i jel elo resetiran?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
:D
-.- skine patch u minuti i onda cekam applying patch 10 :S
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Govori se na forumima da je ad sion op sad :D , riven balanced i morde prenerfan sada pa je useless :(
Btw kayle skin ingame je prelijep :D ( pogotovo krila :D )
Barem Gragas Esq. nije na popustu dva dana nakon sto sam ga kupio. -.-
Barem Gragas Esq. nije na popustu dva dana nakon sto sam ga kupio. -.-
Deserved mate :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Jos prije patcha igrao protiv nafidanog mordea. Nas trojica mu niš nismo mogli. On sa 200 hp-a regena 1000 hp u sekundi. A shield se samo puni. Sve nas je pobio. On je tipa garen samo AP.
Odem solo da probam Riven i dobim noob team zesci -.-
Trundle fail gankove radi pa nafida mid i bot pa izgubimo , ja imao 4/0 , a talon 0/3 pa ga opet uspije nafidat .I napokon riot napravio jednog champa koji nije ili UP ili OP na releaseu , Riven stoji tacno u sredini .
Evo ja i brat smo odlučili od danas, svaki dan kad igramo ranked, pratiti svoj napredak i pad na 5v5 solo queue laddersima. Pa da počnemo...
Da li ovo još nekom piše na login screenu:
There was a error connecting with Maestro. League of Legends will now exit. Please try restarting the application.
Pomoć?
Bas sad gledam :D elo mi je 1275 xD sad ope moram gurat do 1500 a neda mi se xD
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa me mogu practise -_- must be 2 players -_-""" tak of tio sam tarika probat xD
Wickd ima 200 vise od mene xD , sad igram s likom 1800 elo ima prije reseta :D
sad ce on kerijat tvoju njubovsku guzicu na 2000 xD
Akali na midu je neso najbolje sto sam probo u ovoj igri.
Prije sam ju skroz forsiro solo top (i fejlo, jednim dijelom zato sto nisam smartcast koristio) ali sada na mid oni squshyi padaju ko kruske. Odlican ganker nakon 6 lvla, svatko tko je ispod 50% hp zagarantiran kill.
Sad cekam bloodmoon akali snizenje i kupujem 
Most underrated champ.
Također u zadnje vrijeme vidim sve vise jana mid. Ima odlican AP ratio, a sa onim MS, skillshoot heroji nemaju sta trazit.
sad ce on kerijat tvoju njubovsku guzicu na 2000 xD
Meh igra transvestor u protivnickom timu -.-
Prije sam ju skroz forsiro solo top (i fejlo, jednim dijelom zato sto nisam smartcast koristio) ali sada na mid oni squshyi padaju ko kruske. Odlican ganker nakon 6 lvla, svatko tko je ispod 50% hp zagarantiran kill.
Most underrated champ.
Također u zadnje vrijeme vidim sve vise jana mid. Ima odlican AP ratio, a sa onim MS, skillshoot heroji nemaju sta trazit.
Underrated??? ti se šališ?? Nitko ne podcjenjuje Akali, wtf.... ona je jedan od heroja gdje samo spammaš tipke, a sa smart castom je to postalo super lagano...
Most underrated champ.
Underrated??? ti se šališ?? Nitko ne podcjenjuje Akali, wtf.... ona je jedan od heroja gdje samo spammaš tipke, a sa smart castom je to postalo super lagano...
Bas htio reci to lol, svi pricaju o akali ko noob op champu :D
Ja sve više igram sa Mundom, e on je underrated champ haha, solo top protiv jaxa, harrasam ga ko lud sa Q, cijelo vrijeme level ispod mene, još me pokusavali gankati sa Nocom, ja udri ulti Q i bjezi lol, svaki put im shebem gank xd.
U group fightima pičim prvi skrse me na oko 20, 30 % hp, i pokusavaju me dovrsiti, onda opet ulti Q, W i E i zaletim se na prvog koji je najblizi, s pravim teamom nema greške.
Ulti me tolko puta spasio, a i promijenio tijek fighta, ja bjezim, i op cd ultija zavrsi, okret i u napad.
A buildom ne mozes fulat ak ides full tank, warmog's armor, ak imaju jako puna castera, force of nature, sunfire zbog jos hp a i armora i gg si protiv bilo kakvog tima :D
Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY
Imali smo lvl 1 u teammu :D
Koi je stoja u bazi cili match :D , i svi su u njihovom timu lvl 30 a 4 vise od 700 winova , fail matchmaking xD
Koi je stoja u bazi cili match :D , i svi su u njihovom timu lvl 30 a 4 vise od 700 winova , fail matchmaking xD
Stajao je prvih 15 minuta,onda je igrao kasnije :D
Mene više od tog lvl 1 ( koji nije fidao, budite sretni ) fasciniraju summoner spelovi od Signeda, točnije Heal. Epic...
Mene više od tog lvl 1 ( koji nije fidao, budite sretni ) fasciniraju summoner spelovi od Signeda, točnije Heal. Epic...
Mislim da je i on bio neki low lvl,a heal ni jednom nije iskoristio :D
zasto heal nije dobar spell?
Zato što nakon prvih par lvl-ova postaje useless.
Nego baš mi se sviđa ovaj reset. Igrao solo ranked, dobio neke odlicne i kao ajmo FB. Poklali sve, unistili im junglu i win. ^^