forum..

Igram lol 3 4 meseca ..

Hoce li neko igrati ? :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

6 in the row

LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 16:14 (null).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Keiichi kaže...

Jbg steta sto je bas sad oso.

ALi ipak, on je meni najslabija karika bio u SK.

Ako nabave sad nekog kvalitetnog igraca na solo top bit ce jos bolji.

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
18 godina
AmonZero kaže...
luxxxfromhell kaže...

E pa odlučio sma štediti(ili kupiti) za nekog like. E pa sada za koga da štedim ili da kupim:

Renekton

Kako volim ovog champa.

Stun od 1,5 sec i usto jos napravi 3 hita

Aoe skill koji te heal-a ,radi odlican dmg i jos ima cd od 6 sec

E skill s kojim mozes radit ČUDA !

Te ulti koji ti da 600 hp-a i radi aoe dmg

Situacija:

Imas 50 hp-a, protivnik 300 i ide te tower dive-at. Ulti + stun = instant kill

Solo top, budes gankan (2v1) Ulti i samo q udri... double kill

I moj najdrazi combo (100 fury): E+W+Autoatk+Q+E i izađes iz fighta bez ogrebotine (to govorim za solo top 1 vs 1)

Pravi champion za izlazak iz elo hella.

Hvala bogu pa ovi high elo igraci neigraju renektona (osim VoyBoya) pa nitko ni nezna koliko ovaj champ ima potencijala.

Bio je i nerfan nakon sto je izasao, i to teski nerf bio. Sta je tek tada mogao raditi {#}

Hehe, meni omiljeni solo top champ, isto kak i nasus, luda braća :D 

Mislim da su mi najdraži zbog ultija, Nasus zbog bolesnog slowa, Renekton zbog stuna.

Al kak kažeš, najbolje kad se umisle i krenu gank 2 vs 1 pod towerom, i zavrsim sa double kill {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
16 godina
League Of Legends

Evo ja i par frendova ( 5v5 premade ) igramo vec par dana i razmisljamo o full team buildu.

Razmisljali smo nesto tipa

Nunu ( AoE ult )

Amumu ( Aoe stun + nunu ult = ownage ) || Zamjena bi bio neki rammus ili nesto

MF ( Aoe Ult )

Taric ( Healer )

GP ( Melee + Aoe Ult )

Imate li neki team build za success win?

Neki ucinkoviti, koji je razlogom napravljen, ne neki sklopljen od par Op champova.

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...
Keiichi kaže...

Aranae ( ili tako nešto ) pa WetDream pa Wickd... dali je zbilja svemu razlog Ocelote? Kad ga gledam na streamu i ovako na turnirima ne čini mi se kao loš čovjek... Aranae neznam a WetDream mi je uvijek bio neki čudak... Wickd mi je bio onako ništa posebno.

Zaboravio si na Sleazy-a , Limelighta , Althora , Farfaina :D

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
16 godina
Fake_Alert kaže...

Evo ja i par frendova ( 5v5 premade ) igramo vec par dana i razmisljamo o full team buildu.

Nunu ( AoE ult )

MF ( Aoe Ult )

Taric ( Healer )

GP ( Melee + Aoe Ult )

Neki ucinkoviti, koji je razlogom napravljen, ne neki sklopljen od par Op champova.

AP na mid, vam fali?!

Nunuov ulti se moze lako prekinit (Alistar, Blitz, Tristana...), MF ulti samo se pomaknes u desno-lijevo...

E sad.. ako ciljate na sva 3-4 ultija u isto vrime, vrlo tesko (bar po mome).

Trebali bi napraviti flash + ulti od amumua i nunua u isto vrime, i onda MF i GP, a mozda i nije čak teško izvedivo.. samo za to treba dobra uigranost tima.. 

LoL Nick: big0MAC
16 godina
MacTheBig kaže...
Fake_Alert kaže...

Nunu ( AoE ult )

MF ( Aoe Ult )

Taric ( Healer )

GP ( Melee + Aoe Ult )

AP na mid, vam fali?!

Nunuov ulti se moze lako prekinit (Alistar, Blitz, Tristana...), MF ulti samo se pomaknes u desno-lijevo...

E sad.. ako ciljate na sva 3-4 ultija u isto vrime, vrlo tesko (bar po mome).

Trebali bi napraviti flash + ulti od amumua i nunua u isto vrime, i onda MF i GP, a mozda i nije čak teško izvedivo.. samo za to treba dobra uigranost tima.. 

Imas neki drugi mozda team build?

Nothing lasts forever
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Nunu ( AoE ult )

MF ( Aoe Ult )

Taric ( Healer )

GP ( Melee + Aoe Ult )

da ti odma kažen Nunu ti je loš pick... sve to lipo izgleda u teroji sa AOE ultijima ali rjetko kad upali i uglavnon taj team koji u teoriji izgleda odlično u praksi je loš... ovo ti je naprimjer dobar setup:

Nasus/GP - solo top

Lee Sin/Amumu - jungle

Morgana/Brand - mid

Ashe/Cait/Graves - bot

Janna/Sona/Alistar - bot

šta se tiče supporta i AD carry-a to morate odlučit koja van kombinacija odgovara, Lee Sin jungle je odličan jer može stalno ostavljat blue buff vašen AP carry-u, tako da ti odma preporučan da pustite te AOE kombinacije jer će van rjetko kad upalit, često se desi da vas par mora iskoristit ulti prije team fight-a pa ga u team fight-u ima možda 2-3, a tempiranje je još veći problem

14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Fake_Alert kaže...

Nunu ( AoE ult )

MF ( Aoe Ult )

Taric ( Healer )

GP ( Melee + Aoe Ult )

da ti odma kažen Nunu ti je loš pick... sve to lipo izgleda u teroji sa AOE ultijima ali rjetko kad upali i uglavnon taj team koji u teoriji izgleda odlično u praksi je loš... ovo ti je naprimjer dobar setup:

Nasus/GP - solo top

Lee Sin/Amumu - jungle

Morgana/Brand - mid

Ashe/Cait/Graves - bot

Janna/Sona/Alistar - bot

šta se tiče supporta i AD carry-a to morate odlučit koja van kombinacija odgovara, Lee Sin jungle je odličan jer može stalno ostavljat blue buff vašen AP carry-u, tako da ti odma preporučan da pustite te AOE kombinacije jer će van rjetko kad upalit, često se desi da vas par mora iskoristit ulti prije team fight-a pa ga u team fight-u ima možda 2-3, a tempiranje je još veći problem

hmm nije lose

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Mid- Cassa ( ak dobro baci ulty, prebrutalno)

Jungle- Noc je isto zakon ili Shaco (pogotovo sad kad ce dobiti buff)

Bot- kako ce sad nerfati graves-a pa si i na to pripazite, a i preporuka je Ez ako imate nekog dobrog + soraka k njemu

LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 20:24 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

WetDream supporter... to mi zvuči ko ja na AP carriju...

15 godina
protjeran

dobar, dobar match.. ovo mi je build za riven od danas pa ubuduće. ako idemo probit liniju njima, uletim s ulti, popalim sve kaj imam i poskidam pola hp svima okolo sam. nema veze ako zginem, moja ekipa pobije sve koji ostanu haha. kamikaza jao.. ali najbolja stvar je što radi damage da boli glava, samo da full rune nabijem još alaaaaaaa

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan
mozda da prodas ovu lampu i kupiš Atma's Impelar, izgubit ces taj lifesteal, ali dobit popriličino više damagea i i više armora
skype: jajejaje23 xf: jajenaoko123 LotRO ingame: Crovoid BF:BC2 ingame [cro]MUgLY LoL ingame: croMUgLY
16 godina
neaktivan
skullscar kaže...

dobar, dobar match.. ovo mi je build za riven od danas pa ubuduće. ako idemo probit liniju njima, uletim s ulti, popalim sve kaj imam i poskidam pola hp svima okolo sam. nema veze ako zginem, moja ekipa pobije sve koji ostanu haha. kamikaza jao.. ali najbolja stvar je što radi damage da boli glava, samo da full rune nabijem još alaaaaaaa

cro)kiselo_mlijeko kaže...
mozda da prodas ovu lampu i kupiš Atma's Impelar, izgubit ces taj lifesteal, ali dobit popriličino više damagea i i više armora

I daj pl0x nemoj koristit summoner heal {#} najžešće mi je kad vidim likove za clarity i heal na xinu, a jednom sam vidio lika sa clarity na kennenu {#}

LoL EU IGN: Juky844 i Juky777
14 godina
protjeran
League Of Legends

Igram Riven od sinoć.

Nekak najbolje se čini ovak build:
Mercury Threads

Frozen Mallet

Bloodthirster

Warmogs Armor

Atmas Impaler

Šesti item po izboru, oće li neki pure damage item, ili neki za armor penetration...

Ovo daje odlične šanse za preživljavanje, a sad sve ovisi ko kak igra, ovo meni paše za iznimnu agresivnost u laneu. 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice