League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.404.118
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
ormar kaže...
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...

Previse pratis teme za   nekoga u penziji :D meni se cini da ti samo smurfas pa nas trollas da si quita

edit : Dokaz da ga mozes i squishy i tanky igrat xd

Pa ovaj build rastura, Warmog je jedino kaj mu treba od survivability-a...

PS

2 Basic rules of jungling:
1. Always take Smite
2. Never question Rule #1

Ne baš. Redovito junglam na Nocturnu i Fiddleu.. dok na nocturneu zapravo i treba smite jer ne možeš biti efficient kod svoje jungler rute ako ga nemaš, na fiddleu ga apsolutno ne treba imati.

Fiddle je heroj koji je jednostavno za klasu iznad svih drugih heroja ako igraš sa Ghost+Flash spellovima - i ako pametno igraš, rijetko umireš, dok imaš 2 najbolja spella i za chaseanje, i za retreavanje.

I onda dođe taj argument da se to koristi "za securanje killa"... ma daj, koji team to ide raditi barona ili dragona ako nema barem 2 sight warda popnuta na strateškim lokacijama, i tanka sa oracleom za slučaj da imaju stealthera u teamu. A što se tiče džungle, dok ljudi skuže da sam ja tamo, očistim već i plavi i crveni ( doduše, startam sa 1x elixir of brilliance, 2x health pot i 2x sight ward, tako da ipak za svaki slučaj imam wardove da vidim što se događa ).

Fiddle je God-tier heroj u LoLu tbh, barem u mojem iskustvu - apsolutno sve može ( normal lane, solo lane, mid, jungle ), sa istim summoner spellovima, runama i mastery treeovima - a u isto vrijeme je jedan od najjačih teamfight heroja ( a i nije u 1v1 isto za baciti ).

Kažeš da ti Smite ne treba jer možeš sve napraviti bez njega kao i sa njime? E sa njime moreš sve to napraviti puno bolje. Za početak, nebi trebao počinjati sa elixirom ( koji je po meni gold waste na lvl 1 u jungli ), ja počnem sa Doran's ringom i sa dobrim leashom bez problema odradim cijelu rutu, zatim taj famozni secure ili steal Barona, Dragona i buffova. Kažeš da to možeš napraviti bez Smitea? Teško, jako teško. Ja sam u jednoj ( jednoj! ) partiji uspio ukrasti 2 dragona u roku 13 minuta! U jednoj drugoj partiji sam uspio u jeku teamfighta na Baronu securati Barona ( samo radi Smitea ). Ili ono najjednostavnije: protivnički jungler iskoristi Smite odmah na početku buffa, ja mu dođem u bushese ( ward naravno ) i Smiteam na 500- healtha dok ovaj u sebi misli vjerojatno WTF? I u zadnjih 50 partija sam 40 najmanje sa junglerima odigrao ( vježbam ulogu za svoj tim ), tako da znam koliko puno Smite pomaže.

Dali možeš bez Smitea u 1:40 stealati protivničkog wraitha u sekundi te imati i dalje pun health? Dali možeš bez Smitea napraviti kakav-takav brzi early invade na protivničke junglere? Dali možeš bez Smitea krenuti na Dragon i Baron steal kad znaš da su oni tamo,ali nemaš ward ( nije nemoguće da se dogodi )?

I da nemoj sad govoriti da imaš 650+ victorija ( ja imam 391/324 omjer ) jer to skoro ništa ne znači, ja sam počeo igrati LoL od prosinca 2009. i nisam ga puno igrao, ali sam ga dosta puno proučavao. Evo tek u zadnje vrijeme igram malo ozbiljnije, vježbam junglere za svoj tim, igro sam i Tryndu i Xina i WW-a i Noca i Amumua i Fiddlea i LeeSina i još par drugih i znam da je Smite apsolutno potrebna stvar, makar ti ne treba za clear.

Probaj Smite na Fiddleu, nakon par stealova i securova naučit češ ga voljeti.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zašto je west server busy, a ostala dva nisu? Nemogu se ulogirati na njega.

lol nick - bounty94
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 9:29 (bounty123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Blizek kaže...
 WW ima surpression i to je njegov glavni adut. Inače se WW ponajviše igra na solo top poziciji.

Neznam od kud ovo, jer sve vrijeme što igram LoL, nikad bas nikad nisam vidio WW solo top, 90 % igara je jungle....

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
15 godina
League Of Legends

Jel ovaj današnji patch na US Dominion patch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
Blizek kaže...
 WW ima surpression i to je njegov glavni adut. Inače se WW ponajviše igra na solo top poziciji.

Neznam od kud ovo, jer sve vrijeme što igram LoL, nikad bas nikad nisam vidio WW solo top, 90 % igara je jungle....

To je u zadnjih 2 mjeseca i njega tako igraju u mid-high elo nadalje.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
tommy2103 kaže...
Blizek kaže...

Jebo vas taj mid high elo, neigraju niti znaju nista bolje od onih u low elo samo su poceli igrat prije i sad se mi nemozemo probit do high eloa.

LoL acc THCJoshi
18 godina
Jonja kaže...
Blizek kaže...
tommy2103 kaže...
Blizek kaže...

Jebo vas taj mid high elo, neigraju niti znaju nista bolje od onih u low elo samo su poceli igrat prije i sad se mi nemozemo probit do high eloa.

Donekle si u pravu, oni koji su ranije počeli su brzo nabili ELO, sad se je teže probiti jer sad puno više ljudi (debila i loših igrača te trollova) igra ranked i završiš sa smećem in Q.... Al ipak oni koji su zadržali taj high ELO znaju igrati tak da...

LoL username: UnimatriX (EU N&E) HoN username: ArmageddonX
14 godina
League Of Legends

pro?? :D

★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...
ris kaže...

Ej dečki koji su za vas naj bolji  jungeli? Za mene definitivno Warwick i bolji je 10 puta od fiddlea i Nocturna u jungleu jer je rođen to jest napravljen za to xD i ima abilitye za to naravno...Ne razumijem zasto ljudi igraju s fiddleom i nocturnom warwick ga mzoe dobit na duew kad oce obadva njih naravno jedan po jedan...

Warwick je spor jungler, u tome je problem. Fiddle i Nocturne su brzi jungleri ( Fiddle k tome i jako siguran ). Fiddle i Nocturne imaju jači gank prije lvl 6 ( Fiddle ima fear i silence, on je zapravo support ganker, a Noc ima fear + spellblock + AD/MV steroid ) i nakon lvl 6 ( dobar ulti Fiddlea znači kill secured, a Noc sa ultom praktički contera wardove ). WW ima surpression i to je njegov glavni adut. Inače se WW ponajviše igra na solo top poziciji.

Da Warwic prije 6 lvl he shit ali nakon ima ult da mozes jungulati snjime i iz inbusha ownati kao neki flash! znate kako izgleda i sto radi naravno ;D

Preporučitemi jednog tenak da igram nedam ise nov stop s Gankplankom i warwicom, ibtw što kažete kakav je warwic ja snjime čisto rečeno dobro igram...

vorpen
16 godina
ProTeinZ kaže...

noob champ  

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
hari85 kaže...
ProTeinZ kaže...

noob champ  

I nije ni lvl30...

Nisi pro, u mad?

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 16:13 (Don Strongtoni).
14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

nisi ti pro, nego je protivnicki team retardiran

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

To je totalni glass cannon build.

1 Stun i fokus od dva heroja i izgoris u 2 sekunde.

Slazen se da su protivnici morali bit retaji :P
Ali svejedno cestitke na score-u

League of Legends nick : Ashelor
14 godina
League Of Legends
Imali su katarinu, ezreala, corki, renekton, xin, stime da su bila 4 skinera soo i am pro xD
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
ProTeinZ kaže...
Imali su katarinu, ezreala, corki, renekton, xin, stime da su bila 4 skinera soo i am pro xD

lolz    svak ima skinova  i  to nema veze s  skillom .

14 godina
neaktivan

warwick je dobar jungler trebas znat s njim junglat ali fiddle je znatno brzi

mato
16 godina
neaktivan
matijab kaže...

Shaco je najbrzi po meni, na 2 lvlu iam red i vec gankam

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nije bitno tko je najbrzi jungler, a tko najsporiji :O najvise se igraju jungleri koji mogu biti korisni kasnije. Zato se na iem-u igrao gp, fiddle, lee sin i noc. WW se sve cesce pocinje igrati kao solo top heroja zbog sporog junglanja, a ako s njim junglas dosta vremena ce proci dok mozes gankat jer je izrazito potreban lvl 6 zbog supresa za razliku od ostalih (fear, aoe slow itd.). O shaci necu pricati iako ga ne podnosim iz dna duse, on je blago receno qrc kasnije.

Mobster12 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 17:51 (File04).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GDDR5 kaže...
ProTeinZ kaže...

nisi ti pro, nego je protivnicki team retardiran

jel nan možeš objasnit kako si tako siguran da mu je protivnički team retardiran? kako znaš da momak jednostavno nije dobro odigra tu partiju? build je sranje to stoji ali šta ima veze, možda mu je jednostavno išlo, ode na forumu jednostavno čekate kad ćete posrat nekoga, uvik ali uvik kad neko stavi dobar score odma kažete kako su protivnici noobovi, a odakle vi to znate? jeste možda bili iza njega i promatrali ili ste igrali protiv njega i vi ste ti noobovi? u ton slučaju ste u pravu...

18 godina
League Of Legends

Budući da je uskoro ELO reset/rewards... reko idem ja pokušat dić ELO... u normalu obično igram protiv ljudi sa 1500-1800 ELO-m pa reko, da barem 1520 lupim za taj gold. Prvu rundu nismo nit imali junglera... katastrofa. A drugu rundu ne mogu riječima objasniti, jedino to da je Vayne govorila Annie da je feeder, a meni da sam noob i kasnije je otišla AFK.... hura for ranked. BTW njihova Nidalee nije pogodila 90% Javelin shotova, nego su ovi debili popili to koliko se loše kreću... kao da ih namjerno skupljaju...

Runda 2 koja mi je zgadila ranked... Runda 2 koja mi je zgadila ranked...
LoL username: UnimatriX (EU N&E) HoN username: ArmageddonX
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 18:03 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Budući da je uskoro ELO reset/rewards... reko idem ja pokušat dić ELO... u normalu obično igram protiv ljudi sa 1500-1800 ELO-m pa reko, da barem 1520 lupim za taj gold. Prvu rundu nismo nit imali junglera... katastrofa. A drugu rundu ne mogu riječima objasniti, jedino to da je Vayne govorila Annie da je feeder, a meni da sam noob i kasnije je otišla AFK.... hura for ranked. BTW njihova Nidalee nije pogodila 90% Javelin shotova, nego su ovi debili popili to koliko se loše kreću... kao da ih namjerno skupljaju...

Eto ti super igras, pa ti dodji do high ELO-a, to potvrdjuje sto sam ja rekao, oni koji su prije poceli igrat sad imaju velik ELO a mi pusimo (trenutno),

LoL acc THCJoshi
14 godina
League Of Legends
Slimmy hvala na postovanju :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Luxy2501 kaže...
matijab kaže...

Shaco je najbrzi po meni, na 2 lvlu iam red i vec gankam

Ne gleda se po ciscenju jednog creep campa nego cijele jungle  -.-

16 godina
League Of Legends

-.- protiv kakvih njubina  izgubim matcheve 

Edit :OMGWTFBBQ STISNIO  SAM UREDI -.- a ne  da napravi novi post ....

Naravno nece da mi uploada sliku  , mah uploadat cu replay :S  pa radite sta hocete s tim xd 

http://www.2shared.com/file/CyLIA_s2/JIJI__.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 18:30 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...

Welcome to trolling world aka ranked...

Nego u zadnje vrijeme s Nidalee ownam, fakat ko da neznaju da se mogu izmaknut Javelinu, al najbolje je kad njubeki lupe smite na pocetku borbe s blueom a moj tim ima CV, last hit njegovog bluea i prijetnje da ce me prijavit za varanje i da sam noob=neprocjenjivo...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
CoKsA kaže...

Nisam baš u tijeku,kad bi trebao dominion?

Netko?

17 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Eto ti super igras, pa ti dodji do high ELO-a, to potvrdjuje sto sam ja rekao, oni koji su prije poceli igrat sad imaju velik ELO a mi pusimo (trenutno),

Sad je teže dođi do višeg ELO-a, ali treba više partija da se to ostvari nego prije.

16 godina
Don Strongtoni kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Welcome to trolling world aka ranked...

Nego u zadnje vrijeme s Nidalee ownam, fakat ko da neznaju da se mogu izmaknut Javelinu, al najbolje je kad njubeki lupe smite na pocetku borbe s blueom a moj tim ima CV, last hit njegovog bluea i prijetnje da ce me prijavit za varanje i da sam noob=neprocjenjivo...

to sa smiteom na pocetku radi dosta high elo junglera i uopce nije tako losa ideja, samo se treba jako cuvat da ne ostanes bez buffa.

LoL EU - KingNothing666
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice