Pa ovaj build rastura, Warmog je jedino kaj mu treba od survivability-a...
PS
2 Basic rules of jungling:
1. Always take Smite
2. Never question Rule #1
Ne baš. Redovito junglam na Nocturnu i Fiddleu.. dok na nocturneu zapravo i treba smite jer ne možeš biti efficient kod svoje jungler rute ako ga nemaš, na fiddleu ga apsolutno ne treba imati.
Fiddle je heroj koji je jednostavno za klasu iznad svih drugih heroja ako igraš sa Ghost+Flash spellovima - i ako pametno igraš, rijetko umireš, dok imaš 2 najbolja spella i za chaseanje, i za retreavanje.
I onda dođe taj argument da se to koristi "za securanje killa"... ma daj, koji team to ide raditi barona ili dragona ako nema barem 2 sight warda popnuta na strateškim lokacijama, i tanka sa oracleom za slučaj da imaju stealthera u teamu. A što se tiče džungle, dok ljudi skuže da sam ja tamo, očistim već i plavi i crveni ( doduše, startam sa 1x elixir of brilliance, 2x health pot i 2x sight ward, tako da ipak za svaki slučaj imam wardove da vidim što se događa ).
Fiddle je God-tier heroj u LoLu tbh, barem u mojem iskustvu - apsolutno sve može ( normal lane, solo lane, mid, jungle ), sa istim summoner spellovima, runama i mastery treeovima - a u isto vrijeme je jedan od najjačih teamfight heroja ( a i nije u 1v1 isto za baciti ).
Kažeš da ti Smite ne treba jer možeš sve napraviti bez njega kao i sa njime? E sa njime moreš sve to napraviti puno bolje. Za početak, nebi trebao počinjati sa elixirom ( koji je po meni gold waste na lvl 1 u jungli ), ja počnem sa Doran's ringom i sa dobrim leashom bez problema odradim cijelu rutu, zatim taj famozni secure ili steal Barona, Dragona i buffova. Kažeš da to možeš napraviti bez Smitea? Teško, jako teško. Ja sam u jednoj ( jednoj! ) partiji uspio ukrasti 2 dragona u roku 13 minuta! U jednoj drugoj partiji sam uspio u jeku teamfighta na Baronu securati Barona ( samo radi Smitea ). Ili ono najjednostavnije: protivnički jungler iskoristi Smite odmah na početku buffa, ja mu dođem u bushese ( ward naravno ) i Smiteam na 500- healtha dok ovaj u sebi misli vjerojatno WTF? I u zadnjih 50 partija sam 40 najmanje sa junglerima odigrao ( vježbam ulogu za svoj tim ), tako da znam koliko puno Smite pomaže.
Dali možeš bez Smitea u 1:40 stealati protivničkog wraitha u sekundi te imati i dalje pun health? Dali možeš bez Smitea napraviti kakav-takav brzi early invade na protivničke junglere? Dali možeš bez Smitea krenuti na Dragon i Baron steal kad znaš da su oni tamo,ali nemaš ward ( nije nemoguće da se dogodi )?
I da nemoj sad govoriti da imaš 650+ victorija ( ja imam 391/324 omjer ) jer to skoro ništa ne znači, ja sam počeo igrati LoL od prosinca 2009. i nisam ga puno igrao, ali sam ga dosta puno proučavao. Evo tek u zadnje vrijeme igram malo ozbiljnije, vježbam junglere za svoj tim, igro sam i Tryndu i Xina i WW-a i Noca i Amumua i Fiddlea i LeeSina i još par drugih i znam da je Smite apsolutno potrebna stvar, makar ti ne treba za clear.
Probaj Smite na Fiddleu, nakon par stealova i securova naučit češ ga voljeti.

★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★