League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.402.131
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...

Previse pratis teme za   nekoga u penziji :D meni se cini da ti samo smurfas pa nas trollas da si quita

edit : Dokaz da ga mozes i squishy i tanky igrat xd

Pa ovaj build rastura, Warmog je jedino kaj mu treba od survivability-a...

PS

2 Basic rules of jungling:
1. Always take Smite
2. Never question Rule #1

Ne baš. Redovito junglam na Nocturnu i Fiddleu.. dok na nocturneu zapravo i treba smite jer ne možeš biti efficient kod svoje jungler rute ako ga nemaš, na fiddleu ga apsolutno ne treba imati.

Fiddle je heroj koji je jednostavno za klasu iznad svih drugih heroja ako igraš sa Ghost+Flash spellovima - i ako pametno igraš, rijetko umireš, dok imaš 2 najbolja spella i za chaseanje, i za retreavanje.

I onda dođe taj argument da se to koristi "za securanje killa"... ma daj, koji team to ide raditi barona ili dragona ako nema barem 2 sight warda popnuta na strateškim lokacijama, i tanka sa oracleom za slučaj da imaju stealthera u teamu. A što se tiče džungle, dok ljudi skuže da sam ja tamo, očistim već i plavi i crveni ( doduše, startam sa 1x elixir of brilliance, 2x health pot i 2x sight ward, tako da ipak za svaki slučaj imam wardove da vidim što se događa ).

Fiddle je God-tier heroj u LoLu tbh, barem u mojem iskustvu - apsolutno sve može ( normal lane, solo lane, mid, jungle ), sa istim summoner spellovima, runama i mastery treeovima - a u isto vrijeme je jedan od najjačih teamfight heroja ( a i nije u 1v1 isto za baciti ).

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 4:15 (ormar).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Iz PC Gamera.

Raven - http://i.imgur.com/H6fsB.jpghttp://i.imgur.com/GjtRt.jpg

"It's never too late for redemption. This former Noxian soldier has forsaken her malevolent compatriots on a quest for self-discovery, wielding a shattered sword to remind her of the fractured world she left behind. Her high-mobility playstyle is reminiscent of arcade fighters, with the ability to combo skills in quick succession for maximum damage. When she gets her ultimate, people will die: her sword reforms to unlock its full power, sending massive energy waves crackling through the air with each slice."

Novi caster - Magus: "The Magus Ascendant"http://i.imgur.com/W4eLE.jpg

"This caster champ, a being of pure energy, perfectly captures the feeling of uncontrollable power. He charges up energy with each spellcast, temporarily increasing the damage and cost of subsequent spells. Playing him will be a tricky balancing act between knowing when to open the floodgates and pour out your damage, and when you're better off taking the slow-and-steady route"

LoL (EU-W): Thermoblaze

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam jedan od onih koji vide preview i onda sline ( iskreno, od ovih zadnjih što su izašli, znači Orianna Yorick Leona Wukong Skarner Talon, jedino mi se Yorick svidio ), ali i Riven i Magus mi se oboje čine pre-epic, i mogao bih ih kupiti čim izađu.

I dalje nisu popravili NE servere... da me ljudi mogu inviteati i uopće vidjet online u game lobbyu, moram biti na normalnom internetu, a da mi se pojavi normalni ekran i da se ne DCam svaki put kad umrem, moram biti na mobilnom internetu, kako hebeno dosadno..

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam rekao, ne kupujem vise heroja odmah. Ali iskreno, ovih zadnjih nekoliko heroja su onako, meh.

LoL (EU-W): Thermoblaze

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Nisam baš u tijeku,kad bi trebao dominion?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
slimyyy kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Pa ovaj build rastura, Warmog je jedino kaj mu treba od survivability-a...

PS

2 Basic rules of jungling:
1. Always take Smite
2. Never question Rule #1 

ali warmogs bez atme na AD heroja je nepotreban, uzmeš prije frozen mallet ili nešto slično

Ovo je čisto zbog puno HP-a, neznam što su svi zapeli za ta sranja s livestreama gdje je obavezno Warmog + Atma's, nitko si više sam ne slaže build.... ostatak ovih itema daleko nadmašuje Atmu IMO i potrebniji su nego Atma. A budući da sam išao na čisti HP, a ne resiste, neću uzet Frozen Mallet nego Warmog ofc. Pogotovo jer danas skoro nitko ne builda Bloodrazor, čak i kad treba, nego su svi postali žešći idioti i buildaju IE/PD na carryje, zato jer se tak radi na livestreamu... same shit again...

LoL username: UnimatriX (EU N&E) HoN username: ArmageddonX
17 godina
League Of Legends

Ja sam, a ostali 4 premade {#}

Jos se i hvale kako su na TS-u

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/premade.png

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ovo je čisto zbog puno HP-a, neznam što su svi zapeli za ta sranja s livestreama gdje je obavezno Warmog + Atma's, nitko si više sam ne slaže build.... ostatak ovih itema daleko nadmašuje Atmu IMO i potrebniji su nego Atma. A budući da sam išao na čisti HP, a ne resiste, neću uzet Frozen Mallet nego Warmog ofc. Pogotovo jer danas skoro nitko ne builda Bloodrazor, čak i kad treba, nego su svi postali žešći idioti i buildaju IE/PD na carryje, zato jer se tak radi na livestreamu... same shit again...

ja u životu nisan pogleda stream i to ti može potvrdit bilo ko ko igra sa menon jer me uopće ne zanimaju te piizdarije, to ti kažen iz svog iskustvar jer je warmogs item koji će rjetko bit isplativ jer je to samo HP, a HP bez nekog većeg MR-a ili armora ne služi skoro nićemu na takvon heroju, znači ili ćeš ga radit tanky warmogs + atma ili nemoj kupovat warmogs, to ti je moja preporuka jer samo trošiš pare i item slot tako, a šta se tiče toga da nemoš radit više svoje buildove sa tin se slažen, ljudi previše gledaju te streamove i onda meni pametuju i tako svaku partiju ako iden radit svoj build seru nešto, zato san i presta igrat sa određenin ljudima jer mi se neda slušat to pametovanje....

@ormar: jungle bez smite-a neide i točka, nema nikakvih argumenata sa kojima ćeš ti dokazat suprotno, šta brži jungle to bolje radi ganka, i ne fiddla je obavezan smite jer je onda znatno brži, evo na primjer ja san nekidan sa smiton ukra njima barona, a kako bi ti tako nešto napravija bez smite-a? fiddle je odličan za takve stvari, uključi ulti, uleti među njih i barona i smita ga, ako preživi flasha se vani, neznan koliko dugo igraš LoL ali nakon nekog vrimena ćeš svatit da ti smite triba za jungle

16 godina
League Of Legends

Ma lolz  ja ovo vidia davno  i zaboravim postat  -.-  Kad postam tek onda vidim da je mladen vec to uradio -.- 

AL  MAGUS NEW MAIN  PRVI SAM REKA HAAHAHAH

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 15:25 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
De vi naucite ne trollat u premadeu a onda kupujte champove xD jbte svaki premade u kohem me zovete trollate xD
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
16 godina
Keiichi kaže...
De vi naucite ne trollat u premadeu a onda kupujte champove xD jbte svaki premade u kohem me zovete trollate xD

OMGWTFBBQ ???  :D

Edit :Evo ga pocinje :D  odd one ga stavia tier 1 na jungle tier listi  i  napisao ovo :D

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 15:44 (hari85).
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

@ormar: jungle bez smite-a neide i točka, nema nikakvih argumenata sa kojima ćeš ti dokazat suprotno, šta brži jungle to bolje radi ganka, i ne fiddla je obavezan smite jer je onda znatno brži, evo na primjer ja san nekidan sa smiton ukra njima barona, a kako bi ti tako nešto napravija bez smite-a? fiddle je odličan za takve stvari, uključi ulti, uleti među njih i barona i smita ga, ako preživi flasha se vani, neznan koliko dugo igraš LoL ali nakon nekog vrimena ćeš svatit da ti smite triba za jungle

Fiddleu je ista brzina i sa smiteom i bez smitea, nemam pojma jesi junglao s njime u zadnje vrijeme.

Uvijek argument dođe na temu "krađe Barona", a to mi se ne da pobijati, ne iz razloga jer sam ja u "krivu", nego zato što se takva diskusija uvijek odvuče u tri pm. Uvijek imam postavljen ward unutar barona, i nebrojeno sam puta ukrao bez ikakvog smitea, ta tematika je prežvakana tisuću puta.

A što se tiče koliko ja igram, 400 pobjeda i max achieved ELO 1700 na starom accu na kojem sam popio ban ( naplatili riot pointse u vrijednosti od 50 eura kad sam ja htio 5 eura, i kad sam povukao payment na paypalu, adio ), i 260 na novom accu na Nordic&East ( 3-0 zasad, 1300 ), nisam budala, znam o čemu govorim.

Pa ti bi zapravo trebao cijenit kreativne načine igre, budući da si popljuvao po ljudima koji koriste premade buildove i tako to, a tebi seru što dereš svoje. ( s čime se apsolutno slažem btw, na svakom champu kojeg igram, slažem vlastiti build )

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 15:51 (ormar).
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Keiichi kaže...

OMGWTFBBQ ???  :D

Edit :Evo ga pocinje :D  odd one ga stavia tier 1 na jungle tier listi  i  napisao ovo :D

Hebeno, taman san ga uzea.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 15:48 (Mad_Badger).
16 godina
ormar kaže...
slimyyy kaže...

Fiddleu je ista brzina i sa smiteom i bez smitea, nemam pojma jesi junglao s njime u zadnje vrijeme.

Dalje mi se ne da raspravljati, jer uvijek argument dođe na temu "krađe Barona", a to mi se ne da pobijati, ne iz razloga jer sam ja u "krivu", nego zato što se takva diskusija uvijek odvuče u tri pm. Uvijek imam postavljen ward unutar barona, i nebrojeno sam puta ukrao bez ikakvog smitea.

A što se tiče koliko ja igram, 400 pobjeda i max achieved ELO 1700 na starom accu na kojem sam popio ban ( naplatili riot pointse u vrijednosti od 50 eura kad sam ja htio 5 eura, i kad sam povukao payment na paypalu, adio ), i 260 na novom accu na Nordic&East ( 3-0 zasad, 1300 ), nisam budala, znam o čemu govorim.

Smite se moze koristit dok si silencan , da si  bio protiv mene  nebi ga dobio vjeruj mi ;) I  prosjecno dobis   40 sekundi  brzi clear time  ,  imas smite za drag / baron ,  gold od improved smitea ( mali bonus :D ) 

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Tu problematiku sam odavno rješio. Ako sam u situaciji da mogu ukrasti barona, ultam, uletim, fear ide na tipa sa smiteom, bacim E i upalim zhonyu, te se najčešće izvučem ako tip sa snareom ne može preko zida. Naravno, ako im jungler ima Quicksilver ili cleanse, sje*an sam, ali w/e. Naravno da je krađa buffova jedan ogroman gamble bez smitea, ali odbijam igrati fiddlea bez ghosta i flasha.

A što se tiče jungling timea, očistim toliko brzo da moram čekati respawnove, a ionako gankam cijelo vrijeme, tako da.. Creepovi se spawnaju na 1:30 ( plavi oko 1:45 mislim, tako nešto ), a ja imam i crveni i plavi do najkasnije pete minute ( ovisno o gankanju ).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ormar kaže...

Tu problematiku sam odavno rješio. Ako sam u situaciji da mogu ukrasti barona, ultam, uletim, fear ide na tipa sa smiteom, bacim E i upalim zhonyu, te se najčešće izvučem ako tip sa snareom ne može preko zida. Naravno, ako im jungler ima Quicksilver ili cleanse, sje*an sam, ali w/e. Naravno da je krađa buffova jedan ogroman gamble bez smitea, ali odbijam igrati fiddlea bez ghosta i flasha.

A što se tiče jungling timea, očistim toliko brzo da moram čekati respawnove, a ionako gankam cijelo vrijeme, tako da.. Creepovi se spawnaju na 1:30 ( plavi oko 1:45 mislim, tako nešto ), a ja imam i crveni i plavi do najkasnije pete minute ( ovisno o gankanju ).

Nikako se ne slazem da fiddleu ne treba smite, ti zavrsis sa sumom za 5 minuta dok ja sa fiddleom odradim sa smiteom za 3:50 i odmah mozes gankat sa double buffom i full hp-om. Svim junglerima treba smite pogotovo zbog razloga kojih je haris naveo i ne vidim uopce svrhu junglanja bez toga :///

Mobster12 (EU)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Evidence inc.

0 0 hvala 0
16 godina
ormar kaže...

Smite se moze koristit  bez obzira na sve  , cak i pod fearom moze smiteat  . 

Edit : Btw za sve twitch hatere xd pogledajte acc AresONE1 na  Eu westu :d

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 17:16 (hari85).
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Smite se moze koristit   bez obzira na sve  , cak i pod fearom moze smiteat   .

Edit : Btw za sve twitch hatere xd pogledajte acc AresONE1 na   Eu westu :d

E jebiga, svaki dan naučiš nešto novo, to onda i objašnjava kako su misteriozno par puta pokupili stvarčicu ~_~

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel neko od vas ikad zaradio nesto IP-a od onog Tribunala ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ej dečki koji su za vas naj bolji  jungeli? Za mene definitivno Warwick i bolji je 10 puta od fiddlea i Nocturna u jungleu jer je rođen to jest napravljen za to xD i ima abilitye za to naravno...Ne razumijem zasto ljudi igraju s fiddleom i nocturnom warwick ga mzoe dobit na duew kad oce obadva njih naravno jedan po jedan...

vorpen

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
ris kaže...

Ej dečki koji su za vas naj bolji  jungeli? Za mene definitivno Warwick i bolji je 10 puta od fiddlea i Nocturna u jungleu jer je rođen to jest napravljen za to xD i ima abilitye za to naravno...Ne razumijem zasto ljudi igraju s fiddleom i nocturnom warwick ga mzoe dobit na duew kad oce obadva njih naravno jedan po jedan...

Možda igraju s njima jer su im zabavni itd...?

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
17 godina
neaktivan
League Of Legends

poz ekipa

daj mi recite skupio sam nekih 11soma ip-a pa bi htio kupit neke ajmo rec "univerzalne" rune pa me zanima sto preporucujete?
Problem je u tome sto volim igrat sa dosta razlicitih heroja - tank, dps, AP pa neznam sto bi za pocetak uzeo...

Razmisljao sam mozda uzet health rune ili pak neke za attack speed i crit. chance, sto vi mislite o tome?

(naravno radi se o tier 3 runama)

http://www.dima-pejo.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Raptoxx kaže...

poz ekipa

daj mi recite skupio sam nekih 11soma ip-a pa bi htio kupit neke ajmo rec "univerzalne" rune pa me zanima sto preporucujete?
Problem je u tome sto volim igrat sa dosta razlicitih heroja - tank, dps, AP pa neznam sto bi za pocetak uzeo...

Razmisljao sam mozda uzet health rune ili pak neke za attack speed i crit. chance, sto vi mislite o tome?

(naravno radi se o tier 3 runama)

Markove mozes uzeti armor i magic pen,quintove mozes uzeti flat ap i hp,sealove mana regen,armor,i plave mozes uzeti magic resist,ap per lvl itd  ove rune mogu dobro ici na dosta champove i jos mozda quintove da uzmes armor pen ili attack dmg.

LoL-scarface797(EU)
18 godina
League Of Legends

Jedna tankerska sa Galiom, nakon što ga nisam igrao valjda mjesecima, i njihov team imao dosta magic damage dealera tak da mogao iskoristiti njegov passive, s ovim buildom imao oko 130 ap od magic resista, prekoristan tank, ima slow, buble za protektati, ono za povecavanj AS, i ulti koji rastura, samo steta sto je 6300 lol 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Jedna tankerska sa Galiom, nakon što ga nisam igrao valjda mjesecima, i njihov team imao dosta magic damage dealera tak da mogao iskoristiti njegov passive, s ovim buildom imao oko 130 ap od magic resista, prekoristan tank, ima slow, buble za protektati, ono za povecavanj AS, i ulti koji rastura, samo steta sto je 6300 lol

U toj cijeloj priči.... wtfbbq desktop wallpaper ? Show !

18 godina
ormar kaže...
tommy2103 kaže...

U toj cijeloj priči.... wtfbbq desktop wallpaper ? Show !

http://i56.tinypic.com/xlcwav.jpg

Da ne bude offtopic bas :P 

Ja bi opet nekog tenkica novog champa :D Leona je tak tak, nekak dosadno s njom igrat :/

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
16 godina
League Of Legends

meni je leona predobra za igrat.

samo sto ne idem klasicnog tenka, nego neki bruiser build sa trinityem i atmogom.

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ffs, serveri su pali a slučajno sam resetirao komp, sad ne mogu uopće nazad u partiju, i eto leava, ma daj...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ris kaže...

Warwick je spor jungler, u tome je problem. Fiddle i Nocturne su brzi jungleri ( Fiddle k tome i jako siguran ). Fiddle i Nocturne imaju jači gank prije lvl 6 ( Fiddle ima fear i silence, on je zapravo support ganker, a Noc ima fear + spellblock + AD/MV steroid ) i nakon lvl 6 ( dobar ulti Fiddlea znači kill secured, a Noc sa ultom praktički contera wardove ). WW ima surpression i to je njegov glavni adut. Inače se WW ponajviše igra na solo top poziciji.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice