League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.261.176
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
Re: League Of Legends
Cerina15 kaže...

zašto niko ne spominje katarinu, ona je po meni najbolji mid

Zato jer joj previše heroja može ugasiti ulti... pogotovo najbolji mid heroji, Orianna, Brand, Gragas i Annie....

LoL username: UnimatriX (EU N&E) HoN username: ArmageddonX
18 godina
hari85 kaže...
Cerina15 kaže...

Evo  Hon > LoL "  LoL  je lagan , a  ja imam 3/17 yi i  prva 2 itema  phantomi  . Kaze  za champa koji opcenito nije viable  da je najbolji  mid . 

World is full of retards and trolls.... 

LoL username: UnimatriX (EU N&E) HoN username: ArmageddonX
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ovaj haris nolifer pamti moje iteme od yi-a nego po godine, daj izađi vanka malo

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 18:25 (Cerina15).
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

ni blizu, mogu ti nabrojat 50 heroja koji su bolji od nje na midu :) jednostavno nije viable ka šta je haris reka, istina pre jaka je kad si manji lvl i kad ljudi neznaju igrat sa njon, a kad igraš protiv nekoga ko je zna counterat (šta nije baš teško) onda ćeš tek vidit pravu katarinu :)

16 godina
Cerina15 kaže...

ovaj haris nolifer pamti moje iteme od yi-a nego po godine, daj izađi vanka malo

Sjecam se tvojih 20 starnica spamma kako je LoL sranje i da je easy to play , da svako moze igrati  i ownati . 

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Cerina15 kaže...

Sjecam se tvojih 20 starnica spamma kako je LoL sranje i da je easy to play , da svako moze igrati  i ownati . 

pa je

16 godina
Cerina15 kaže...
hari85 kaže...
Cerina15 kaže...

pa je

Ako svako moze ownati ,  sta je bilo s tobom ?   Ako ti je igra smece sta se javljas u ovoj temi . 

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
League Of Legends

Danas sam odigrao 10 matcheva i 9 winova i zadnji game defeat... 6 in the row s EZ-om.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

pa je

eto zato se ti u sve razumiš i znaš ko je najbolji za mid, a sad gtfo

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Garen,Morde lane. Btw. premade :)

LoL EU West - ScazzaHitmann
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Cerina15 kaže...

Evo   Hon > LoL "   LoL   je lagan , a   ja imam 3/17 yi i   prva 2 itema   phantomi   . Kaze   za champa koji opcenito nije viable   da je najbolji   mid .

Kata je u dobrim rukama odličan heroj, ali čisto za rush matcheve gdje ciljaš završiti prije nekog kasnog lategamea, jer ako nisi nafeedan u lategameu onda je crap ( @ Cerina15 ) - barem po onome što sam ja vidio.

Nije najbolji mid, ali može stati. Ja sam prije igrao Katu non-stop ali mi je dosadila kad sam igrao premadeove protiv RL frendova - netko od njih samo čuva silence ili stun kad se ja priključim fightu sa ultom i gg.. Bacio sam partiju sa njom jučer navečer i sreo neki ofrlje premade, stompali smo ih, ali su imali Renektona koji je isključivo bacao stun na mene.

TL;DR - dobra je, ali nije među boljima/najboljima

btw, očekujemo Riven idući tjedan ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 20:01 (ormar).
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
hari85 kaže...
Cerina15 kaže...

pa je

Sine moj gledam tvoj match history 1 4, 4 6, 5 4, 3 9, 2 7, 4 13.

Eto ako je easy to play sta suckas toliko?

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
League Of Legends

šta se ti mali sereš priko neta, da me vidiš u rl nebi smia pisnit, ali pazi, ja znan tvoje ime prezime i di živiš tako da se nemoj kurčit preko neta, obično su takvi miševi

Moj PC  
0 12 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

šta se ti mali sereš priko neta, da me vidiš u rl nebi smia pisnit, ali pazi, ja znan tvoje ime prezime i di živiš tako da se nemoj kurčit preko neta, obično su takvi miševi

Jos sto volim "opasne" frajere preko neta :D mali ajde molim te prestani postat u ovu temu i idi papaj griza :D inace pas koji laje i ne grize u know :D vjerovanto imas metar i zilet i papas cokolino za dorucak :D stoga ajde bye bye ja te na ignore stavljam :D anyway reportat cu tvoj post pa molim i druge sudionike ove teme da ucine isto :D

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 20:29 (Keiichi).
16 godina
Cerina15 kaže...

Ma bravo , naj si jaci {#}

18 godina
neaktivan

Hmmm.. Što se tiče kate u midu jako ju je teško igrati pogotovo u trenutnom metagamu. Prije dok se u midu ad carry igrao mogla je proći..

