League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.420.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
League Of Legends

Kupio Akali i prva pobjeda nakon 8 poraza yay, skupljao sam za nekog 6300 nukera, tipa Brandon, ili mozda Malzahar, al nisam mogel vec trpjeti sve te poraze pa reko udri akali sto bude da bude haha {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends
tommy2103 kaže...

Kupio Akali i prva pobjeda nakon 8 poraza yay, skupljao sam za nekog 6300 nukera, tipa Brandon, ili mozda Malzahar, al nisam mogel vec trpjeti sve te poraze pa reko udri akali sto bude da bude haha {#}

A sta bude kada budeeeeeee.

Nista, sad kupi branda, nema dalje, imat ćeš sve winove.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

2 najveća nolifera na blakanu quitaju, moš mislit {#} ja nerazumin jeste li vi malo glupasti ili šta, pa ja mislin da i najveći noobovi znaju da se netriba igrat solo nego premade, a fala bogu ima nas za premade,  ali ne, vi idete po starome i igrate sami pa onda plačete kako je igra puna noobova, to svi znamo ali zato tu i postoji premade...

btw. ako ima ko na westu ko bi tia premade ili ranked sa bar 400-500 pobjeda PM me

Ja sam htio, ali si me odbio :(

Mobster12 (EU)
14 godina
League Of Legends

Da li tko igra sa Sonom ili je igrao prije da mi preporuči neki dobar build?

(ili barem neka mi linka najbolji sa mobafirea)

I koje rune bih trebala koristiti (s obzirom da sam skoro lvl 20, a do sad ih nisam kupovala)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

build philosopher stone heart of gold i kages lucky pick... ako ne mislis farmat... a tako bi se zapravo trebalo igrati sa sonom... nakon toga napravis chalice of harmony i nesto za cooldowne... i kada vise nemas mjesta onda prodas philosphera heart i kages... i kupis nest za ap i cooldowne...

a za rune nisam siguran... koliko sam skuzio rune na supportu ne igraju bas neku preveliku ulogu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 14:33 (điber).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Za sonu uzmi mana regen rune,cooldowns reduction i ap per level nisu loše.

Da vas priupitam igra ko OC i kak vam ide ako igrate?

Evo mi danas igramo odlučujuću za prolazak iz group stage

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
điber kaže...

build philosopher stone heart of gold i kages lucky pick... ako ne mislis farmat... a tako bi se zapravo trebalo igrati sa sonom... nakon toga napravis chalice of harmony i nesto za cooldowne... i kada vise nemas mjesta onda prodas philosphera heart i kages... i kupis nest za ap i cooldowne...

a za rune nisam siguran... koliko sam skuzio rune na supportu ne igraju bas neku preveliku ulogu...

Potpuno pogresno,istaina je a ides philo,heart of gold i kages lucky pick,ali chalice ti ne treba ako imas mana regen rune i philo,poslije ta 3 itema buildas aegis of the legion,onda shulrelia,dalje ovisnu mozda neki ap tipa Rod of ages,rylais,ili deatcap,a mozes nastaviti I sa randuis,i deatfiregrasp u obzir dolazi i abysal.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

I koje rune bih trebala koristiti (s obzirom da sam skoro lvl 20, a do sad ih nisam kupovala)?

Igraj ju full na ap i idi mid. Nova meta :) I ne kupuj rune do 30 lvl-a dok se ne odlucis za koje ti heroje trebaju.

Mobster12 (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ako neko zeli 5man premade za nekih pola sata-sat pm me..

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
File04 kaže...

ja nikad nikoga nisan odbia za igrat {#} aj dodaj me ako me nemaš {#}

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
File04 kaže...

ja nikad nikoga nisan odbia za igrat {#} aj dodaj me ako me nemaš {#}

Jesam ^^ jedino ak si na eastu :O

Mobster12 (EU)
16 godina
neaktivan
File04 kaže...

tek san sad skužia da ti je IGN mobster12 {#} eto onda ti se javin kad te vidin online, jel moš doć na ts ili nešto slično kad budemo igrali?

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
File04 kaže...

tek san sad skužia da ti je IGN mobster12 {#} eto onda ti se javin kad te vidin online, jel moš doć na ts ili nešto slično kad budemo igrali?

Nikakav problem, sam ne igram cesto preko tjedna. Skola, matura ovo-ono ://

Mobster12 (EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

sad sam zgubio ranked jer sam dobio laggove i svi u mom timu i nemrem tak igrat hjooj već drugi put je?eni riot

0 0 hvala 0
15 godina
tommy2103 kaže...

Kupio Akali i prva pobjeda nakon 8 poraza yay, skupljao sam za nekog 6300 nukera, tipa Brandon, ili mozda Malzahar, al nisam mogel vec trpjeti sve te poraze pa reko udri akali sto bude da bude haha  {#}

Zbog tebe ću kupiti Malzahara, gledao malo champions spotlight i borbe na yt i svidio mi se, prejak je :D

14 godina
File04 kaže...
Ukulele kaže...

Igraj ju full na ap i idi mid. Nova meta :) I ne kupuj rune do 30 lvl-a dok se ne odlucis za koje ti heroje trebaju.

Mid? Sona? Ja? Nećeš to tak skoro doživit ;) (iako mi je jednom skor s njom bio 12/0/13, ali to sam samo imala sreće)

A što se runa tiče, Sonu imam već dugo i što ju duže igram to mi se više sviđa, a i volim supportove tak da mislim da neću puno fulat.

Momkovi hvala!

15 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
File04 kaže...
Ukulele kaže...

Mid? Sona? Ja? Nećeš to tak skoro doživit ;) (iako mi je jednom skor s njom bio 12/0/13, ali to sam samo imala sreće)

A što se runa tiče, Sonu imam već dugo i što ju duže igram to mi se više sviđa, a i volim supportove tak da mislim da neću puno fulat.

Momkovi hvala!

lol sona mid? wtf O.O samo ti lipo odi bot sa nekim ranged ad carryem i eto.. evo ti guide: http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/sona-faceroll-support-77887 nisam bas igrao sonu (janna je moj support :D) ali vidao sam ovaj build cesto

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koga uzeti za 3150 ?

6 Xin Zhao
4 Corki
16 GangBang
LoL EU West - ScazzaHitmann
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
IPhone 4 preko njuskala :Dtaman ti je oko 3000kn :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
16 godina
Keiichi kaže...
IPhone 4 preko njuskala :Dtaman ti je oko 3000kn :D

This post is  totally ontopic and exciting  :D 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d1
15 godina
League Of Legends

E ljudi el ste v danas imali kakve lagove na 3v3??? Ja igro sa frendom i imali užasne laggove... Na kraju se surrenderali :P

EDIT: ljudi koji vi build koristite za yia???? Ja mu uzimam: berserkersice(berseker's greaves xD), phantom dancer, i dalje infinity edgevi :PPP

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 15:21 (luxxxfromhell).
Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
luxxxfromhell kaže...

EDIT: ljudi koji vi build koristite za yia???? Ja mu uzimam: berserkersice(berseker's greaves xD), phantom dancer, i dalje infinity edgevi :PPP

fail! isti itemi ti se ne stackaju tj. ne zbarajaju se. koristi ovaj build. Dorans blade,berserkers greaves,ph.dancer,bloodthirster,inf.edge,black cleaver

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
16 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
luxxxfromhell kaže...

fail! isti itemi ti se ne stackaju tj. ne zbarajaju se. koristi ovaj build. Dorans blade,berserkers greaves,ph.dancer,bloodthirster,inf.edge,black cleaver

Ako imaju unique effect ne stackaju se. Inače da.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 15:57 (Mad_Badger).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

idiotski team, nakon 13 min igra obojica napustaju igru, protivnici ruse baze, i nikako da onda pobjedim 3 vs. 1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

i da phantoma ti je bolje buildat nakon što kupiš neki jači item za damage

LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Novi halloween skinovi : Frankenstein annie , icognito blitzcrank , suprise party fiddlesticks , witch nidalee , ghost noc :P , np .

i Graves skinovi ce se zvat Mercenary Graves i  Breakout graves .

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d1
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 18:58 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Novi halloween skinovi : Frankenstein annie , icognito blitzcrank , suprise party fiddlesticks , witch nidalee , ghost noc :P , np .

source??

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
Luxy2501 kaže...
hari85 kaže...

source??

Public beta realm client fileovi :P

17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Luxy2501 kaže...
hari85 kaže...

source??

Public beta realm client fileovi :P

Ovisniče što se javljaš :P i dalje te LoL opako drži vidi se :P.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jungle taric OP!!  Ako tko zeli game nek se javi!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice