zašto niko ne spominje katarinu, ona je po meni najbolji mid
Zato jer joj previše heroja može ugasiti ulti... pogotovo najbolji mid heroji, Orianna, Brand, Gragas i Annie....
Zato jer joj previše heroja može ugasiti ulti... pogotovo najbolji mid heroji, Orianna, Brand, Gragas i Annie....
Evo Hon > LoL " LoL je lagan , a ja imam 3/17 yi i prva 2 itema phantomi . Kaze za champa koji opcenito nije viable da je najbolji mid .
World is full of retards and trolls....
ovaj haris nolifer pamti moje iteme od yi-a nego po godine, daj izađi vanka malo
ni blizu, mogu ti nabrojat 50 heroja koji su bolji od nje na midu :) jednostavno nije viable ka šta je haris reka, istina pre jaka je kad si manji lvl i kad ljudi neznaju igrat sa njon, a kad igraš protiv nekoga ko je zna counterat (šta nije baš teško) onda ćeš tek vidit pravu katarinu :)
ovaj haris nolifer pamti moje iteme od yi-a nego po godine, daj izađi vanka malo
Sjecam se tvojih 20 starnica spamma kako je LoL sranje i da je easy to play , da svako moze igrati i ownati .
Sjecam se tvojih 20 starnica spamma kako je LoL sranje i da je easy to play , da svako moze igrati i ownati .
pa je
pa je
Ako svako moze ownati , sta je bilo s tobom ? Ako ti je igra smece sta se javljas u ovoj temi .
Danas sam odigrao 10 matcheva i 9 winova i zadnji game defeat... 6 in the row s EZ-om.
pa je
eto zato se ti u sve razumiš i znaš ko je najbolji za mid, a sad gtfo
Evo Hon > LoL " LoL je lagan , a ja imam 3/17 yi i prva 2 itema phantomi . Kaze za champa koji opcenito nije viable da je najbolji mid .
Kata je u dobrim rukama odličan heroj, ali čisto za rush matcheve gdje ciljaš završiti prije nekog kasnog lategamea, jer ako nisi nafeedan u lategameu onda je crap ( @ Cerina15 ) - barem po onome što sam ja vidio.
Nije najbolji mid, ali može stati. Ja sam prije igrao Katu non-stop ali mi je dosadila kad sam igrao premadeove protiv RL frendova - netko od njih samo čuva silence ili stun kad se ja priključim fightu sa ultom i gg.. Bacio sam partiju sa njom jučer navečer i sreo neki ofrlje premade, stompali smo ih, ali su imali Renektona koji je isključivo bacao stun na mene.
TL;DR - dobra je, ali nije među boljima/najboljima
btw, očekujemo Riven idući tjedan ?
pa je
Sine moj gledam tvoj match history 1 4, 4 6, 5 4, 3 9, 2 7, 4 13.
Eto ako je easy to play sta suckas toliko?
šta se ti mali sereš priko neta, da me vidiš u rl nebi smia pisnit, ali pazi, ja znan tvoje ime prezime i di živiš tako da se nemoj kurčit preko neta, obično su takvi miševi
šta se ti mali sereš priko neta, da me vidiš u rl nebi smia pisnit, ali pazi, ja znan tvoje ime prezime i di živiš tako da se nemoj kurčit preko neta, obično su takvi miševi
Jos sto volim "opasne" frajere preko neta :D mali ajde molim te prestani postat u ovu temu i idi papaj griza :D inace pas koji laje i ne grize u know :D vjerovanto imas metar i zilet i papas cokolino za dorucak :D stoga ajde bye bye ja te na ignore stavljam :D anyway reportat cu tvoj post pa molim i druge sudionike ove teme da ucine isto :D
Ma bravo , naj si jaci 
Hmmm.. Što se tiče kate u midu jako ju je teško igrati pogotovo u trenutnom metagamu. Prije dok se u midu ad carry igrao mogla je proći..
@Cerina neznam što takvi ko ti uopće rade u ovoj temi, osim ako nežele neki flame war pokreniti ili liječiti vlastite komplekse... Imaš i moje mjesto stanovanja pa posjeti i mene kad budeš u svom pohodu 
vidin da si iz Solina, ja san ti tu na Pujankama pa svrati koji put na kavu 
Hmmm.. Što se tiče kate u midu jako ju je teško igrati pogotovo u trenutnom metagamu. Prije dok se u midu ad carry igrao mogla je proći..
@Cerina neznam što takvi ko ti uopće rade u ovoj temi, osim ako nežele neki flame war pokreniti ili liječiti vlastite komplekse... Imaš i moje mjesto stanovanja pa posjeti i mene kad budeš u svom pohodu 
vidin da si iz Solina, ja san ti tu na Pujankama pa svrati koji put na kavu 
Ak vec ides kod njih na kavu molim te dojdi i do mene i ponesi mi cokolina nestalo mi :(
Aynway ot
sto se tice kate :/ kad ju igram suckam a kad igram protiv nje suckam xD totalno iritantno :D onaj shupo me tako zivcira i uvijek fakin izbjegne skillshot -_-" inace ulty je super al 1 on 1 i to protiv non cc chara :/ bilo kakav cc je blago si je useless ak se brzo prekine :S
1 st time playing Ezrael... score 7 2 4...kad skupim 6300, definitivno ga kupujem...nisam ni mogao zamisliti da je tako dobar... 
zašto sam aj dobia ban, jer sam reka onome malome da se ne kurči preko neta
ne pritim ja nikomu negome on živcira još od prije možda cca. 1g, dok me tražia po xfireu i cod serverima da mi može spominjat mater, pokonjeg oca i ostalu rodbinu
a debil zna da ga mogu nać odma ako oću
to je novi LoL Lore ili?
@ Ez je legendarni heroj, samo treba malo prakse i deraona.
težak je kad ga počmeš igrat ka AD carrya 
ja ga i samo igram AD
ma ne mislin AD build nego kad ga ideš igrat ka AD carrya... uglavnon onda je malo teži za igrat
najslađe kad dobijem twitcha na leinu, skoro pa ima 3 kockice hpa uhvatis ga i polomis mu kicmu, stvarno mora biti noob team da nafida twitcha sa njim je skoro pa kao 4v5
Jos sto volim "opasne" frajere preko neta :D mali ajde molim te prestani postat u ovu temu i idi papaj griza :D inace pas koji laje i ne grize u know :D vjerovanto imas metar i zilet i papas cokolino za dorucak :D stoga ajde bye bye ja te na ignore stavljam :D anyway reportat cu tvoj post pa molim i druge sudionike ove teme da ucine isto :D
Ovo mi je uljepsalo dan, sad mogu mirno u krpe 
Hvala lega
E da zanima me dali koristite smartcast ?
(za ovo "Uvijek, samo vazne spelove ne" sam mislio kao smartcast Q,W,E, a ulti ciljas s klikom misa. Npr Gragas)
| 5 | Uvijek, samo vazne spelove ne |
|---|---|
| 11 | Ne nikad |
| 4 | Rijetko (1 spell max) |
| 3 | Često (2-3 spella) |
Ovo mi je uljepsalo dan, sad mogu mirno u krpe 
Hvala lega
E da zanima me dali koristite smartcast ?
(za ovo "Uvijek, samo vazne spelove ne" sam mislio kao smartcast Q,W,E, a ulti ciljas s klikom misa. Npr Gragas)
Nea na cemu :D
inace koristim ak se sjetim sa sorakom i nidalee iako vecinu puta zaboravim :S