U ove zadnje 3 slike sam vidio tolko fail buildova i spellova da sam osto paf...
Sve me strah da takve ne dobijem u partiji...
U ove zadnje 3 slike sam vidio tolko fail buildova i spellova da sam osto paf...
Sve me strah da takve ne dobijem u partiji...
onaj moj build za riven s prve slike funkcionira apsolutno predivno 
Jel zna tko kao funkcionira Tribunal????
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Zbilja? Otkud ti ta informacija? Dam se kladiti da je radi Ocelota....
Daj copypasteaj pls...
Aranae ( ili tako nešto ) pa WetDream pa Wickd... dali je zbilja svemu razlog Ocelote? Kad ga gledam na streamu i ovako na turnirima ne čini mi se kao loš čovjek... Aranae neznam a WetDream mi je uvijek bio neki čudak... Wickd mi je bio onako ništa posebno.
Kolko sma ja skužio, Wickd ne podnosi Candy Pandu i misli da je atmosfera u timu loša... iskreno nikad nisam čuo da su se oni ikad zapili kolektivno kao npr. TSM i CLG, čini mi se da su po team spiritu puno bolji Amerikanci nego Europljani.
Pozdrav momci, danas sam se registrovao na ovaj forum..
Igram lol 3 4 meseca ..
Hoce li neko igrati ? :D
Jbg steta sto je bas sad oso.
ALi ipak, on je meni najslabija karika bio u SK.
Ako nabave sad nekog kvalitetnog igraca na solo top bit ce jos bolji.
E pa odlučio sma štediti(ili kupiti) za nekog like. E pa sada za koga da štedim ili da kupim:
Renekton
Kako volim ovog champa.
Stun od 1,5 sec i usto jos napravi 3 hita
Aoe skill koji te heal-a ,radi odlican dmg i jos ima cd od 6 sec
E skill s kojim mozes radit ČUDA !
Te ulti koji ti da 600 hp-a i radi aoe dmg
Situacija:
Imas 50 hp-a, protivnik 300 i ide te tower dive-at. Ulti + stun = instant kill
Solo top, budes gankan (2v1) Ulti i samo q udri... double kill
I moj najdrazi combo (100 fury): E+W+Autoatk+Q+E i izađes iz fighta bez ogrebotine (to govorim za solo top 1 vs 1)
Pravi champion za izlazak iz elo hella.
Hvala bogu pa ovi high elo igraci neigraju renektona (osim VoyBoya) pa nitko ni nezna koliko ovaj champ ima potencijala.
Bio je i nerfan nakon sto je izasao, i to teski nerf bio. Sta je tek tada mogao raditi 
Hehe, meni omiljeni solo top champ, isto kak i nasus, luda braća :D
Mislim da su mi najdraži zbog ultija, Nasus zbog bolesnog slowa, Renekton zbog stuna.
Al kak kažeš, najbolje kad se umisle i krenu gank 2 vs 1 pod towerom, i zavrsim sa double kill 
Evo ja i par frendova ( 5v5 premade ) igramo vec par dana i razmisljamo o full team buildu.
Razmisljali smo nesto tipa
Nunu ( AoE ult )
Amumu ( Aoe stun + nunu ult = ownage ) || Zamjena bi bio neki rammus ili nesto
MF ( Aoe Ult )
Taric ( Healer )
GP ( Melee + Aoe Ult )
Imate li neki team build za success win?
Neki ucinkoviti, koji je razlogom napravljen, ne neki sklopljen od par Op champova.
Aranae ( ili tako nešto ) pa WetDream pa Wickd... dali je zbilja svemu razlog Ocelote? Kad ga gledam na streamu i ovako na turnirima ne čini mi se kao loš čovjek... Aranae neznam a WetDream mi je uvijek bio neki čudak... Wickd mi je bio onako ništa posebno.
Zaboravio si na Sleazy-a , Limelighta , Althora , Farfaina :D
Evo ja i par frendova ( 5v5 premade ) igramo vec par dana i razmisljamo o full team buildu.
Nunu ( AoE ult )
MF ( Aoe Ult )
Taric ( Healer )
GP ( Melee + Aoe Ult )
Neki ucinkoviti, koji je razlogom napravljen, ne neki sklopljen od par Op champova.
AP na mid, vam fali?!
Nunuov ulti se moze lako prekinit (Alistar, Blitz, Tristana...), MF ulti samo se pomaknes u desno-lijevo...
E sad.. ako ciljate na sva 3-4 ultija u isto vrime, vrlo tesko (bar po mome).
Trebali bi napraviti flash + ulti od amumua i nunua u isto vrime, i onda MF i GP, a mozda i nije čak teško izvedivo.. samo za to treba dobra uigranost tima..
Nunu ( AoE ult )
MF ( Aoe Ult )
Taric ( Healer )
GP ( Melee + Aoe Ult )
AP na mid, vam fali?!
Nunuov ulti se moze lako prekinit (Alistar, Blitz, Tristana...), MF ulti samo se pomaknes u desno-lijevo...
E sad.. ako ciljate na sva 3-4 ultija u isto vrime, vrlo tesko (bar po mome).
Trebali bi napraviti flash + ulti od amumua i nunua u isto vrime, i onda MF i GP, a mozda i nije čak teško izvedivo.. samo za to treba dobra uigranost tima..
Imas neki drugi mozda team build?
Nunu ( AoE ult )
MF ( Aoe Ult )
Taric ( Healer )
GP ( Melee + Aoe Ult )
da ti odma kažen Nunu ti je loš pick... sve to lipo izgleda u teroji sa AOE ultijima ali rjetko kad upali i uglavnon taj team koji u teoriji izgleda odlično u praksi je loš... ovo ti je naprimjer dobar setup:
Nasus/GP - solo top
Lee Sin/Amumu - jungle
Morgana/Brand - mid
Ashe/Cait/Graves - bot
Janna/Sona/Alistar - bot
šta se tiče supporta i AD carry-a to morate odlučit koja van kombinacija odgovara, Lee Sin jungle je odličan jer može stalno ostavljat blue buff vašen AP carry-u, tako da ti odma preporučan da pustite te AOE kombinacije jer će van rjetko kad upalit, često se desi da vas par mora iskoristit ulti prije team fight-a pa ga u team fight-u ima možda 2-3, a tempiranje je još veći problem
Nunu ( AoE ult )
MF ( Aoe Ult )
Taric ( Healer )
GP ( Melee + Aoe Ult )
da ti odma kažen Nunu ti je loš pick... sve to lipo izgleda u teroji sa AOE ultijima ali rjetko kad upali i uglavnon taj team koji u teoriji izgleda odlično u praksi je loš... ovo ti je naprimjer dobar setup:
Nasus/GP - solo top
Lee Sin/Amumu - jungle
Morgana/Brand - mid
Ashe/Cait/Graves - bot
Janna/Sona/Alistar - bot
šta se tiče supporta i AD carry-a to morate odlučit koja van kombinacija odgovara, Lee Sin jungle je odličan jer može stalno ostavljat blue buff vašen AP carry-u, tako da ti odma preporučan da pustite te AOE kombinacije jer će van rjetko kad upalit, često se desi da vas par mora iskoristit ulti prije team fight-a pa ga u team fight-u ima možda 2-3, a tempiranje je još veći problem
hmm nije lose
Mid- Cassa ( ak dobro baci ulty, prebrutalno)
Jungle- Noc je isto zakon ili Shaco (pogotovo sad kad ce dobiti buff)
Bot- kako ce sad nerfati graves-a pa si i na to pripazite, a i preporuka je Ez ako imate nekog dobrog + soraka k njemu
WetDream supporter... to mi zvuči ko ja na AP carriju...
dobar, dobar match.. ovo mi je build za riven od danas pa ubuduće. ako idemo probit liniju njima, uletim s ulti, popalim sve kaj imam i poskidam pola hp svima okolo sam. nema veze ako zginem, moja ekipa pobije sve koji ostanu haha. kamikaza jao.. ali najbolja stvar je što radi damage da boli glava, samo da full rune nabijem još alaaaaaaa
skype: jajejaje23 xf: jajenaoko123 LotRO ingame: Crovoid BF:BC2 ingame [cro]MUgLY LoL ingame: croMUgLY
dobar, dobar match.. ovo mi je build za riven od danas pa ubuduće. ako idemo probit liniju njima, uletim s ulti, popalim sve kaj imam i poskidam pola hp svima okolo sam. nema veze ako zginem, moja ekipa pobije sve koji ostanu haha. kamikaza jao.. ali najbolja stvar je što radi damage da boli glava, samo da full rune nabijem još alaaaaaaa
I daj pl0x nemoj koristit summoner heal
najžešće mi je kad vidim likove za clarity i heal na xinu, a jednom sam vidio lika sa clarity na kennenu 
Igram Riven od sinoć.
Nekak najbolje se čini ovak build:
Mercury Threads
Frozen Mallet
Bloodthirster
Warmogs Armor
Atmas Impaler
Šesti item po izboru, oće li neki pure damage item, ili neki za armor penetration...
Ovo daje odlične šanse za preživljavanje, a sad sve ovisi ko kak igra, ovo meni paše za iznimnu agresivnost u laneu.