@Cerina neznam što takvi ko ti uopće rade u ovoj temi, osim ako nežele neki flame war pokreniti ili liječiti vlastite komplekse... Imaš i moje mjesto stanovanja pa posjeti i mene kad budeš u svom pohodu {#}

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

vidin da si iz Solina, ja san ti tu na Pujankama pa svrati koji put na kavu {#}

17 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

Hmmm.. Što se tiče kate u midu jako ju je teško igrati pogotovo u trenutnom metagamu. Prije dok se u midu ad carry igrao mogla je proći..

@Cerina neznam što takvi ko ti uopće rade u ovoj temi, osim ako nežele neki flame war pokreniti ili liječiti vlastite komplekse... Imaš i moje mjesto stanovanja pa posjeti i mene kad budeš u svom pohodu {#}

slimyyy kaže...
Cerina15 kaže...

vidin da si iz Solina, ja san ti tu na Pujankama pa svrati koji put na kavu  {#}

Ak vec ides kod njih na kavu molim te dojdi i do mene i ponesi mi cokolina nestalo mi :(

Aynway ot

sto se tice kate :/ kad ju igram suckam a kad igram protiv nje suckam xD totalno iritantno :D onaj shupo me tako zivcira i uvijek fakin izbjegne skillshot -_-" inace ulty je super al 1 on 1 i to protiv non cc chara :/ bilo kakav cc je blago si je useless ak se brzo prekine :S

15 godina
neaktivan
League Of Legends

1 st time playing Ezrael... score 7 2 4...kad skupim 6300, definitivno ga kupujem...nisam ni mogao zamisliti da je tako dobar... {#}

...I am just a child...
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 21:13 (burner9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
lolnoob kaže...

zašto sam aj dobia ban, jer sam reka onome malome da se ne kurči preko neta

ne pritim ja nikomu negome on živcira još od prije možda cca. 1g, dok me tražia po xfireu i cod serverima da mi može spominjat mater, pokonjeg oca i ostalu rodbinu

a debil zna da ga mogu nać odma ako oću

to je novi LoL Lore ili?

@ Ez je legendarni heroj, samo treba malo prakse i deraona.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 21:14 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
...Ez fakat dere ko' lud...pa i nije bas tezak za igrat...al teammates-i gube zivce zbog stealanja s ulti...hahaha
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Malo tenkanja s alistarom, dobil previse killova ovdje, al jbg lol nije bilo namjerno, likovi nisu znali last shot :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
burner9 kaže...
...Ez fakat dere ko' lud...pa i nije bas tezak za igrat...al teammates-i gube zivce zbog stealanja s ulti...hahaha

težak je kad ga počmeš igrat ka AD carrya {#}

16 godina
slimyyy kaže...
burner9 kaže...

težak je kad ga počmeš igrat ka AD carrya {#}

ja ga i samo igram AD

16 godina
neaktivan
null kaže...

ja ga i samo igram AD

ma ne mislin AD build nego kad ga ideš igrat ka AD carrya... uglavnon onda je malo teži za igrat

14 godina
neaktivan
League Of Legends

najslađe kad dobijem twitcha na leinu, skoro pa ima 3 kockice hpa uhvatis ga i polomis mu kicmu, stvarno mora biti noob team da nafida twitcha sa njim je skoro pa kao 4v5

cika batmen
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
...ne kuzim bas neke fraze, pa...kak mislis AD carry?...to je mozda ono kad ga filas samo sa AD itemima a hp i mana su mu low??...nemojte se smijat ak sam nekaj krivo rekel...
...I am just a child...
17 godina
Keiichi kaže...
Cerina15 kaže...

Jos sto volim "opasne" frajere preko neta :D mali ajde molim te prestani postat u ovu temu i idi papaj griza :D inace pas koji laje i ne grize u know :D vjerovanto imas metar i zilet i papas cokolino za dorucak :D stoga ajde bye bye ja te na ignore stavljam :D anyway reportat cu tvoj post pa molim i druge sudionike ove teme da ucine isto :D

Ovo mi je uljepsalo dan, sad mogu mirno u krpe {#}

Hvala lega

E da zanima me dali koristite smartcast ?

(za ovo "Uvijek, samo vazne spelove ne" sam mislio kao smartcast Q,W,E, a ulti ciljas s klikom misa. Npr Gragas)

5 Uvijek, samo vazne spelove ne
11 Ne nikad
4 Rijetko (1 spell max)
3 Često (2-3 spella)
League Of Legends IGN: slinA
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 22:43 (AmonZero).
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Keiichi kaže...
Cerina15 kaže...

Ovo mi je uljepsalo dan, sad mogu mirno u krpe {#}

Hvala lega

E da zanima me dali koristite smartcast ?

(za ovo "Uvijek, samo vazne spelove ne" sam mislio kao smartcast Q,W,E, a ulti ciljas s klikom misa. Npr Gragas)

Nea na cemu :D

inace koristim ak se sjetim sa sorakom i nidalee iako vecinu puta zaboravim :S

15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

LoL acc THCJoshi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice