Pa ovaj build rastura, Warmog je jedino kaj mu treba od survivability-a...
PS
2 Basic rules of jungling:
1. Always take Smite
2. Never question Rule #1
Ne baš. Redovito junglam na Nocturnu i Fiddleu.. dok na nocturneu zapravo i treba smite jer ne možeš biti efficient kod svoje jungler rute ako ga nemaš, na fiddleu ga apsolutno ne treba imati.
Fiddle je heroj koji je jednostavno za klasu iznad svih drugih heroja ako igraš sa Ghost+Flash spellovima - i ako pametno igraš, rijetko umireš, dok imaš 2 najbolja spella i za chaseanje, i za retreavanje.
I onda dođe taj argument da se to koristi "za securanje killa"... ma daj, koji team to ide raditi barona ili dragona ako nema barem 2 sight warda popnuta na strateškim lokacijama, i tanka sa oracleom za slučaj da imaju stealthera u teamu. A što se tiče džungle, dok ljudi skuže da sam ja tamo, očistim već i plavi i crveni ( doduše, startam sa 1x elixir of brilliance, 2x health pot i 2x sight ward, tako da ipak za svaki slučaj imam wardove da vidim što se događa ).
Fiddle je God-tier heroj u LoLu tbh, barem u mojem iskustvu - apsolutno sve može ( normal lane, solo lane, mid, jungle ), sa istim summoner spellovima, runama i mastery treeovima - a u isto vrijeme je jedan od najjačih teamfight heroja ( a i nije u 1v1 isto za baciti ).

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin