League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.424.025
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakva je razlika između east i west servera?

SpyGi je mato.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kvragu i gangplank. Ode mi jos jedne dobre slusalice.

Kurwe, alkohol i torcida!

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

AHAHAHAHAHAHH xD RAGEE !

17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Hmmm to sto se tice assitova ja cim pocne team fight dodem njima sa leda i odmah ubijem carrya prije nego sto se uspiju snaci onda cim svi krenu na mene pogjegnem i onda se opet kasnije vratim u fight i razlog je sto sam imao onliko malo assitova je sto sam cesto isao na 1v1 ili 1v2, ali bez obzira Talon sa Trinity force>Talona za frozenom zbog sheen proc effecta :)

Ako se toliko pališ na taj Sheen onda izgradi samo njega pa Trinity kao završni item, jer je većina Trinitya beskorisna na Talonu. Attack speed mu ne treba (kao ni npr. Pantheonu), crit chance mu ne treba, AP mu definitivno ne treba, mana mu ne treba (zato ni ne koristim mp5 rune na njemu, nikad nisam ostao bez mane),... U biti, gradeći Trinity bacaš dio golda u smeće. Koliko god da je Sheen proc efikasan. Opet, bilo bi efikasnije onda izgraditi Sheen + Mallet nego Trinity ako baš voliš taj proc. Frozen Mallet je 100 % isplativ, zbog svakog stata.

Nothing else matters.
15 godina
neaktivan
D_Inuit kaže...
scarface797 kaže...

Hmmm to sto se tice assitova ja cim pocne team fight dodem njima sa leda i odmah ubijem carrya prije nego sto se uspiju snaci onda cim svi krenu na mene pogjegnem i onda se opet kasnije vratim u fight i razlog je sto sam imao onliko malo assitova je sto sam cesto isao na 1v1 ili 1v2, ali bez obzira Talon sa Trinity force>Talona za frozenom zbog sheen proc effecta :)

Ako se toliko pališ na taj Sheen onda izgradi samo njega pa Trinity kao završni item, jer je većina Trinitya beskorisna na Talonu. Attack speed mu ne treba (kao ni npr. Pantheonu), crit chance mu ne treba, AP mu definitivno ne treba, mana mu ne treba (zato ni ne koristim mp5 rune na njemu, nikad nisam ostao bez mane),... U biti, gradeći Trinity bacaš dio golda u smeće. Koliko god da je Sheen proc efikasan. Opet, bilo bi efikasnije onda izgraditi Sheen + Mallet nego Trinity ako baš voliš taj proc. Frozen Mallet je 100 % isplativ, zbog svakog stata.

Hmm kako god ali neznam sto mu ne bi trebao AS i Crit chance ako mu je crit 700 oko 1.4-1.5 za elixorom of agility odlcino dode,mislim ti kazes da je bolji frozen mallet ja za trinty i to se nece promjeniti tako da se ne isplati rapsravljati :)

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo zadnja partija sa ashe, mislim da sam sve bolji :Dlvl 6 sad

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Blokiranje Karthusovog ultija sa Nocturne-om i njegovim W (Shroud of darkness) = neprocjenjivo

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

najnoviji Malzahar build

Will of the ancients, Merc treads, 2x Hextexh Gunblade.

xPeke bogo :D

LoL EU - KingNothing666
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 18:36 (KingNothing).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

najnoviji Malzahar build

hmmm will of the acients je dobar item na malzaharu ali tek kada imas oko 500 AP-a mozda i 400 moze proci ali nista ispod.

LoL-scarface797(EU)
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...

Jesi na westu ili eastu? Ako si na westu možemo odigrat koju zajedno, ja sam 19 lvl trenutno pa ti mogu pomoći s nekim osnovama.

16 godina
neaktivan
Somniume kaže...
dmanz kaže...

Jesi na westu ili eastu? Ako si na westu možemo odigrat koju zajedno, ja sam 19 lvl trenutno pa ti mogu pomoći s nekim osnovama.

na eastu sam, ali kaj pa more se prebacit ne

edit: aha nemozes na istom accountu biti u vise regija, jbg onda na east sam

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 19:05 (dmanz).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Potvrden Suprise Fiddle - 

:D

LoL (EU-W): Thermoblaze

0 0 hvala 0
16 godina
KingNothing kaže...

najnoviji Malzahar build

Pitajte jednom sta e bilo kad sam igra ap twitcha  , dobio  Quadru   s expungeom :D 

btw igra se MLG sada  . Maloprije  crs izgubio  od CLG-a :d

1-1 sad xD

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 19:26 (hari85).
14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
KingNothing kaže...

najnoviji Malzahar build

hmmm will of the acients je dobar item na malzaharu ali tek kada imas oko 500 AP-a mozda i 400 moze proci ali nista ispod.

istina meni je malzahar main i svaku partiju imam preko 500 AP, ako je ispod onda oko 488 zavrsim...  1 na 1 te nitko nemoze dobit ako dobro odradis combo...

16 godina
League Of Legends

Time To Trollz (TTT) pobjedili Fnatic {#}

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

decki znate kada izlazi dominion???

★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ProTeinZ kaže...

decki znate kada izlazi dominion???

Negdje nakon PaX-a 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zanima me: kojeg da uzmem za 1350

15 Tryndamere
7 Warwick
4 Alistar
10 Fiddlesticks
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

tryndamere obavezno ja sam nabavio demonblade za njega i predobar je champ, ali za neke i noob ako se nafidas napocetku :DD

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako niste znali Razer daje free rune, 1x Quint Mov Speed, 1x Mark Crit Damage. http://www.razerzone.com/pax/league-of-legends

Mozete koliko puta ocete napraviti, tako da mozete i skupiti 9 crit runa, samo im je trenutno sjeban sajt. Ja uspio do sad 3 skupit. ^^

LoL (EU-W): Thermoblaze

4 0 hvala 9
16 godina
dmanz kaže...

Zanima me: kojeg da uzmem za 1350

Tryndamere. Inače moj 2. kao main.

ProTeinZ kaže...

tryndamere obavezno ja sam nabavio demonblade za njega i predobar je champ, ali za neke i noob ako se nafidas napocetku :DD

Da, također imam demonblade, i, nevjerovatno kako tryndamere NIJE noob champ, samo je nekad dosadan za igrat jer je sve u biti uspori protivnika, nabij damage i crit chance i udaraj. Onda ulti i po mogućnosti bježi. Noob je champ za neke samo zato jer debili ne znaju nabuildati armor.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 3:50 (ScazzaHitmann666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

najnoviji Malzahar build

Dobro da se netko pametan sjetio da se mali minioni skaliraju sa AD, i to jako. 0.9 rating je jako dobar.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo sad prvi defeat nakon dugo tako sam srdit igrali smo 2v5 koji njubare idu u mec i onda se ne reconnectaju

Nekako mi fiddlesticks izgleda bolji od tryndamere sad nas je bas jedan owno ali smo dobili, bas mi zakon izgleda a i vise mi pase ranged nego melee, necu pogrijesit ako njega uzmem?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 12:30 (dmanz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ovi free runi ne rade, zapnem na step 1 i neradi stranica.

Nothing lasts forever
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedan ranked game sa Renektonom i sada sam se uvijerio da s njim mogu protvi bilo koga ownao sam jaxa solo top uglavnom kada se game zavrsio imao sam dovoljno golda za amtas impaler.Btw igra je hebeno zbuggana od zadnjga patcha tj svi AOE spellovi su zbuggani trap od cait ima range npr. Kao od Cassopeie Q ili kako od Karthusa Q ili Oriana Q uglavnom prodes pored trap par cm ali ga ipak triggeras, alistar bez problema knock up-a  5 nas iako samo svi 5 m od njega.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ovo je moja treća borba s Talonom. Nisam puno igrao s njim pa nisam siguran da li mu je build dobar. Što vi misite?

Xin je Zhao.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends
Moje najdraze za njega je 2 phantom 3 blood thir. I Gyosuu blade
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
bounty123 kaže...

Evo ovo je moja treća borba s Talonom. Nisam puno igrao s njim pa nisam siguran da li mu je build dobar. Što vi misite?

Imas  16/1 protiv botova trololololol  . Ja uzmem  soraku coop vs ai  i imam  30/0   ;S

17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
bounty123 kaže...

Imas  16/1 protiv botova trololololol  . Ja uzmem  soraku coop vs ai  i imam  30/0   ;S

Nisu svi lvl 30 harise niti su svi pro ko i ti {#}.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice